Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Szerszám nélkül cserélhetõ pofáról beszélünk!
Mágnes tartja ott kézzel kitod venni, ha nincs benn tárcsa.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mágnes nincs, rugó van, annak is tartania kéne a pofát, de végülis lényegtelen ha hozzáér😊
Viszont azért 40-rõl nem kéne felforrósodnia. Persze ha vki csiszolja, szóval csak kicsit húzza be, akkor ne csodálkozzon ha jön a fûtés alulról 😊
Ott ha megtéped a féket 40nél akkor az nem fékez sokáig😄 Mert totál elmelegszik.
Tárcsaféknél egyébként teljesen normális ha döntöd a bicót és hozzáér a pofa. Elvégre nincs rögzítése, csak ien mágneses cucc.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ilyen Semperit régí típusa van gyárilag a KTM-emen
meg vagyok elégedve vele, itthon nem nagyon kapni 😞
Top Life az van 5eFt-ért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
jelentem semmit nem ér szinte
elfogyott 1 flakon a 2 biciklire és 1 hét múlva már meg se látszódott szinte, alig ápol valamit, de kiderült pénzkidobás volt csak
Én hülye pedig volt olcsóbban kimondottan Prevent gumiápoló kenõcs olcsóbban, csak kisebb tubusban
Ismerõs szokott kapni ipari gumiápolót, attól 1 hónapig úgy néz ki a gumi mintha új lenne és 2 év után se töredezett ki, valóban ápol
Legközelebb azt veszek
Valami autósampont kéne vennem még, meg viaszos polírozót
A Genesis-nél az olajos tárcsafék pofái se kopnak jelentõsen (mûgyanta alapú) és nem is melegszik túlságosan.
A sarat meg a vizet nem szereti, de azt egyik tárcsafék se
Jól harap és jól is adagolható.
De viszont nagy kanyarsebességnél erõs kanyarban néha hozzáér a tárcsa a pofához.
Ismerõsnek 3x drágább nem Shimano olajos tárcsaféke van, õ meg melegedésre panaszkodik pedig nem is fékez erõseket.
Én azért adok neki, de vigyázok rá.
A hátsóváltót kell majd még beállítanom. Meg ide-oda egy kis olaj is elkél.
A lánc az indokoltnál jobban használódik (Truvativ+SRam+Shimano HG párosítás miatt talán). Nyomatékbõl tekerek többnyire
Összességében meg vagyok elégedve, nagyon megérte az árát.
Bár örültem volna, ha pár apróság nem csúszik be.
Az intersportban a beállítás messze van a professzionálistól.
Összecsapják azt fogd és vidd az elvük.
Sok jó akciós bicaj van náluk. Érdemes ott vásárolni.
Hozzáteszem én saját magam akartam összerakni, de azt mondták akkor nem adnak rá garanciát.
Összerakták otthon meg saját magam, beállítgattam ami nem tetszett, meg utólag vettem rá pár kiegészítõt,
KTM-el ebbõl 376km
volt olyan nap, hogy eltekertünk a Kinizsi-vár fele 126km lett
A Genesis-be 1219km van eddig, félig terep félig erdõs sima út
ezzel voltam tavaly a Gázló 2009 Teljesítménytúrán 108km(kemény)+visszaút összesen 150km fél nap alatt
Idén el kéne menni valami 200+km-esre
Szerintem valami házi távtartóval biztosan rá lehet tenni a sárvédõt
Ha érdekel tudok neked szerezni 4-ed áron olyan Giant villavédõt, Shimano láncvédõt pedig féláron.
A Continental gumival meg vagyok elégedve
soka azt írtak, hogy állandóan defeket kapnak
én 1 év alatt egy lassú defektet kaptam a Gázlón amin elég sok rossz ut volt telis-tele éles kövekkel
http://www.gazlo.eu/
én vékonyabbra cserélném ha lehetne 1.75-ösre
Continental TravelContact Reflex-et néztem ki a drágább erõsebb változatát, de itthon nem igen kapni és marhadrága 15-20eFt egy szett

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Szerintem ez a legjobb köztük.
Szerintetek hogy néz ki, megéri-e, mert ahogy látom sok dolog új.
És persze nem olcsó. Nagyon nem. Amerika egyetlen sportmotor gyártója a Roehr három elektromos vadállattal rukkolt elõ.
részletek : )

u dont have to listen anybody else but me
nem a legjobb minõségû kép 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Amúgy Hervisbe meg Intersport-ba szoktak nagyon jó bringák lenni elég olcsón, mint ezek.
1év után sikerült lemosnom a bringát 😄

Eladó egy Tour de France-ról való csomag, tehát a verseny helyszínén lett beszerezve, aminek tartozékai sosem voltak használva, csak kibontva volt és lecsekkolva.
A csomag tartalma:
- Egy sárga frissítõ csomag, amire fekete betûkkel van felírva a Tour de France logo
- Egy sárga póló, amin szintén fekete betûkkel van felírva a Tour de France logo
- Egy sárga siltes sapka, aminek a siltje fekete, elején pedig szintén feketén feltüntetve a logo
- Egy Tour de France logóval ellátott alkoholos filctoll
- Egy érintetlen, becsomagolt kulcstartó
Kérésre csinálok képeket, posta megoldható!
Az ajánlatokat a [email protected] címre várom! Gyûjtõknek kötelezõ!

Azzal mit lehet csinálni, hogy a legkisebb esõ is kimossa a pályán a letörés beérkezõjét?
Kössz
Képtelen vagyok ebben a hõségben körbelõni a Raleigh-t. 😊 De az is akkora, hogy a 184 cm-mel kb csak lábujjhegyen tudok rajta megállni függõlegesben 😊
nekem 45-ös van, de 41-43-as lenne az ideális
versenynél kicsit másképp van ez
utána törlöd és olaj.
Meg rozsdára is jó csak kenpõanyagnak enm szabad használni!
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Vettem WD40-t mert az volt ráírva mindenre jó. most utánaolvasva lassan kiderül, hogy nem jó semmire. Kenésre akkor veszek mást, de tisztításra és rozsdaoldásra azért lehet a biciklin használni?
Jövõhét közepére lesznek fejlemények a töréssel kapcsolatban!
Amúgy láttam, de nem emlékeztem pontosan azért 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep