22335
-
#16412 Most kerestem, de nem találok olyan képet sehol, amin ne oldalt jönne ki a váltóbowden.
Ez speciel túl hosszúra van szabva szerintem :) De a látvány hasonló.
Engem nem zavar egyáltalán:)
A hátsó agy volt használtan 6, a többi új. nem tudom pontosan, A felni darabja 4e volt. Első agy is 4e.
30-ban megállt az tuti. Plussz a gumik, ami 8e volt a kettő együtt :) -
#16411 Beszéltünk már erről? Elfelejtettem:D Te mennyiért vetted őket?
Bikemagot minden nap szinte óránként nézem meg, rá vagyok kattanva ne félj,szóval láttam már ezt meg azt:) A kusza kábelek alatt erre a látványra gondoltam:
Örültem, hogy a rejtett bowdenes fékkarokkal sikerült eltűntetni a kormányon hülyén álló kábeleket, nem akarnám ezekkel helyettesíteni, még ha útban nincsenek is:) Egyszerűen zavarna, szeretem a letisztult dolgokat. És sajnos még a 105ös fékváltókar is ilyen, asszem egyedül az ultegra és a dura ace ahol már rejtve van a fékváltókar összes bowdene. -
#16410 Pár sorral lejebb beszéltük, hogy nekem is stylus van amúgy :)
Hát, a képeken nem látszik, de ez is rejtett bowden. Pontosabban a fékbowdenek futnak a bandázs alatt. A váltóké pedig oldalt jön ki, és mennek az alsócsőhöz. Ahol neked a váltókarok vannak, ott nekem 1-1 bowden feszítő. De egyáltalán nem mennek összevissza, igazából észre sem veszed, hogy ott lennének :)
Nézegesd a bikemag aprót gyakran. Mikor megvettem ezt, pár napra rá volt fent 105-ös fékváltókar(jobb-bal) szintén 15e-ért, és nem volt bajuk. Úgyhogy, ha mázlid van, te is kifoghatsz egy párt olcsón :)
Felnit pedig nemadom, megszenvedtem érte :)Utolsó két darabot vettem meg valószinűleg az egész országban, az egész raktárt áttúrták nekem :D
Lett volna Vuelta airline 4-es, aztán rodi airline, de csak fekete volt.
Végül mikor letettem róla, hogy lesz fehér felnim, akkor szóltak, hogy mégiscsak találtak 2darabot :) -
#16409 Bazz nekem is rodi stylus felnik vannak, csak nem fehér hanem fekete:D Pedig nekem fehér lenne az űberfasza:D Nem cserélünk?:PPP
Fékváltókarra én is gondoltam amúgy, de nekem ez nagyon nem tetszik, hogy a sok bowden ott elől ilyen hülyén tekereg össze-vissza. Shimanonál csak a csúcsmodelleknél van rejtett bowdenes fékváltókar ami egy vagyon lenne, vagy Campa-t vehetnék de az sem olcsó, plusz nem tudna valszeg a shimano cuccokkal dolgozni, meg hülyén is venné ki magát:D -
#16408 Köszi:)
Sok kép nincs róla egyelőre.
A vázat én is csak szerencsével találtam..pontosabban ő talált meg engem :) De ezt már leirtam.
Hát. Legfőképp Tiagra szint. A fékváltókarok, a hátsó váltó és az első agy Tiagrák. A hátsó agy és az első váltó 105-ös, de az agyon sajna kazettatestet kell majd cserélnem :(
Acor fékek vannak rajta, használtan vettem 2 darab ezresért, de megfognak :)
Hajtókar egy nagyon régi(~25év) Aero Coronado, összesen 540gr+csapágy.
Ez sem tökéletes, 42/52-es, ami kicsit nagy még így. Bár elférne, de szükségem lenne egy kis tányérra is, 30 körül.
Sor pedig Shimano CS-HG50-es(12-25 ha jól tudom fejből)
Kormány altrix, stucni BBB 120-as amivel megszívtam, mert 60-as kellene, de hát ez volt az akciós :D
Nyereg selle Italia, grátiszként kaptam a vázhoz :)
Pedálokról nem sokat tudok, japán klipszes, csak klipszek még nem vannak egyelőre :)
Felnik Rodi Stylusok, Schwalbe Blizzard 23-as külsőkkel, BTS küllők.
Szeretnék majd SPD-t,de hát drága a cipő..
-
#16407 Nagyon szép az a pug, mikor országútit akartam venni akkor először ezt a fajta peugeot vázat kerestem égen földön (van belőle többféle ugye, de nekem ilyen fehér kellett és ezzel a csíkozással), de aztán letettem róla mert egyszerűen nem találtam:)És így lett végül Bianchi:)
Tehetnél még róla pár képet, meg érdekelne a felszereltsége:) Látom fékváltókar van -
#16406 Gondolom elfér :)
A két általam épített bringa:
Vicces dolog outiról átülni montira..Mintha egy fapadról ülnél egy fotelbe..:) Persze a sebesség az ára :) -
#16405 nem én mondtam, csak válaszoltam rá
amúgy szerinted melyik? :D -
#16404 merevfarú dh? -
Ma este termése. -
#16402 Nem dirt-özni akarok, hanem DH-zni, de nincs annyi pénzem, meg kezdetben még gyakorolnék...
-
dx #16401 én mindkettőt nagy ívben kerülném. ha nincs pénze nemtudom minek akar fullyt , vegyen valami szar hardyt 150-es villával és gurulgasson azzal. -
#16400 Az igaz, de a kona is egy öreg szar::D
2004 es vagy öregebb az a váz.. akkor volt ez a narancs fekete..
És az a rugóstag konkrétan egy szar.
Az Ih-ban egy fox dhx3.0 van.. Az a váz amikor "új volt" kb 6x ért többet mint a stinky..
Szóval nekem nem lenne kérdés.. -
dx #16399 lehet de öreg szar, a srác nem hiszem hogy mindig cserélgetné az alkatrészeket . a kona szerintem keveset volt használva talán tovább bírná alatta. -
#16398 Most nem azért de a Kona minőségében alkatrészekben sokkal szarabb mint az Ih.
Plusz egy fos ahogy mozog. Nekem volt Konám tudom miről beszélek..
Én szerintem 200 ért drága is.. Én tuti nem venném meg a Konát.
Én az ironhorset venném meg. Jobb cuccok vannak rajta, és jobb a mozgása, jobb bringa.. -
dx #16397 mindenképp a kona. a szar ironhorse-t nehogy megvedd -
#16396 Ok, kösz az összehasonlítást! :) -
#16395 No egy kis összehasonlítás..:D
Mind a 2 váz elég öreg, tehát ilyen szempontból, teljesen mindegy.
A Konaban egy nem tudom milyen tag van. Az Ironban viszont egy Fox DHX3.0 ami egy sokkal jobb tag túlfolyó tartályos, több állítási lehetőséggel Sokkal jobb minőség.
A telő ironhorse egy sima VF marzó. Kona meg egy drop off. Amik igazából semmit nem érnek, de használható..
Konán Hayes Nine van ami nem egy jó fék. Az Avid Jucy viszont erősebb jobb.
Hajtás ugyan az.. Olcsó de jó..
Az Ironon Spank kormány van ami jóval többet ér mint a sima Kona ami a stinkyn...
NA ez az összehasonlítás.
Aztán egy saját vélemény:
Igazából a kona erős váz, de a mozgása katasztrófa. Nagyon sokan nem szeretik.. A bicó viszont ha jól emlékszem ez a szín 2004 es kiadás.
Az Ironhorse is nagyon régi, ugyanakkor szerintem biztos, hogy sokkal szebben mozog, mint a stinky.
Kb Big hit a mozgása van.
Szóval én azt gondolom, hogy az Ih..
De mind a 2 t ha megnézed, nagyon nézd meg nincs-e repedve törve csavarodva stb stb.... -
#16394 Kona Stinky vagy Iron Horse?
Ezek közt filózok már vagy egy hete. -
#16393 szia.
irigykedve néztem végig a videót, nagyon élvezetes volt :D
a cigányokra említett hasonlataidon megfeküdtem :DDDD
Talán ez a táj az egyetlen, ami hiányzik Szegedből. :(
Várjuk a következő videót (és a térképet ;))! -
timexxx #16392 erre a túrára elmennék én is szivesen ::):)
,,atomtámadás alatt is bringáznának" haha :D:D:D:D:D:D -
#16391 Hosszú, de érdemes végignézni
Olyan megoldásokkal van tele ez a rendszer, hogy öröm nézni. Szerintem ennél finomabb cuccról nem is álmodhat egy bringás. -
#16390 Amikor beszúrtad az egyik videódat, megnéztem mindet! Már vártam az újat! Szeretem őket nézni:) -
cobranco #16389 Üdv a Kollegáknak!
Én ezidáig téli álmot aludtam,úgyhogy a pénteki tekerésem csak állapotfelmérés volt,…akit érdekel megnézheti.
Videó itt:
http://www.youtube.com/watch?v=713EL6v37l8
vagy itt,ha a beszúrás nem sikerül:
http://cobranco.atw.hu/
-
#16388 Ha tudni akarod hány km-t mentél, hol mennyivel, térképet kapni erről, akkor mindenképpen érdemes. -
#16387 Köszi:)
Inkább ők vigyázzanak rám!:P -
#16386 Szép! Gratula!! Ízléses... Használd egészséggel, és vigyázz az autósokra::D -
#16385 Hát nemtudom. Majd talán kipróbálom valamikor. -
#16384 Miért szedne le akármennyit is?:D GPS-en keresztül működik, az meg viszonylag ingyen van. A programot meg talán januárban le lehetett tölteni ingyen. -
#16383 Én is nézegettem már..De ha már van pénzem, inkább veszek vmiből jobbat, szerszámot meg kölcsön kérek :) -
#16382 És hány 1000FT-ot szedett le?:DDD -
#16381 Androidra van egy runkeeper pro nevű program. GPS-en keresztül figyeli, hogy merre tekerünk, vagy akár futunk, sétálunk, bármi. Tegnap kipróbáltam végre, és gyönyörűen figyelt mindent, térképen kirajzolja az útvonalat, szintmagasságot, sebességet. Az oldalukra meg fel lehet tölteni, így meg lehet osztani különböző közösségi portálokon is akár. Itt van a tegnapim, nem tudom meg tudjátok-e nézni. -
#16380 Ez tényleg elég jó, nekem sem ártana már valami hasonló, mert elég foghíjas a szerszámkészletem:P -
thoomas #16379 Persze, bringát össze lehet vele rakni simán. Itt a tartósságon van a hangsúly inkább. Nekem már csak a monoblokk szerszám, kazetta leszedő, meg kónuszkulcs hiányzik, de azért jó lenne így egyben minden:). -
#16378 Elég sok minden benne van, és árban jobban megéri így, mint ha egyesével szednéd össze. Egy bringát össze lehet vele rakni, mi kell még?...:)
(bár 3 imbuszkulccsal, 2 fogóval, meg egy csőfogóval is sikerült szal...:D) -
thoomas #16377 Sziasztok! Szerintetek egy ilyen mennyire éri meg? http://ebike.hu/etA/
Lehet beruházok rá, mert szerintem bőven jó árban van így egyben az összes szerszámmal/célszerszámmal. -
kisbesi #16376 rendben megpróbálom
köszönöm. -
#16375 Szervízben nem tudták megcsinálni? Akkor ott más gond van.
De én arra tippelnék, hogy nincs rászorítva rendesen. Gondolom Ahead-es.
Emeld meg, és mozgasd a villát előre-hátra. Ha úgy is kotyog, akkor laza..
Ha nem..akkor tippem sincs, mi más mozoghat..Csak a villa belseje.. -
#16374 Köszi:) -
kisbesi #16373 Sziasztok
Ismét hozzátok fordulok segítségért.
Sajnos már tavaly is jelentkezett ez a probléma és akkor sehogy sem sikerült megoldani
na szóval, mikor egy komolyabbat fékezem kottyanik egyet a kormány
( nem a teleszkóp ez egészen biztos). Talán a kormánycsapágy de ezt sajnos nem tudtam biztosan megállapítani.
Próbáltam meghúzni többször is de hiába, szervízbe is 6* vittem de nem tudták meghúzni úgy hogy ne adja ezt a fura hangot.
Esetleg van valakinek ötlete mitől lehet és hogy hogyan lehet megcsinálni?