Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
greg: Nekem elöl kenda gumi van a széle már repett meg stb de én 6 bárt simán teszek bele😄
gordon 24 aki gazdag itt, rá legyetek irigyek
500eft-nál is többet elköltött 1év alatt a biciklire
neki a 2 felnije annyiba kerül, mint nekem a 4 biciklim együtt véve
egy biciklit ajándékba kaptam egy jó ismerõstõl, köszönöm neki ezúton is
a másikat használtan vettem 5eft alatt és javítottam meg 1-2eFt-ból - régebbi verseny, de manapság nagy divatja van a retronak és szépen megy fel a jó állapotutak ára.
a harmadik is 20eft-ból kijött, 2 éve használom hiba nélkül mûködik, bár már nem pontos a váltás rajta, de nem költök rá egyenlõre
a negyedik meg extra akciós volt
szóval ennyit a drága biciklikrõl
bárki ellen szívesen kiállok, meglátjuk ki mit tud
én benne vagyok
aki tud 100km felett tekerni egy huzamban az esélyes
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

2500 darabja szal még olcsón jövök ki😄
Csakha veszek akkor már Fékváltókart csak akkor váltót is kell vennem mivel nekem tóló húzós a hátsó váltom.😄XD
Megha veszek akkor nem gagyit.
Nekem 478km van a bringámban. Mármint én eddig ennyit tettem bele😄
Én nem szeretek városban menni,kb. csak annyit megyek városban amíg kiérek a fõútra,és az is éppen elég..figyelmetlenek az emberek,vánszorognak az út közepén semmire nem figyelnek (van,hogy csattogtatom a fékkart direkt hangosan,hogy hallják jövök,de a fülük botját sem mozdítják..)Inkább itthon meg szoktam tervezni kisebb útvonalakat,és úgy tervezem,hogy egy kört adjon ki.
Lájk disz:
Ez olyan 30km,ezt bõvítettem ki múltkor és úgy lett 41.
Elmaradott kis falvakon megyek keresztül,egy lélek nincs az utcán,szóval teljesen jó😊 És az egész útvonalon alig van forgalom,szóval én sem zavarok senkit,mások se zavarnak engem
Egyelõre áll a projekt, amig nincs rá pénz, az meg nem lesz mig nincs munka..ami már nem valószinû ezen a nyáron 😞
Végülis csak 1 kerék kéne, hátsót újrafûzni, lánc, fék, meg bandázs, és kész.
Nekem nyeregtáskám van pótbelsõm is sõt még egy tartalék gumim isvan
defektjavitom is 2.
Ma szereztem egy jókis km órát mert ami mostvan az kinai 2ezerér vettem 😄
Am a bringám kb másfél 2 hónapja van meg de már 436 km van benne 😄 egyhuzamba akár 50 et is megyek csak egyedül nemmegyek nagy távokat meg városon belül megyek csak. Mivel nappal lenne jó áttekerni valami szomszédos városba de olyan rohadt meleg van h nem indulok neki este meg Péteri és monor közötti résznincs kivilágitva meg Monor Monori erdõ részsincs azugymeg gáz.😄
Meghát a fõ gond h 13 éves vagyok nem milliárdos családból származom nem tankolnak pénzel amit a bringán látsz az csak is az én munkám és saját megszerzett pénzbõl van.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nekem is bõ egy hónapja van meg az országútim (legyen inkább másfél),és hasonló gondokkal küzdök mint te,alapvetõ dolgok hiányoznak. De ettõl függetlenül tekerek,és próbálom edzeni magam. Tegnap már sikerült elérnem,hogy 41km-t mentem egy huzamban,megállás nélkül,ilyet ezelõtt még soha nem csináltam,pedig kiskorom óta bringabuzi vagyok..
Persze azért már dolgozom,hogy meglegyenek az alap dolgaim,pótbelsõm és defektjavítóm már van,kell viszont még vennem nyeregtáskát,hogy magammal is tudjam õket vinni😊 Ruhát is hamarosan veszek,aztán jöhet a bukó is..meg majd akarok új külsõket,és persze lámpákat
De nemtudom õ sztem ezt szereti ha õ van a középpontba.
Ha látja h senki nem csipázza mért irkálnemtom..😄
Arra h elbiciklizzek néha néha arra tökéletes.😄
Jövõre beszeretnék állni a Tour De Gyömrõbe csak annyi a gond h rettentõen félek h lebecsülnek a bringám miatt meg sisakom sincs bringás ruhám sincs meg stb.. nekik meg klipszes cipõ giant bicikli stbb..
maszka te tökéletes flémkeltõ vagy, a többi meg hibátlanul folytatja.
fejezzétek be, fölösleges veszekedni ilyen faszságokon.
aztán nyomod itt a dumát, ha ennyire nagy arcvagy akkor irdle ide a topikba az igazi neved és irdle a verseny eredményeidet.
Jaa és a verseny eredményrõl legyen vmi a neten is.
Nincs valakinek eladó régi outihoz komplett kereke? Elsõ fõleg, de hátsó is jöhet. Minél olcsóbb kéne.
Ami most van, azt fel kéne javítani, az meg 5e+szingó gumi, amit nem is tudom honnan lehet szerezni:S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Rengetegféle kerékpárt használok, van most is 4db: Országúti, MTB terepre, MTB túrára, MTB aszfaltra
1 éve volt Trekkingem is, régen BMX-eztem is (de már kinõttem ebbõl)
DH-t még nem próbáltam, de sok értelme nincs, mert nem tudom tolni 15km-ert a megfelelõ helyig
De amúgy biztos azért tolják a DH-sok, mert mind a több millió hülye, és nem tudták, hogy lehet tekerni is..
Elõttük voltam arra 2x is.
Nehogy azt hidd, hogy el vagyok szállva magamtól
Az eset volt vicces és kész ennyi
Lehet h lábon mentek oda és vagy 50-60km volt az út.
Kiváncsi vagyokrád akkora nagy bringás arcnak tartod magad hcsakna.
Mostmég tekertem megint egy 4km-t😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Például 10 perc tolás után 2 perc legurulás
Sífelvonó elkelne nekik XD
Ez kimondottan DH-s topic?
MÁS KATEGÓRIA. Egy bmx-es sem fog a tour de france-on indulni..
Este ha városban vagyok, mindig eszembe jut, hogy dejó lenne most tekerni.
Csak hát nem bent lakok, hanem faluban, itt meg nem olyan jó..
Azt el nem hiszem, hogy ott azokkal a kerékpárokkal ne lehessen ott feltekerni
Az állandó hülyézéseddel magadat is minõsíted
Én nem Downhill-ezen, ezért nem is ismerhetem részletesen a szakágat
Max az idõsek szokták azon a részen tolni a bicajt
ezek a marhák meg bukóban a fejükön nekiálltak tolni
lefele menet nem kell sok lábizom, ezek elvéreztek volna normál MTB-vel hosszútávon, erre mérget mernék venni
Az okoskodó, lenézõ stílusod beképzelté tesz..
Ha te írtál volna itt hasonlót, akkor mindenki a te seggedet nyalná
Olvashattunk már tõled is hasonló kaliberût, ha esetleg elfelejtetted volna
Próbáld meg mozzilával, nekem azzal megy normálisan.
Szóval passz..
Downhill!!
Nah mind1 azért kösz a segítséget
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Én csak ezt ismerem, ami ezzel foglalkozik. Szóal, ha ez kifagy nálad, akkor nagy a baj:
katt
Downhill!!
Nincs valaki Pest megyei országutis?
Lehetõleg ne ultra csilli villi bringás mert amellett elvesznék a majd 30 éves bringámmal😄
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D