22335
-
#15769 Miféle hajtókar az?
Én úgytudtam, a legnagyobb tányér külön van, a másik kettő pedig egybe fogatva imbuszos csavarral. Ha azt kihajtos, akkor annyi.
Vagy magát a hajtókart akartátok leszedni a tengelyről? -
#15768 sziasztok!
ma szerettem volna 32 fogas 4 csavaros lánctányért felrakni a bringámra, mert az eredeti már így is kopott volt nagyon és ahhoz hozzá van szegecselve a 22 fogas. elviszem haverhoz kiszedjük a csavart, belerakja a hajtásbontót belecsavarjuk, elkezdi kifele csavarni és az egész baszott menetet kihúzta a hajtókarból. utána próbáltuk gumikalapáccsal leoperálni de nem jött le sehogy. van valami ötletetek, hogy a későbbiekben, hogyan lehetne az leszedni onnan?
suntour meg bekaphatja. -
Rainbow15 #15767 "Európa itt épül" :P -
#15766 Hogyne; Pestről megyek oda.. :D ugrok; hol alszok? :DD Szerzek valami lányt akinél tudok ott aludni.. :D -
#15765 győrben:D jöhetsz nyugodtan:D ásó van kapa van lapát van:D -
#15764 merre is laktok? Pest? Vidék? Debrecen-Győr-stbstb?
Mert akkor ások én is; mert szeretek ásni.xd -
#15763 milyen gaaaz?:D hol látsz te ott gazt???:D:D:D:D:XD
-
#15762 jaja:D ez csak az alfa verzió:D
ennyi időnk meg erőnk volt:D 2en ástuk rainnel...XD de kezdésnek nemrossz:D lesz ez még többis meg nagyobbis:D -
#15761 Bele a gazba; :D
Még 2-3szor ekkora legyen aztán lehet is rajta ugrálni =D -
#15760 3,5 óra kemény kapa és lapátolás után:D -
-
#15758 okéoké dobom:D temeg gyere emesenre:D -
Rainbow15 #15757 linkeld a mai alkotásunkat :D -
#15756 szponzor felejtős... Vannak magyar srácok akik 360° dupla vázpöriket adnak, meg hátraszaltó vázpöriket és nincs szponzoruk, versenyeket nyernek, de semmi. Kinn meg bead valaki egy 360°sima vázpörit aztán jönnek h naaa csatlakozz hozzám... Sajna ilyen a magyar Montis helyzet... ezvan... -
#15755 Vagy még a Turborágó-t is megprobálhatod, vagy az Aro cukor gyárat:D -
#15754 Magyarországon vagy! Szponzor? életbe nem kapsz. Traubisoda-t probáld meg. :D -
#15753 Én 14 vagyok 30éves outimvan, napi 70km-t mentem 25ös átlaggal...
A szponzort felejtsd el..az meg hogy asztmás vagy semmiben nem gátol.
Dolgozz sokat húzd le anyádékat mert szponzort az életbe nemkapsz.:DD -
#15752 Szereztem egy Peugeot vázat :)
Szép és jó. Beraktam a kerekeket, viszont a hátsó nincs középen..
Balra húz, hiába fordítom meg, akkor is balra.
Nem tudom eldönteni, hogy mi lehet a gond. Ha a fűzést rontotta volna el, akkor ha megfordítom, jobbra kéne húznia..A vázat megméregettem, egyenesnek tünik.. -
Wright111 #15751 Sziasztok
Én 18 éves vagyok, tavaly tekertem országuton átlag 100km-ereket/hét és azon agyaltam hogy ha sikerülne akkor komolyabban is belevágnék, persze úgy hogy valahogy találni 1-2 szponzort aki segítene, mellesleg asztmás vagyok emiatt kezdtem el tekerni :) de nem a "vészes" kategória -
#15750 acél is van 2,4 kila és azis 45-48k:D -
#15749 jah. már megvan :D:D -
#15748 linket :D:D -
#15747 Acél váz? -
#15746 halloodd vannak kecikönnyű alu dartmoor-ok 1,98 kiló a 24"os kerékhez tervezett, 2,03kiló a 26"oshoz és 48k a váz vagyis ihbikeson csak 44500:D:D:D Csak egy tipp! Nekem van octane jóaz nekem, de legalább vkinek már jót teszek, ha elmondom ezt:D Lehet énis ezt vettem vna ha akk megtaláltam vna...:D -
#15745 DJ3 tol nem is. xd -
#15744 nekem SUNTOUR DURO DJ-D-P 100mm van, és kvajó 27k és csoda a mozgása meg minden... mentem marzo DJ3al attól nemvoltam elájulva... ezmeg ugyanaz csak állítható visszaút csillapítás meg 1 kilóval könnyebb -
#15743 Amúgy Manitou Circus Deluxe -vagy- Comprol vélemény? :s Ismeritek? Vagy próbáltátok már?
-most is manitoum van; 5 éve..[akárhogy hihetetlen még él, nem romlott el: csak a visszaút csillapítás tűnt el mint a kámfor..., ja meg kotyog..] :D
-
#15742 aaaaha :D Reynolds 520 Cro-Moly -
Rainbow15 #15741 20-as volt. Törés repedés nincs rajta, csak festék lepattanások. Nem kevés, de nem érdekel ennyiért :)
Ez a C4 acél váz? -
#15740 -
#15739 Szép váz; mennyi volt?
Én DaBomb C4 et szeretnék, vagy BlckMrkt Killswitch-et :] -
#15738 Elég komolyan néz ki grat!! -
#15737 Tesóm ugye fényező..
Úgy csinálta, hogy ugye alapozta a vázat.. Ott ahol a felirat van fújt rá bronz színt.
Kivágatta reklámosokkal ezt a matricát. Ráragasztotta a bronzra fújt részre, majd lefújta kékre.
Levette a matricát, aztán lakk és voálá:D
Köszi! -
hefii #15736 Köszi a dicséretet! -
Rainbow15 #15735 Király lett :)
A magellán feliratot nehéz volt kimaszkolni?
Tegnap én is beújítottam egy vázat, Giant STP :)
Link ha nem jó -
#15734 Épülget a cucc:
-
#15733 Inkább ezt, nem? -
#15732 király lett -
hefii #15731 Sziasztok!
Megnyitotta kapuit a következő generációs TestBike: http://www.testbike.hu/velemeny
Pár mintaoldal:
Shimano XT hajtókar
Avid BB5
Használjátok egészséggel! :)
-
#15730 milyen villát tudtok ajánlani ami alkalmas Dirt/4X ra és esetleg laza Novice jánoshegy "DH" -ra :DD(persze ez alatt nem dh- hanem gyors terepezést értek.)