Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bár abban igazatok van,hogy lehet,hogy nem adom el...enni nem kér.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Hogynekéne ha nem ilyen body fost akkor tojást.. össze keverve, papám birkozott haverom boxol papám is itta haverom is issza h tudja tartani a súlyát..
60-ért én sem adtam volna el, ha nem egy barát/kollégáról van szó.
Így viszont 10k-t megér nekem, hogy jó helyre kerül.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Szétküttem zsírral most fasza... 2hónapja...
Elõzõ biciklimben is baj volt a hajtómûvel, igaz az sokkal olcsóbb kategória volt, de úgy látszik, engem nagyon nem szeretnek ezek😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Mennyit tudnék kérni érte? Polaris 2008,RST Gila T8 80mm,Bike+ Mount Shasta hajtás,Bike+ Norma monoblokk (szinte vadonat új),Full Shimano Deore váltás,SRAM fogsorral,vadonatúj Deore lánccal,vadonatúj fékbetétek,vadi új hátsó gumi (WTB All Terrainasaurus...ugyanez van elõl is)B+ szegecselt felnik,DT küllõk,B+ Rising 680mm kormány,altrix stucni,Avid FR5 fékkarok,Bike+ V-Fékek,vadiúj bowdenek illetve egy 5 ipari csapágyas B+ Revolution hátsó agy. Olyan 65-70ezerre gondoltam.....
Kb. egy hónap és 900km urán elkezdett fura hangokat kiadni a hajtómûvem (?). Elõször csak néhány kattanás volt, ezt a pedálra(mûanyag) tippelem, de mostanában recseg-ropog, mintha belekerült volna valami... Néha pedig csendes(ebb).
Valami tipp, hogy mi lehet ez? Mondjuk nemsokára vissza viszem a voltba, mert ez így sajnos elég gáz... de azért örülnék ha tudnám mi lehet a baj. (#15034-rõl van szó, egy '10-es KTM Chicago)
Elõre is köszi!
tudnátok nekem ajánlani valami jófajta (nem túl drága) bicós kesztyût? olyan kellene amit télen is tudok hordani bringázni/ melóba járni, a lényeg hogy azért ne fagyjon szét a kezem benne 😄
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Am nem hegyi csávó vok😄 A kisalföld kellõs közepén nehéz hegyeket találni..XDDDDDDDDDD
Four cross the best ever😄😄😄😄
Megfogod van az a kütyü ami tartja a kormányt (stucni) ennek van 2 darab imbusz csavarja ami amikor ülsz a kerón feléd esik és függõlegesen van.
Ezeket kilazítod, majd a tetején lévõ imbusz csavart jól meghúzod. Egészen addig amig érzed hogy lóg. Ha megszûnik a lógás, visszaállítod a kormányt egyenesre, és meghúzod a Stucni csavarjait.
De a teló is lóghat. Még a 100 k felett lévõ telók is kotyorásznak egy idõ után.
Downhill!!
Az RST Gila meg elég messze van a jó villától😄 de részletkérdés😄
fajta teló !! kössz a válaszokat elõre is.........<#worship>#worship> amúgy 2010 keró egy chaprine epik 30 azon van ilyen kormány sapka!!
Gee Atherton a Vk gyõztes idén. Mondhatjuk hogy 0.37 ezreddel nyerte meg a VK-t.
Peet bazi szépet esett😄 Jövõhéten Világbajnokság!..
Downhill!!
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nagyon mennek, de majd a palik. Na úgy nem is tudom.. ááá😄D
Downhill!!
Downhill!!