22335
-
#15852 Mekkora vagy, mert a méret az fontos. -
#15851 én nagyon nem értek ehhez a témához, azért is kérek egy kis segítséget :)
milyet vegyek, milyet ne vegyek, hol ne vegyek (tesco, auchan, hervis, azt tudom ilyen multiknál ne :P), mire figyeljek mielőtt megveszem, stb :) -
#15850 Mit szólsz a KTM-hez? -
#15849 outit azért nem akarok venni, mert ahol járok ott nem vmi jók a bicikliutak, meg a szegedi úti vasúti átkelő sem tenne neki valami jót :D -
#15848 Budapest útjaira, országúti? :DDD -
#15847 Ha csak városba kell, akkor esetleg egy országúti, vagy ha mtb-nél akarsz maradni, akkor egy slickgumis, merevvillás valamit javasolnék. -
#15846 Városba inkább egy trekking való.
Pl. -
#15845 ajánljatok már plz vmi strapabíró bringát :D
bpen használnám, heti 50 (van amikor 60-80) km-t szoktam tekerni általában (persze mostanában keveset). úttesten, bicikliúton, macskaköves részen (ott csak egy kicsit) szoktam menni.
most egy kőkemény mezei 37 ezer forintos mtb-m van, 1.5 év alatt sz@rrá hajtottam :D
pénz... hát olyan 80k-m lenne rá, max 100k.
tudom nehéz így erre válaszolni, de ha adtok pár tippet milyet vegyek, illetve milyet ne vegyek már sokat segítettetek :D
szóval vmi strapabíró mtb kéne rendszeres városi használatra max 100k-ig, ami nem fog szétesni alattam 1 év múlva.
berguson, mali. van még hasonló hely bpen, ahol sok bringa közül lehet választani? -
#15844 jah :D csak nekem gurult aszfalton is egy keveset.. :D mondjuk sárba még így is valamennyire megfog :DD -
#15843 ja nekem 2/1.5 évig simán bírják; pedig nem kímélem =D Tényleg nem.. XDD -
#15842 Nem szoktam. :D Mondjuk 1 éves gumi. -
#15841 kicsit kopott a kerék, NE FAROLGASS KIS FIAM! -
#15840 2 kép csak úgy. :D
-
#15839 Nagyon jó lett, grat hozzá!:) -
dx #15838 Hayes mx4 , avid fr5 kar , odyssey linear bovden. -
#15837 de a fék az milyen? mi féle? a féket ne nagyon hírdesd mert lehet én akarom. .D -
dx #15836 először inkább a váztól,villától stb válnék meg. -
#15835 fék? -
dx #15834 Amugy elado hatha valakit erdekel. Nemcsak egyben. -
#15833 6900ért vettem a Sixsixone Dirt Lid-et:D -
dx #15832 kb annyi. -
#15831 húú sisak is kéne már.. :D Amióta szét tőrt a Fullféjsz.
Mennyi egy ilyen sima mezei minőségi bili bukósisak? 15 max? 8-10 től már lehet kapni jót? -
#15829 Hát valahol ott tartottam..:D
Elvileg gumis ez is, de hát..halál:D Mégegyszer nem:D A montira felraktam simán, azthittem ennél is így lesz..már a méretet nézegettem, hogy rosszat vettem... -
#15828 Nekem rohadt jó B+ felniszalagom van, piros, egyben van, és gumis, emiatt szinte élvezet volt felrakni:D -
#15827 mire a schwalbe egybefelniszalagot felraktam a dich wichre 2szer megszültem...:DD:D -
ROW924 #15826 OK!
Eladó egy ÚJ Novatec D662SB átütőtengelyes Tárcsafékes Hátsó agy Ár: 11990 Ft
és
ÚJ Warrior 26"-os (559 X 20) Dupla-falú felni pár 1850Ft/db
ha valakit érdekel
katonaroland kukac freemail pont hu
vagy nulla hat harminc/ harmincnyolc negyvennyolc ötszázegy-es számon érdeklődhet! -
dx #15825 hat szurd be megegyszer ha gondolod , en nem fogom akkor torolni , azert toroltem mert nem jellemzo a hirdetes erre es azthittem zavarja a tobbieket. -
#15824 Én is pont ezért irtam. Ártani nem árt, hátha vkinek kell..
Akit meg nem érdekel, átpörgeti, ezt a havi 1 hirdetést:D
Na mindegy.
Nem rég fejeztem be a kerekeket..Asszem minden alkatrész gyártóját sikerült elküldeni melegebb éghajlatra:D
A felniszalaggal nagyon megküzdöttem.. Nem ilyen tekerős, ragasztós, hanem egybe van. De rá ment 1-1 órám a felrakására..:D -
#15823 Szerintem egyáltalán nem gond, alig fordul itt elő ilyen. Akár te is beírhatod, hátha valakit pont érdekel. -
ROW924 #15822 végül is ti tudjátok, hisz ti fórumoztok itt, így ti válogatjátok mi marad és mi nem. Én csak egy lelkes olvasó vagyok, aki tegnap regisztrált.
Gondoltam valakinek jól jön egy 19-22ezres alkatrész 12ezerért. Mivel nem haszonszerzés a volt célom (keményen bukok rajta) ezért nem is hirdetés jelleggel akartam ezt preferálni, na erőltetem a dolgot. Ha valaki akarja megtalálja máshol.
Régóta olvasgattam ezt a fórumot mert kerestem villát, meg egy két cuccot. És bicajos fórumok közt ezt is kidobta anno a kereső. De hiába van bárkinek is eladó alkatrésze ha nem tudok (tudunk) róla. Ez amolyan 22-es csapdája. -
#15821 Nekem aztán mindegy:)
Engem nem zavar. Végülis igaz, ilyen erővel mindenki beirhatná.. -
ROW924 #15820 én meg már azt hittem én csesztem el valamit.... -
dx #15819 éppen nekem is lenne eladó cuccom,mégse írom ide,szerintem ez nem apró. de ha oké, akkor legközelebb hagyom. -
#15818 Miért kell törölni?
Szerintem simán elfér, hátha valakinek van rá szüksége..
Nem szoktak tömegesével megjelenni hirdetések itt, az az 1-2 pedig elfér.
Véleményem szerint -
#15815 Köszönöm!...:D -
Rainbow15 #15814 szép lett, grat :) -
#15813 -
#15812 Köszönöm:D -
#15811 Akkor azért.
De szép lett.
-
#15810 Nincs is..:D
Ő ugye ha megnyitod a linket láthatod az első képen. egy 2002 es polarix.. Fehér bordó volt, ezt a tesóm fényezte nem régen.. A "matrica is fújva" van rajta...