22335
-
#15972 Létezik olyan agy amit mondjuk ;Kezdetben gyorszáras agy; de át alakítható Átütősre?
közbe megtaláltam. XD
Ha valaki a jövőre gondol ^ -
#15971 Kösziszépen!:) Van lehetőség náluk utánvételes fizetésre? Mert nekem csak akkor lenne működő a dolog:/
Karokkal együtt 37,5K ha csak a hajtás lenne annyi akkor mennék a helyi boltba ott kapok 10% kedvezményt, mert ott vettem a bringát. De sajnos ott 35 körül van csak a hajtóműnek az ára mert nincs akciózva. -
#15970 Mondjuk ez mégsem olyan jó ár. 10e Ft különbség azért elég sok. Ha gondolod tudok segíteni rendelésben.
Az a jó a lenti német boltban, hogy a posta állandó 7.95 EUR. Csak akkor több ha komplett biciklit vagy kereket rendelsz. -
#15969 Jaja az elég jó ár. Én INNEN rendelem jövő héten. Csak még várom haverom mit akar rendelni.
Postával (amit felezünk) együtt 94 EUR lesz. Az most 26.038 Ft. De ha egyedül fizetném a postát, akkor is csak 26.980 Ft.
-
#15968 Holnap rendelem a következőket:
Shimano SLX hajőmű, Shimano SLX váltókarok:)
Szerintem elég jó árban vannak: 37.500 HUF + Posta a hajtás és a kar ára együtt:)
Illetve + 9k-ért tudnél venni xt karokat, de szerintem az a pár gramm már nem számít illetve a megmaradt pénzből kijön az első agy.:) -
#15967 Nem tudom pontosan most épp mennyi, de inkább 12 körül van.
Át kéne mennem anyámékhoz valamikor, ott van digitális mérleg majd lemérem. :) -
#15966 Köszi! -
#15965 Akkor valószínű beruházok egyre(vagyis egy párra)előre és hátra is kell. Láttam bikemagon a cikket róla, azért sajnálom hogy az Elite nincsen zöld színben, tuti azt venném. -
#15964 mennyit nyom aranyom?:D
11kila?:D -
Rainbow15 #15963 jaja már jó lenne valamit összehozni. -
#15962 Nagyon nagyon szép kép :) Gratulálok :) -
#15961 mer szted kire gondolok?:D:D:D
Megcsinálom a fékem meg nem lesz tökigérő sár mehetnénk barátira csapatni:D -
Rainbow15 #15960 jaja teljesen jó, ha rám gondolsz :D
szép, könnyű, jól forog. Bikemagon egy Xc felső kategóriásról van valahol teszt, nem rég írták. -
#15959 bts cuccok bejövősek:P
kövi hajtásom azlesz:D haver HC agya elől szépen muzsikál:P -
#15958 Ja lehet jobb ötlet, nem is gondoltam rá hirtelen pedig van accom:) -
#15957 Már azért, mert ott kicsit többen vannak és nagyobb a forgalom. -
#15956 Szerintem ilyen mélységű kérdésekkel menj a Bikemag fórumra. Ott szerintem tudnak segíteni. :)
-
#15955 Ezigen! Gyönyörű gép!
Valakinek vannak tapasztalatai BTS XC PRO vagy Elite agyakkal? Inkább a Pro érdekelne mert az van zöld színben de a súlyon kívül sok különbség nincs köztük ugyan olyan ipari csapágyazás van mindkettőben. -
#15954 Az enyém most ilyen.
-
#15953 Á értem, akkor az lesz majd, köszi a gyors választ:) -
#15952 Ár érték arányban az SLX a nyerő.
20g-al nehezebb csak mint az XT, viszont a pedálmenetnél acélbetétes, ergó erősebb és sokkal jobban is néz ki. -
#15951 Énis nézegettem hajtást, az SLX vagy az XT a könnyebb? -
#15950 Ami már kész van (-1,4kg):
- RS Dart 2 teló cseréje levegős RS Recon SL-re,
- WTB Weirwolf abroncs cseréje defekt tűrő Schwalbe Racing Ralph Double Defense-re,
- Mezei gumi belső cseréje szintén defekt tűrő Michelin latex-re,
- Karbon nyeregcső, kormányszarv, kulacstartó,
- Titán csavarok
Amit 1 hónapon belül csinálok meg:
- Négyszögtengelyes hajtómű cseréje integrált Shimano SLX-re,
- WTB nyereg cseréje Specialized Toupe-ra,
- Sima SPD pedál cseréje EggBeater 2-esre.
Illetve ami a jövő zenéje:
- Deore első és hátsó váltó cseréje XT-re.
De ezt csak akkor ha már a Deore a végét járja, mert alapjában véve tökéletes a váltója most is.
Hát kb. ennyi ami megtörtént és ami most a fejemben van. :)
-
#15949 Holnap felhívom a csávó a Pyxis-ért. Megkérdezhetem mit fejlesztettél a bicikliden ?:) -
#15948 Nekem EZ a Nr.1. váz. Magellan Pyxis Team 2010.
Könnyebb ez a váz mint a teleszkópom. :D
-
#15947 A pyxis váz 700g-al könnyebb, így jobban indulsz alapból.
Szerintem a 19" jó lesz a magasságodhoz. Én 180cm vagyok és 18"-ost tekerek. -
#15946 Ja hát 190cm-hez tényleg nem ideális. -
#15945 Köszi , ezt a tesztet én is olvastam már. Amúgy a jövőben én is fejleszteni szeretném a bicajt , akkor érdemes inkább a Pyxis vázat venni ?
Illetve 190 centimhez jó szerintetek a 19-es váz ?
Norbi56: Köszi de a 18-as váz kicsi. -
#15944 Szia! Nekem ilyen van, csak a Deore változat. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, bár én már rengeteg dolgot kicseréltem/fejlesztettem rajta.
ITT olvashatsz róla bővebben.
A mostani agyon tuningolt változatommal nagyon meg vagyok elégedve, de ha most kéne beleugranom, akkor egy használt Pyxis-t vennék inkább.
-
#15943 Szerintem -
#15942 Húú, nagyon jók. :D Rakom is Fav. közé -
#15941 Illetve itt van egy kicsit frissebb, de picit gyengébb felszereltséggel.
Link -
#15940 Épp nézegettem bikemag aprót és találtam egy nekedvalót. Ha megfelel a 18"-as méret és nem kell feltétlenül új bringa akkor mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá!:)
Link -
#15939 Sziasztok ! 150 ezres kategóriában tudnátok nekem ajánlani bicajt ? +-10 nem számít. Xc-re lenne , hosszabb túrákra. -
#15938 Nagyon jó kis film lett, a táj is gyönyörű!:)
Eddig is volt, de most mégjobban megjött a kedvem!!! -
cobranco #15937 Sajnos nálam is az a helyzet,hogy télen nem vagyok túl aktiv és komoly téli háj cuppan fel...szóval én is minden évben újra kezdem,mondjuk egyre nehézkesebben megy,bár tavaly még két Alpok-túra szintjéig sikerült. Videótrailer itt:
Alpok2010.-1.
Alpok2010.-2.
A teljes film,további videóim,beszámolók itt:
http://cobranco.atw.hu/
Ui:bár tudom,hogy ez inkább technikai jellegű fórum,remélem nem OFF a téma, ahogy látom mindenki készül már a szezonra...egy kis kedvcsináló,akit érdekel nézze meg. -
Fit Fire #15936 Igazad van, de akkor jobban esik a tétlenkedés :)Változtatni kéne.... -
Fit Fire #15935 Én a BH kerékpárra szavaznék www.kerekpar-shop.hu :) -
#15934 Race Across The Sky bringas filmet valaki nem tudja honnan lehetne letolteni ? -
#15933 tessék mozogni télen is ;-)