Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
<#eljen><#worship>
Vaxi
Nos, fejest ugrok a mély vízbe.
Bikeriders
Kérlek benneteket, hogy olvassátok el amit odavéstem a kezdõlapra.
A következõ embereknek már van accountjuk:
rain91, belisz, SrAta, gordon24, dx, Mark001, Spartacus, maszka, bardocz, sickness
Ha elfelejtettétek a jelszavatokat, akkor szóljatok, átírom valamire, aztán majd megváltoztatjátok, mert új jelszó igénylõ jelen pillanatban még nincs.
Elõre is köszönöm!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

akkor mind1
jövõre leviszem és remélem meg is mutatják hogy mit rejt a lockout 😄

gordon 24
De akkor mirõl beszélünk?😄

Ha garis akkor meg pláne te ne kezdjed szétszedni! Vidd be egy szak szervizbe és csináltasd meg.

És oda természetesen ahol vetted, vagy olyan boltba ahol foglalkoznak ilyen telóval.

Downhill!!

nem, nem hinném hogy a szimeringgel gond lenne.
az a gond, hogy még garis a teló és nem igazán kéne hozzányúlni.

Mark007
Szerintem szimplán lemostad a zsírt az olajjal.. 😄 Aljába ott van az olaj meg a zsír keveréke. Persze hogy nem jó.

gordon 24
A becsúszó szárát hagyd békén! Azt csak és kizárólag tisztára kell törölni.

ÉS ennyi. Semmivel nem kell keni, se olajjal se zsírral!

Töröld tisztára és kész.

Ha viszont szar a szimering, mert sajnos nem minden telónak tökéletes a porvédelme. Akkor vegyél hozzá porvédõt és rakd fel a szárára.

Downhill!!

bardocz
A becsúszót semmivel nem kell kenni!
Tisztára kell törölni, és ennyi.
most akkor mit javasolsz?
kenjem le a becsúszót zsírral?

gordon 24
Mindegy hogy te utálod, de az olaj az nem jó a telóba😄

Abba zsír kell. Még az én nyilt olaj fürdõs Marzoccchiba is van zsír a csúszóperselyeken.

Az olaj, csak összegányol mindent. De a te telód.. Szóval nekem mindegy.

Downhill!!

juj én a zsírt utálom
fujj, az szedi inkább össze a cuccot meg minden beleragad
nekem alapból a láncon volt zsír
jó volt míg volt rajta de miután elfogyott olyan szinten ragadt mint az állat

gordon 24
De miért olajozod? Jesszus. Azért reszel.

A teleszkópba, ha nem nyílt olaj fürdõs akkor zsír van a rugókon. Olajat nem kell adni neki, ugyanis az olaj összeszed minden szart, port stb stb és csinál egy fasza jó smirglit.
Ne kenegesd semmivel a szárát. Töröld le, és ha nem olyan jó minõségû a szimering, hogy megfogja a port, akkor vegyél rá Lizard skins, vagy valami hasonló jellegû por védõt!

A telót ha szétszeded, takarítsd ki és zsírozd meg, de persze ne agyon, mert lelassul tõle. De olajat azt felejtsd el.

Kivéve ha nyílt olaj fürdös.

Downhill!!

egerszeg😄
alsóerdõ<#wave>

Vaxi
off: van valakinek talonban olyan képe, ami ilyen: <#eljen> és <#levele>?
valami hasonló, ami nem mozog.
köszmá 😄

Vaxi
ejjj a 2. de hangulatos .. imádom, hogy szar idõ van

S2000
Pár kép tõlem is 😊

ezen agyalok
Egy SR suntour XCM el simán megbirkóztam, de hogy a lockout hogyan mûködik, meg, hogyan kell összerakni nem tudom.
Az a problémám hogy hiába új a teló, reszel.
olyan mint ha kavicsok mennének benne:S
olajozom orrba szájba de nem jó, meg hát sajnos az olajat megfogja a szimering

SrAta
én a de ha igenre szavazok...XD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

gordon 24
Hát te tudod😄 lehet nem bonyolult. De ha igen?😄

Downhill!!

csináltam hát
csak az nem lock out os volt, hanem csak sima
nincs benn olaj ,mert nem olajfürdõs csak ki kéne pucolni és megolajozni
(egy marzo-hoz én se nyúlnák hozzá 😄)

gordon 24
Csináltál ilyet?

Ahogy olvasom nem! Én azt tanácsolom, hogy ne is állj neki. Vidd szemvízbe. Kb 7000-8000ft-s áron munkadíjjal mindennel együtt megcsinálják.

Jó lesz, te meg nézheted közbe a tv-t. Ha nem értesz hozzá ne kezdj neki.

Nekem nem lock outos a villám. Csak olaj van benne meg oda vissza út csillapítás meg stb stb, de én ehhez sem nyúlok hozzá.

Downhill!!

Sziasztok
A lock out os telót hogyan kell szétszedni illetve összerakni?
Be szeretném olajozni, csak félek nem tudom összerakni:S
Akinek már van tapasztalata legyen szíves megosztani velem is 😄

Ley Roland
Ja már így is tiszta kosz.. 😄 de jól néz ki tényleg. 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

gordon 24
szép! De nagyon meg fogod bánni😄

Fehér markolat öngyilok.

Baromi jól néz ki, egy-két hétig. És hiába mosod, dörzsivel meg már ultra dermmel meg a fene tudja. Akkor is fekete retek az egész😄

Én most leszedtem de a fehér szorítóit rátettem a fekete markolatra😄 Így most elég zsírke😄

Downhill!!

Ley Roland
Pár kép:

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Vaxi
a lényege az egésznek a következõ lenne:
Ez egy olyan cucc, ahol regisztrálsz, és kapsz egy profilt. ezt a profilt mások megnézhetik, itt leírhatod a bemutatkozást és egyéb faszságokat. sajnos rákényszerültem arra, hogy beletegyem a közösségi portálos marhaságokat, így lesz privát üzenet, ismerõsnek jelölés meg ilyenek.
ami a fõ cél: bejegyezni a túrákat. erre van egy külön felület. ha elmész túrázni vagy versenyen voltál vagy mittomén, akkor gyönyörûen megadhatod az adatait, készíthetsz leírást róla, és google maps-szon bejelölheted, hogy merre jártál. a bejegyzésekhez hozzászólhatnak a többiek, és megoszthatod faszbukon vagy iwwien vagy a tökömtudja hol 😄
ezenkívül lesz még pár funkciója a lapnak, de az alapötlet ez.

Spongya08
Ennyi erõvel szombat se hétvége mert vasárnap van az utolsó nap igy az a 7. nap vége szal hétvége😄
Am meg azt h hétvége tesztelés sehol nemláttam😄XD

Ley Roland
Ok XDD sztem ezzel is ugyan az lesz.. de nem baj azért van XD

fook
Sziasztok ! Olyan 150.000-es kategóriába mit javasoltok ?😊
Én a Magellan Polaris 2009 Sram disc-et néztem.

SrAta
mondta h tesztelés a hétvégén😄 a péntek nem hétvége...XD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Spongya08
😊 Akkor elõbb aztkéne megoldani utána toborozni😄

SrAta
az oldal még nincs fenn!
Nagyon barátságos kezelõfelülete van:d
Én kb a 0.0001es verziótól teszteltem mindent😄😄😄D

Spongya08
Nemtudom nekem gatya montim van most fogok csináltatni hozzá szimeringet, akkor nem csuszott eléggé és mikor benyomodott akkor oda tapadt és nembirt vissza menni.Nemtom nemvok ilyen szakértõ ebben a témában.

Spongya08
Pm ment!

DJ RX7
de tudod az a vicces, hogy városban menet közben kicsit vadabb módon tekertem és akkor jött ki a szimering. nem pedig dirt közben.

:3

bardocz
Ezt már Vaxitól kérdezd😄
Az oldal címét sem tudom.
Spongya08
Ja értem.Hova kell regisztrálni irkálni stb?

Spongya08
Akkor tényleg azlesz h nem a megfelelõ dologra használtad, mintha outival DH-znál😊

bardocz
Nincsen semmi megkötés, ha túrázol egyet, vagy tekersz valamerre, akkor megírod, és kész😊
Spongya08
Akkor lehet énis benne lennék,csak mostmár nemsoká suli és nemminden nap brinák irkálni.
Mennyi ideig kell majd csinálni?
Vagy bejegyzésekben nézed?

bardocz
Én az RST-met 3 éve nem szedtem szét, meg csak kívülrõl tisztítottam, azon kívül, hogy szarul mozog, semmi baja, az meg gyári hiba😄
DJ RX7
ameddig darabokra nem esik addig én nyúzni fogom. utána majd nézek használtan egy marzocchi-t.

Hunter of Deer
nekem is suntour xcm van (v2-HLO vagy mi :d). nekem a szimeringek a helyükön vannak azokkal nincs gond, viszont a sok retek nekem is ottmarad a becsúszókon, mivel a szimering felfogja a sok koszt és amikor a becsúszó bemegy akkor a szimeringrõl feltapad az összes kosz a becsúszóra. én annyit tudtam csinálni vele hogy idõközönként letörlöm a szimeringeket így nincs ami feltapadjon 😄 viszont az enyémnél a becsúszók kezdenek megkopni, a szimering felett olyan fél centis sávban megvan kopva mind2 oldalon de csak a becsúszó eleje, nem feltûnõ csak ha közelrõl nézi az ember, lehet szét kellene már szednem mert mióta megvan (lassan másfél éve, és télen is jártam vele melóba) azóta nemvolt szét szedve és kitakarítva, csak aeddig még nemigen mertem szétkapni 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Vaxi
igen, hasonló az alapötlete az egésznek. 😊

S2000
Tízezres😊 Abszolút nem dirtre való, ha arra használod, ne csodálkozz, hogy szétesik, meg minden baja lesz/van.

DJ RX7
1 hónapos a bicaj. 😄

Spongya08
Vaxi ez olyan mintha például egy blogod lenne?
Mivel minden bringázásoról irkálsz dolgokat hogy mivolt mien észrevételek vannak stb, mertha ilyen akkor énis szivesen segitek csak egygondvan h én vidéken bringázom mindig ugyan azon az útvonalon de azért vannak néha érdekességek az úton.
OFF:Most olyat szeretnék a városom Monor keretében hogy csinálni fészbúkón egy klubb hát ez elég rossz megnevezés hanem egy részt ahová a Monori bringások léphetnek be és aztán néha csinálni egy közös bringázást,hisz elég jó lenne 20-30 an menni mindenfele.Azlenne a jó ha lenne egy müködõ képes montim kilehetne menni Tetére ami ilyen erdõs kicsit dimbes dombos rész.

DJ RX7:Szerintem a szimering már elkopott és az miatt lesz olajos a teló h ki tud folyni mellete, ha csak ez a gond akkor leméred az adatokat hány mm a szimering közepe meg az egész és keresel hozzá autósboltba vagy hasonló boltokba.

SrAta
majd a markolatról 1 hónap múlva véleményt kérek, hogy mennyire fogyott el!😄 köszi, mert az enyém szarráment és jót akarok venni...😄

SrAta
vegyél egy suntour DURO-DJ-D-P-t 27e-ért és az mindent megold😄

Ley Roland
Na ma vettem markolatot meg kesztyût. 😄