Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik olyan bolt, esetleg webshop, ami inkább outival foglalkozik?
Vázakat is szeretnék nézegetni, mondjuk az éppen van.
De ebike és társai inkább MTB-al foglalkoznak, nem sok outi termék van.
Szóval, aki tud valamit, irja le 😊Köszi!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ma a sulinkba felújítás van és vannak feladatok amiket a tanulók csinálnak meg, és ahol az én bicajom állt, a kapu mellett azt festették. De nem volt annyi eszük, hogy arrébb tegyék, nem szerintem ott keresztül, kasul át rajta festették a barmok. És tiszta festék lett, még jó, hogy vizes ruhával lejött. :@@@@@@@@@@@
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Még ezelött nem jártam azon a környéken és nem tudtam mire számithatok, de azt hittem, hogy jobban a tó közelébe megy az ut és az ut menti lakott részek is elég gyéren voltak és ez a folyadék potlás miatt nagyon idegesitett mivel vagy 60km en keresztül nem tudtam utántölteni a kulacsot.
Rust és Weiden viszont megmutatta azt a különbséget ami a magyar és osztrák viszonyokat tükrözi.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Azóta énis megtaláltam ezt😛
Nem tudom symbianra van-e olyan, de szerintem nézz utána az androidos rendszereknek is, hátha jobbnak találod, vagy akármi.
Mert ha minden összejön, akk egy 5230at fogok kínozni már a jövõhéten😄
van egy my track nevû program a marketen, ez a gps-en keresztül leköveti, hogy merre járunk, milyen sebességgel, ad egy térképet, és ezt utána fel lehet tölteni a netre. Ha jó idõ lesz holnap, meg visszakapom a töltõt a telefonhoz, majd kipróbálom.
:3
Ha befoltozod, akkor az tart rendesen tudtommal. De ha szakadt, akkor nem tuti, hogy meg lehet csinálni. Nem egy halálos összeg egy belsõ
ma sikerült ellõni egy gumi, belsõt. bunny-ztam bénán és a padkára érkeztem. 10 méter után elkezdett ereszteni.
ha ez gumijavítóval megcsinálom, gondolom akkor már nem fog már bírni semmi terhelést. erõsítsetek meg efelõl.
szerintetek érdemes még bele foglalkozni? javítás után mire lenne még használható?
:3
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Basszus, van fék nagyon olcsón, lehet meg kéne vennem, hiába nem használnám még.
Ilyen van most.
Na akkor magyarázzunk. Most van egy 8-as soron, egy 8 sebességes Acera fékváltókarral összepárosítva egy 2010 Deore. A mostani sor, lánc és fékváltókar köszönne le és kerülne fel a 9-es sor, lánc váltókar és egy fékkar pár.
Ha megnézed az Alivio csak a váltókarok 😄
bikemarket.hu-n nagyjából össze is raktam mi is férne bele úgy 20e Ft-ba.
Avid FR-5 fékkar pár
Szín: fekete
Shimano CS-HG50-9
tipus: 11-32
Shimano CN-HG53
Shimano Alivio SL-M430
Változat: bal (3s)
Shimano Alivio SL-M430
Változat: jobb (9s)
És még mindig nem tettem le egy Deore XT-rõl 😄 De most nem lenne, kipróbálnám mit kezd a Deore 9-el, mert ezzel a 8-assal valami borzasztó amit mûvel. Meg szerintem 9-en finomabban vált mivel nem kell akkorát "esnie" a láncnak.
Amúgy mivel szegeden laksz, nem hiszem hogy szükséged lenne a 34-es fogaskerékre. Körbeautóztam szegedet az utóbbi hónapban, de nem láttam emelkedõt 1 kivételével😄
Le lett szavazva a mobil vásárlás, helyette lehet bringát fejleszteni 😄D
9-re kellene át állni. 😄DD
azt szeretném megkérdezni h a bicajon az elsõ féknél az egyik fékpofa nem fekszik teljesen a felnire és igy nem a legjobb a fék
és hogyan tudnám beállitani h a fékpofa teljesen feküdjön a felnire?
elöre kösz