Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az a gumi, aminek betonon olyan gördülési ellenállása van, mint egy tanknak. 😊
Terepre persze ideál(l), meg oda is .. 😊
Nekem gyárilag volt szerelve ezzel a gép és ahogy hazaértem vele (betonon) dobtam le én is a géprõl és kerestem alternatív megoldást.
Betonon q-rva lassú.
#14497: Számít bizony. S ilyenkor combhajlító izom, mélyhátizom és farizom nyújtás is ezerrel. Pihenõ után ez esetben újjászületsz. 😉
Just do it :)
Szerintem ha valaki nem versenyre készül, hanem csak túrázik, akkor egyáltalán nem szégyen pihenõket tartani. Sokszor egy 5-10 perces megálló is sokat számít. Tartalékot pedig mindig érdemes vinni. Mondjuk én amúgy is bringás hátizsákkal túrázok. Szóval abba lehet pakolni. A camelbak jellegû megoldások nekem igen csak beváltak.
Downhill!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
1 úgyis lejön.
2. ha nem sérült volna meg ugyis lekopik egy idõ után. Nekem eséstõl nem sérült, viszont a kesztyû már lehozta az élét ugyan így,.
Downhill!!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Pia volt nálam,az egész út alatt kb 2 kulacs vizet sikerült is eltûntetni.
Kajálni azelõtt kajáltam,hogy elindultam nem sokkal,másképp el sem indultam volna😊 De valóban nem ártott volna vinni is magammal valamit,de nincs nyeregtáskám (itt a környéken még egy ilyen alap cucc beszerzése is kisebb kihívás -,-)
A fokozatosság megvolt,eddig ez volt a legnagyobb utam amit megtettem mióta megvan a bringa,elõtte mindig csak kisebbeket mentem. Eleinte 10-20 között mentem,aztán 20-30,most pedig néhanapján tolok ilyen 30-60 köztieket,de azért ezeket ritkábban😊Leggyakrabban 10-20km között megyek egy nap.Júni 9-edike óta van meg a bringa,azóta 684km-t tettem meg vele.
Karácsond-Heves-Kisköre-Dinnyéshát-Kisköre-Heves-Karácsond, összesen 123km volt 21-es átlaggal mentünk egész jól bírtam a dolgokat ettem ittam normálisan, csak a versenyülés nem volt túl kényelmes, ezen kívül nagyon jó "kis" tekerés volt😊
Tudnátok mondani Nyugat-Dunántúli vagy Osztrák DH pályákat?
egyesével ugrálom õket😄
az utolsóból egyenesen egy majdnem függõleges wallrideba érkezel😄😄😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mutatom mit dolgoztunk😛

ahogy mondtad, sokat kell inni, és kajálni is kell, rá kell szánni az idõt.
túra végén, jó, ha eszik az ember egy kis szõlõcukrot.
Igyál mielõtt megszomjazol!
Egyél mielõtt megéhezel!
Válts mielõtt váltanod kell!
Ha jól néztem, az általad megtett táv kb. 60 km. Ezen a távon, ilyen idõben kb. 1 liter folyadékot illik elfogyasztani. Ezen kívül 1-2 müzli vagy csoki szelet is simán belefér.
Érdemes szõlõcukrot magadnál tartani. Gyorsan felszívódik, így eléhezés közeli állapotban hasznos lehet.
Fontos a fokozatosság. Kezd rövidebb távokkal és csak kisebb lépésekben emeld a távolságot. Közben igyekezz megfigyelni és megtanulni a szervezeted figyelmeztetõ jeleit. És persze alakítsd ki a ritmusodat. Evés, ivás, energia beosztás.
Visszafelé már nem kicsit szenvedtem,szerintem eléheztem
Nagyon okos kütyü, és hihetetlenül jó gps vevõ van benne.
A buszon utazva bekapcsoltam, és a zsebembe tettem.
A garmin termékekhez hozzárendelhetõ a garmin connect oldal, ahova fel lehet tölteni az eszközrõl az adatokat.
Egy 30 km-es szakaszon nyomtam be, és feltöltöttem a connectre.
Az ottani progi pillanatok alatt elkészítette a statisztikát, meg mindent.
íme
Maga az Edge könnyen kezelhetõ, és teljesen személyre szabható.
Sajnos bicajon még nem tudtam kipróbálni, de jövõhéten az is meglesz 😊
Ez egyértelmûen egy edzést és túrát segítõ kütyü, navigációra alkalmatlan, nem arra való.
Aki megteheti, szerezzen be egyet. =)
És Dura Ace váltó van rajt... Csak pislogtam, hogy mivaannn? DHra Dura Ace?????
Nem úgy ugrik át a lánc egyik fogaskerékrõl a másikra,mint ahogy te azt várnád..ezen ne lepõdj meg.
Ahogy váltasz lefele,úgy az egész váltó (vagyis a váltókanál) kifele mozdul egy picit,így húzza maga után a láncot. És ahogy tekered,pottyan lefele a lánc többi része is.
Dombon felfele is nem úgy váltunk,hogy miközben kiállunk a nyeregbõl vagy tapossuk mint állat. Még egy XTR váltó is reccsen egy nagyot....