22335
11330766891279474906.jpg
  • Mark007
    Miféle hajtókar az?
    Én úgytudtam, a legnagyobb tányér külön van, a másik kettő pedig egybe fogatva imbuszos csavarral. Ha azt kihajtos, akkor annyi.

Vagy magát a hajtókart akartátok leszedni a tengelyről?
  • DJ RX7
    sziasztok!

ma szerettem volna 32 fogas 4 csavaros lánctányért felrakni a bringámra, mert az eredeti már így is kopott volt nagyon és ahhoz hozzá van szegecselve a 22 fogas. elviszem haverhoz kiszedjük a csavart, belerakja a hajtásbontót belecsavarjuk, elkezdi kifele csavarni és az egész baszott menetet kihúzta a hajtókarból. utána próbáltuk gumikalapáccsal leoperálni de nem jött le sehogy. van valami ötletetek, hogy a későbbiekben, hogyan lehetne az leszedni onnan?
    suntour meg bekaphatja.
  • Rainbow15
    "Európa itt épül" :P
  • Vadnokedli
    Hogyne; Pestről megyek oda.. :D ugrok; hol alszok? :DD Szerzek valami lányt akinél tudok ott aludni.. :D
  • SrAta
    győrben:D jöhetsz nyugodtan:D ásó van kapa van lapát van:D
  • Vadnokedli
    merre is laktok? Pest? Vidék? Debrecen-Győr-stbstb?
    Mert akkor ások én is; mert szeretek ásni.xd
  • SrAta
    milyen gaaaz?:D hol látsz te ott gazt???:D:D:D:D:XD
  • SrAta
    jaja:D ez csak az alfa verzió:D
    ennyi időnk meg erőnk volt:D 2en ástuk rainnel...XD de kezdésnek nemrossz:D lesz ez még többis meg nagyobbis:D
  • Vadnokedli
    Bele a gazba; :D

Még 2-3szor ekkora legyen aztán lehet is rajta ugrálni =D
  • SrAta
    3,5 óra kemény kapa és lapátolás után:D
  • SrAta

• SrAta
    okéoké dobom:D temeg gyere emesenre:D
  • Rainbow15
    linkeld a mai alkotásunkat :D
  • SrAta
    szponzor felejtős... Vannak magyar srácok akik 360° dupla vázpöriket adnak, meg hátraszaltó vázpöriket és nincs szponzoruk, versenyeket nyernek, de semmi. Kinn meg bead valaki egy 360°sima vázpörit aztán jönnek h naaa csatlakozz hozzám... Sajna ilyen a magyar Montis helyzet... ezvan...
  • Spongya08
    Vagy még a Turborágó-t is megprobálhatod, vagy az Aro cukor gyárat:D
  • Vadnokedli
    Magyarországon vagy! Szponzor? életbe nem kapsz. Traubisoda-t probáld meg. :D
  • Spongya08
    Én 14 vagyok 30éves outimvan, napi 70km-t mentem 25ös átlaggal...
    A szponzort felejtsd el..az meg hogy asztmás vagy semmiben nem gátol.
    Dolgozz sokat húzd le anyádékat mert szponzort az életbe nemkapsz.:DD
  • Mark007
    Szereztem egy Peugeot vázat :)
    Szép és jó. Beraktam a kerekeket, viszont a hátsó nincs középen..
    Balra húz, hiába fordítom meg, akkor is balra.
    Nem tudom eldönteni, hogy mi lehet a gond. Ha a fűzést rontotta volna el, akkor ha megfordítom, jobbra kéne húznia..A vázat megméregettem, egyenesnek tünik..
  • Wright111
    Sziasztok
    Én 18 éves vagyok, tavaly tekertem országuton átlag 100km-ereket/hét és azon agyaltam hogy ha sikerülne akkor komolyabban is belevágnék, persze úgy hogy valahogy találni 1-2 szponzort aki segítene, mellesleg asztmás vagyok emiatt kezdtem el tekerni :) de nem a "vészes" kategória
  • SrAta
    acél is van 2,4 kila és azis 45-48k:D
  • Ley Roland
    jah. már megvan :D:D
  • Ley Roland
    linket :D:D
  • Vadnokedli
    Acél váz?
  • SrAta
    halloodd vannak kecikönnyű alu dartmoor-ok 1,98 kiló a 24"os kerékhez tervezett, 2,03kiló a 26"oshoz és 48k a váz vagyis ihbikeson csak 44500:D:D:D Csak egy tipp! Nekem van octane jóaz nekem, de legalább vkinek már jót teszek, ha elmondom ezt:D Lehet énis ezt vettem vna ha akk megtaláltam vna...:D
  • Vadnokedli
    DJ3 tol nem is. xd
  • SrAta
    nekem SUNTOUR DURO DJ-D-P 100mm van, és kvajó 27k és csoda a mozgása meg minden... mentem marzo DJ3al attól nemvoltam elájulva... ezmeg ugyanaz csak állítható visszaút csillapítás meg 1 kilóval könnyebb
  • Vadnokedli
    Amúgy Manitou Circus Deluxe -vagy- Comprol vélemény? :s Ismeritek? Vagy próbáltátok már?
    -most is manitoum van; 5 éve..[akárhogy hihetetlen még él, nem romlott el: csak a visszaút csillapítás tűnt el mint a kámfor..., ja meg kotyog..] :D

• Vadnokedli
    aaaaha :D Reynolds 520 Cro-Moly
  • Rainbow15
    20-as volt. Törés repedés nincs rajta, csak festék lepattanások. Nem kevés, de nem érdekel ennyiért :)

Ez a C4 acél váz?
  • Vadnokedli
  • Vadnokedli
    Szép váz; mennyi volt?

Én DaBomb C4 et szeretnék, vagy BlckMrkt Killswitch-et :]
  • gordon 24
    Elég komolyan néz ki grat!!
  • gordon 24
    Tesóm ugye fényező..

Úgy csinálta, hogy ugye alapozta a vázat.. Ott ahol a felirat van fújt rá bronz színt.

Kivágatta reklámosokkal ezt a matricát. Ráragasztotta a bronzra fújt részre, majd lefújta kékre.

Levette a matricát, aztán lakk és voálá:D

Köszi!
  • hefii
    Köszi a dicséretet!
  • Rainbow15
    Király lett :)
    A magellán feliratot nehéz volt kimaszkolni?

Tegnap én is beújítottam egy vázat, Giant STP :)

Link ha nem jó
  • gordon 24
    Épülget a cucc:

• Máté94
    Inkább ezt, nem?
  • Vaxi
    király lett
  • hefii
    Sziasztok!

Megnyitotta kapuit a következő generációs TestBike: http://www.testbike.hu/velemeny

Pár mintaoldal:
    Shimano XT hajtókar
    Avid BB5

Használjátok egészséggel! :)
  • Vadnokedli
    milyen villát tudtok ajánlani ami alkalmas Dirt/4X ra és esetleg laza Novice jánoshegy "DH" -ra :DD(persze ez alatt nem dh- hanem gyors terepezést értek.)