Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval elõtte lenne jó😄
Downhill!!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A Downhill az egy külön szakág.. Olyan mint a motocross. Azzal sem lehet utcán motorozni, és egy Dh géppel sem lehet felfele tekerni.
Nem véletlenül csinálnak 20 ezer fajta kerékpárt.
A Dh bringa, nehéz ormótlan, és teljesen alkalmatlan a biciklizésre.
Viszont, a lejtõ királya. Mindenen keresztül megy, és olyan helyeken is egyben lemegy, ahol a többi bringa darabokra törve állna meg.
Nincs bajom azzal, ha nem szeretik az emberek a Dh-sokat. Ez mindenkinek a szíve ügye. De baromság amirõl a sok tudatlan marha (pl Maszka) beszél. Egyszer kell felülni rá kb 15 perc után ezt az egész vitát el felejthetnénk.
Downhill!!
Te ezt komolyan gondolod?😄 Hülye vgy olyan helyre elviszlek wazz, hogy gyalog nem tudsz lejönni.
Nem kell itt bizonygatni a dolgokat.
Találkozunk Pest közelébe viszem a 2 bicómat oda adom neked a dh gépet én meg szépen feltekerek melletted az országútival. Aztán ha felértél a hegy tetejére (amit kétlek, mert 2-nk között az a különbség, hogy én tudom mirõl beszélek) akkor ott helyben megkövezem magam, ások egy gödröt és belefekszem.
Egyébként meg. Ebben a topikban az itt lakók 90%-án a fasza kivan veled, nem veszed észre?
Hülyítsd azokat akik vevõk erre a nagy okosságodra. Aztán menj a fenébe innen.
Kb bármilyen biciklivel összecsomagollak. Több mint 20 éve csinálom.. nem valószínû, hogy hangyafingnyi esélyed is lenne.
Downhill!!
Tegnap BMX-et építettem..van egy GT performer a pincében, sokéves, kitakarítottam, megpróbálom eladni, és abból felépíteni az outit 😊
Kulacsból van olyan, amit érdemes megvenni? Jó lenne, ha nem táskában kéne vinni az innivalót, igaz úgy többet tudok vinni magammal.
Olyan meleg van nálunk h a bringáról leszédülök a levegõ is füllad.
Majd este tekerek egy pár km-t ha jobb idõ lesz 😄
bringára fel, túrázzatok. csináljatok képeket, szükség lesz rá 😊
és Zseniális a gyerek amúgy. szerintem😊
Bukósisak nélkül."
Videót.
#14161 Kettõnk közül te vagy az, aki folyamatosan marhaságokat beszél.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Positive Mental Attitude
Én a Kab-hegy 75%-ig elmegyek úgy, hogy a legnagyobb fokozatban vagyok, akár hiszed akár nem
Az nem létezik, hogy 1km-ert ezek nem tudnak feltekerni aszfalton
(Ha van rajta hajtás)
"valaki egy az adott terepre alkalmatlan(?) bicóval száguldozik "
Látszik, hogy te vagy az egyszerû ember, miért lenne az én biciklim alkalmatlan
Még annak se néztél utána, hogy milyen bringával mehettem ott, de ugatni azt tudsz
Aszfalt, enyhén murvás, kavicsos részekkel, itt ott nagyobb kátyúkkal
Ahol ezek lejönnek ott én is le tudok jönni, akár országútival is 80%-ig
Bukósisak nélkül.
Bátor vagyok, de rosszul gondolod ha esetleg hülyének néznél.
Egy kis domb miatt biciklit tolni szégyen.
Feltolják 20 perc alatt, azért, hogy 4perc alatt leguruljanak...
Járnak erre fele mások is ilyen bringákkal azokat, még nem láttam, hogy tolták volna azon a szakaszon.
Divat biciklisek lehettek.
Itt mindenki ennyire beképzelt? Kiállok én bárkivel szemben és lerendezhetjük...
-Gázló 2010 108km
-Balaton Maraton sajnos már csak 2011-ben 204km
-Balaton Bike Fest 2011
-stb-
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kéne valaki akivel tudok tekerni mert a közelben csak egyesületes bringások vannak aztán tuti h beképzeltek azokkal én nem tekerek.
A nyereg direkt áll igy felfele mert mikor egyenes volt akkor mikor felültem 0 kézben folyton elõre csusztam aztán igy állitottam a herémet szerencsére nem vágja mert jó szivacsos 😄 elõl még fehér peremes kenda gumi van de helyére van már uj de én schwalbe gumit veszek rá.A fék az igy állt mikor megszereztem aztán mondom maradjon igy nem piszkálom. Majd lehet átrakom ugy mint a tieden van.
Amúgy tényleg pofás. A nyereg nem kényelmetlen,hogy így felfelé áll?😄 Meg a fék is érdekes helyen van (számomra)😄