Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Hali!

Most már ruhám is van😄

Hunter of Deer
mennyi lehet egy ilyen bringa amivel tolja?
egy idõben én is trial bicót akartam venni, de elég nagy távokat járok bringával (pl melózni is) ezért döntöttem a mostani mellett inkább, de ha egyszer úgy lesz pénzem ahogy most nincs tuti beszerzek egyet 😊 bár gondolom az is alsóhangon 100 körül van amivel kezdeni lehet valamit.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DannyL
Frankó!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

DannyL
Lökjed be! 😊

Már rengetegszer megnéztem. Van neki újabb videója is 😊

DannyL

Vaxi
igyekszem az alapfelület elkészítésével, ha minden jól megy, jövõhét végén már használható lesz az oldal. a feladatotok nem lenne más, mint hogy tekerjetek, és jegyezzétek be 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
elõnye az editornak annyi, hogy szépen normálisan meg lehet formázni realtimeban a szöveget. hátránya, hogy lassú, és bõven túl lehet csicsázni az egészet.
harmadik megoldás: a kettõ keveréke, nem lesz ennyi beállítási lehetõség, mint a tinymce-ben, csak pl félkövérít, aláhúz, dõlt, középre rendez stb. 😄

Én szükségesnek érzem! ^^

DannyL
Szerintem zsír lenne egy ilyen felület.

Vaxi
Egy kérdés.
szükségesnek éreznétek egy ilyen editort pl túrák beszámolóinak elkészítésekor? vagy megfelel az ubb-s megoldás, mint ami itt van sg-n. szal hogy itt nem látod real timeban a kimenetet, csak hogy [ url ] [ / url ] stb. 😄

greg benz
Kurvajók ezek a festések<#eljen>

gordon 24
😄 Ezt próbáltam lemodellezni, de azért a ps-ilyen kicsibe már torzítja kicsit😄

Meg ugye ezt a kriksz krakszot nem bírtam megcsinálni, így az Intense 951 rõl ment a másik oldali minta:

951:

Sisak amibe vannak a sponzorok:

Downhill!!

greg benz
Érdekes,messzirõl olyan mint valami szövet😄

gordon 24
Az direkt olyan😄 a CRC INTENSE csapat alkatrészei vannak a sisakon és a kocsinak azon a csíkján is felsorolva..

Downhill!!

greg benz
Jól néz ki😛 Csak középen az a sáv furi,mármint a mintája

gordon 24
Nincs mit tenni😄 Profi vagyok😄

Race07 Clio Cup gép. Szerintem rájöttök ki ihlette😄

ChainReactionCycles Clio😄

Downhill!!

Belépõ szintû bringa belépõ szintû alkatrészekkel.
A váz jó a késõbbi fejlesztésekhez, de az alkatrészektõl túl sokat nem szabad várni. A féket már vásárláskor cserélném valamelyik nevesített modellre. (Pl. Shimano Deore). A többi alkatrészt pedig ahogy kopik érdemes jobbra cserélni.
Aszfaltos és könnyebb terep túrákhoz jó, de komolyabb sport felhasználásra, rendszeres mindennapos edzésekhez már hamar kevésnek bizonyulna.

A Magellan bringákat is nézegesd meg szerintem.

Valamint nem ártana tudni arról, hogy milyen fizikai adottságaid vannak? Illetve pontosan mire használnád a bringát, milyen rendszerességgel és milyen intenzitással?

Mybuster
hali!

Mit tudtok mondani errõl a keróról: kellys scarpe (grey). ?
<#help>

SrAta
Nah ma megyek Tatabányára a fullos Truvativ Shiftguide lácfeszítõért😄 és nem 6300FT, hanem 3000FT D:😄D😄:

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Én maradok az Avid-nál😛
értem
én is hayes párti vagyok, nehezen engedtem el a strokerem 😞

SrAta
simán van egy süllyesztés téve ugye a pofának a testbe és simán kézzel kitom szedni, ha nincs benn a tárcsa a két pofa között😄
ez a Hayes szerszám nélkül cserélhetõ pofa megoldása😄
Az a cucc, ami a bowden húzására betolja a pofát annak a vége mégneses, meg a féktest másik fele, ami fix(vagyis nem mozgatja a bowden) azis mágneses😄 gyárilag😄 és így nem mocorognak a pofák nálam😄😄😄 Hayes forever😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

mágnes?<#wow1>
alapból mágneses vagy te raktad rá?
el tudnád mondani kb hogyan van fent?
vagy egy képet belinkelni?

SrAta
próbáld meg ritkán blokkolni a kereket😄
Pl az én Hayes fékem nem csinálja ezt mjuk ott mágnesel van megoldva a pofarögzítés😄

Mybuster
Valaki tudja ezt a kerót értékelni? Hátrányok.. elõnyök.......
BIke:Kellys scarpe!!

nem
nem
ezt nem tudom, a sok mozgás ha nem árt neki akkor nem.

akkor lesz*rhatom?😄<#vigyor3>

SrAta
Ront a fékhatáson?
Tehát, nem áll meg a kerék, enged a fék?
Szted emiatt lehet baja a féknek?

Ha mindre NEM a válasz akk szard le😄

Máté94
Szét lett kapva a bike.^^
Sziasztok
Azt vettem észre a hátsó tárcsafékembe hogy amikor satura húzom és pattog a hátsó kerék eléggé mozog a fékbetét. Tudom, ez természetes de sokallom.
Mikor állok , és húzom a féket és mozgatom a bringát erõs kattogás jön a fékbetétektõl.Ilyen fékem van és az a kis szeg ami tartja a betéteket valószínûleg túl vékony.Tudnátok valami megoldást javasolni?
Elõre is köszönöm.

"esetleg a régebbi Isoflow még 4szögtengelyes volt?"

Látod,ez lehet...

Akkor szerintem vedd meg helyi boltban. A tengely hosszát tudod? Mert az sem mind1...

Hunter of Deer
az a vicc hogy nekem truvativ isoflow hajtásom van viszont így képek alapján (meg a bombasticban is ezt mondták) négyszögtengelyes monoblokkom van. viszont az ebikeon csak powerspline-os Truvativ hajtás van. akkor most hogy is van ez? esetleg a régebbi Isoflow még 4szögtengelyes volt?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Vaxi
azt a fogyatékos istenit 😄DDDDDD

:A?S😄?A:S_D:A:S?D:A_S😄?A

Máté94
Az isoflow ha jól emlékszem,akkor PowerSpline tengelyhez való (nekem is volt isoflow-om)

Akkor neked EZ kell.

Hunter of Deer
nah még1szer: valaki tudna nekem ajánlani egy jó minõségû és aránylag olcsó monoblokkot? truvativ isoflow hajtáshoz kellene.
köszike!

Máté94
Egy új Magellán 😄
gordon 24
reeeeeee!

176 uj hsz.. Volt valami izgi?😄

Downhill!!

bardocz
Hajtómûre igazából nincsen szükséges, a középsõ tányér helyére fel tudsz rakni neked megfelelõ fogaskereket. Hátra elég egy hátsó agy, plusz az újrafûzéshez új küllõk. De vannak hézagolók, amikkel agycsere nélkül is meg tudod oldani azt, hogy 1 sebesség legyen.
Sziasztok!
21 sebességes MTB mringámat szeretném átalakítani 1 sebességûre.

szerintetek megoldható mndössze egy 1 seb. hajtómû
http://ebike.hu/images/products/b4a1165651d9cb3a53b87c16810a406ef122f0b479ee1042.jpg
meg egy 1 sebességû hátsó agy
http://ebike.hu/images/products/fb62cb7d3d516db5caa7cc2e2d037dc4f122f0b479ee1042.jpg
cserével?

Kérem kapcsolja ki!

DannyL
köszi! 😊

Mybuster
Az baj ha V fékkel van felszerelve APSE fékkel?? Mennyire bírja a strapát?<#conf>

Mybuster
THXXXXXXXXXX....
És mit tudtok a kellys cobra 26x2.0 gumi ról?

Hunter of Deer
Nekem ugyanilyenem van. Nem egy rossz teló bár nem is a legjobb. haveromnak Dart 2 van az sokkal könnyebben mozog ennél picit úthibákat is lazán kimozogja, viszont az SR nálam a legpuhábbra állítva sem olyan. viszont ugrottam már vele 6os lépcsõt is és ott viszont nagyon szépen muzsikált, eddig még nem tudtam lekoppantani, és a nagyobb kátyúkat is szépen veszi. szal nem egy ultrapuha teló de sztem nem rossz. viszont az enyémre már ráférne egy alapos takarítás/ zsírozás de még eddig nem mertem szétszedni 😊

bardocz
Nekem egyel rosszabb van, és az is jó, szóval az Alivioval már nem lesz semmi gondod. Ráadásul a 2011es már 9 sebességes.
bardocz
Arra jó, hogy eltekergess vele, esetleg néha terepre menj, eltörni nem fog, csak nem rugózik rendesen valószínû😄 Ilyen alsókategóriás telóktól nem kel sokat várni. Télen befagynak, és átmennek merevvillába.
Mybuster
Hali!!
Mennyire megbízható ez a SHIMANO Alivio M410 váltó! aszondják elég pontos váltó!<#dumcsi> Várom a válaszokat..<#vigyor4>

Mybuster
Oks mosmá értem!! szented milyen ez a SR SUNTOUR XCM V2-HLO, 100mm, teleszkóp ? Volt már a kezedbe ilyen?<#conf> ........thx