Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy U lakattal nem mindenhol tudom lezárni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Namost azt hallottam szeretnek a rendőrök kötekedni, ilyen dolgokkal, hogy lámpa (megveszem nyilván), prizma elől-hátul (ezt is) kis névtábla a tulajdonos nevével (WTF? 2015 van, szondánk van a plútónál, ilyen névtábla még a mamám bicaján volt 😄 ) meg fehérre legyen festve a hátsó sárvédő alsó harmada (nem is lesz rajta sárvédő).
No ezt ti hogyan oldjátok meg? Nem szeretnék bírságot fizetni úton útfélen.... 😞
"Nulla tenaci invia est via"
http://cobranco.hu/
Egy másfél éve abbahagyott,mondhatni „befejezetlen történet” ősbemutatója következik,a változatosság kedvéért egy kis hazai színfolt a sok külföldi túra kavalkádjában.
Útvonal:
Perkupa-Dobódél-Bódvarákó-Esztramos-hegy-Bódvaszilas-Szögliget-Szádvár-Ménes-tó-Ménes völgy-Szelcepuszta-Szelce völgy-Lófej völgy-Tohonya szurdok-Jósvafő?-Kecső völgy??-Kecovo???-Aggtelek????
Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/aggtelek.2014..html
Fogadjátok szeretettel!
Utoljára szerkesztette: cobranco, 2015.10.01. 22:23:36
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
3x irtam egy egesz regenyt, mindharomszor kilepett a tetves telefonom az alkalmazasbol, negyedjere most nincs türelmem leirni.
A kerdesre a valasz, hogy az csak az elsö valto felfogatasa.
A KTM egy lycan 274, a scott pedig spark 650b.
Ha kicsit türelmesebb leszek szivesen megvalaszolom a hozzatartozo kerdeseidet.
Idöhiany miatt sajnos iden nemsokat mentünk MÉG velük :-(
Még mindig lehet nyerni bármilyen kerékpárt a TestBike-on!
Segítsetek a bringásoknak a véleményeitekkel, és legyen tietek a 3 db. 600.000 Ft összértékű kerékpár egyike!
Részletek itt >>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A másiknál meg alig látszik az első váltó felfogatás.Milyen felszereltséget vannak rajtuk?
Elég tetszetős a KTM.
Keresek egy bringás videót, valamelyik (asszem) himalájai útról jönnek le 3an benne. Nepál, Tibet talán. Valami terepjáró reklámkampányának volt a része (azzal, hogy a terepjáró tartja velük a lépést, de szinte alig szerepel benne.) Útközben a helyiek meg borotválják őket ilyesmi, laza zene. 3 részes videó volt emlékeim szerint. Már régóta keresem, de nem találom sehol, a youtube előzményeimből meg már eltűnt :/
szerk- videónként olyan 5 perces volt kb, látom sok a dokumentumfilm erről, de ezek rövidebbek voltak
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.08.11. 19:21:09
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.08. 19:56:08
[merlinw.org]
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
télen nyáron használom, télen persze bekeményedik 😊
nekem is 2 egyforma gumi volt rajta (maxxis larsen TT 2.35), de a hátsó már slick lett. sokat használom betonon is, de nem szeretem a vékony gumikat, ezzel sztem jól néz ki még ha kicsit jobban vissza is fog.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.08.05. 20:25:04
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Előtte WTB-m volt, weirwolf azt hiszem. Az terepre szuper volt, aszfalt annyira nem ette, de baromria tekerni kellett, hogy haladjál is, tapadt nagyon. Sarat nagyon verte, vizet talán kevésbé.
Ezt néztem: Maxxis Torch De félek a "kifejezetten száraz körülményekre" résztől. <#gonosz1>#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.08.04. 13:35:13
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
szóval rohadt drága ez a 19500ft érte.. de ha beválik és vállalnak rá egy év garit akkor egye fene, kipróbálok egy hátsót, két bkv bérlettel vissza is jön az ára.. vagy ~9-10 defektel 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
most a Viperám gyári Kenda gumija van fent, és a harmadik különböző belső, ez most három hetet bírt.. pénteken használtam utoljára, szombaton még kemény volt, vasárnap nem néztem, de ma reggel már teljesen lapos volt, felfújtam, de 20percel később már megint lapos volt -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.03. 20:22:50
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.08.03. 10:09:35
Itt egy kis bemutató az idei „kárpátokos”túrámból:
Útvonal:
Szászsebes-Szászcsór-Sugag-Kudzsiri-havasok/Pasul Tartarau /1678m/-Lotrufő/Obarsia Lotrului/-Páring-hegység/Transalpina: Pasul Muntii/2104m/-Pasul Urdele/2240m/-Ranca/1600m/-Novaci-Baia de Fier-Polovragi-Koponya-hegység/Kis-Olt völgye-Curmatura Oltetului/1620m/-Petrimanu-tó-Latorica-kanyon/-Lotru-hegység/Malaia-tó,Brandisor-tó/-Brezoi-Cozia Nemzeti Park-Vöröstoronyi-szoros-Erdély/Szászföld/-Certisoara-Fogarasi-havasok/Transfogaras: Bilea-vízesés-Bilea-tó /2041m/-Vidraru-tó-Poinari-vár-Arges-kanyon-Curtea de Arges-Campulung-Dambovicoara-kanyon-Királykő-Törcsvári-árjáró-Törcsvár-Bucsecs-Barcarozsnyó-Brassó
Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/dktrailer.2014..html
Vágatlan verziók majd valamikor…
Utoljára szerkesztette: cobranco, 2015.08.02. 21:53:10
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy hónapja két és fél hetet bringáztam a svájci, olasz és francia Alpokban.
Az első héten Svájcban közismert (pL: Simplonpass, Furkapass (2436 m), Grimselpass (2165 m), és kevéssé ismert aszfaltos utakon (Homatta, Heimichgartu (2074 m), Obere Feselalp (2205 m), Wasealp) tekertem 2000 m fölé; élveztem a panorámát, videóztam. Nagy örömömre szolgált, hogy a korábbi 3-4 alkalommal amikor a Furka és vagy Grimsel hágón jártam, az vagy felhőben volt és esett, vagy fél órán belül lepte el a fehérség, ám ezúttal csodák-csodájára tiszta időben élvezhettem a hágót. Végre ! HOmatta és Heimischgartu kaptatója lenyűgözött: háborítatlan utakon, glecscerrel, nagy hegyekkel szemközt tekerni...
Két nap pihenőt követően ugyanazzal a túrabringával vettem részt az olasz Super Randonnée Prealpina kihíváson (természetesen nemzeti színű mezben indultam), ami a kiírás szerint 618 km + 12674 m szintemelkedés. Két nehézségi szintje van: a randonnée verzió eléréséhez 55 órán belül kell körbeérni az észak-olasz tavak melletti 14 hegyet (Banchette, Bochetto diSessera / Bielmonte, Alpe Noveis, Passo San Bernardo, Passo di Colma, Mottarone (1455 m) , Piancavallo (1254 m), Pian dei Sali, Seiser Neggia (1395 m), Cademario, Lanzo d'Intelvi, Alpe Tedesco, Sette Termini, Passo Cuvignone (1036 m) magában foglaló úton. Semmi szolgáltatás nincs (kivéve útleírás és pecsételőlap); frissítésről is a résztvevőnek kell gondoskodni.
A Tourist verzióra 7 nap áll rendelkezésre.
Korábbi extrém kihívásaim után a randonnée verziót tűztem ki célul, ugyanakkor ez volt az első olyan kihívásom, ami több napos volt, azaz egy alvás után másnap is komoly tekerés várt még rám. Készítettem egy kedvcsináló, best of videót (17 perc körül), készül majd egy kb 50 perces hosszabb is.
Jó szórakozást hozzá !
Ui: A kihívás után egy nap pihenő (és utazás) következett, majd pedig a francia hegyek legendás 2000-es emelkedőin tekertem még pár napot, szerencsére kiváló időben. Ezen magasabb utakra kerekeztem fel: Col du Petit St Bernard (2188 m), Arc 2000 (2130 m), La Plagne (2130 m), Col de la Madeleine (2000 m), Col de la Croix de Fer (2067 m), Col du Sabot (2100 m), Colle del Preit (2083 m) és Colle di Sampeyre (2284 m).