22335
-
#16012 Le kellene majd mérnem, nemtudom megéri-e az új villa esetleg ha lesz erre biztos vevőm majd akkor, de így nem szivesen adok rá ki annyi pénzt. -
#16011 Nem hiszem hogy 2kg alá ment tőle. -
#16010 Holnap csinálok képeket. Már úgy is kellene pár, mert nem aktuálisok a mostaniak. :) -
#16009 Szép az, mik vannak rajta? -
#16008 Eredetileg olyan lett volna, csak nem volt akkora méretben, így lett fehér. :) -
#16007 Ja, úgy már más azt hittem a váz a fekete -
#16006 A faszt.
Fehér váz, fekete villa.
Há', hogy nézne ki szerencsétlen? :DD -
#16005 Abba pedig jól mutatna egy fehér RS:) -
#16004 2010-es Merida Crossway TFS 400-V vázra épített csoda. :D -
#16003 Engem is a vágott nyak készít ki minden jó árban lévő villánál...:)
Milyen bringád is van? Régebben már mintha láttam volna amikor beszúrtad csak most így nincs meg hogy milyen volt:) -
#16002 Meg van vágva a nyaka, így nem biztos, hogy jó lenne, meg ugye használt. :)
Sárvédő meg KELL! :D
Lehet, majd egyszer egy levegős trekking NRX lesz. Csak tárcsás mind. :( -
#16001 van egy olcsóé'Itt a sárvédőt meg kapd le hátulról is:) -
#16000 Kicsit nézegettem a súlyadatokat de nem igazán találtam a Tora SL súlyát, csak egy apróhirdetésben ott írtak rá 2162-t ami ugyan az a kiadás mint az enyém de mivel jó barátom dolgozik a boltban így ki lett cserélve az egyik szára levegősre, ez szerinted mennyivel lehet könnyebb így? Megéri egyáltalán a csere? -
#15999 Én is egyszer szeretnék egy 29er Rock Shox villát, csak az ár és a sárvédő szem hiánya aggaszt. -
#15998 Vegyél Recon-t, barom jó teló. Az enyém 21cm-esre vágott nyakkal 1806g.
A Reba is csak ~200g-al könnyebb nála. Nem beszélve róla, hogy majdnem fele annyiba kerül. Nem dual csak solo air, de szerintem király. -
#15997 Akkor ezt sajnos el kell felejtenem, pedig ennyiért örültem volna neki. Most egy Tora SL van benne, a súlyán kívül semmi bajom nincs vele. -
#15996 Legjobb tudomásom szerint a nyakat nem lehet kicsrélni. Amúgy jó lenne az ár. Én is reba-t akartam venni, de boltban horror áron voltak, amit meg bikemag-on árultak annak mindnek rövid volt a nyaka. Úgyhogy végül így lett Recon-om, újonnan, vágatlan nyakkal, pop-lock karral, 40e Ft-ért. Jó vétel volt. -
#15995 Nekem is az van, de régire van vevőm úgyhogy meg merem venni csak jobban néz ki:) -
#15994 Egyébként találtam egy Rebát, U-turn, levegős, fehér színű 75ezerért. De a nyaka csak 180mm, nem igazán tudom, lehet hozzá kapni másikat? Szerintem nekem a 180 rövid. Egyébként ez az: Link -
#15993 Karokat én nem cserélek, tökéletes a mostani Deore is. -
#15992 Jahogy! Az más, akkor félreértettelek. Az korrekt ár egy magyar bolttól. -
#15991 A váltókarokkal együtt lesz 37K a hajtómű magába 27,5:) -
#15990 Én most ezt nem értem. Nem te mondtad, hogy 37e az SLX ott ahol venni akarod? -
#15989 Segítek szívesen, majd szólj ha aktuális.
Bikemag-on "DannyL81" néven vagyok fent. Az ottani PM-eket sűrűn csekkolom. -
#15988 Most a hajtásnál nincs sok különbség, 27.500 HUF, de villát is szeretnék majd venni, úgyhogy lehet hogy szükség lesz a segítségedre, nagyon megköszönném:) -
#15987 Igen, ennyiért egy Recon a legjobb vétel. Nekem is az van. -
#15986 Egyébként:
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-70617
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-68684 -
#15985 Mi a baj a mostanival? :) -
#15984 hali! valami telot tudnatok ajanlani nekem? 30-40 korul lenne ra lehet hasznalt is. varosi bringazasra kellene a mostani suntour xcm v2 hlo helyett. (mar 2 eves) tudom nem egy nagy osszeget koltenek ra de ennyim lenne ra. a bringa a galeriamban lathato. -
#15983 Áh értem. Nem tudok németül, így csak tippeltem, hogy annyi. De az Ultegra is olcsó..meg az összes alkatrész olcsóbb, mint itthon :) -
#15982 Nekem spec. Deore jobban bejön, de 3e Ft van köztük, tehát ha van annyi különbség köztük, lehet jobban megéri. Főleg,, hogy itthon 50e egy trekking SLX :O -
#15981 De nincs a listán a 9 sebességes verzió. :) -
#15980 SLX szebb! :D -
#15979 Azért mondom, hogy szorozd be kettővel az árát és akkor is 38e Ft alatt marad. Gondolom a jobbos is annyi mint a balos. Csak a balos 19e Ft. -
#15978 Oda van írva, hogy egy bal oldali, de jobb nincs a többi között. :)
Egyébként én szemezgetek én is SLX-el, de a trekking verzióval, de nem tudok dönteni Deore és SLX között. Elvileg mind a kettőnek ugyanolyan anyagból vannak a tányérjai. Meg ez még a jövő zenéje.... :) -
#15977 Igen szerintem is. De a 2db akkor is 38e Ft alatt megáll postával, mégse 50e Ft. -
#15976 Az csak egy darab. -
#15975 Jaja! Meg 7.95 EUR a posta, összesen 67.9 EUR.
Ja és nem ám sima légipostával jön, hanem 4 nap alatt hozza ki a DHL. -
#15974 Hoppá.
Ez egy pöppet olcsó bolt. Németül nem tudok, de ha jól értem akkor egy Tiagra fékváltókar szett 60 euro??
Tiagra
Míg itthon 50 körül van legolcsóbban! -
#15973 PayPal-al fogok fizetni náluk, utánvétes nincs. Külföldre te sem adnád úgy fel. :)
A segítséget oly formában tudom felajánlani, hogy átutalod nekem a pénzt és meg megrendelem a te saját címedre náluk a cuccot.
Persze ez csak egy lehetőség, amit azért ajánlottam csak fel, mert azért 10 Ft nem kevés különbség. Eldöntöd, ha akarsz élni vele szívesen segítek, ha nem akkor nem. :)