Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg 1 humorosXD de az nem bicórólxD
Elsõ kép a bicóról:
Második kép a bicóról:
http://www.kephost.com/images3/kiyu558fyu8vbikpait4.jpg
Ez meg egy mások által 6 órán át épített homokvár nagyon fantáziadús toronnyal...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
sztem jó fék nagyon😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
<#vigyor3>#vigyor3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Akk kinem szarja le😄
Felõlem aztán kuruttyolhatna is ha így megtudok állni😄 de csak annyi h gargarizál kicsit a fék😄
Hayes😄
:3
1. Nagyon nagy lefeléken folyamatosan húzod, megéghet a betét! Ilyenkor vagy figyelj jobban rá néha enged el stb stb. Vagy ha nem megy, mert félsz, vagy nem akarsz úgy menni, akkor húzd, csak elõfordulhat, hogy megég. Ilyenkor 2 verzió van: Vagy kiveszed a betét kicsit megcsiszolod és ujra be, (de ez hülyeség semmi értelme) Vagy veszel olyan betétet ami jobban bírja a meleget (nagyon sok fajta van)
2. Túl kemény a fék betét és nem szereti a tárcsa. Bolt veszünk puhább betétet (ami igaz jobban kopik, de erõssebb fék hatással halkabb lesz)
3. Rákerült valami olyan anyag ami megmarta, vagy olyan irányba változtatta a betét anyagát, hogy ilyen hangja van. 2 verzio: kiszed megcsíszol, ha szerencséd van elmúlik ha nincs bolt veszünk új betétet.
4. A fék betét nem jól van rögzítve. Fékezéskor rázza a tárcsa. Szervíz!, vagy nézd meg te jól van-e a helyén.
5. Hayes😄 Nekem a leírtak közül egyik sem áll fent. Nincs megégve, nem lötyög, nem olajos bazi jól fog ehhez, képest olyan hangja van mint egy akvárium levegõztetõjének😄 Amikor fékezek, fõleg elöl.
Pedig félfémes, puha betét van benne.
6. hangosítsd fel a walkmant😄
Downhill!!
és féktisztítót a bicósboltba lehet venni?
vagy hol?
és most akkor mi lesz?
idõvel elmúlik a nyikorgás??
Mégis MINEK?!!
Acetonnal vagy gyógyszertárban kapható seb benzinnel kell takarítani. Lehet kapni külön féktárcsa tisztítót is.
WD40 az zsíroldó,csak ártasz vele,mert a csapok közül kiszedi a maradék kenést. Használj inkább TF2-t.
most 2hónapos a bicóm 2hétig semmi hangja nem volt, aztán másfél hónapja meg "szirénázik" 😊
egyébként meg van olyan tárcsa ami hátul nyikorog (asszem a tektro IO)
egy kérdésem lenne!
mért van az a tárcsafékes biciklimen, hogy eszméletlenül nyikorog a fékem lassításkor??
köszönettel várom a válaszotokat!
Ki is centíroztattam ha már bevittem. Nagyon jó lett, jó volt újra egyben látni. 😊 Tekertem is egy kört gyorsan a ház körül vele. 😄
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
http://picasaweb.google.com/kisejefedor/CimNelkuliAlbum#5507212308482538818
ma kaptam és csak egy baja van amikor tekerek a hajtókar kicsit kotyog és így kattog mintha egy keményet váltottál volna de én nem váltottam (SS)
de nagyon hangos ez a hajtókar miatt van vagy azért mert az egyik lánszem fele el van törve?
váz
kormány lock-out-os, nitrogén patronos villa
Vasárnap kaptok képeket!
Kipróbálom én ezt az SPD dolgot, de azért így megmarad az utcai cipõ lehetõség is. 😊
Nyeregrõl csak használat után lehet véleményt alkotni. Bármilyen meglepõ mindenkinek más az alfele.
Az anatómiai különbségeke mellett az edzettség is számít. Ha jó formában vagy, sokkal inkább helyezed a lábaidra a terhelést, mint csak a nyergen pihentetet feledre.
A felhasználási terület és a bringán elfoglalt üléspozíció is számít.
Ebbõl adódóan mindenkinek más az ideális nyereg. Szerintem használd egy darabig azt, amivel a bringa érkezik és csak utána cseréld le, ha kiderül, hogy valóban kényelmetlen.
Elvileg ez nem félintegrált. Most elugrok a boltba mindkét villával, hogy mivan, hátha tudnak valami okosat mondani, meg adni hozzá alkatrészt. Holnap már tekernék vele😊
Valaki ismeri ezt az ûlést mennyire jó hósszútávra? SELLE ROYAL Mach<#fejvakaras>#fejvakaras>
Marzocchi 888RCV
Downhill!!
Bár nemtom milyen fék vana Malin, de betippelek egy Promaxot😄😄😄
Meridád van?
Tuttommal a Merida az Félintegráltat használ
Kéne egy kis segítség!!!!!
Nemtom hogy melyik kerót vegyem meg az 1.Kellys scarpe & 2.Mali cobra
A kettõ közt az a külömbség hogy a kellys-nek alivio váltója van V fékkel
Míg a Malinak meg acera válója van de tárcsafékes!!!<#conf>#conf>
Ja és az árak : Kellysnek:88.000Ft Mali:86.000 Ft!!!!!
Szerintetek melyik a jobb???