Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "balls of steel" kategóriáról már hallottam de az "ass of steel" nekem új..😄
Nekem ilyenem volt -persze csak túrákon használtam, a hétköznapokra volt egy fapad WTB- ...szívesebben ültem ezen mint egy székben 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]
a szélességet nagyjából be tudod lőni ha leméred a távolságot a csontjaid közt.
a tökéletes megoldás persze az lenne ha pár napig tesztelhetnél minden nyerget - de ez nyilván esélytelen/erősen zsebbenyúlós (bár pár boltban vannak teszt példányok)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.07.27. 16:07:01
Eddig nagyon kényelmes (volt) mig nem estem el és nem nyeregre érkezett a bringa azota egy kicsit ferde az ülőrész és igy már nem a leg konfortosabb.
Meg a 2009es vásárlás ota megdublázódott az ára. Pedig az elöbb emlitett ok matt nekem is cserélnem kéne valami hasonló kényelmesebbre.Esetleg amin nagyobb a prosztata rés, meg ami zselés .
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezt néztem ki. Ez jó lehet?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.07.26. 20:06:48
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.26. 15:46:00
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A bukósisak használata csak egyetlen esetben kötelező,
ha lakott területen kívül 40 km/h feletti sebességgel haladunk
Ezt leszámítva mindenkinek
a saját döntése a sisakviselés, de mi szívből ajánljuk
sportoláshoz és 14 év alatti gyerekeknek !
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Amúgy én most DB1-et használok. 25 ezer egy pár.. (olyan is, inkább a BB7) <#idiota>#idiota>
"...és...szerintem...bizony."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
több zárat kell rá rakni ha otthagyós felhasználású bringa
Relatíve felkészültem, több nem kellett. 4 liter víz nem árt- 1 liter fürödni- 3 ivóvíznek. <#idiota>#idiota> Egy darab táskával indultam útnak kb.- Térkép viszont fölösleges. Hehe.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.22. 18:34:54
Szerintem cseréltesd ki gyorszárra, mert annál egyszerűbb nincs.
visszarakni ugyanúgy, addig tekered a meneten míg a fület visszahajtva meg nem fogja a villát (nem kell túl erősnek lennie!) nem árt arra is figyelni hogy viszonylag középen maradjon a kerék
a hátsó nekem nem is merős (mintha kézzel lehetne tekerni azt is?) majd talán valaki tud okosat mondani róla.
Az első szerintem a gyorszár, aminek a beállítását ugyancsak nem ismerem.
Képek a bicikli galériámban.
Milyen eszközzel lehet kinyitni, zárni a hátsó csavarokat?
én buvár benőként közlekedek és pontleszrom hogy néz ki, a lényeg hogy kényelmes, nem jön a szemembe és a számba se por, se bogár.. 😄
szerk: najó mostmár agyfszt kapok, erre most meg brutálpixeles lett a kép.. naaa mindegy.. a lényeg látszik 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.22. 12:36:59
Vannak normális MTB sisakok, amik egyáltalán nem otrombák vagy ilyesmi. Igen, sajnos kicsit drágábbak, ez tény, de ki lehet fogni egy-két jó vételt, ami csak pár ezerrel több, mint egy alap sisak.
de ahogy nézem télleg kéne az a sisak 😊 Lámpákat is néztem előre és hátra de olcsóbbakat 3-4 ezerért vagy drágábbat kellene ? 😊
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.07.20. 18:52:47
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nézegeti a gépemet, meg dumál , én meg közben mondom, OK, hogy engem ellenőriz, de ha már itt vagyunk, akkor az illegálisan lerakott szemetet jelentse be , aztán jöjjön már a GyőrSzol és vigyék el. Azt mondja, nem a feladata, én meg mondom, de ha én leviszem a kanapét a szelektív mellé , akkor megbüntetnek stb stb... Erre pár nap múlva a helyi lap címlapján, hogy elvitték a nagy szemetet , kiválogatták, átnézték, stb. Azért csak beszólt valaki telefonon, hogy történjen már valami, adok még egy piros pontot a rendőröknek.
Aszondja, tegyek fel még csengőt... 😊 😊
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.20. 15:38:53