Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia
Ki kellene jönnie, nem kell semmit trükközni 😊
Szerintem a legegyszerûbb, ha visszarakod a vázra az egészet, és onnan úgy szeded le a váltót a fülrõl.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

DJ RX7
sziasztok!

miért nem akar nekem lejönni a váltótartó fül? bárhogyan is próbálom imbuszkulccsal meg se moccan egyik irányba sem.
van valami technikája ennek vagy vigyem bicikliboltba?

:3

Máté94
Ja tényleg 😄DDDDDDDD
Mark007
Kis tippet kérnék.
Outiba kereket akarok venni.
Vuealta vagy rodi airline 4-en gondolkodtam.
Lényeg, a váz piros.
Fehér felni, fekete küllõk, és piros küllõanyával hogy nézne ki szerintetek? 😊

Vaxi

thumb-on én vagyok a zasszonnyal 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

VRSDM
utánunk is kiabáltak hogy " neajárdááán " de be se fejezte mire már rég nem hallottuk mit visít :$ rosszak voltunk :$

u dont have to listen anybody else but me

gordon 24
Király volt! Pesten kint voltak a sünök. És minden bicóst akinek nem volt lámpája vagy a járdán ment vagy nem tolva ment át a gyalog átkelõn stb stb. megbüntettek.

Ezért jöttek ki.. Ez Magyarország..

Szerencsére volt nálam egy zseb lámpa aztán világítottam vele😄DD

Downhill!!

DJ RX7
közben utánanéztem és kiderült mégis volt. -.-
cm honlapján meg sem említették sehol sem a nyíregyit. 5 perc googlezes után pedig rátaláltam. na mind1 majd tavasszal.

DJ RX7
kár, hogy nyíregyházán most nem volt. pedig elmentem volna szívesen még így betegen is.

#15231 valaki? <#nemtudom>

Máté94
Remélem jó volt 😄D
Vaxi

Mark007
17-kor volt 😊 másfél órás lett.. Jó nagy tömeg.. 😊 kifáradtam kicsit.

Máté94
Nem 19:00-kor lesz? 😄D
Mark007
Jobbulást!

Én mindjárt indulok, még le kell tekernem 10km-ert elõtte. Még jó hogy átnéztem elõtte, a váltó fogta magát, és elállt, szal 10 perc csavargatás..
Utolsó útja lesz a bringának velem 😊 Kicsit sajnálom, mert én építettem, de nem használom ki azt, amire való.
Na, Jó CM-t mindenkinek 😄

bardocz
Rohadtul meg vagyok fázva, meg a torkommal is van valami, szóval ez valószínû kimarad nekem :\ Azt hittem mára elmúlik ez a szar, de nem.
Vaxi

VRSDM
tyû
hát dobj egy számot privátban.
holnap délután ahogy mindenki végez mi is körbetelefonálunk aztán a nyugati az ideális nekünk az északpesti dolgok miatt. szóval ja.
ha gondolod gyertek velünk és akkor majd jól felhívlak ha tudunk biztosat.

gordon 24
Mikor meg merre találkoztok? Elvileg mi is megyünk a bátyámmal, és így 2-en kicsit fura lesz, lehet verõdnénk, de nem igérem.

Most szakítottam a barátnõmmel (illetve õ velem) magyarul ki vagyok ba....😄 Jó lesz ez bú felejtõnek😄

Downhill!!

DJ RX7
sziasztok!

mikor érdemes vinni centríroztatni? most kb. egy 1-2 mm-es kilengés van.
már most az elején mikor ilyen kis 8-as van benne vagy mikor már nagyobb kerül bele?

VRSDM
én megyek amúgy is pajtásokkal.
de aki szeretne verõdhet hozzánk nyugodtan 😊

Máté94
Te miket nem tudsz 😄D
Vaxi
jössz <#zavart1>

Máté94
Én meg lehet, de nem biztos, hogy megyek 😄D
Vaxi
kicsit félreérthetõ volt igen 😄
szegeden indulok szeged színeiben 😄DDDD

bardocz
De rendes vagy, hogy csak miattunk vonatozol 2óra 22 percet Szegedrõl<#nevetes1>
Vaxi
én szeged színeiben indulok 😄

gordon 24
Jaja igen én pesti vagyok
Szóval igen arra megyek.

Én benne vagyok. Beszéljük meg😄

Downhill!!

bardocz
Te is a budapestire? Egy fórumos találkozót összehozhatnánk. Úgyse lenne senki, aki jönne velem.
gordon 24
Én is mek cm re. Valszeg Intensel.😄 Ott úgyse lehet bicózni az meg legalább kényelmes😄DD

Downhill!!

VRSDM
én bépé.

Mark007
Megyünk.
Egerbe jön valaki?

Máté94
Már csak egy oldal kellene hozzá 😄D
VRSDM
szerdán CM...
aki nem tudná 😊

pajti
Én úgy tudom Német

Nekem a fiximen ambrosio van a single speeden meg vuelta airline4. Mindkettõvel meg vagyok elégedve városi használat során.

Mark007
Outi felnire tipp valaki? Vuelta Airlines-t nézegettem, de állítólag rosszak az illesztései...

Máté94
Valaki nem tudja, hogy ezek a Heavy Tools bringák honnan jönnek? 😄
bikemag-on szörnyen olcsón szoktak lenni de egy vele foglalkozó weboldalt se láttam még 😄D
Mark007
Tuti nem. Jó lesz így is.

Máté94
Akkor inkább vegyél egyet egybe nem?
bardocz
Szingóst jóval nehezebb javítani, ha defektet kap, és a nagy nyomás, amit az bír max pályára kell, de városba, meg országútra, fõleg itthon, nem igazán.
Mark007
Semmi komoly, egy acél váz, amirõl semmi infóm.
Kép
Viszont sosem volt használva. Szóval erre szeretném felépíteni. Aztán ahogy engedi a pénz, szépen cserélgetni akarom rajta a cuccokat. Egyszer majd a vázat is.

Most azon gondolkodom, hogy szingós kerék, vagy peremes.. Szingós van, csak gumi kell, meg újrafûzni..

SrAta
*pince

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ohh egri medina 10es pice😄😄😄 szépp osztálykirándulás voltXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
Milyen váz? Képet kérek szépen 😄D
Mark007
Egyértelmû 😄 Egyik ok, hogy váz már van, másik ok, hogy jobban szeretem ha magam rakom össze 😊 A mostanit is én épitettem 0ról, elsõ bicajnak. Így legalább ismerem minden porcikáját, elmondhatom, hogy tényleg a sajátom 😊

Ha pesten lennék, betudnék menni, és megnézegetni..de itt egerben nincs outis bolt..mindegyik MTB fõként.

De köszi a tippeket

greg benz
Jah és ebayen is érdemes néha körülnézni

greg benz
Nézz körül bikemagon,szoktak árulni jó áron jó cuccokat,én minden nap többször is megnézem,hátha akad valami jó vétel😊
Bal oldalt pedig láthatsz egy webshop listát,azoknak a javában országúti cuccokat is árulnak

repvez
Érdekes egy szerkezet remélem hogy sokra viszi , hamár egyszer magyar találmány.
stringbike
animation
VRSDM
Canon-ék megint leraktak valamit az asztalra. 😮
/érdemes nagyképernyõ és hádéban mert odaváááág :CCCC

Máté94
Építeni akarsz? 😄