Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Elsõ hete oké lesz szerintem. 8dikától viszont 2 hétig szabin vagyok.. És 9 dike héten nagy családi kiruccanás lesz Mariborba. Egy kis bringázás meg miegymás😄 Barátnõink anyukák apukák😄 Jó Móka lesz.

Szóval elõtte lenne jó😄

Downhill!!

Vaxi
augusztus elsõ két hetében valamikor mindenképpen szeretnék feljutni egy jó kis bringázásra 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

gordon 24
Nem is poénból írtam.. Simán..

Downhill!!

Vaxi
Szavadon foglak!!! 😄DDD

gordon 24
Persze.. Nem foglalkozom vele, bolond lyukból bolond szél fúj.

A Downhill az egy külön szakág.. Olyan mint a motocross. Azzal sem lehet utcán motorozni, és egy Dh géppel sem lehet felfele tekerni.

Nem véletlenül csinálnak 20 ezer fajta kerékpárt.

A Dh bringa, nehéz ormótlan, és teljesen alkalmatlan a biciklizésre.
Viszont, a lejtõ királya. Mindenen keresztül megy, és olyan helyeken is egyben lemegy, ahol a többi bringa darabokra törve állna meg.

Nincs bajom azzal, ha nem szeretik az emberek a Dh-sokat. Ez mindenkinek a szíve ügye. De baromság amirõl a sok tudatlan marha (pl Maszka) beszél. Egyszer kell felülni rá kb 15 perc után ezt az egész vitát el felejthetnénk.

Downhill!!

gordon 24
Nem😄 Neked oda adom a nélkül is😄 Csak beszéljük meg mikor jössz!

Downhill!!

I.C.ram
Nem kell foglalkozni ezzel a kreténnel. Pár éve az autómánia topikban csinálta ugyanezt. Telefosta BMW-s Opel-es képekkel, és nyomta az 1:1-ben kimásolt cikkeket, mintha õ írta volna õket. Kicsit autista, vagy nem tudom.
Vaxi
nekem is muszáj beszólnom, hogy ideadd az egyik DH bicót, amikor felmegyek pestre? <#gonosz1>

gordon 24
Figyi😄

Te ezt komolyan gondolod?😄 Hülye vgy olyan helyre elviszlek wazz, hogy gyalog nem tudsz lejönni.

Nem kell itt bizonygatni a dolgokat.

Találkozunk Pest közelébe viszem a 2 bicómat oda adom neked a dh gépet én meg szépen feltekerek melletted az országútival. Aztán ha felértél a hegy tetejére (amit kétlek, mert 2-nk között az a különbség, hogy én tudom mirõl beszélek) akkor ott helyben megkövezem magam, ások egy gödröt és belefekszem.

Egyébként meg. Ebben a topikban az itt lakók 90%-án a fasza kivan veled, nem veszed észre?

Hülyítsd azokat akik vevõk erre a nagy okosságodra. Aztán menj a fenébe innen.

Kb bármilyen biciklivel összecsomagollak. Több mint 20 éve csinálom.. nem valószínû, hogy hangyafingnyi esélyed is lenne.

Downhill!!

I.C.ram
Én éjfél körül beszoktam tekerni a belvárosba, akkor már simán kibírható, és forgalom sincs.
Máté94
Ja, értem😊
bardocz
Gyorskötegelõvel oda lehet rögzíteni.
Spongya08
Neis mond van egy hauser bmx em nyár elején szétkaptam dirib darabra h lefujatom faterral de még zsirtalanitani kéne a vázat meg stb lehet este megcsinálom és holnap lefujjuk.

Spongya08
Hát kulacsból mindenki másmiet szeret nekem bikepositive van elég jó fél liter vagy több belemegy csak a tartólya elég gagyi meghát az országutimon nincs lyukfurva,tényleg nemtud valaki valami megoldást hogyan tudnám a tartót rögziteni a vázon anélkül h megfurnám?

Vaxi
nem, "hazajöttem" 1 hónapra 😊

Máté94
Akkor mijót csinálsz? Dolgozol?
Vaxi
mondhatjuk úgy is, de a nyaralást általában élvezik.

Máté94
Ja, hogy nyaralsz 😄D
Vaxi
szolnokon

Máté94
Miért hol vagy?😄
Mark007
Vasárnaptól hüvösebb lesz, akkor megyek valamerre, az tuti..Már rég voltam.

Tegnap BMX-et építettem..van egy GT performer a pincében, sokéves, kitakarítottam, megpróbálom eladni, és abból felépíteni az outit 😊

bardocz
32-35 fok van arra, amerre mennék, én is inkább várok.
Kulacsból van olyan, amit érdemes megvenni? Jó lenne, ha nem táskában kéne vinni az innivalót, igaz úgy többet tudok vinni magammal.
Vaxi
itt lenne a bringám, le nem szállnék róla, már úgy hiányzik.. =(

Spongya08
Bringára fel?
Olyan meleg van nálunk h a bringáról leszédülök a levegõ is füllad.

Majd este tekerek egy pár km-t ha jobb idõ lesz 😄

Vaxi
sok a pofázás, kevés a kép!
bringára fel, túrázzatok. csináljatok képeket, szükség lesz rá 😊

I.C.ram
Maszka vicces gyerek 😄 Autómánia topikban is volt egy durva ámokfutása.
Mark007
Tudom, de akkor is ez ugrott be az outi vs DH pályáról 😊
és Zseniális a gyerek amúgy. szerintem😊

bardocz
Azért ez nem egy DH pálya, és ittvolt😊
Mark007
Itt volt, vagy nem itt volt? 😊
Outival hegyen

Nem te vagy az, Maszka? 😊)

bardocz
"Ahol ezek lejönnek ott én is le tudok jönni, akár országútival is 80%-ig
Bukósisak nélkül."

Videót.

#14161 Kettõnk közül te vagy az, aki folyamatosan marhaságokat beszél.
Meg mire kiérünk Gyõrújbarátra, van egy 500m-es szakasz, ami annyira nem is durva, de sokszor inkább toljuk. (spórolunk...)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SrAta
Nekem is volt már olyan, hogy egy egyszerûen kitekerhetõ emelkedõn toltam a pálya fele, ugyanis fáradt voltam, és kell az energia a pályán ugráláshoz. Minek fárasszam magam feleslegesen?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nagyon jól tudom,más topikokban is ontja magából a hülyeséget...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Maszat szinte minden topikban ezt csinálja,nyomatja a hülyeségeit már megfigyeltem.Képeket is sokszor ész nélkül teszi be,és csodálkozik ha nem tetszik a többieknek hogy telesz@rja velük a topikot...Mint egy 10 éves gyerek azt csinálja sokszor...

Hihetetlen,hogy megint te csinálod itt a mûsorodat. Múltkor is,azelõtt is,most is a HIHETETLEN BALFASZSÁGOD miatt van a mûsor.

Kemény vagy tényleg, csak a lényeg, hogy nem kérdezte senki... Meg különben is miért zavar az téged, ha tolják? Számtalan okuk lehetett rá, ála defekt vagy csak ki akart veled b**zni és direkt tolta elõtted, hogy legyen mire verned magad itt a fórumon... de ha gondolod legközelebb meg is kérdezheted õket,hogy miért tolják, ha ennyire kibillenti a lélekegyensúlyodat.

Positive Mental Attitude

MaSzKa
Aszfalton tolták a biciklit

Én a Kab-hegy 75%-ig elmegyek úgy, hogy a legnagyobb fokozatban vagyok, akár hiszed akár nem

Az nem létezik, hogy 1km-ert ezek nem tudnak feltekerni aszfalton
(Ha van rajta hajtás)

"valaki egy az adott terepre alkalmatlan(?) bicóval száguldozik "
Látszik, hogy te vagy az egyszerû ember, miért lenne az én biciklim alkalmatlan

Még annak se néztél utána, hogy milyen bringával mehettem ott, de ugatni azt tudsz

Aszfalt, enyhén murvás, kavicsos részekkel, itt ott nagyobb kátyúkkal

Ahol ezek lejönnek ott én is le tudok jönni, akár országútival is 80%-ig
Bukósisak nélkül.

Bátor vagyok, de rosszul gondolod ha esetleg hülyének néznél.

Egy kis domb miatt biciklit tolni szégyen.
Feltolják 20 perc alatt, azért, hogy 4perc alatt leguruljanak...

Járnak erre fele mások is ilyen bringákkal azokat, még nem láttam, hogy tolták volna azon a szakaszon.

Divat biciklisek lehettek.

Itt mindenki ennyire beképzelt? Kiállok én bárkivel szemben és lerendezhetjük...

-Gázló 2010 108km

-Balaton Maraton sajnos már csak 2011-ben 204km

-Balaton Bike Fest 2011

-stb-

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ha neked sincs hozzá közöd akkor miért ugatsz bele?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SrAta
A Konám nem csinált iet XDDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

greg benz
Baranya😊

bardocz
Próbáljátok ki. Behúzod a hátsó féket, és lenyomod egyik oldalon a pedált, a váz el fog indulni a másik irányba, ha nektek is olyan virsli a vázatok mint nekem.
Spongya08
greg merre felé laksz?

greg benz
Ezek szerint nem csak nekem magas<#idiota>

<#fejvakaras>

greg benz
Mire gondolsz pontosan?😮 😄

bardocz
Ha egyik kezetekkel behúzzátok a hátsó féket, és a másikkal meg lenyomjátok a pedált, akkor nektek is csavarodik az egész váz?😄
Spongya08
Valaki nem lakik Monor közelében?
Kéne valaki akivel tudok tekerni mert a közelben csak egyesületes bringások vannak aztán tuti h beképzeltek azokkal én nem tekerek.

Spongya08
Kösz h beszurtad rég szúrtam be képet 😄
A nyereg direkt áll igy felfele mert mikor egyenes volt akkor mikor felültem 0 kézben folyton elõre csusztam aztán igy állitottam a herémet szerencsére nem vágja mert jó szivacsos 😄 elõl még fehér peremes kenda gumi van de helyére van már uj de én schwalbe gumit veszek rá.A fék az igy állt mikor megszereztem aztán mondom maradjon igy nem piszkálom. Majd lehet átrakom ugy mint a tieden van.

greg benz
Az bandázs,nem bantás😊))

Amúgy tényleg pofás. A nyereg nem kényelmetlen,hogy így felfelé áll?😄 Meg a fék is érdekes helyen van (számomra)😄

Spongya08