Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bikeriders
Kérlek benneteket, hogy olvassátok el amit odavéstem a kezdõlapra.
A következõ embereknek már van accountjuk:
rain91, belisz, SrAta, gordon24, dx, Mark001, Spartacus, maszka, bardocz, sickness
Ha elfelejtettétek a jelszavatokat, akkor szóljatok, átírom valamire, aztán majd megváltoztatjátok, mert új jelszó igénylõ jelen pillanatban még nincs.
Elõre is köszönöm!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
jövõre leviszem és remélem meg is mutatják hogy mit rejt a lockout 😄
Ha garis akkor meg pláne te ne kezdjed szétszedni! Vidd be egy szak szervizbe és csináltasd meg.
És oda természetesen ahol vetted, vagy olyan boltba ahol foglalkoznak ilyen telóval.
Downhill!!
az a gond, hogy még garis a teló és nem igazán kéne hozzányúlni.
ÉS ennyi. Semmivel nem kell keni, se olajjal se zsírral!
Töröld tisztára és kész.
Ha viszont szar a szimering, mert sajnos nem minden telónak tökéletes a porvédelme. Akkor vegyél hozzá porvédõt és rakd fel a szárára.
Downhill!!
kenjem le a becsúszót zsírral?
Abba zsír kell. Még az én nyilt olaj fürdõs Marzoccchiba is van zsír a csúszóperselyeken.
Az olaj, csak összegányol mindent. De a te telód.. Szóval nekem mindegy.
Downhill!!
fujj, az szedi inkább össze a cuccot meg minden beleragad
nekem alapból a láncon volt zsír
jó volt míg volt rajta de miután elfogyott olyan szinten ragadt mint az állat
A teleszkópba, ha nem nyílt olaj fürdõs akkor zsír van a rugókon. Olajat nem kell adni neki, ugyanis az olaj összeszed minden szart, port stb stb és csinál egy fasza jó smirglit.
Ne kenegesd semmivel a szárát. Töröld le, és ha nem olyan jó minõségû a szimering, hogy megfogja a port, akkor vegyél rá Lizard skins, vagy valami hasonló jellegû por védõt!
A telót ha szétszeded, takarítsd ki és zsírozd meg, de persze ne agyon, mert lelassul tõle. De olajat azt felejtsd el.
Kivéve ha nyílt olaj fürdös.
Downhill!!
alsóerdõ<#wave>#wave>
valami hasonló, ami nem mozog.
köszmá 😄
Egy SR suntour XCM el simán megbirkóztam, de hogy a lockout hogyan mûködik, meg, hogyan kell összerakni nem tudom.
Az a problémám hogy hiába új a teló, reszel.
olyan mint ha kavicsok mennének benne:S
olajozom orrba szájba de nem jó, meg hát sajnos az olajat megfogja a szimering
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
csak az nem lock out os volt, hanem csak sima
nincs benn olaj ,mert nem olajfürdõs csak ki kéne pucolni és megolajozni
(egy marzo-hoz én se nyúlnák hozzá 😄)
Ahogy olvasom nem! Én azt tanácsolom, hogy ne is állj neki. Vidd szemvízbe. Kb 7000-8000ft-s áron munkadíjjal mindennel együtt megcsinálják.
Jó lesz, te meg nézheted közbe a tv-t. Ha nem értesz hozzá ne kezdj neki.
Nekem nem lock outos a villám. Csak olaj van benne meg oda vissza út csillapítás meg stb stb, de én ehhez sem nyúlok hozzá.
Downhill!!
A lock out os telót hogyan kell szétszedni illetve összerakni?
Be szeretném olajozni, csak félek nem tudom összerakni:S
Akinek már van tapasztalata legyen szíves megosztani velem is 😄
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Fehér markolat öngyilok.
Baromi jól néz ki, egy-két hétig. És hiába mosod, dörzsivel meg már ultra dermmel meg a fene tudja. Akkor is fekete retek az egész😄
Én most leszedtem de a fehér szorítóit rátettem a fekete markolatra😄 Így most elég zsírke😄
Downhill!!

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ez egy olyan cucc, ahol regisztrálsz, és kapsz egy profilt. ezt a profilt mások megnézhetik, itt leírhatod a bemutatkozást és egyéb faszságokat. sajnos rákényszerültem arra, hogy beletegyem a közösségi portálos marhaságokat, így lesz privát üzenet, ismerõsnek jelölés meg ilyenek.
ami a fõ cél: bejegyezni a túrákat. erre van egy külön felület. ha elmész túrázni vagy versenyen voltál vagy mittomén, akkor gyönyörûen megadhatod az adatait, készíthetsz leírást róla, és google maps-szon bejelölheted, hogy merre jártál. a bejegyzésekhez hozzászólhatnak a többiek, és megoszthatod faszbukon vagy iwwien vagy a tökömtudja hol 😄
ezenkívül lesz még pár funkciója a lapnak, de az alapötlet ez.
Am meg azt h hétvége tesztelés sehol nemláttam😄XD
Én a Magellan Polaris 2009 Sram disc-et néztem.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nagyon barátságos kezelõfelülete van:d
Én kb a 0.0001es verziótól teszteltem mindent😄😄😄D
:3
Mennyi ideig kell majd csinálni?
Vagy bejegyzésekben nézed?
:3
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mivel minden bringázásoról irkálsz dolgokat hogy mivolt mien észrevételek vannak stb, mertha ilyen akkor énis szivesen segitek csak egygondvan h én vidéken bringázom mindig ugyan azon az útvonalon de azért vannak néha érdekességek az úton.
OFF:Most olyat szeretnék a városom Monor keretében hogy csinálni fészbúkón egy klubb hát ez elég rossz megnevezés hanem egy részt ahová a Monori bringások léphetnek be és aztán néha csinálni egy közös bringázást,hisz elég jó lenne 20-30 an menni mindenfele.Azlenne a jó ha lenne egy müködõ képes montim kilehetne menni Tetére ami ilyen erdõs kicsit dimbes dombos rész.
DJ RX7:Szerintem a szimering már elkopott és az miatt lesz olajos a teló h ki tud folyni mellete, ha csak ez a gond akkor leméred az adatokat hány mm a szimering közepe meg az egész és keresel hozzá autósboltba vagy hasonló boltokba.