Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spongya08
Attól függ mennyit szánsz rá.

Spongya08
Mai nap itt monoron kiba***ul rossz bringázni mert a városból kifele hát visszafele meg szembe de olyannyira h 40-45 rõl 20ig lelassulok..

Máté94
Valaki tud valami jó 28-as külsõt ajánlani? 😄D
Annyi van, hogy nem tudok választani😄
Spongya08
Ma mikor mentem és behuztam a féket jó nagyot roppant,utána délután folyamán haveromnak oda adtam egy körre és mikor behuzta a féket azon nyomban elszakadt a fékés szerencsére nem nagy sebességel de beleszállt a kapuba,én pozitivan fogtam fel h nem én 40-50el szálltam bele egy kocsiba vagy árok vagy bármibe..

DJ RX7
land rover sajama.

csak kikapcsolódásként használnám. nem szeretnék rá költeni rengeteg pénzt. az inkább marad a fotózásra. 😄

:3

SrAta
Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan lehet onboard felvételt csinálni?😛 OLCSÓN😄
Ez a fõ szempont XD
Tehát csak itthon megtalálható dolgokból kell összehozni valamit😄
Van telefonom, digitális fényképezõgép, memóriakari, abból többis😄
Ja meg szigszallag 😄
Nah Mc Gyverek😄 hajrá😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta

Nagyon Jó 4X videó😛
Ja a kérdésem meg az lenne, hogy mi a szám címe és elõadója, ami alatta szól?😛

greg benz
Jaja,akkor még más volt a leányzó fekvése

bardocz
Hát ja, pedig az elején még úgy tûnt, hogy megnyerheti Schleck.
greg benz
Hát Contador lett

SrAta
õ milyen jószág és mire használnád?

DJ RX7
nekem tökéletesen megfelel. igazából kikapcsolódásnak van, hogy ne a gép elõtt fonnyadjak hanem tekerjek kicsit. van nekem más hobbis is csak sajnos nem lakok olyan helyen, hogy 100%-osan hódoljak a hobbimnak. nem fogom szétverni. másik meg, hogy nekem marhára tetszik, fõleg a színe. villára rá van írva, hogy nehogy dh-zz vele.

sajnos itt szabolcsban, legalábbis ebben a városkában ahol én lakok szinte nem is lehet látni semmilyen bicósokat.

bardocz
Contador vagy Schleck?
Máté94
Hát majd meglátjuk mi sül ki belõle. Én biztos gyûjtöttem volna még rá😄
DJ RX7
na haló <#integet2>

gordon 24
Helyes!

Downhill!!

SrAta
nyugi Gordon megyünk még Pestre Rain-el😄

Jaja értem : )
Nem baj, nem DH-zni jöttem, nincs nálam semmi, csak egy kona meg egy 5ös imbusz 😛

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gordon 24
Az a baj, hogy barátnõzök (illetve az nem baj😄 Csak érted) így nem igen tudok holnap se felmenni. Így van megbeszélve tudod.. Ha elõbb tudom másképp alakítom a programot..

Downhill!!

Ez ilyen gyorsan jött ötlet, de még holnap is itt leszek : )

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gordon 24
Hát meg ha tudtam volna, és nem lenne más dolgom én is mennék..

Downhill!!

Majd máskor, esetleg te is jöhetnél 😄

SrAta
öreg hiba😄

Ok ok köszi: )
Egyelõre csak tekerni meg nézelõdni akarunk, bukót amúgy sem hoztam 😄

gordon 24
Hát Bp-n a János hegy, és Környéke tele van Dh pályákkal. Csapódjatok Dh-sokhoz mutatni fognak utakat.

Ugyan le vagyunk tiltva, és utálnak minket de sokan járnak fel. És vannak fasza pályák.

Szóval Menjetek a Fogaskerekû vasúthoz, és azzal menjetek fel a hegyre, ha lesznek Dh-sok haverkodás stb stb😄 És menjetek velük..

Downhill!!

mehetünk <#nevetes1>

Gordon, BP-n merre van valami DH pálya? Este megyünk tekerni, lehet arra felé, de lehet csak Gellért-hegy lesz belõle 😊

pajti
<#eljen>

gordon 24
Zsírke😄

Downhill!!

VRSDM
vettem egy hádékamerót meg slómós meg hájszpíd meg ilyen.
azt teszt.
ha van rá igény akkor kirakom a többi videót is majd amit csinálunk.
ez még csak teszt 😊

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
okkok😄
jókis banda lesz😄

Ley Roland
Ha jöttök mindenképp szólj! 😉 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

SrAta
Kedden jön vissza a kicsikém😛
A problémái: Enyhén rövid lánc.
Fékbowdenházba futott a váltás, és ezért szórta a fokozatot, ami miatt mivel megugrott váltás közbe terheltem, szal törhetett. Ennél több baját nem találtak.

SrAta
Szólok:d
De úgynézki, ebbõl a 2 nap bicózásból tokod ride lesz😄
De lehet kislõdre is lenézünk RAIN-el egy napra😄

Tokodon ingyenes a pálya?

Spongya08
Sikerült megvenni az elemet a km órába.kettõszázötven forint volt ez azért drága..
a neten volt 70 forintér márkás mondjuk ez kodak de az elemen lóf**z sincs h kodak lenne.. namind1 a km óra elég furán mér mert digitálisan analogba mér😄
Szóval van egy boltiv 1-6 ig a végén meg h x10 szal 60ig bir mérni 😄 bársztem tud többet is.😄

Spongya08
OFF:Egybõl szeretném leszedni nem torrentrõl de akkor a témát zárjuk le.

greg benz
Bocsi,de ezt biztos,hogy ebben a topikban kell intézni?
Amúgy torrentrõl a legegyszerûbb..isohunt,piratebay..vagy szimplán beírod a számnak/albumnak a nevét amit keresel gugliba,és utána írod,hogy torrent..és kidob egy rakás torrentet

Spongya08
Valaki mondjon már valami jó zeneletöltõt azt a soulseek et nincs idegzetem megcsinálni..XD
Valami egyszerût amit letöltök és pont

Ley Roland
Aha! Szóljatok ám nekem is! Én is megyek akkor! 😄 Én Városlõdön lakok, ez sincs sokkal messzebb! 😉

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

bardocz
Akkor mégjobban ráz. Ebbe még bele kell edzõdnöm, eddig csak aszfalton tekertem. Meg keresek egy olcsó Suntour Axon-t.
Most nézem vmiért most nem üzemel a bicóspálya :S
Majd ha erre jársz szólj aztán kimegyek veled oda 😄 nem lakok messze a parktól 😄

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Azt mondják nem lett annyira rossz. A belépõ a parkba asszem 500Ft deh adok linket ahol mindent megtudsz nézni ami érdekelLINK
Am ez most nem ott lesz hanem a faluközpontban. CS verseny 3 távval vasárnap /15-40-60km/

Én legkeményebben használom az RST-t. Sokkal jobb,mint puhán.
(meg egy kicsit bele is turkáltam 😄)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SrAta
Kislõd?
Bicóspark?
Freeride pálya milyen?😛
Meg légyszi, megtudnád mondani, hogy milyen áron lehet használni?😛
Kössz

Most hétvégén lesz itt nálunk Kislõdön a 7. Bakony-Régió Bringa Fesztivál 😄 Végre megint lesz egy kis biker összekövetel erre felé is

bardocz
Ó, csakis monti mellé lenne😊
Most elmentem kamaraerdõ felé, megvolt a szuszogós emelkedõ, ami után tovább inkább már nem is mentem, azt hiszem ebbõl elõbb villa lesz. Hiába állítottam a legpuhábbra az RST-t, nem lett sokkal jobb.
SrAta
oks😛
Gyere Gyõrbe, vagy neked Tokod közelebb van?😛
Csak mert vmikor megyünk oda 2 napra, jöhetnél 1et four crossozni😊
Jó muri lenne😊

gordon 24
Én is letekertem már.

Mi 5 nap alatt nyomtuk, de sokkal hamarabb is meg lehet csinálni, csak ugye buli volt inkább. Csajok tudod.. Fürdés stb stb. Szóval egy nap alatt mi egy olyan 60km-et mentünk.

Ha ennél többet nyomtok akár 2 nap alatt meglehet, csak szerintem úgy semmi értelme...

Downhill!!

greg benz
Mégis hol sasoljam meg?😊 Szomszéd városban vannak..és neten nincs nyitvatartásuk. Plusz a szabadság miatti zárvatartást akkor sem tudtam volna elõre,ha a nyitvatartást tudom..

Muttley
Mert anyázni fogsz sokszor az útminõség okozta defektek, gumicserék, felnicentírozások, csuklófájások, kormánycsapágy problémák, minden útpatka elõtti leszállások miatt. Nem ide való.
Más kérdés, ha belehajtogatod az autódba, kiviszed városon kívülre és gyíí. Monti MELLÉ simán, de egyetlen kerékpárnak..khm izé 😉
#14298: Hát lehet, h legközelebb megsasolod a nyitvatartásukat, mielõtt nekiindulsz.. 😉

Just do it :)