Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ú bazd,az derék..:/
Nem hiszem,hogy ebbõl ki lehet szedni a nyolcast...Bár ne legyen igazam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Spongya08
nem optikai csalódás, már a küllõk kivannak lazitva

Spongya08
Elbuktam, kb 20perce egy fél pillanatra elengedtem egyik kézzel a kormány utána egy kis csuszás az elsõ falba repülés és ha szembõl a felnibe nézel majdnem szabályos nyolcas,már lazitgatom is meg a küllõket h vissza huzassam.
fáj a vállam mivel bal vállamra estem, a térdem a könyököm kicsit lejött itt ott a bõr de nemszámit.Most kilazitgatom a küllõket holnap vissza huzatjuk és holnap este már megyek.

SrAta
Holnap RIDEEEEE😄
Ha tojásméretû jegek esnek akk isXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

gordon 24
Mindegyik megy a bringán, csak a konzolt kell valahogy okosba rögzíeni, ne potyogjon le.

Downhill!!

SrAta
minden GPS-t lehet biciklin is használniXD
De pl az IGO tud bicós utat tervezni😛
Az meg rámegy pl pdara is...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Valaki tudna nekem mondani olyan GPS-t amit lehet biciklin is használni ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Spongya08
Tényleg lenne egy kérdésem.
Nem tudtok bicikli utánfutó tervrajzot??
Mert gyakran eljárok horgászni és eddig ugymentem h a botok bringára gumipokkal táskába a több cucc de hosszú távon elég gyér, ezért gondoltam h csinálok egy utánfutót, csak egy rajzkéne meg vasanyag.😄

Kérdeztem a rendõrõket mikor kresz versenyen voltam asszem 30cm-et nyulhat ki két oldalra szal sztem akkor 60cm széles meg 1-1,5 hosszú vagy azmár sok?
namind1 köv nagykérdés meik olcsóbb és meik jobb?A tengejre rögzitõs vagy az üllésalá?

Kösz elõre is

Spongya08
Az király.
Én ilyen netes dolgokkal sosem nyertem.
Pedig sokak elmondása szerint jól bringázom,de mivel nem gazdag családba születtem igy még sosem volt komolyabb bringám meg anyámék sajnálják erre a pénzt mert tudják h tönkre menne és az újjab kiadásokat vonna maga után, pedig én bizom benne ha vennének akkor lenne esélyem valami amatör versenyen.

Én tavaly teljesen véletlenül nyertem testbike-n. Feladtam haveromnak egy hirdetést. Mintha Isten keze lett volna a dologban. Épp akartam venni egy komolyabb pumpát,mert akkor csak egy nagyon régi szovjet pumpám volt. Aztán jött az e-mail,hogy nyertem egy 12ezer forint értékû Spyral pumpát,meg egy Mavic km órát.

Spongya08
Bár*

Spongya08
És az ilyeneket hol találod fb-n?
Mert én sose látok ilyeneket.
Pár ugyvagyok vele h ugyse nyernék meg ugyis átverés de akkor énis probálkozni fogok hátha sikerül.😄

Vaxi
sorsolás

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Spongya08
És mit kellet csinálni ezen a játékon?
Kvíz? vagy csak ilyen sorsoláson alapuló?

Vaxi
helyesbítek: dehogynem adnék érte, ha megtehetném 😄

Vaxi
facebookos játékon 😄

Vaxi
nem drága ez, megéri az árát, csakhát ez természetesen versenyzõknek elõnyös. nagyon pontos adatokat mér, pontos statisztikát készít, amire egy átlag bringásnak nincsen szüksége.
tehát ennyi pénzt én sem adnék érte - mivel nem vagyok versenyzõ, és pláne az életben nem lenne ennyi pénzem egy ilyen cuccra 😄 - de nagyon örülök neki, és kíváncsian várom, hogy hogyan fog teljesíteni 😊

Spongya08
Gratulálok hozzá,de pontosan mivel nyerted?
Nagyonjó kis szerkezet ahogy olvastam szóval korrekt az ár mivel már az h egy mûhold figyel és elemez már az rengeteg pénz.

pajti
Ez le is pippant? xD

DJ RX7
közben rákerestem én is. jó kis cucc, de ennyiért szerintem drága. kivéve ha nyeri az ember. <#wink>

:3

Vaxi

DJ RX7
oszt ennyiért van benne hajszárító legalább? <#idiota>

Vaxi
70.000 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem vettem, hanem nyertem

Spongya08
Nemrossz.
Mennyibe van egy ilyen?
Nekem egy 2000Ft-os kula van de kezdésnek tökéletes,majd ha komolyabb szinten tolom akkor kap a bringa másikat.

Vaxi
Holnap megérkezik a "kicsike".
hát nagyok kíváncsi leszek rá.

Én a kerék surrogást, a szabadonfutó kattogását, a pulzusmérõ sípolását és persze a lihegésemet szoktam hallgatni. ;o)

SrAta
áááááááááá minnyáákedd minnyákeddd😄😄😄
És akk leszbicó megpálya meg minden ha tojás méretû jegek esnek akk isXD
1hónapja törött😄😄😄 és vééégggreee ésss áhhh😄😄D:

Spongya08
Esik az esõ,bringázásra nem alkalmas ez a nap de holnap remélem már nyomhatok egy kicsit mert már igyis hiányvan, sajnos csak hátsó sárhányom van elsõt meg fogok szerválni h az ilyen szord körülmények közt is lehessen tekerni.

Spongya08
Én ink fülessel a telóm az tönkre ment nemis lenne más lehetõség csak mp3.

Ley Roland
Én nem is fülhallgatóval hallgatom. 😄 Simán benyomom a telót azt berakom a zsebembe...ennyi. és legalább hallom a kocsikat is.

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Spongya08
Énis igyvagyok vele, h kikapcsolodni de ha egyedül megyek csak ugy unalmas meg este mek aztán mikor elmegyek vmi cigánybanda mellet tuti beszolnak aztán az segit nem oda figyelni az ilyenekre,énse maxon hallgatom.

Ley Roland
Én mindig szoktam! 😊 Általában rapet és discot! Meg mindent ami jó! 😄😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
Punk, meg amit amúgyis😛

Én személy szerint semmit. Utálom. Azért megyek el bringázni,hogy nyugodtan tekerjek,esetleg barátaimmal közben beszélgessek. Városban meg amúgyis veszélyes dolog...

DJ RX7
szerintem mindenki azt hallgatja amit szeret.

Spongya08
Ki milyen zenéket hallgat bringázás közben ha egyáltalán hallgat?

SrAta
ááá márcsak 3 nap és mehetek rideoollniii😄😄:😄
Most még csaj sincsXD mjuk ez negatívum is:S... De mind1 így legalább nem rá gondolokxD meg lehet újakra hajtanixD szal jöhetne má a kicsikém😄😄😄

greg benz
Nalátod😊

DJ RX7
áh megvan. ki kell pattintani.

köszi a segítséget!

greg benz
akkor próbáld meg kettétörni a prizmát😄 Fogd meg a két szélénél és próbáld eltörni mint egy kekszet<#idiota>

DJ RX7
próbáltam harapófogóval, csípõfogóval, csavarhúzóval. egyikkel sem sikerült. <#nemtudom>
nem akarom erõltetni, hogy nehogy görbüljön a küllõ

Kilazítod a csavart egy laposfejû csavarhúzóval,aztán kész.

greg benz
Gondolom a narancssárga kis csavar szerûséget kell kilazítani ott a közepében,valami célszerszámmal.

DJ RX7
ezeket a fényvisszaverõket, hogy tudnám leszedni?
próbálgattam, de nem sikerült.

greg benz
Gondoltam mikor elindultam,hogy milyen fasza nincs végre az a gatyarohasztó meleg,körbetekerem a világot..ja,most volt rohadék szél,tiszta õszi idõ lett:S Nem hiszem el,hogy mindig kell legyen valami😄

bardocz
Most egy ideig 25°C körül marad a hõmérséklet, talán elmúlik majd a szél.
greg benz
Mármint mire gondolsz,a szélre?Itt is eléggé szeles idõ van,nem is volt kedvem sokat menni

Máté94
Hát egyenlõre csak lesz. Vázat cserélek így valami vegyes gumi kellene.
Schwalbe Tyrago találtam jónak eddig.
Spongya08
Milyen bringád van csepel?xD
Attól függ h mennyire használnád meeg mennyit költenél rá mert ha csak a városba nyomulsz néha nemkell olyannnyira drága.