22335
-
#16092 ... Gondoltam.
LINK
-
-
#16090 Például -
#16089 Hello
50-60.000 körüli összegért milyen MTB-t ajánlotok városi közlekedésre?
-
#16088 Az acera hajaz a mostani deore-ra:D -
#16087 9 sebességes Acera és 10 sebességes Deore 2012-re...
Hát ezek nem sietnek sehova. :D -
#16086 engem valahogy eltöltött a düh.. hogy lehet valaki ekkora faszfej._.
-
#16085 Ugyanezt kivánom neki, Csak rajta egy úthenger menjen végig jó lassan..... -
#16084 Remélem elkapják... -
#16083 Érdemes megnézni!
Brazil Critical Mass-on nagy sebességgel autó hajtott a tömegbe.... Videó a linken. -
#16082 Polárt kell felvenni, az lélegzik. -
#16081 Én is ma hajtottam egyet az erdőbe. 3 pulover meg 2 gatya bőven elég volt :DDD majdnem lerohadt rólam :D szóval nincs annyira hideg ha mozogsz. -
#16080 Mi a márc. 26-ai hétvégén megyünk nagyot túrázni. Folytatjuk az országos kék túrát. Most jön a 4. etap, a Balaton felvidéken. Tapolcától megyünk keletnek. Remélem nem lesznek jégcsapok. :) -
#16079 De már egyre jobb. Most itt éppen kibirható idő van, nem azt mondom, hogy nem fagysz oda, de kesztyűvel már birható :) -
#16078 úristeeen:S:S:Sakk kénytelen leszek fázniXD -
#16077 Időkép csak márc. 19-től ír +10 fokot nap közben. -
#16076 jah nekemis mióta ráestem a vállam pillébe meg gyorsba a balatonátúszás óta meg a térdem...:S mellbe...:S -
#16075 Én régen úsztam több évet, aztán pár év kihagyás után az első két hét volt nehéz, utána azokat az 1 km-eket simán leúsztam, amit kellett. Komolyabban sose vettem, engem a versenyek nem érdekeltek, még ha tehetséges is voltam.
Viszont a térdem miatt én már nem bírok mellúszásban úszni egy hossznál többet, fáj, és inkább nem erőltetem. -
#16074 *április 2-3 -
#16073 MTB freeride versenyek
Április 3-4 ottleszek bécsbe az Air kingen nézni előreláthatólag:D és 22-26 júniusban emg balatonon valamikor nézni:D rem nem szól közbe a szóbeli érettségi:D -
#16072 én csak gyorsan fáradok:D de jövőre jólenne 100 pille 1:10en belül:D mostmég kevés vok ehhez:D ezután: pólóba: 6*100 gyors meg 800 hát 400 mell 200pille leúsztam póló nélkül 50 pillét 0:43 alatt...XD szal még van hova fejlődnixD Mjuk eddig mellúszó voltam:D -
#16071 Pillangóhoz kevés voltam mindig is, egy idő után begörcsölt a vádlim, annyira leszorítottam a lábfejem, és nem tudtam leszokni erről. Lehet újra el kéne kezdenem úszni. Bajom nem lesz tőle, esténként meg úgyis ráérek. -
#16070 én ezt emgoldom heti 4szer 1,5 óra úszóedzés:D abból fél kilóméter pillangó:D még szerencse h versenyek télen vannakxD így ha nyáron töröm magam már nem tom elbaszni a formám:D bár most footjam vázpöriből ráestem 2hete a bokámra és azóta fáj mint a mocsok....:S -
#16069 Én is ezt várom már. Pár hete minden nap nyomom a fekvőtámaszokat, hogy terepen ne már a vállam fáradjon el hamarabb, hanem a lábam:D -
#16068 ÁHWWW fuck legyen má 10-15 fok hogy lehessen halálrafagyásnélkül 2 pulcsiba rájdolni.... má agyfaszt kapok...:S -
#16067 Kedden rendeltem. De megrendelem neked külön is ha gondolod.
7.95 EUR a posta minden csomagra, szóval csak azt feleznénk, annyival lenne csak kevesebb ha ketten rendelünk. -
#16066 Mikor rendelsz bike-discount-ról? Lehet hogy igényt tartanék egy pár gumira:) -
#16065 Én nem mondtam, hogy tévedés, hanem csak azt hogy ha ebből indul ki valaki akkor a végére komoly gramm eltérések lesznek a számításban. Nyilván amit mértek az annyi is volt, csak épp darabja is válogatja egyes termékeknél.
Specialized Toupe 130 mm. Ők mértek 150-164,6g-ot.
Én meg tegnap lemértem és 198g. Pedig az enyém a carbon + titanium, úgyhogy ennél könnyebb fajta nincs ebből. -
#16064 Amit mértek az annyi volt, nem tévedés ez. -
#16063 Váltókat egész jól eltalálták, de pl. a Speci Toupe nyertgemnél már 30+g-ot tévedett. -
#16062 Találtam egy jókis oldalt, szinte minden alkatrésznek fent van a súlya, nemtudom ismeritek-e,Link -
#16061 Itthon nincs hozzá szerszámom úgyhogy még csak külön tudom felrakni, rendesen jó nézni a váltókarok "kijelzőjét" olyan élénk a színe a mostani kifakult már rózsaszín deore-hez képest:) -
#16060 Na mindenképp!!! Várom! -
#16059 Egyébként megjöttek az SLX cuccok, átugrok érte anyumékhoz aztán rakok fel képet:) -
#16058 Lehet faszákat találni, múltkor 8ért láttam zsír új hátsót csak nekem is az van azért nem vettem meg:D -
#16057 Ja az baráti szintén. Kell valami szólj nyugodtan.
Én a bringabutik-nál vettem a váltókat, le voltak értékelve 40%-al. Bikemag-en találtam a hirdetést. -
#16056 Na az elég jó ár volt:)
Most a német oldalon amit mutattál találtam 300€-ért xt szettet, váltók, hajtás, váltókarok, fogaskoszorú, lánc van benne nagyon nagy kedvezmény, talán még meg is vettem volna csak későn láttam meg. -
#16055 Sziasztok.
A nyáron tervezek a tesóval egy Donaueschingen-Budapest(1250 km) kerékpártúrát ami Július 25-én indul kezdődne de már szerintem 24-én éjjel utazunk..Utazás egyénileg és kb 2 hétre van tervezve.Akit érdekelne az jelezze privát üzenetben vagy csak írjon 1 sor..Legyen szép napotok és mindenkinek jó tekerést.... -
#16054 Vettem ma újonnan Shimano XT első és hátsó váltót, összesen 20e Ft-ért. :) -
#16053 Nem hallottam még róla, szóval nem hiszem :S
Lehet hogy marad az ebayes..