Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki kellene jönnie, nem kell semmit trükközni 😊
Szerintem a legegyszerûbb, ha visszarakod a vázra az egészet, és onnan úgy szeded le a váltót a fülrõl.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Outiba kereket akarok venni.
Vuealta vagy rodi airline 4-en gondolkodtam.
Lényeg, a váz piros.
Fehér felni, fekete küllõk, és piros küllõanyával hogy nézne ki szerintetek? 😊
thumb-on én vagyok a zasszonnyal 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
u dont have to listen anybody else but me
Ezért jöttek ki.. Ez Magyarország..
Szerencsére volt nálam egy zseb lámpa aztán világítottam vele😄DD
Downhill!!
cm honlapján meg sem említették sehol sem a nyíregyit. 5 perc googlezes után pedig rátaláltam. na mind1 majd tavasszal.
:3
#15231 valaki? <#nemtudom>#nemtudom>
Én mindjárt indulok, még le kell tekernem 10km-ert elõtte. Még jó hogy átnéztem elõtte, a váltó fogta magát, és elállt, szal 10 perc csavargatás..
Utolsó útja lesz a bringának velem 😊 Kicsit sajnálom, mert én építettem, de nem használom ki azt, amire való.
Na, Jó CM-t mindenkinek 😄
hát dobj egy számot privátban.
holnap délután ahogy mindenki végez mi is körbetelefonálunk aztán a nyugati az ideális nekünk az északpesti dolgok miatt. szóval ja.
ha gondolod gyertek velünk és akkor majd jól felhívlak ha tudunk biztosat.
Most szakítottam a barátnõmmel (illetve õ velem) magyarul ki vagyok ba....😄 Jó lesz ez bú felejtõnek😄
Downhill!!
mikor érdemes vinni centríroztatni? most kb. egy 1-2 mm-es kilengés van.
már most az elején mikor ilyen kis 8-as van benne vagy mikor már nagyobb kerül bele?
de aki szeretne verõdhet hozzánk nyugodtan 😊
szegeden indulok szeged színeiben 😄DDDD
Downhill!!
bikemag-on szörnyen olcsón szoktak lenni de egy vele foglalkozó weboldalt se láttam még 😄D
Kép
Viszont sosem volt használva. Szóval erre szeretném felépíteni. Aztán ahogy engedi a pénz, szépen cserélgetni akarom rajta a cuccokat. Egyszer majd a vázat is.
Most azon gondolkodom, hogy szingós kerék, vagy peremes.. Szingós van, csak gumi kell, meg újrafûzni..
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha pesten lennék, betudnék menni, és megnézegetni..de itt egerben nincs outis bolt..mindegyik MTB fõként.
De köszi a tippeket
Bal oldalt pedig láthatsz egy webshop listát,azoknak a javában országúti cuccokat is árulnak
stringbike
animation
/érdemes nagyképernyõ és hádéban mert odaváááág :CCCC