Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem akarsz terepre menni akkor mindenképp jó választás szerintem.
Pedálokat azért cseréld le mert az a mûanyag el is fog törni meg nem is illik az összképbe😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Kinek milyen tapasztalata van a Meridákkal, illetve ha van, pontosan ezzel a típussal?
Amúgy meg kisebb-nagyobb túrákra, meg esetleg munkába járásra lett.
púúúúú
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ahogy nézem a te beállításod, nem kicsit más a pozíciónk a bringán😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
#14540: Az enyém is ugyan így van rögzítve.
Nekem is ilyennel van rögzítve. De nekem oda is van ragasztva. Szerintem nem lesz baja, csak ne hagyd rajta a bicón 😄
viszont fosok, hogy az elérik, elszakad 😄
nyugtasson meg valaki, hogy tartósak ezek a gumik 😄 - hátha valakinek ismerõs.
Rossz esetben, ahogy Máté is írta, cserélni kell a kerékagyat. Jó esetben talán olcsóbban is megúszod. Lehet, hogy csak ezer éve nem kapott zsírt és a kalapácsszerkezet beállt.
Downhill!!
lenne egy problémám a bicajjal. az van hogy ha megtekerem akkor a hátso fogaskerekek nem tekerik meg a kereket, de a hátso fogaskerék forog de a kereket nem forgasa meg és nem igy nem lehet bicajozni mert nem megy a bicaj.
mi lehet a baja? én is megtudom itthon csinálni?
Good man! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kinyom minden zsírt, az összes csapágyból. Azért nem kellemes újrakenni az agyakat, középcsapágyat, kormánycsapágyat, váltókat..
Mosd meg szivaccsal, ronggyal. Hosszabb, de nem kell utána kenni semmit.
lenne pár kérdésem bicikli takarítással kapcsolatban. magasnyomású mosóval lehet takarítani igaz? és mosás közben mire kell figyelni illetve ha lemostam minden mozgó alkatrészt újra kell kenni? <#help>#help>
:3
Continental Race King (Nem az ocsó, de nem is a csúcs WCS változat.)
Micheline XC Dry2 (Jelenleg ilyet használok.)
Vredestein Tiger Claw
Persze ezek nem olcsó gumik. Viszont a mintázatuk miatt szerintem mind aszfalton, mind terepen jól használhatók, száraz körülmények között.
Esetleg a Schwalbe semi-slick gumik is megérnek egy pillantást.
Méretre 2.0 - 2.2, de hogy a gyártó hogyan értelmezi a méretet, az eltérõ lehet.
betonon meg max. tájnézegetsz 😉
Just do it :)
655gramm ha jól tudom.
Nagyon rég volt már ilyen fasza gumim. Igaz az ára kicsit borsos,de megéri. 13k km alatt talán ha 3X kaptam defektet.
Betonon borzasztó vele menni.
Én elsõsorban azért cseréltem le,mert minden kis szar miatt defektet kaptam.
Bár ilyen szempontból a Continental Speed King-tõl még mindig jobb! 😄