Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy idõben én is trial bicót akartam venni, de elég nagy távokat járok bringával (pl melózni is) ezért döntöttem a mostani mellett inkább, de ha egyszer úgy lesz pénzem ahogy most nincs tuti beszerzek egyet 😊 bár gondolom az is alsóhangon 100 körül van amivel kezdeni lehet valamit.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
harmadik megoldás: a kettõ keveréke, nem lesz ennyi beállítási lehetõség, mint a tinymce-ben, csak pl félkövérít, aláhúz, dõlt, középre rendez stb. 😄
szükségesnek éreznétek egy ilyen editort pl túrák beszámolóinak elkészítésekor? vagy megfelel az ubb-s megoldás, mint ami itt van sg-n. szal hogy itt nem látod real timeban a kimenetet, csak hogy [ url ] [ / url ] stb. 😄
Meg ugye ezt a kriksz krakszot nem bírtam megcsinálni, így az Intense 951 rõl ment a másik oldali minta:
951:
Sisak amibe vannak a sponzorok:
Downhill!!
Downhill!!
Race07 Clio Cup gép. Szerintem rájöttök ki ihlette😄
ChainReactionCycles Clio😄

Downhill!!
A váz jó a késõbbi fejlesztésekhez, de az alkatrészektõl túl sokat nem szabad várni. A féket már vásárláskor cserélném valamelyik nevesített modellre. (Pl. Shimano Deore). A többi alkatrészt pedig ahogy kopik érdemes jobbra cserélni.
Aszfaltos és könnyebb terep túrákhoz jó, de komolyabb sport felhasználásra, rendszeres mindennapos edzésekhez már hamar kevésnek bizonyulna.
A Magellan bringákat is nézegesd meg szerintem.
Valamint nem ártana tudni arról, hogy milyen fizikai adottságaid vannak? Illetve pontosan mire használnád a bringát, milyen rendszerességgel és milyen intenzitással?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
én is hayes párti vagyok, nehezen engedtem el a strokerem 😞
ez a Hayes szerszám nélkül cserélhetõ pofa megoldása😄
Az a cucc, ami a bowden húzására betolja a pofát annak a vége mégneses, meg a féktest másik fele, ami fix(vagyis nem mozgatja a bowden) azis mágneses😄 gyárilag😄 és így nem mocorognak a pofák nálam😄😄😄 Hayes forever😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
alapból mágneses vagy te raktad rá?
el tudnád mondani kb hogyan van fent?
vagy egy képet belinkelni?
Pl az én Hayes fékem nem csinálja ezt mjuk ott mágnesel van megoldva a pofarögzítés😄
nem
ezt nem tudom, a sok mozgás ha nem árt neki akkor nem.
akkor lesz*rhatom?😄<#vigyor3>#vigyor3>
Tehát, nem áll meg a kerék, enged a fék?
Szted emiatt lehet baja a féknek?
Ha mindre NEM a válasz akk szard le😄
Azt vettem észre a hátsó tárcsafékembe hogy amikor satura húzom és pattog a hátsó kerék eléggé mozog a fékbetét. Tudom, ez természetes de sokallom.
Mikor állok , és húzom a féket és mozgatom a bringát erõs kattogás jön a fékbetétektõl.Ilyen fékem van és az a kis szeg ami tartja a betéteket valószínûleg túl vékony.Tudnátok valami megoldást javasolni?
Elõre is köszönöm.
Látod,ez lehet...
Akkor szerintem vedd meg helyi boltban. A tengely hosszát tudod? Mert az sem mind1...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Akkor neked EZ kell.
köszike!
21 sebességes MTB mringámat szeretném átalakítani 1 sebességûre.
szerintetek megoldható mndössze egy 1 seb. hajtómû
http://ebike.hu/images/products/b4a1165651d9cb3a53b87c16810a406ef122f0b479ee1042.jpg
meg egy 1 sebességû hátsó agy
http://ebike.hu/images/products/fb62cb7d3d516db5caa7cc2e2d037dc4f122f0b479ee1042.jpg
cserével?
Kérem kapcsolja ki!
Mennyire megbízható ez a SHIMANO Alivio M410 váltó! aszondják elég pontos váltó!<#dumcsi>#dumcsi> Várom a válaszokat..<#vigyor4>#vigyor4>