Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Csak szerintem ilyen telóhoz nem nagyon vannak alkatrészek, fõleg nem itthon :\
DJ RX7
másik meg, hogy én annak ellenére, hogy csak húszezres kategória és fos a tömítés én nagyon meg vagyok vele elégedve. sok írják hogy 120 kilósak és mégsem járja ki a teljes rugóutat. én 60 kilóval simán kijárja a teljes rugóutat. egyelõre nem kotyog és nem rúg. pedig dirt-eltem már vele.

:3

DJ RX7
hát okés, de nem szeretném hagyni, hogy szétmenjen csak úgy.

bardocz
Hát ha fekete olajos lesz, az semmiképp sem jó jel. Ha magától esik szét, az pláne nem. Szerintem ne költs már erre, használd, amíg mûködik, aztán addig gyûjtögess, és vegyél valami rendes teleszkópot. Használtan jó áron lehet kifogni telókat. Enyém az 47ezer volt, a kb 70-80ezres újár helyett.
DJ RX7
srácok mit tudnék kezdeni az ellen, hogy ne legyen tiszta redvás a teleszkópom?
suntour xcm. kurva szimering ki is jött a jobb oldaliból. nem szigetel semmit se. megtakarítottam, de állandóan fekete olajos lesz. gondolom ez nem igen tesz jót neki ha belemegy a sok fos a telóba.
suntour-tól lehetne rendelni szimeringeket? esetleg van valami házi megoldás hozzá?

SrAta
azóta lett egy Suntour Duro elsõ villa és nem 1 hanem 2 feszítõ😄 a feszítõ helyett egy váltó, meg elõre a semmi helyett egy feszítõ😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

DJ RX7
ja értem. vágom.

Vaxi
szakdolgozatom keretében csinálok egy olyan oldalt, ahol egyszerûen bejegyezheted bringázásaidat, az útvonalakat bejelölheted térképen, leírásokat csinálhatsz, tervezhetsz túrákat stb. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bardocz
Nem fognak elküldeni, elmész, hogy szeretnél csatlakozni, tekersz velük együtt, és ha látják, hogy megy, akkor bevesznek.
Igazából nem tudom ez hogy megy valójában, de én csak így tudom elképzelni.
DJ RX7
ez milyen oldal amúgy? - ha megkérdezhetem

Spongya08
Jaj a dupla hsz-ért bocsi, de lenne egy kérdésem egyesületbe csak ugylehet beállni hogy irtozat jó bringád van?Mert a közeli egyesületbõl akiket láttam mindenük megvolt nekem meg van egy 20 éves "roncsom" pedig rendkivûl foglalkoztat és reménykedek h elis birnák évek mulva érni valamit,csakhát a pénz az úr :'( sajnos nem gazdagnak születtem bánom is igy sokminden számomra elérhetetlen, de elõbb utobb ugyis beállok ha kell ilyen szarbringával majd hátha finansziroznak egy leselejtezetet, a szar h szüleim nemsok pénz szánnak a sportomra mivel õk nemlátnak ebbõl hasznot, dehát ezvan.Válaszokat elõre is köszi, Jó gurit mindenkinek.

Spongya08
Engem ma majdnem elütött egy autó jön felém mint az állat énis megyek mintaz állat és huzodik át a sávomba kb utolsó 50 centin vette észre h ottvagyok, lepergett hirtelen az életem gyorsan lementem a fûbe elne üssön a nyomorék.

Vaxi
még meg van a profilod is:
"Sziasztok!
Már régóta biciklizem, de eddig csak nagyon keveset és nagyon ritkán tekertem. Kb. tavaly novemberben fogott meg a biciklizés, akkor vettem is egy KONA SHRED 2008 16"-os vázat. Ez február 26.-ig állt. Majd ekkor megérkeztek az alkatrészek és március elején, február végén már tekertem is. A bicajom még nincs kész, még hiányzik a váltó(láncfeszítõ van helyette) és egy jobb elsõ villa. "

meg van már azóta a feszítõ meg a villa?😄D

SrAta
oks😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi

hétvégén pakolhatod fel az oldalra is ;-D

SrAta

SrAta
facebookra dobtam az új képeket, de akk jön ideis😄😄😄

SrAta
én four crossra használom, de dirtre is jó😄 Streetre nem mert, nem olyan a geoja...

kgb12
Köszi a választ 😄 😊

Manchester United FC

gordon 24
😄

Downhill!!

bardocz
Ugratós hegyi bicikli😊
kgb12
Még annyi hogy a Kona ugratós bicó vagy hegyi bicikli ?

Manchester United FC

Mybuster
sorry <#vigyor3><#alien2>

a kék szerintem nagyon jó matrica felület.( már aki szereti a bringáját matricázni.)
De azért a bomber teló is emellett szól.

SrAta
sztem a kona 2010 okádékul néz kixD de ízlések és pofonok:d 2008 shred a tuti😛

Én biztos konát venném meg
Szerintem felszereltségre és kinézetre is jobb ,mint a gepida.

kgb12
Hello!Mi a vélemény a Kona Shred 2010-rõl megéri meg venni jobb mint a Gepida karaton ?Választ elõre is köszi !

Manchester United FC

alváza? 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mybuster
HÁt ha akarod majd rakok fel képeket még ma olyan este 6-7 körûl !!! <#nyes><#eljen> Igen mondom elég jó keró könnyû és egészen erõs alváza van
!!!<#kacsint>

DH, Freeride pálya és pár ugratás<#vigyor3><#idiota>

SrAta
mi számít kemény terepnek? 😄DD
Ma lesznek képek ha kértek😛PPP

nagyon jól döntöttél
nekem is az volt 4 évig és kiválóan teljesített kemény terepen is.

Mybuster
Sziasztok más bicikli mellet döntöttem egy Caprine Epik 30 -ast nagyon jó kis keró!! elég ólcsón hozzá lehet jutni és nincs rajta gagyi cuccok!!
Pl: maxxis gumi....😊

norbi56
Ezt döntsd el te hogy neked mi a jó, illetve függ attól hogy használsz-e kesztyût vagy nem, de ezt nem lehet megmondani melyik a jobb, kinek mi.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Mybuster
És markolatba melyik a jobb strapább szivacsos vagy a gumis?
<#conf>

Mybuster
Aha vágom mosmá!!

norbi56
Kb. az üléscsõben(annyit tudok még kihúzni), a váz kényelmes még nekem.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Vaxi
😄DDD

Máté94
Mennyire neheztelsz rám? 😄DDD
bardocz
Esetleg Kamaraerdõben lenne kedve valakinek tekerni?😊 Vannak jókis lejtõk, de azokat meg is kell mászni sajna.
Vaxi
well, vasárnap délután akkor hivatalosak vagytok egy kedves kis bicajozásra 😄

n3whous3
Vasárnap hozom majd át elvileg.

púúúúú

Máté94
És a bringát is hozod? 😄
Máté94
Áhh, itt senki se ilyen városi bicós 😄D
n3whous3
Amúgy nekem is elvileg majd kéne rá sárvédõ, de még keresek, hogy milyen lenne olyan, ami nem lenne zavaró kinézetû.

púúúúú

n3whous3
Õõõõ szombaton becuccolok, de csak vasárnap délután fele leszek Szegeden, most még itthon lakok. Ha megfelel vaxinak meg neked meg még esetleg azoknak, akik veletek szoktak kerózni, akkor lehetne egy kört tenni 😄

púúúúú

Máté94
Én se "csúnyítanám", de ha kell mert használom?😄
Apropó mikor is jössz haza? 😄
n3whous3
😄

Nem zavar engem, csak sajátomat nem akarom ilyenekkel csúnyítani, nekem így tetszik. Neked meg úgy azt csõ 😊

púúúúú

Máté94
Majd ha egyszer hazajössz és ha elmehetek veletek bringázni akkor leszedheted 😄DDDDDD
n3whous3
Nem mondod -.- De így legalább úgy néz ki, mint egy mountain bike keverve egy országútival 😊

"Kapni fog még egy szép letámasztót és egy csomagtartót is 😄DDDD"

AAARRRRGGHHHH

púúúúú