Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a Balatont 2 nap alatt megcsináltuk. 1 nap 120km-t röhögve megtettük.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fiúk nagygondba vagyok..nem megy a youtuberol a letöltés 😞
pedig nálam elengedhetetlen a zene a bringa közben jobban hajtok tõle..
mi jövõhéten mennénk és hát érdekelne h ki,mennyi idõ alatt tekerte le?😄
vagy kb mennyi idõ lenne😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
#14269: Lévén, h bp-i vagy, az országútit elõbb-utóbb el fogod adni. 😉
Just do it :)
Haverom meg országúti KTM-mel teker, az se fiatal, szerintem 15-20 simán meg kell legyen.
Hajrá Magyarország!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
már ne is haragudj maszka, de mi közöd van neked ahhoz, hogy milyen anyagi helyzetben van a másik? valószínûleg nem a szél fújta neki össze.
ne ilyen ócska szarsággal akard bizonygatni az igazad.
"bárki ellen szívesen kiállok, meglátjuk ki mit tud"
ez most komoly? huszoniksz évesen ilyen óvodás hülyeséggel jössz?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Én azért a bicóért összességében, a régi bicók árával együtt dolgoztam, nagyjából 5 évet.. Ha gazdag lennék vadi új lenne, nem használt.
Az biztos, hogy bazi fontos nekem, így a fizum jó részét erre rakom el.
Ezt a tolás dolgot meg kérlek hagyjuk.
Nem tudsz egy ilyen biciklivel mászni, és egyáltalán tekerni. Egy ilyen bringán az országúti tekerés is 2x annyi befektetés, mint egy sima bringán.
Leírod, hogy nem próbáltad a Dh-t.. Így nem ismerheted ezeket a bikekokat, nem tudhatod, milyen, hogy mûködik. Ezért mondom, és tök komolyan, ha Pesten jársz, találkozzunk! Oda adom és kezdj el bringázni vele.. Nem fogsz tudni hidd el.
Egy dh-s amikor fel van öltözve, védõben cipel vagy 5 kiló súlyt. A bicó súlya minimum 20kiló. Plusz õ.. Áttételt nem tudsz úgy váltani, hogy hegyi fokozat legyen rajta. Max olyan áttétel van, ami a te bicódon a középsõ tányér, és hátul az alsó 4.
Próbáld ki a te bicóddal, hogy elõl középen hagyod, hátul meg mondjuk 6 oson. És próbálj így tekerni felfele. És még ez semmi, mert a rugók mozgatását nem tudod lemodellezni.
Higgy nekem, és ne fröcsögj. Nem azért tolják a dh-sok mert gyengék, vagy nem tudnak feltekerni, hanem azért mert teljesen alkalmatlan a kerékpárjuk erre. A Dh egy sprint futó versenyhez kell hasonlítani. Az alatt az 5 perc alatt amíg lejössz egy ilyen pályán, hihetetlen módon elfáradsz. Nagyon kemény az egész dolog, de mivel nem próbáltad úgyse hiszed el.
A versenyzõk zöme, egyébként cross country gépekkel szoktak edzeni, így baromi sokat hajtanak felfelé..
Én az országútival simán feltekerek hegyre, sõt túrázgatni is szoktunk vele, pedig single speed. Az intenssel nem lehet felfele tekerni.
Ennyi.. Nekem nem az a bajom, hogy nem szereted, egyéni dolog, de hülyeségeket ne írj!
Downhill!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Vita lezárva.
volt odaírva
Ha nagyon régen volt akkor kb olyan idõs lehetett mint az enyém.
A Toscanak meg ez a bicaj két külön világ.
google képtalálatok közt ilyet találtam:

Hát nem célszerû beöltözni?
Néha idegesit de amellet jó érzés is.
max a kocsmából hazafele fordul velem elõ ilyen
Jól emlékszem, hogy a fixisek skidelték szét, ugye?😄 Vagyishogy egy-két skiedléstõl szétment a gumi.
Egy ismerõsõm árul használt bicókat osztrákoktól hozzák mert az osztrákok olyanok h egy defekt és kidobják a biciklit szal ott nincs szegénység aztán neki javitgatom egyik barátommal a bringákat.😄
Maszka temeg kezdessz normális ember módjára viselkedni.😄
Amint elmondták nem az a lényeg h mien a bringa hanem h milyen kondiba van aki rajta ül.
15-20 éve alig lehetett látni valakit Országútival
A rendszerváltás után jött be sok az országba
nekem 1999-ben volt az elsõ komoly használható versenykerékpárom
akkoriban volt divat a króm villa, Michelin tükörsima slick gumi
de sajnos ellopták a kerékpárt 😞
Weissman Weinmann fék
Hercules márkájú volt, GMBH német gyártmány
a váltó nagyon pontos/precíz gyors volt, nagyon könnyû volt tekerni a betonkeményre pumpált gumikkal
egy mai így néz ki ebbõl:
Itthon is már kaphatók a Hercules kerékpárok