Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
Úgydöntöttem, hogy átállok Outira. A Malit valószinûleg el tudom adni, lesz belõle köbö 80e.
Létezik olyan bolt, esetleg webshop, ami inkább outival foglalkozik?
Vázakat is szeretnék nézegetni, mondjuk az éppen van.
De ebike és társai inkább MTB-al foglalkoznak, nem sok outi termék van.

Szóval, aki tud valamit, irja le 😊Köszi!

Máté94
Most már mindegy. Letakarítottam, nincs baj. Én is gondoltam, hogy így hagyom és majd mutatom, hogy akkor kérem szépen a kártérítést 😄
Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szétba**ott arccal is lehet perkálni 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Vaxi
akkor hogy venné meg nekem a stinkyt? 😄D

Én csak szimplán széttrancsíroznám az arcát 😊

Vaxi
Ha a konát mancsolná össze valamelyik fogyatékos, legalább a Stinky árát kérném kárpótlásnak 😄

Máté94
Mindenesetre ilyenkor jó vagy rossz, de fehér a váz, fekete festék tehát nem maradt rajta semmi. De azért holnap szólok ofõnek, hogy is van ez.
Vaxi
fúbazmeg <#csodalk>

Máté94
Rohadt ideges vagyok!!
Ma a sulinkba felújítás van és vannak feladatok amiket a tanulók csinálnak meg, és ahol az én bicajom állt, a kapu mellett azt festették. De nem volt annyi eszük, hogy arrébb tegyék, nem szerintem ott keresztül, kasul át rajta festették a barmok. És tiszta festék lett, még jó, hogy vizes ruhával lejött. :@@@@@@@@@@@
bardocz
Úgy van értelme.
DannyL
És vajon egy karon vannak?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SrAta
ááá szerda v csütörtök rideee😄 nemvoltam már 1 hete:S betegvagyok:s hiányzik a kis dög:S

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Nem csavarja a telót, és dh-n nem melegszik😄
Máté94
Motort is megállítana 😄D
😄 Az igen...

Hunter of Deer
ez de LOL:

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

repvez
Na tegnap körbementem a fertõ tavat.8kor indultunk 19 orára értünk vissza. olyan 130km környékén volt a táv.A látványba egy kicsit felemás érzéseim vannak.
Még ezelött nem jártam azon a környéken és nem tudtam mire számithatok, de azt hittem, hogy jobban a tó közelébe megy az ut és az ut menti lakott részek is elég gyéren voltak és ez a folyadék potlás miatt nagyon idegesitett mivel vagy 60km en keresztül nem tudtam utántölteni a kulacsot.
Rust és Weiden viszont megmutatta azt a különbséget ami a magyar és osztrák viszonyokat tükrözi.
SrAta
Gyerekek eléggé kihalt a fórum:S Mi lesz itt télen?:S

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

szombat

SrAta
köszi<#puszi>
Azóta énis megtaláltam ezt😛

SrAta
az 5230 kártyásan 34e😄 Tnél😛

bardocz
Az mennyibe kerül?
Nem tudom symbianra van-e olyan, de szerintem nézz utána az androidos rendszereknek is, hátha jobbnak találod, vagy akármi.
SrAta
symbianra nemtudod h van e ilyen?😛
Mert ha minden összejön, akk egy 5230at fogok kínozni már a jövõhéten😄

bardocz
Akiknek androidos telója van:
van egy my track nevû program a marketen, ez a gps-en keresztül leköveti, hogy merre járunk, milyen sebességgel, ad egy térképet, és ezt utána fel lehet tölteni a netre. Ha jó idõ lesz holnap, meg visszakapom a töltõt a telefonhoz, majd kipróbálom.
DJ RX7
sajnos nem tudom még, mert víz volt kint így nem tudtam megnézni a vizes gumin, hogy hogyan sérült.

:3

Mark007
Hát szakadt, vagy csak lyuk?
Ha befoltozod, akkor az tart rendesen tudtommal. De ha szakadt, akkor nem tuti, hogy meg lehet csinálni. Nem egy halálos összeg egy belsõ

ÜTÕS TRIAL SHOW<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
DJ RX7
gumit*
vele foglalkozni*
mire lehetne még használni*

<#wow3>

DJ RX7
sziasztok!

ma sikerült ellõni egy gumi, belsõt. bunny-ztam bénán és a padkára érkeztem. 10 méter után elkezdett ereszteni.

ha ez gumijavítóval megcsinálom, gondolom akkor már nem fog már bírni semmi terhelést. erõsítsetek meg efelõl.
szerintetek érdemes még bele foglalkozni? javítás után mire lenne még használható?

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Máté94
Hát ha a mostani szar Acera fékváltó megy vele akkor már csak. 😄D
bardocz
Ha mûködik az Alivio váltókar a Deore váltóval, akkor semmi.

Basszus, van fék nagyon olcsón, lehet meg kéne vennem, hiába nem használnám még.
Máté94
Amúgy ellenvetés valamelyik alkatrész ellen? 😄D
Máté94
Igen-igen!<#eljen>
bardocz
Ééértem, szóval már Deore van, csak a váltókar, lánc, fogaskoszorú a szar.
Máté94
Emiatt annyira nem aggódom, Merida 2011-es kínálatában van olyan 27 sebességes trekking amin még az enyémnél is gagyibb hajtókar van és megy vele. 😄

Ilyen van most.

Na akkor magyarázzunk. Most van egy 8-as soron, egy 8 sebességes Acera fékváltókarral összepárosítva egy 2010 Deore. A mostani sor, lánc és fékváltókar köszönne le és kerülne fel a 9-es sor, lánc váltókar és egy fékkar pár.

Ha megnézed az Alivio csak a váltókarok 😄
bardocz
Na várjál ezt most nem értem. Szóval akkor most XT helyett Aliviot akarsz?😄 Meg a hajtókarod most 8 vagy 9 sebességes lánchoz való? Mert a 9es hajtómûvön mûködik a 8as lánc, de fordítva jobb utánanézni,nehogy ne legyen jó.
Máté94
Hmm, ez is jó ötlet de nem dobnám az elõzõ ötletet, mert ha beválna a mostani 2010-es Deore akkor nem kellene az XT.

bikemarket.hu-n nagyjából össze is raktam mi is férne bele úgy 20e Ft-ba.

Avid FR-5 fékkar pár
Szín: fekete
Shimano CS-HG50-9
tipus: 11-32
Shimano CN-HG53
Shimano Alivio SL-M430
Változat: bal (3s)
Shimano Alivio SL-M430
Változat: jobb (9s)
bardocz
Lánc és sor függõ, amúgy a 8 sebességhez is vehetsz Deoret, és valószínû jó is lesz a váltókarodhoz, legalábbis nekem ezt mondták.
Máté94
Nem 9-es sajnos.
És még mindig nem tettem le egy Deore XT-rõl 😄 De most nem lenne, kipróbálnám mit kezd a Deore 9-el, mert ezzel a 8-assal valami borzasztó amit mûvel. Meg szerintem 9-en finomabban vált mivel nem kell akkorát "esnie" a láncnak.
bardocz
Most neked nem 9 sebességes? Amúgy amíg nincsen bajod a 8 sebességgel, szerintem nincs értelme átállni. Vannak versenyzõk, akik csak azért álltak át a 8-ra, mert nem találtak rendes hetes sort.
Amúgy mivel szegeden laksz, nem hiszem hogy szükséged lenne a 34-es fogaskerékre. Körbeautóztam szegedet az utóbbi hónapban, de nem láttam emelkedõt 1 kivételével😄
Máté94
<#idiota>

Le lett szavazva a mobil vásárlás, helyette lehet bringát fejleszteni 😄D
9-re kellene át állni. 😄DD
bardocz
A legnagyobb fogaskeréken 2 foggal több van<#idiota>
Máté94
Ki tudja mennyi különbség van egy 11-32 és egy 11-34-es 9-es fogaskoszorúk között?
Mondjuk állítasz a fékpofán?! (Kilazít,ráigazít,visszaszorít,örül)

Sziasztok!

azt szeretném megkérdezni h a bicajon az elsõ féknél az egyik fékpofa nem fekszik teljesen a felnire és igy nem a legjobb a fék
és hogyan tudnám beállitani h a fékpofa teljesen feküdjön a felnire?

elöre kösz
Vaxi
azaz 1 éve, mert augusztusban vettem 😄

Vaxi
Én is így vagyok a konával. vért pisáltam érte, és lassan 1 éve van meg, de amikor csak ránézek, olyan érzésem van, mint ha most vettem volna. 😊