22335
-
#16532 Milyen bringád van? Akkor érdemes cserélni a fogsort ha már teljes új váltószettet is veszel, mondjuk egy xt-t akkor ahhoz már illik egy 9es sor, de egyébként fölösleges. -
kisbesi #16531 értem,köszi -
#16530 Azt mondtad hogy 500-as igaz? Akkor 70-80 ért mindenképpen érdemes!:) -
#16529 Melyik város? Esetleg valami singlespeed? -
#16528 Nem éri meg. Miért kellene az a +1 fogaskerék?
A 9-es már egy új rendszer, keskenyebb az egész, hogy elférjen. Tehát ha 9-eset szeretnél, akkor az egész sort cserélned kell, meg persze 9-es váltó+váltókar..
Ha nem versenyszinten tekersz, sztem nem éri meg váltani.
Én nekem csak azért van 9-es, mert 8-ast nehezebb lassan beszerezni.. -
kisbesi #16527 Sziasztok!
Szeretnék venni új váltórendszert, és a 9 fokozaton gondolkodom.
Nem tudom, hogy ez mennyire érné meg.
Sajnos jelenleg csak 8 van és az a kérdésem, hogy lehet-e még egy 9. koszorút rárakni, vagy újat kell venni. -
#16526 Rendben -
#16525 Nagy lesz neked. 19"-osokat nézegesd. -
#16524 Városba, munkába járásra.
Ha esetleg tudtok valamit, szívesen veszem az ötletet :) (189cm magas vagyok)
kösz
-
#16523 Ennyit nem ér.. Elég gyenge alkatrészek így ránézésre.
Mire kellene? -
#16522 Ez milyen : Caprine Forest -
#16521 Na jah:) -
#16520 Valamit valamiért ;)
-
#16519 Jó a klipsz is, persze. Csak abból asszem nehezebb kivenni a lábadat -
#16518 Persze, ez tény:) De van mikor bringával megyek be a városba, aztán az se kellemes, hogy cserélgetem a pedált, mikor melyik kell..
Ezért maradtam a klipsznél. Remélem jó lesz. -
#16517 Nekem csodák csodájára nincs vele semmi problémám,ha a tavalyi szezont is számolom akkor már majdnem 3000 km-t letekertem így:D A szerelőm is többször rákérdezett,hogy nem vágja-e a lábam a pedál, mondtam, hogy nem:)
Van amúgy olyan spd cipő amiben lehet sétálni. De én olyat néztem ki amiben nem igazán lehet,nekem nem is szempont mivel ha felveszem a bringás cipőt,ruhát, stb-t, akkor nem sétálgatni fogok feltehetőleg, hanem bringázni:) -
#16516 Akkor ugyanaz, ami nekem van..:) Csak így elég kényelmetlen, plusz a lábam is becsúszik, így a talpam közepével tekerek..
SPD tetszene, de a cipők nagyon nem. Ráadásul abban nem is ajánlatos sétálni nagyon.. -
#16515 Hát az tényleg mázli volt akkor:)
Van már itthon egy vadi új spd pedálom, de cipőm még nincs hozzá, így egy klipszes pedált használok, klipsz nélkül:D -
#16514 Szebb tényleg :)
Nekem meg végre meglesz a klipszem, meg jeladót is sikerül majd szerezni végre :)
Ma meg majdnem feldaraboltam a gumikat.. Próbálgattam mennyire is lehet dönteni kanyarban.. Túl gyorsan jöttem, nem mertem jobban dönteni, és a korlát meg közeledett :) útpadkán meg sörösüvegek széttörve, amibe pont belementem. 5-6 méteren keresztül kavicságyban. És eléggé meglepődtem, mikor még csak defektet sem kaptam..Mázli..
SPD-t használsz amúgy? -
#16513 Azthiszem hogy 2008-as , gyöngyhátfehér , Merida X mission felszerelés. kevés km-el , megbízható forrásból , alig használtan , garázsban tartva , szerined(szerintetek) megéri olyan 70-75 max. 80 körül ? -
#16512 Ismét alakítottam kicsit a Bianchin:) Lecseréltem a szürke feliratokat fehér színűre, így sokkal jobban mutat szerintem. A feliratok melletti kis "motívumot" még valahogy meg kell majd csináltatnom szintén fehér színű matricából. Csak még nem tudom hol,hogyan,kivel.. :)
-
#16511 Pontosan nem tudom, engem is érdekelne.. A lámpával tökéletesen egyetértek, de a prizmákkal nagyon nem, szintúgy a láthatósági-vitorlával sem..
Egyedül a pedál prizmának van értelme lámpákkal, szóval az tutibiztos, hogy nem fogok felaggatni prizmákat a bringára.. -
#16510 Üdv!
Hol tudok tájékozódni arról hogy most pontosan mi lett kötelező a kerékpárok felszereltségét illetően? Gondolok itt a kerékprizmák, láthatósági mellény és társaira.
Köszönet! -
#16509 nekema középcsapágy ment szét és az csinálja ezt... de nelegyen igazam... -
#16508 Elég valószinű, hogy 2 év alatt elkopott a láncod:)
Próbáld meg kitakarítani ahogy irtad, ha úgyse, vidd el egy boltba, nézzétek meg a nyúlását..ha már csereérett, akkor csere, és kész.
persze lehet, hogy a sor is kopott.. -
#16507 Hali!
Lenne egy olyan problémám hogy amikor hajtom a bringát olyan érzésem van mintha kicsit darálna a lánc (nem is tudom hogyan irjam le) a lényeg hogy a lánc egyenesen fut szal nincs semmi keresztbe váltás stb. 2 éves a bringa, truvativ isoflow hajtás deore 9es koszorú és deore lánc van rajta. lehetséges hogy 2 év alatt így elhasználódott a lánc? (nagyon remélem hogy nem a hajtásnak / fogaskoszorúnak van baja) télen nyáron járok vele (melóba oda vissza 20km + amikor kell akkor máshova is). azon is gondolkodtam hogy a téli használat során a láncszemek forgásához ment be az apró kavics stb és azért csinálja, lehet lekéne venni és beásztatni brigéciolba vagy valami aztan beolajozni.
bocsi hogy ilyen hosszan írtam le 1-2 tapasztalat jöhet ezzel a témával kapcsolatban, esetleg a hajtás / koszorúk élettartamával kapcsolatban. köszike! -
#16506 Share. -
dx #16505 attól még ősrégi, lestrapált, gyenge a felszereltsége és még szarul is néz ki. -
#16504 Teljesen! Semmi nem volt még vele, gyári alkatrészekkel sem volt még gond, csapágyakkal sem. Szóval hajrá, nyugodtan megveheted. Milyen évjárat? Ha '09 akkor ugyan az mint az én vázam:) -
BBS066 #16503 Miért? A giant újra van csapágyazva. -
#16502 oké köszi :) Meg vagy elégedve a meridával ? lehet hogy tudnék venni egy nagyon jó állapotban lévőt , egész jó áron. Merida Matts TFS 500-V -
#16501 Jól néz ki, és szerintem nincs baj a gumival:) Bár én lehet elfogult vagyok:P -
#16500 Én még mindig nem szoktam meg őket, bár amikor először raktam fel félve mentem ki az utcára, mondom kiröhögnek így:D:D
Egyébként menni azt nagyon jó vele, most is csak azért cseréltem le mert itt a faluban van nem 1 földút és a kavicsokat nem nagyon szereti, és a felniről sem akarom a festéket leveretni, no meg már kicsit unom az állandó aszfaltot:) -
#16499 '09-es TFS-700D -
#16498 Én bolondulok értük :D -
#16497 Megkérdezhetem hogy ez melyik merida típus ?
-
#16496 Köszönöm!
Ezekkel a gumikkal tud furcsán kinézni az biztos:D -
#16495 Szép:)
A fekete-zöld meg külön tetszik:)
Kicsit olyan hatása van, mintha 28-as kerekek lennének.. -
#16494 A múlthéten egyébként elkészült a bringám, azóta normális gumi is rajta van csak úgy még nincs kép róla.
-
#16493 az x4 bizony alivio szinten van szal használható! X5től felfele brutálisak a sram váltók!