Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Felül is simán kijön a csapágy, egy alatta lévõ gyûrû viszont már nem. Áh, megõrülök, hogy nem tudom rögtön beszerelni.
Mark007
Kijött a csapágy? Azt ütni szokták, nem csak úgy kiesik 😮

bardocz
Nekem elvileg nem félintegrált, ki is szedtem a csapágyat alulról, meg felülrõl is kijön. Akkor most kell-e vennem új csapágyat?
bardocz
Ahha, akkor az RST a hibás. Jó lenne, ha még ma meg tudnám venni, ami kell, mert holnap huszadika, aztán legközelebb csak hétfõn tudnám megvenni.
SrAta
jah az RST-n lévõ alsó csapágycsésze nekem se volt jó(igaz nekem félintegrált van szal nemis kéne az... de szal eleve ráse menneaz új suntourra...) máshogy van megoldva... ott az RST mintha szélesebb lenne...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Csak más a rózsa meg az a-head kupak.
bardocz
Ugyan olyan vastag a villanyak. Viszont ott, ahol belemegy a vállba, nem ugyan olyan széles, így az RST-n lévõ kúp nem jó rá :\
Mark007
Hát ha nagyobb a csavar meg a kupak, akkor ott valami nem egyezik

SrAta
tudom😄 de lehet h neki 1"os és akk szopacs, mert új kormánycsapágy is kell...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mark007
Van 1 collos 😊

Mark007
Hát, féked van, megállni megtudsz. SPD-d nincs 😊 Szerintem inkább azt érdemes, aztán majd késõbb mikor kopott a fék, akkor lecseréled azt.

SrAta
hopp ha a régiben nagyobb?😄 lehet 1"os a villa nyaka?😄

SrAta
ugye 1 1/8-os ezis, mert ha 1 1/2es a nyaka az cinkes😄😄D😄XD

de fog
csak kérdem hogy akkor melyik a hasznosabb

bardocz
Na, regge megvettem a villát végre, Suntour Axon.
Most aakrom összerakni, és a régi villában az ahead kupak, meg a csavar nagyobb, mint ami az ebben lévõ rózsához való😄
Mark007
És mi a baj vele? Nem fog?

Ez van elõl, hátul.

Mark007
Szerintem SPD.
Milyen fék van most? Ha annyira számít a pénz, akkor vegyél avid bb-7et, esetleg csak elõre. Az is elég erõs, és olcsóbb mint a hidrás.

SPD meg sztem többet ér. Én gondolkozom majd rajta, ha lesz outim.

Sziasztok.
Kérnék pár tippet.
Jövõre lehet elkezdek verseny szinten XC zni
Azon gondolkodtam mibe érdemes befektetni.
SPD vagy Hidrás tárcsa.
Jelenleg mechanikus van csak a régi bicón volt hidrás és nagyon szerettem.
Azt mondják hogy SPD vel igencsak nagyobb erõt lehet kifejteni amit én el is hiszek.
ha féket vennék kéne vennem váltókart és akkor ha azt veszek 9 seb et és akkor már valami jó váltót hozzá.
Valószínûleg az SPD olcsóbb lenne valamennyivel de hát a fékre mindig szüksége van az embernek😊

DannyL
Asszem bemegyek ma a hajtányba, az úgyis útba esik és veszek náluk egy platform, pedált. Mountain High van náluk is, meg legalább meghallgatom mit mondanak.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SrAta
bár nekem 3 hét alatt ért ide a villa, amikor 1 hetet mondtak, de az különleges helyzet volt, mert épp költöztették az irodást és a számlázás még nem ment... szal a villa ott volt csak számlát nem tudtak adni... és miután meglett a számlázó egybõl küldték
Leis írták nekem h mien a villa mert ottvolt, csak h mégszarabb legyen h még nincs ittXDDDDD

DannyL
Áh köszi!

SrAta
az, hogy acéltengely😄
Kérdezd meg ebiketól mailbe, azt fogják mondani, amit általába, h 3-4 napos max 1 hetes átfutással hozzák, tehát rendeled és 4 nap, max 1 hét 1 nap és ittlesz:p

bardocz
A tengely anyagát.
DannyL
A Cr-Mo tengely a pedálnál mit jelent?

DannyL
Köszi a pedál tippeket, de ebike-on mindkettõ csak kékben van. 😄
Megnézem hátha máshol is van, mert fekete kéne, kékhez köze sincs a gépemnek.

bardocz
Ma kipróbáltam milyen egy erõs hirdaulikus fék. Egy ujjal alig húztam rá, és emelkedett a segge. Meg tudnám szokni😄.
gordon 24
Nincs utánvét! Egybõl kell kicsengetni kártyáról! (Visa Stbstb) Vonják is kb 3-4 nap is itthon van, de figyelj arra, hogy a kosárban olyan cuccok legyenek amik vannak nekik raktáron! Különben megvárják amíg bejön (ez akár több hét esetleg hónap is lehet) és utána küldik a csomagot.

Downhill!!

gondolom paypal vagy kártya.
utánvét biztos nincs.

SrAta
CHAINREACTIONCYCLES-rõl való rendeléskor hogyan lehet fizetni?
Utánvéttel esetleg?

SrAta
énis ez és a BTS között vacilláltam, de a BTSbõl volt fehér és alacsony profilú, tehát nemien durung. Szal a BTS mellett döntöttem és nem bántam meg😛

Hunter of Deer
Nekem most egy ilyenem van és nagyon megvagyok elégedve vele 😊
BBB BPD-32 MountainHigh 5500 volt.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

SrAta
Platform pedálnak a BTS HC Comp nagyon jó, eddig a legjobb pedál amit használtam, és 4500 sztem nemsok érte, Ebikeon annyiért van!😄

DannyL
Vagy gondolkodtam ilyen félig platform page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5381&category_id=221]félig SPD[/url]-ben is, hátha egyszer veszek hozzá cipõt meg bátorságot.
félig SPD

DannyL
KÉne vennem valami strapabíró, jó árú platform pedált.
Szerintetek milyet vegyek a Polaris-ra.

Ami rajta van már most ropog, nem egy csúcs darab.

DannyL

greg benz

Máté94
dugnám<#idiota>
SrAta
Megvan a feszítõ:d felraktam és kvajó😄 majd lökök képet😛 Hnap😛
Leeresztettem egy full meredek lépcsõn, kb 20 lépcsõ és emgse moccant a lánc😄 meg egy 1m magas meg fél m hosszú lépcsõt kb 6 lépcsõ😄 megse moccant a lánc😄 pedig egybe síktalajra kiment😄

DannyL
100 körül én sem láttam még ilyesmit.

SrAta
hát kezdjük ott, h triál bicó, amivel kezdeni lehet valamit, kézzel heggesztett egyedi váz alaphangon 140-150e, amit boltba kapsz az összes triálos megmondja h fos...
De pl ismerõsnek csak a váza volt 400k....
És ugye márkátlan, mert kézzel, egyedileg gyártott😄😄😄
Még festése sincs😄
Az alkatrészek rá is sok...
Sztem a használható kategória 210k környékén kezdõdik...

DannyL
Biztos párásodik mint állat.

greg benz
Ökrök😄 Amúgy köszi

Vaxi: oszt mé?

Mybuster
Hát igen mire használnám hát városba mindíg meg néha lightos terpen!!
Elégé sokszor használnám <#nyes> . Testi alkatra mit értesz? Súly?

DannyL
Bakker de szép muskátli! <#alien>

Jó ez a ruci! 😄 <#eljen>

Dejóképû vagy-e..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Vaxi
de, hatalmas 😄D😄😄😄
nekem ma érkezett meg a fox main pro platinum, de valószínûleg könnyes búcsút veszek tõle 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

greg benz
Mivan,nem teccik a cenzúra?😄

Vaxi
😄😄😄😄A😄:A::😄😄😄😄😄:

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.