22335
-
#15809 Nem is láttam még ilyen színben. -
#15808 Elkészült a berendezés:D
katt
-
#15807 Dirt / 4X / Magyaros enyhe street -
#15806 kitekerem csészével együtt:D és beletekerem az új vázba:D -
#15805 Jó van olyan is igen,, De ha rajta van a kar, pl a bal oldali, akkor hogy húzod ki a csészéből ami bele van tekerve e vázba? -
#15804 Szerintem a Manitouk jó villák. Erősek és nagyon jó minőségüek..
Van sok olyan amiről hallottam, hogy lóg, és hogy némelyik törik, de én ezt nem támasztom alá.
Ugyanis olyan villa nincs amit nem lehet eltörni, és a marzocchi is lóg:D szóval tök8.
Jó villa és szép.. Ez a balck ami a street bicomba lesz már vagy 6 éves és az ég világon semmi baja... -
#15803 mire akarod használni ezt a villát? -
#15802 nekem a truvámba semmisincs egybe:D rávan szorulva a balos kar és úgy raktam át az új vázba h jobbos kar le kitekerem a csapit egyikoldalt, aztán amásikoldalt és bele az újba:D csőfogóval kilehet:D Azzal szoktam blokkot szerelni:D -
#15801 ömm GORDON 24! ön tisztában van a mai illetve a 2010 -es Manitou-k minőségével?(mert nekem most egy Manitou Axelem van 04-es)
Manitou Circus Expert
ilyet mennyire ajánlatos venni? (Csak gondolom értesz hozzá manapság; mert elég sokáig szüneteltem a bicózást, és nem vágom most nagyon a dolgokat.) -
#15800 Az oké, de ettől függetlenül nem tudod kiszedni:D És a bal oldaláról szinte mindegyiknek lehúzható a csésze. A jobb oldali szokott egybe lenni. -
Rainbow15 #15799 Nekem egy Truva Giga Pipe DH monoblokkom van, és ha jól emléksze, bal oldalról is le húzható a csésze. -
#15798 Viszont ha kint van.. Akkor a Blokkot be tudod fogni satuba stb stb.. És tudod ütni a kart mint az atom állat:D -
#15797 :) Rajtamarad, ez tény. De azért mégiscsak egyszerűbb így, mint ha nekiállsz flexxel.. -
#15796 okés most már értem, de ha kiszedem csőfogóval a monoblokkot akkor azzal mit értem el? attól még gondolom ugyan úgy rajtamarad a hajtókar a tengelyen. -
#15795 őő, kalapáccsal ütöd a hajtókart a tengelyről.
A csőfogóval a monoblokkot hajtod ki. Ha azzal odaférsz, akkor azzal simán ki fog jönni, és nem is sérted meg vele. De te tudod -
#15794 ha a kalapács nem segített akkor tuti az sem fog.
itthon még egyszer neki fogok esni az egésznek hátha sikerülni fog.
mindenesetre köszönöm szépen a tanácsokat. -
#15793 Nem rossz ötlet:D Papagáj fogó lehet oda fér... Igaz.. -
#15792 Még egy tipp. Csőfogó nem fér be oda? Azzal ki tudod hajtani a monoblokkot, aztán szevasz. -
#15791 Majd összevariáljátok, az a lényeg, hogy előszór kerüljön ki belőle..:D Ha az megvan a pótlása egyszerűbb... -
#15790 srácnak van monoblokkja is csak abban a csapágy szanaszét van menve. -
#15789 Hát ott a méret a kérdés, ha az isis-es közép rész akkor azok táv tartósok..
Nahh mondom:D
Szóval az isis-es közép részből minden vázhoz összesen két méret létezik.
egy 68-73 és asszem 78-83 valami ilyesmi...
Tehát ha a vázad mitudom én 68 as akkor is a 73 as kell bele amit ki kell hézagolni..
Szóval ezt meg kell mérni.. De a BMX kart azt így nem tudom, mert a BMX-knek asszem olyan van ami vagy egybe van, és át kell tolni rajta, vagy olyan mint az új saint, hogy a jobb kar egybe van a tengellyel, és a bal kar fogja meg egy csavarral..
De majd ezt meglátjátok... Ha jó a mérete akkor sima ügy..
Elvágni meg el tudod azt a tengelyt.. Én mondjuk egy nagy fexxel próbálnám mert annak nagy a tányéra, és eléri, csak vigyázz nehogy a vázat is:D
Ha ez nem fér oda akkor fürész, de azzal nem lesz egyszerű:D -
#15788 egyébként ez a hajtómű van benne. -
#15787 Értem.
De ha meg kitépte a menetet, akkor az az életben nem jön le.
Max ha vki fogja a vázat, a másik meg kalapálná a tányért, hogy leüsse a tengelyről..
Tányérokat meg nem lehet úgy leszedni gondolom, hiába csavarod ki, nem tudod kiemelni onnan..marad a flex.. -
#15786 lehet az lesz, hogy levágjuk a picsába az egészet a tengellyet együtt. havernak van egy hajtása csak az 8 fogas a tengelye és az a kérdés, hogy az passzolna az én blokkomba. ha az belemenne akkor az jó lenne, mert vannak hajtókarjai is hozzá csak annyi a gáz, hogy az bmx hajtókaros és még kell hozzá lánctányér. -
#15785 Ha monoblokk van benne nem..
Mert a blokk egybe van, és a bal oldali karnál csak egy műanyag támasztéka van, és maga a fém blokk jobb oldalról van belehajtva.
Csakk akkor működhet ez, ha régi tengelyes rendszerü, mert akkor csak két csésze van benne, és egy tengely.. De ha jól emlékszem az a tengely is úgy van megoldva, hogy nem tud kicsúszni a csészéből..
Szóval szerintem ha rajta van a kar, nem tudod kiszedni a közepét... Csak az új rendszereknél.. De ez nem olyen.. -
#15784 Jah az alsó kicsi?? Az szép:D
Jó akkor viszont hiába csavarod ki nem fogod tudni lehúzni róla..
Akkor vágjátok el a blokk tengelyét és úgy le fog esni és ki tudod szedni a blokkot is a vázból.
De én mondom ha megtámasztod a blokkot és elkezded ütni le kell hogy jöjjön.. Kúpos, de annyira nem, hogy ilyen szinten rászoruljon. Főlleg hogy ez alu kar, így összerohadni sem tud...
-
#15783 ha megpróbálom leszedni a bal oldali hajtókart akkor nem tudnám kihúzni valahogy a jobb oldali hajtókart a tengellyel együtt? vagy a tengely az a bal oldal fele jön ki? mert akkor úgy is jó lenne, mert úgy is fel tudnám rakni a 32 fogas tányért. -
#15782 a 32 fogashoz pedig hozzá van szegecselve a 22 fogas lánctányér. -
#15781 Csak nem olyan bírka hogy az anya rajta van és úgy akarja leszedni:D Valószínűleg visszatekerte:D -
#15780 azt kicsavartuk nyugi, azért annyira hülyék nem vagyunk. :D -
#15779 Várjál már:D
Ott van egy anya rajta, nem jól látom?
Azt kell kicsavarni, aztán fogod és lehúzod róla.. Az az anya ott fogja, persze, hogy nem jön le a hajtókar. -
#15778 Igen.
Csak akkor olyan kar is kell. -
#15777 A csavart vedd ki.. És próbáld meg mondom a blokkot megtámasztani, majd üsd a kart.
Ha a blokott nem támasztod meg akkor rugozik a váz és az életben nem jön le.
Ha meg nem jön le akkor szedd ki a csavarokat (alu csavarok a küllök végén) elvileg 5 ös imbusz.
Akkor lejönnek a tányérok, majd flexxel próbáld meg elvágni magát a kart..
Ha ezt nem tudod fordítsd fel a bicót.. Hogy a hasát lásd, és ha nincsenek fent a lánctányérok hozzá tudsz férni ahhoz a tengelyhez ami kijön a vázból, és tartja a kart. Fogsz egy fürészt és elvágod...
Leesik a kar, és utána ki tudod szedni a blokkot a vázból, veszel új blokkot kart és örülsz:D
De én azt próbálnám, meg hogy elvágnám magát a kart, de ugye vigyázz mert ha belevágsz a blokkba, akkor inkább vágd el ahogy az elöbb írtam, mert úgy egyszerűbb:D
De ha ütésre nem jön le, más megoldásod nincs.
Egyébként ez a kar nem szegecselt.. Mert azok a csavarok tartják amik a küllő végén alu színnel virítanak. 5-ös imbusszal ki tudod csavarni és elengedi a fogakat.. -
#15776 egyébként a 4 szögű tengelyt ki lehet szedni és 8 fogast rakni a helyére? -
#15775 tessék így néz ki. látszik, hogy már semmi menet nincs benne.
#15774: úgy próbáltuk, hogy asztalra felraktuk és ütöttük mint atom minden irányból 1x-1x hátha lejön, de nem akart.
-
#15774 Hát kalapálással elméletileg le kellene jönnie.. De úgy, hogy ugye nincs benne a csavar. Támasszátok meg a monoblokott valamivel (ugye egy akkora átmérőjű dologgal ami nem szorul bele, de nem fekszik fel a kar peremére)
Ezzel tehermentesíted a vázat is, és próbáld ütni a kar küllö részét..
Ha így nem indul meg.. Akkor nincs ötlet.. Flexel vágd el a kart. de ugye ez brutális és megsértheted a vázat is..
Vagy bukóvári a monoblokk, és elvágod azt a csonkot ami tartja a kart. -
#15773 Képet tudsz róla? Mert én nem értem speciel. De lehet csak én nem -
#15772 nem a blokk nem jött ki csak a hajtókarban lévő menet. szerintem 4 szöges. -
#15771 Várjál.. Menet is jött vele.. Kihúztátok a monoblokkot is, vagy mi? :D
Négyszöges? -
#15770 hajtókart akartuk leszedni a tengelyről, hogy csak új 32 fogas legyen fent ne pedig a 32 és a 22-es egybe szegecselve. valami szar suntour xcm.