22335
-
#16572 Csak azért gondoltam rá, mert városba teljesen felesleges még a 11-32-es sor, mert max. a 2.-at induláshoz használom, utána a többin gyorsan átváltok a kb. 4-5.-ig. Na, meg, hogy XT-n szerintem ideje állítani, 3 hónap alatt lehet megnyúlt annyit a bowden?
De a zökkenőmenteset úgy érted, hogy téped neki és nem nyekken egyet amikor lefelé váltasz. Mert, most olyan lassúnak érzem. Nem igazán tudom, hogy ebből mire lehet következtetni. :) -
#16571 Ha jó a cucc.
Tehát nem lóg a váltó, jó a lánc (nincs megnyúlva), nncs megkopva a sor..
És jól be van állítva. Mind a 2-nél zökkenő mentes, és gyors a váltás. Amennyiben az előbbieknél bármi hiba fent áll, abban az esetben szarul vált.
Én pl a Dh gépre csak országúti cuccokat fogok venni. Most országúti sor van fent.. A láncot is arra cserélem majd, sőt ha úgy alakul a váltót is. -
#16570 Vagy ez még jobb vétel, de ennek sajnos óriási a váza, ez már tényleg langalétáknak való:) -
#16569 Ha esetleg mégis gondolkodnál outiban is, akkor ez szerintem korrekt ennyiért, és az általad említett célnak megfelelne. Persze csak akkor, ha a vázméret is jó neked:) -
#16568 Nekem spec mtb-s sor van felrakva az országútimra:P De szerintem nincs különbség..sor és lánc kopottságának,váltó működésének/beállítottságának függvényében változik -
#16567 Hát így nem merek venni, hogy hátha lesz majd másik oldali is, mert akkor mikor nekem kéne tuti nem lenne ezer évig:D Marad inkább minden ahogy van.
De azért köszi ;) -
#16566 Országútisoktól kérdezném, hogy mennyire simább a váltás egy MTB és egy Országúti sor között? :) -
#16565 Értem én :)
Bár az a Tiagra lehet megérné ilyen kevés pénzért, hátha lesz fent egyszer másik oldali is. De hát csak gondolom szólok, hogy van :) -
Hát figyi..
Nem tudom mennyi lesz. De kizártnak találom hogy ezt 650 euróért el tudod hozni..
10 dikéig van a licit.. Ez a bringa simán ér vagy 300 at de inkább többet ~450-500.
700 euró az 200 ezer ft..
De ha annyiért megy akkor vedd meg!:D Megéri..:D -
#16563 A tiagra nem rossz, elég jó állapotban van. De az ultegra az csúnya. Meg így felemásként elég gáz lenne:) Meg annyira nem is akarok fékváltókarosítani, elvagyok én a vázváltóval -
#16562 Nem úgy néz ki hogy postázná ide is, de postával 200 körül lenne.. -
#16561 Hát, nekem nem bejövős. Singlespeed ennyiért, tektro fékek..
Szerintem keresgess még :) -
#16560 Postával is ennyi? mert hát köhöm köhöm. -
#16559 ááh; Singlespeed ben? -
#16558 Lehet, hogy be tudok szerezni egy ilyet: KTM
Nekem rohadtul bejön, de megéri? (kb. 185.000Ft) -
#16557 Kösz
Ez ? Mali -
#16556 Tiagra/Ultegra fékváltó
Hátha érdekel még :) Nem drága, nem is rossz szerintem. -
#16555 50e-ért találhatsz már normális felszereltségű bringát :)
Legegyszerűbb ha nézegetsz valamit itt: Bikemag apró
Aztán belinkeled, és jólmegvéleményezzük, hogy megéri-e :) -
#16554 kb50e Ft-ot tudnék rászánni (lakáshitel, ugyebár :) )
oútiban is gondolkodtam, de sajnos baromi forgalmasan részeken kell néha tekernem, de nem vagyok olyan gyakorlott,hogy nyugodt szívvel tekerjek (értsd: tavaly ősszel kezdtem újra biciklizni).Szóval vagy monti vagy trekking jöhetne szóba, abból is használt.
köszi
-
#16553 Magellan! :) -
#16552 Húú..ez nagyon szép, felszereltsége is bőven jó:)
110-et megérne szerintem :) Ráadásul az eladó is korrektnek tünik. -
#16551 Azért fog majd kelleni a népnek , mert ez lesz a nagyok bicóján is :)
Amúgy ti melyiket vennétek meg ?
Lentebb írt Merida TFS500 V
vagy : ezt
Az én szívem a Magellan felé húz.:) -
#16550 Jah, csak majd évente cserélhetsz olajat..:)
Őszintén szólva nem értem, minek ez a népnek :D
Az a pár gramm aztán marha sok.. -
#16549 gondolom nem lazul meg mint a bovden;nem nyúlik ugye. nem állítódik el. :D -
#16548 Hát mivel se SRAM, se Shimano nem állt elő ilyen váltóval, így érhető, hogy drága. Engem érdekel, hogy milyen és hogyan működik. Mennyivel jobb, mint a bowdenes társai? :) -
#16547 500 Ezer forint magyar adóval vámmal mindennel kb :D -
#16546 Alul le van írva az ára... :D -
#16545 a fék is drágább, akkor ez miért lenne olcsóbb, főleg hogy ez lényegesen bonyolultabb vagyis hát nemtom elv nem de franctuggya hogy oldják meg a profik....
-
#16544 Hát..Valahogy feleslegesnek érzem.. Bár ha nem drágább mint a bowdenes, amit kétlek, akkor tán elterjedhet. -
#16543 Jah mármint, elől 2 tányér, hátul 5ös sor :) -
#16542 Hidraulikus fék után hidraulikus váltók :) -
#16541 a 2 5 az olyan mint ami nekem van:D 32/18:D
-
#16540 Hát, igen.. Épp ezért gondolom, hogy munkába menet szerintem nem szeretne leizzadni teljesen :)
De ha én munkába járáshoz akarnék bringát, akkor vmi olcsó használt outit néznék, 2/5-ös hajtással aztán csókolom..nem is drága, normális minőségű alkatrészek vannak rajta. -
#16539 nekem 46/16 ás hegyet mászni se nehéz vele elhiheted; csak kicsit öhöm köhöm; erőteljesen kell vele tekerni. Meg hát nem lehetetlen; Túúúúr De Francon is így tolják kb max kis eltéréssel. :D -
#16538 Őszintén szólva beleférhet, de ott is vannak dombok, vagy tévedek?
Én singlespeedet csak alföldön használnék, nem szivesen mászok hegyet 44/14 pölö:D Bár sosenem volt singlem..
Megvannak a klipszek..áhh..elképesztő, hogy mennyivel kényelmesebb, és gyorsabb így..pedig csak egy acél kosár, meg egy szíj.. Mondjuk hozzá kell szokni, elsőre a kerítés fogott meg...:) Megszoktam, hogy úgy állok meg, hogy egyensúlyozok még egy kicsit, mikor már állok..csak most nem sikerült leugrani valamiért..:) -
#16537 Miért ne esélyes Pestre a Singlespeed? Szerintem legesélyesebb; városi közlekedésre. :D Persze én ehhez vagyok szokva szóval én nem tudom kinek mi a jó. -
#16536 Akkor singlespeed oda nem esélyes gondolom.
Van valami elképzelésed? Outi, monti? Meg mennyid is lenne rá? -
#16535 Milyen stílusú bringa az?
Nem jobb az a hidrás, ha nem kell nagyon nagy fékerő. Drágább is, karbantartása is drágább.. Hátra meg egyenesen felesleges véleményem szerint..
Nem akarlak lebeszélni persze, te döntésed, de ha nincs elkopva, törve, tehát nem szorulsz rá, hogy tényleg cserélj láncot, sort, váltókat, karokat, akkor felesleges szerintem.. -
kisbesi #16534 az a helyzet, hogy szeretnék rá hidrás féket, most mechanikus van ,de a hidrásnál jobb nincs.
ugyebár ahhoz kell fékkar is.Azért kérdeztem mert ha veszek váltókart(mert azt mindenképpen vennem kell), milyet vegyek,
8 asat vagy 9 eset.Ha esetleg vennék 9 es váltót akkor valószínűleg csak a deore ig mennek él. -
#16533 Budapesten tekerek.