Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem,hogy ebbõl ki lehet szedni a nyolcast...Bár ne legyen igazam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
fáj a vállam mivel bal vállamra estem, a térdem a könyököm kicsit lejött itt ott a bõr de nemszámit.Most kilazitgatom a küllõket holnap vissza huzatjuk és holnap este már megyek.
Ha tojásméretû jegek esnek akk isXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Downhill!!
De pl az IGO tud bicós utat tervezni😛
Az meg rámegy pl pdara is...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem tudtok bicikli utánfutó tervrajzot??
Mert gyakran eljárok horgászni és eddig ugymentem h a botok bringára gumipokkal táskába a több cucc de hosszú távon elég gyér, ezért gondoltam h csinálok egy utánfutót, csak egy rajzkéne meg vasanyag.😄
Kérdeztem a rendõrõket mikor kresz versenyen voltam asszem 30cm-et nyulhat ki két oldalra szal sztem akkor 60cm széles meg 1-1,5 hosszú vagy azmár sok?
namind1 köv nagykérdés meik olcsóbb és meik jobb?A tengejre rögzitõs vagy az üllésalá?
Kösz elõre is
Én ilyen netes dolgokkal sosem nyertem.
Pedig sokak elmondása szerint jól bringázom,de mivel nem gazdag családba születtem igy még sosem volt komolyabb bringám meg anyámék sajnálják erre a pénzt mert tudják h tönkre menne és az újjab kiadásokat vonna maga után, pedig én bizom benne ha vennének akkor lenne esélyem valami amatör versenyen.
Mert én sose látok ilyeneket.
Pár ugyvagyok vele h ugyse nyernék meg ugyis átverés de akkor énis probálkozni fogok hátha sikerül.😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tehát ennyi pénzt én sem adnék érte - mivel nem vagyok versenyzõ, és pláne az életben nem lenne ennyi pénzem egy ilyen cuccra 😄 - de nagyon örülök neki, és kíváncsian várom, hogy hogyan fog teljesíteni 😊
Nagyonjó kis szerkezet ahogy olvastam szóval korrekt az ár mivel már az h egy mûhold figyel és elemez már az rengeteg pénz.
:3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mennyibe van egy ilyen?
Nekem egy 2000Ft-os kula van de kezdésnek tökéletes,majd ha komolyabb szinten tolom akkor kap a bringa másikat.
hát nagyok kíváncsi leszek rá.

És akk leszbicó megpálya meg minden ha tojás méretû jegek esnek akk isXD
1hónapja törött😄😄😄 és vééégggreee ésss áhhh😄😄D:
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
u dont have to listen anybody else but me
Most még csaj sincsXD mjuk ez negatívum is:S... De mind1 így legalább nem rá gondolokxD meg lehet újakra hajtanixD szal jöhetne má a kicsikém😄😄😄
nem akarom erõltetni, hogy nehogy görbüljön a küllõ
Schwalbe Tyrago találtam jónak eddig.