Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Senki nem fog lebecsülni😊 Ha még a tempójukat is tartod, akkor meg pláne nem. Ez nem a technikán múlik, hanem rajtad. Ha így lebecsülnek, akkor másfélmillás karbonbicóval is lebecsülnek.
Spongya08
Ha nemvagy gazdag akkor mértvagy vip fórumozó??

greg: Nekem elöl kenda gumi van a széle már repett meg stb de én 6 bárt simán teszek bele😄

Spongya08
Maszka annyit mondok várj pár évet 13 vok simén mek 30km-t egyhuzamba 30 as tempoba, ha igy haladok mire 20 éves leszek 1körön kettõt rádverek 😉

I.C.ram
Na, félkegyelmû kapitány újra lendületben.
greg benz
Nekem a mostani gumim elég öreg és már kopott is,és kb 5 Bar van benne,mégis szinte kilövi a köveket😊

MaSzKa
nem vagyok gazdag

gordon 24 aki gazdag itt, rá legyetek irigyek
500eft-nál is többet elköltött 1év alatt a biciklire

neki a 2 felnije annyiba kerül, mint nekem a 4 biciklim együtt véve

egy biciklit ajándékba kaptam egy jó ismerõstõl, köszönöm neki ezúton is
a másikat használtan vettem 5eft alatt és javítottam meg 1-2eFt-ból - régebbi verseny, de manapság nagy divatja van a retronak és szépen megy fel a jó állapotutak ára.
a harmadik is 20eft-ból kijött, 2 éve használom hiba nélkül mûködik, bár már nem pontos a váltás rajta, de nem költök rá egyenlõre
a negyedik meg extra akciós volt

szóval ennyit a drága biciklikrõl

bárki ellen szívesen kiállok, meglátjuk ki mit tud
én benne vagyok

aki tud 100km felett tekerni egy huzamban az esélyes

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Spongya08
Nemrossz én azért a schwalbe-t választottam mert lehet kapni a monori boltba.😄 De lehet énis ilyet veszek csak kékbe mert láttam egy ismerõs bicaján asszem ilyen 8.5 bár kell bele h a követ elpöckölje és ne szakitsa ki a gumit.😄

greg benz
*fehér

greg benz
Én ilyen fehét vittoria Zaffiro-t néztem ki,remélem van is raktáron Matuzéknál. Ennek párja nem egészen 6000

Spongya08
Holnap szerzek rá valami jó kulacstartó mert amit a bike+ hoz kaptam elég s**r 😄 mivel megfurni nemszeretném a kis bicajom ezért tekerek tá szikszallagot és arra gyorszár.

Spongya08
Bár én a mostanival is elmegyek inkább megveszem rá a schwalbe gumikat.😄
2500 darabja szal még olcsón jövök ki😄

Spongya08
Fékkart énis akarok😄
Csakha veszek akkor már Fékváltókart csak akkor váltót is kell vennem mivel nekem tóló húzós a hátsó váltom.😄XD
Megha veszek akkor nem gagyit.

greg benz
Fogok tenni nyugi😊 Elvileg lesz a mostani ocsmány régi karok helyett szép fehér gumis 105-ös,mint az új😊

Nekem 478km van a bringámban. Mármint én eddig ennyit tettem bele😄
Én nem szeretek városban menni,kb. csak annyit megyek városban amíg kiérek a fõútra,és az is éppen elég..figyelmetlenek az emberek,vánszorognak az út közepén semmire nem figyelnek (van,hogy csattogtatom a fékkart direkt hangosan,hogy hallják jövök,de a fülük botját sem mozdítják..)Inkább itthon meg szoktam tervezni kisebb útvonalakat,és úgy tervezem,hogy egy kört adjon ki.
Lájk disz:

Ez olyan 30km,ezt bõvítettem ki múltkor és úgy lett 41.
Elmaradott kis falvakon megyek keresztül,egy lélek nincs az utcán,szóval teljesen jó😊 És az egész útvonalon alig van forgalom,szóval én sem zavarok senkit,mások se zavarnak engem

Mark007
greg benz: Köszi a linkeket 😊
Egyelõre áll a projekt, amig nincs rá pénz, az meg nem lesz mig nincs munka..ami már nem valószinû ezen a nyáron 😞
Végülis csak 1 kerék kéne, hátsót újrafûzni, lánc, fék, meg bandázs, és kész.

Spongya08
Ha ujjitgatod a bringát képeket majd tegyél.😄
Nekem nyeregtáskám van pótbelsõm is sõt még egy tartalék gumim isvan
defektjavitom is 2.

Ma szereztem egy jókis km órát mert ami mostvan az kinai 2ezerér vettem 😄

Am a bringám kb másfél 2 hónapja van meg de már 436 km van benne 😄 egyhuzamba akár 50 et is megyek csak egyedül nemmegyek nagy távokat meg városon belül megyek csak. Mivel nappal lenne jó áttekerni valami szomszédos városba de olyan rohadt meleg van h nem indulok neki este meg Péteri és monor közötti résznincs kivilágitva meg Monor Monori erdõ részsincs azugymeg gáz.😄

Meghát a fõ gond h 13 éves vagyok nem milliárdos családból származom nem tankolnak pénzel amit a bringán látsz az csak is az én munkám és saját megszerzett pénzbõl van.

Vaxi
pontosan így vagyok vele én is <#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

greg benz
Nekem személy szerint nincs vele gondom,bár a mostani vitában nem igazán vagyok érintett az is tény.. mindenesetre ha annyira utáljátok,akkor ha levegõnek néznézek és egyáltalán nem reagálnátok a kommentjeire,már nem lenne itt.. Nem ellene akarok felbújtani,csak tudjátok: okos enged szamár szenved 😉

greg benz
Nem attól lesz valaki jó országútis (vagy akármis),hogy másfél millás bringa van alatta,nem is a klipszes pedáltól,és nem is a ruhától..
Nekem is bõ egy hónapja van meg az országútim (legyen inkább másfél),és hasonló gondokkal küzdök mint te,alapvetõ dolgok hiányoznak. De ettõl függetlenül tekerek,és próbálom edzeni magam. Tegnap már sikerült elérnem,hogy 41km-t mentem egy huzamban,megállás nélkül,ilyet ezelõtt még soha nem csináltam,pedig kiskorom óta bringabuzi vagyok..
Persze azért már dolgozom,hogy meglegyenek az alap dolgaim,pótbelsõm és defektjavítóm már van,kell viszont még vennem nyeregtáskát,hogy magammal is tudjam õket vinni😊 Ruhát is hamarosan veszek,aztán jöhet a bukó is..meg majd akarok új külsõket,és persze lámpákat

Spongya08
Bocsi érte.
De nemtudom õ sztem ezt szereti ha õ van a középpontba.
Ha látja h senki nem csipázza mért irkálnemtom..😄

Vaxi
<#idiota>

Vaxi
mikor elkezdtem írni a kommentet, még ment a flém...

Spongya08
Mondjuk a mostani Rigida felnimnél jobbatse találnák.😄
Arra h elbiciklizzek néha néha arra tökéletes.😄

Jövõre beszeretnék állni a Tour De Gyömrõbe csak annyi a gond h rettentõen félek h lebecsülnek a bringám miatt meg sisakom sincs bringás ruhám sincs meg stb.. nekik meg klipszes cipõ giant bicikli stbb..

greg benz
Illetve most látom spongya volt..akkor szorri,kussótam

greg benz
Most is te hoztad fel,már rég más a téma..bort iszik de vizet prédikál?😊

greg benz
szingó
itt is van

Vaxi
faszért kell flémelni a baromságról.
maszka te tökéletes flémkeltõ vagy, a többi meg hibátlanul folytatja.
fejezzétek be, fölösleges veszekedni ilyen faszságokon.

Máté94
Nekem van eladó😄
Felnit és gumit tudok adni😊
Spongya08
Maszka te szerintem egy rettentõ gazdag faszvagy ennyi bicikli gondolom mind jó márkás meg minden csilli villi tele extra cuccokal..
aztán nyomod itt a dumát, ha ennyire nagy arcvagy akkor irdle ide a topikba az igazi neved és irdle a verseny eredményeidet.
Jaa és a verseny eredményrõl legyen vmi a neten is.

greg benz
Itt nézelõdj,szoktak akadni jóféle dolgok. De 5000 alatt nem fogsz komplett kereket találni,arról ne is álmodj..még használtban se nagyon

Spongya08
igyvagyok*

Spongya08
Énis igyvagy 27x1/4 es a felnim az életbe nem találok ritka küllõs 5 fogas kivitelt.😄

Mark007
De ilyenkor pörög a topic amúgy 😊) Pont mint multkor.

Nincs valakinek eladó régi outihoz komplett kereke? Elsõ fõleg, de hátsó is jöhet. Minél olcsóbb kéne.

Ami most van, azt fel kéne javítani, az meg 5e+szingó gumi, amit nem is tudom honnan lehet szerezni:S

Menthetetlen.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MaSzKa
Nem fájdalmas, csak vicces volt ahogy beöltözve tolták felfele.

Rengetegféle kerékpárt használok, van most is 4db: Országúti, MTB terepre, MTB túrára, MTB aszfaltra
1 éve volt Trekkingem is, régen BMX-eztem is (de már kinõttem ebbõl)

DH-t még nem próbáltam, de sok értelme nincs, mert nem tudom tolni 15km-ert a megfelelõ helyig

Mark007
És ha igen? Õk ezt élvezik. Miért fájdalmas ez neked, érthetetlen..
De amúgy biztos azért tolják a DH-sok, mert mind a több millió hülye, és nem tudták, hogy lehet tekerni is..

MaSzKa
Kocsival, mehettek oda
Elõttük voltam arra 2x is.

Nehogy azt hidd, hogy el vagyok szállva magamtól
Az eset volt vicces és kész ennyi

Spongya08
Ésteazt honnan tudod h mennyit mentek azelõtt?
Lehet h lábon mentek oda és vagy 50-60km volt az út.
Kiváncsi vagyokrád akkora nagy bringás arcnak tartod magad hcsakna.

Mostmég tekertem megint egy 4km-t😄

gordon 24
Ha ilyen szar itt neked húzhatnál a francba senkinek nem fogsz hiányozni! Szevasz!

Downhill!!

Mostmár tényleg elhúzhatnál innen (is) a vérbe...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MaSzKa
Többet tolod, mint amennyit bringázol vele
Például 10 perc tolás után 2 perc legurulás

Sífelvonó elkelne nekik XD
Ez kimondottan DH-s topic?

Mark007
Nem hinném, hogy nem birnák az egyenes terepet, de nem ismerem õket, így ezt nem tudom, azt viszont gondolom, hogy te meg DH-n véreztél volna el.

MÁS KATEGÓRIA. Egy bmx-es sem fog a tour de france-on indulni..

Mark007
Ó igen.
Este ha városban vagyok, mindig eszembe jut, hogy dejó lenne most tekerni.

Csak hát nem bent lakok, hanem faluban, itt meg nem olyan jó..

MaSzKa
egyébként honnan a francból, veszed, hogy Downhill kerékpárok voltak?

Azt el nem hiszem, hogy ott azokkal a kerékpárokkal ne lehessen ott feltekerni

Az állandó hülyézéseddel magadat is minõsíted

Én nem Downhill-ezen, ezért nem is ismerhetem részletesen a szakágat

Max az idõsek szokták azon a részen tolni a bicajt
ezek a marhák meg bukóban a fejükön nekiálltak tolni

lefele menet nem kell sok lábizom, ezek elvéreztek volna normál MTB-vel hosszútávon, erre mérget mernék venni

Az okoskodó, lenézõ stílusod beképzelté tesz..

Ha te írtál volna itt hasonlót, akkor mindenki a te seggedet nyalná
Olvashattunk már tõled is hasonló kaliberût, ha esetleg elfelejtetted volna

gordon 24
Az nem jó.. Hát keresgélj, hátha találsz valamit. De ez nagyon jó, valahogy próbáld mûködésre bírni, mert kommentálják, meg mitudomén. Szóval ugyan olyan Tv mint az eurosport.

Próbáld meg mozzilával, nekem azzal megy normálisan.

Szóval passz..

Downhill!!

Pedig ezt nem szeresse :S
Nah mind1 azért kösz a segítséget

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

gordon 24
Hát sajna akkor csak netten.

Én csak ezt ismerem, ami ezzel foglalkozik. Szóal, ha ez kifagy nálad, akkor nagy a baj:

katt

Downhill!!

Spongya08
Nos, mais tekertem most este egy 10 est.Mehetnék többet is de ritkaszar monor a fõutakat meg már végig jártam mellék utcákba nem megyek nagyon mert mind tele van romával.Meghát egyedül elégszar.😄

Nincs valaki Pest megyei országutis?
Lehetõleg ne ultra csilli villi bringás mert amellett elvesznék a majd 30 éves bringámmal😄

Gordon nem tudnál nekem segíteni hogy hol tudnám nézni a DH-s versenyeket mert sajna nincs eurosport 2-m és amit régebben valaki beadott linken keresztül meg állandó jelleggel kifagy a gépem 😞

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

gordon 24
Oks..😄

Downhill!!

Vaxi
na akkor ezt még letárgyaljuk 😄