22335
-
dx #16492 mindenképp a mongoose, a giantot felejtsd el. -
#16491 Arra tökéletes, használtakban nézelődjél még ha gondolod, ki lehet fogni olcsóé' jó bicókat, vagy helyi boltban tavalyi modelleket is megkérdezheted azok is olcsóbbak szoktak lenni, egyébként ez nem tűnik rossznak főleg hogy sram x4 ami azért saját tapasztalatok alapján jobb mint a shimano tourney/altus/acera. -
#16490 Városba használnám, munkába járásra.
Esetleg hasonló árkategóriában mi ajánlott még? -
#16489 Szerintem a Giant nem ér ennyit; de Giant... és hát Mongoose; régen szarok voltak annyit tudok. De én a Mongoose-t választanám ez esetben. -
#16488 Használtam egy évig Magellan Hydra-t gondolom fékek, agyak hasonlóak mint azon, nem volt velük problémám(mind b+) a váltó is korrekt szerintem ennyi pénzért, amikor kint voltunk olaszban nagynénéméknél ott találkoztam vele és ennyiért nemigen kapnál jobbat(az ő cruiser bringáján is ilyen van). Ha csak városba kell akkor jó választás lehet, viszont a hajtás nem tudom milyen rajta és mennyire strapabíró. -
#16487 Erről mi a véleményetek :
Magellán
-
#16486 Hát lekopogom, itt a környéken nálunk is normálisak az autósok. Sokszor elengednek, különösebb összetűzésem nem volt még velük. Persze f*szkalapok itt is vannak, de nem jellemző hál istennek. Ahol lehet ott bringaúton megyek, főúton meg úgy, hogy a lehető legkevésbé legyek útban. -
#16485 Összejött a két haver::D
Mind 2 az új villával::D
-
#16484 2 dolog..
1. a Giant ugyan kurva öreg, és látszik is rajta, de egy régi dh bringa.. Tehát erős, sokat mozog, jó kerkei vannak stb stb.. De rohadék öreg:D
2.. a Mongoose, fiatalabb sokkal, de nem dh, bringa. Mozog meg minden, nem rossz összeállítás az sem..
A fiatalabb mivoltja miatt, talán a mongoose, de mivel nagyon nem szeretem őket, és Dh -s vok, inkább Giant.. -
BBS066 #16483 Helló itt vannak a linkek:
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-78866
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-74104
a giant sajnos csak 2003as de elvileg nagy igénybe vételnek nem tette ki mivel nem sok ideje volt menni -
#16482 Felesleges vitázni:)
Sajnos az a csoda ha rendes autóssal találkozok, de legalább vannak:)
Épp ma tekertem egy eléggé szar úton, még montival se szivesen térnék vissza oda :) Ha tudok, jobbszélen megyek, de most esélytelen volt, úgy hogy kicsit cikázva kellett mennem, mert különben belezuhanok a kráter mélyébe :)
És láss csodát, volt aki kivárta amíg letudtam húzodni, és kikerült normálisan.Persze ellenpéldából több volt.. -
#16481 Nagyon nem izgat;csak az hogy a Stohl Buci keveset kapott; és még fellebbez; meg enyhítést kér a kis köcsög...
(Normális ember 4-5 évet kapna; simán.) -
#16480 "matyi0323
ma 19:42 | privát | válasz erre | #13637
Lehet most sokan fogtok anyázni.. de azt mondom:
szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá. életveszélyesen közlekedik az összes!!!
A bringások épp azok, akik le sem szarják soha, hogy mennyit ittak..kijönnek a kocsmából.. jobb esetbe nem mászva, és ülnek fel a biciklire."
Ezt az emeletes barmot.. hány (halálos) balesetet is láttunk már a híradóban amit ittas és/vagy tudatmódosító hatása alatt "követett el" autós? -
#16479 Mutasd őket. régi Giant DH Team az mikori? 2004-2005? meg milyen embertől? mert lehet meg viselte még így is a vázat a hardcore használás :D -
BBS066 #16478 Szerintetek melyik váz érné meg jobban egy elég régi giant dh team újracsapágyazva vagy egy 2007es mongoose black diamond? Egyik se volt törve, repedve v iesmi, eredeti festés és csak néhány karccal tehát nem volt agyonstrapálva. -
#16477 #13629-től. -
#16476 Nesze nektek olvasni való! Itt vannak az intelligens autós társak, nem is kell messzire mennünk a jóindulatért.
SZÁNALOM!
-
#16475 Jah, pont most néztem ezt. Akármennyire olcsó, ilyen borzalmat nem tudnék feltenni a bringámra:D Ráadásul ez még mindig olyan buzin vezetett bowdenes
Szerintem is elég béna az új apró, ráadásul túl van bonyolítva -
#16474 Ultegra fékváltókar
Hátha érdekel :) Ronda meg minden, de működik.
Mellesleg az új apró elég rondán néz ki..:S -
#16473 Akkor megérte végülis:) -
#16472 Hát..maga a fej van 10en valahány ezer. a jeladó meg külföldiában 4-5e körül van, Ebikekal kommunikálok, hogy tudnak-e hozni nekem olyat. De még így is 10 alatt leszek :) -
#16471 Olcsó húsnak.. :P
Lehet venni jeladót külön? Csak mert ha a végén annyiba jössz ki mint egy új cucc ára akkor nem csináltál nagy boltot:D Mondjuk elég drágák ezek a flight deckek amennyire én tudom -
#16470 Tetszik :)
Az órával át lettem baszva féligmeddig :) A fej tökéletes, csak hát a jeladó enyhén szólva hiányos.. Úgyhogy, azt kell be kell szereznem. Mondjuk így is megérte :) -
#16469 -
zotja22 #16468 a linken mi kerül annyiba azon a biciklin? -
zotja22 #16467 köszi a reakciót,van ebből nagyobb váz is? -
#16466 Kuka? minimum 70-80 at szánj rá, szerintem. -
#16465 Hello
Erről mi a véleményetek?
Skerpa Fresh
Trekking biciklit keresek max 50e Ft-ért.
-
#16464 Közbe megtaláltam a hirdetést, kb. jól saccoltam. A vázmérettel vigyázz, mert nagyon kicsi. Ez kb. 150-160 cm-es embernek való váz. -
#16463 Ez ha jól látom egy XT váltós, SLX hajtóműves, karbon vázas Fuji.
WTB nyereg, RS Recon teló (ha jól látom)...
250e Ft körül ki lehet hozni szerintem újonnan. -
zotja22 #16462 Hali. Egy ilyen bicót mennyiből lehet összehozni?
http://forum.bikemag.hu/microclassifieds/photos/f43e62af6b0a18f706c600298b629999.JPG -
#16461 jah csak a drága tanárok nem adtak szabadidőt...-.-
Pedig kihozhattad volna az intenset:D -
#16460 Nyugodtan hívhattál volna... Kár hogy nem tetted..:D -
#16459 Hát itt heverészik a szobába.. Épen eladáson van.. Csak valaki megvehetné:D
Minden cserélve van benne perselyek szimeringek, olaj.. 100e hufot kérek érte, de hát eddig csak 2 érdeklődő volt.. Remélem valaki nagyon bekattan rá azt viszi..
Szóval várja a sorsát.. A Fox meg bent figyel a bicóba..:D -
#16458 Hát Dirt az esélyes; de kicsit nagyobb igénybe vételnek kéne; nem kicsit nagyobbnak azt hiszem.
#16455: Én Manitou Circus Expertet fogok venni szerintem 100 ezerért már lehet kapni ha ügyes az ember; és kibaszott jó azt hallottam. És a specifikációk is emellett tanúskodnak. -
#16457 és milett a marzóval?:D
Am ma voltam pesten terror házába osztállyal:D gondolkoztam rajt h felhívlak h összefussunk:D -
#16456 pedig jó, mert erős és könnyű, persze ha nem dirtre vagy streetre kell akk felejthető
-
#16455 Hát annyi bizony..
Én is most vettem új villát.. Egy használt Fox 40 rc2-t:D ÁÁÁ Nagyon zsrí király::D -
#16454 öcsémnek a bmxjében az van; kell a ráknak BMX cucc MTB-be. :D -
#16453 Hát ez még a jövő zenéje; előbb Új váz - villa egy 200 db mátyás király minimum