Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Egy idõ után leszakad majd a fejcsõ, és kukázhatod a vázadat. Ne tedd.
Lehet hogy most nagy hülyeséget kérdeztem és elõre is bocs a hozzáértõktõl, csak tényleg nem tudom hogy lehetséges-e megcsinálni.
Sry a dupla postért.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Hellosztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha egy dirt vázba beletennék egy dupla vállas villát az nagyon rossz lenne neki? Megeshet hogy becsuklana az eleje a hosszú villaút miatt?

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

SrAta
nah a hátsóváltó rövidkanalas

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
valakinek kell valami az alábbi cuccok közül?:
SRAM X5 GS HÁTSÓVÁLTÓ 7-8e FT körül
SRAM X5 ELSÕVÁLTÓ 3500-4500FT körül
SRAM X5 VÁLTÓKAROK (párban!) 8000 FT körül
TRUVATIV SHIFTGUIDE LÁNCFESZÍTÕ 3500-4000FT (elöl 2 lánctányérral lehet használni meg váltóval😛)
KONA SHRED 2008 M-es váz CANE CREEK kormánycsapággyal 34000-38000FT

Máshol nem ennyiért van fenn😄 illetve a váz van csak fenn kormánycsapi nélkül ennyiért😄
Csakmst csaknektek😛
Jó ide is v privátba ha kell vmi vkinek😛
Jah a váltókra,váltókarokra most jár le a gari, szal még nincs 1 éves a shiftguide osszesen ha 100km-t futott.

Azért adom el mert akarok egy acélvázat csúszópapuccsal meg mindenféle finomsággal kis 13"os drágaságot😛
És oda nem kell váltó, mert a csúszópapucs megoldja a feszítést😛 SS-re váltok😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mark007
Kérj kölcsön egy 9-es láncot. Sztem boltban is megpróbálja neked, ha van olyan lánc, használtan is akár.
Elvileg nem annyira keskeny, hogy ne férne rá a 8-asra. Szóval valószinû menni fog, de ezt csak próbával tudod kideríteni.

A lényeg ugye, hogy az agy ugyanakkora, tehát csak a fogaskerekek sûrûbb elhelyezésével fér el a 9 kerék. Ehhez pedig kicsivel vékonyabb lánc kell.
De szerintem a fogaskerekek vastagsága nem változik, tehát akkor ugyanaz, mint a 8-asnál.

bardocz
Jaja, annyi a 2010-es. Majd még megbeszéljük, nekem nem olyan sürgõs, de élek a lehetõséggel akkormár😊
Máté94
Mondjuk még átgondolom, de nem hiszem, hogy szükségem lesz + váltóra. Másra ugye nem lehet felrakni, itt porosodna.

Nekem jó a személyes átvétel is, de csak akkor ha felkerültek a dolgok a bringára és mûködnek. Mondjuk, nem olyan hatalmas baj akkor megdrágítanám egy 500-al<#zavart1>. Mert tényleg karcmentes, vigyáztam rá, hogy ne verje le semmi a festéket rajta, de mivel használt így szerintem a fél ár nem olyan vészes. 9200 valamennyi most azt hiszem újan.
bardocz
Szegedi átvételt személyesen is meg tudjuk oldani , ha más nem, közvetítõ emberrel😊
Nekem a 4000 tökéletes.
Máté94
Ezzel most elõrébb jutottam 😄D
Mark007
próbáld ki..nem tok mást😄

Máté94
Nem tudom ezért kérdezem. De láttam már sokkal rosszabb hajtómûvel felszerelt SRAM 9-est, elvileg nem kellene, hogy baj legyen. Nem tudom 😄
Máté94
Hmm, jó kérdés. Mivel el kellene küldeni így utánvételben gondolkodtam ha eladnám. 4000+1690? Azt hiszem annyi a posta.
Mark007
A 9-es lánc nem vékonyabb?

bardocz
Mennyiért adnád?
Máté94
Ha kell majd valakinek a hátsó váltóm az szóljon. 2010 fekete Deore.

Amúgy nem tudom, de olyan nagy baj, ha elvileg a hajtómûm 8 sebességeshez van de én egy 9-es koszorúval és hátsó váltóval fogom használni. Láttam, hogy más gyártók is használnak 8 hajtómût kombinálva a 9-sel így tudom, hogy mûködni fog de érdekel, hogy miért van 8-as és 9-es hajtómû. 😄
greg benz
Jaa,hát mondjuk úgy,hogy túlvásároltam magam😄 Ami meg fölöslegessé vált,azt eladom

Máté94
Eddig ilyet akartál nem? Most meg eladod?😄
greg benz
Hogy érted?😊

Máté94
Na mi történt 😄D
greg benz
Máté94
Van benne potencia szerintem.
Danyi95

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Spongya08
Az túl egyszerû lenne 😄😄

Máté94
Akkor miért nem veszel ilyet?
igy nézz ki a váltó

IMG]http://ebike.hu/images/products/1c5e4bd332e01ceabed7c664f18de32cf122f0b479ee1042.jpg[/img]
igen arra gondolok szeintemXD ilyen kör alakú és újjal kell le és fel tekerni egy kart.
Máté94
Nem arra régi kör alakúra gondol ami még a SIS váltóhoz való volt?
Mark007
Pontosan mire is gondolsz? Ilyen váltókarra?

Ha igen, akkor függ attól is, hogy elõre, hátra, hány sebességes..

Sziasztok!

azt szeretném kérdezni h nekem a bicajomon letört a Hüvelykujj-váltókar és kiszeretném cserélni és neten nem nagyon találtam rola, az lenne a kérdésem h olcsó Hüvelykujj-váltókar menyi kerül kb? és egyszerû lecserélni itthon is? meg h azt párba adják és ahoz kell cserélni a bowdent is?

válaszotokat elõre köszi
Spongya08
Mostani, a kulacstartó kicsit sutául áll😊 mert hegesztve lette mert az elõzõ bringámmal zakóztam és eltört,kedvem meg nemvolt másikat venni😊

SrAta
õõ beáztatod mosóporos vízbe egy jó 5-6 órát aztán fogsz egy sima mosogatószivacsot teszel rá mosóport és addig dörzsölöd, amíg ki nem jön!
Reméld h nem bolyhosodik ki, de elv így nekem kijött pl a fehér kesztyûmbõl.

Spongya08
Nemrossz😊)

Fiuk, segítséget szeretnék kérni pénteken délután a biciklimre raktam a pulóverem amit most kaptam, amit sajnos lefújt szél és a láncra esett,ezáltal olajos lett.
Mivel birnám kiszedni belõle??
Anyám már kimosta de elsõre nem jött kibelõle,remélem van erre valami amivel kijön belõle,mivel most kaptam és jólenne ha nem olajosan kéne járkálnom vele.
ELõre is köszi.

RS
<#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Spongya08
Hátmeg mondjuk ki hogy gáz😄DD
Hordják csak a sepregetõk😄én nem szivesen veszem fel sosem, sõt mivel lakotterületen kivûl nem nagyon bringázok este igy nemis kell😊) belterületen lámpám van a bokámra szoktam tenni a fényvisszaverõt aztán csumi😊)

Mark007
Hát..nem hiszem, hogy azért kérdi, mert hordani szeretné..😊
Olyan mint egy vitorla...

Spongya08
Belterületen is hordhatod szerintem nem büntetnek meg érte😊)

DJ RX7
köszi a gyors választ

:3

Csak lakott területen kívül kötelezõ éjszaka,vagy rossz látási viszonyok között.

DJ RX7
biztonsági mellény kell este vagy elég a lámpa elõre, hátra?

:3

Spongya08
Csumi!
Elég rég óta nem irtam, azóta a bringám kapott pár használt dolgot pl: másik kormányt,stucni,hajtókart.
Én tnap elõtt kaptam egy Zebras shimanos cangás gatyát, ma pedig egy hosszú ujjut meg egy bringás pulcsit is😄D
márcsak egy másik ülléskell ami vékonyabb fazonú 😄D
Majd teszek képeket csak retek idõ van nem cangázgatok most, nincs sárvédõm aztán hót saras leszek mire valahova oda érek xDD

SrAta
oks énis elõbb megpróbálok bevadászi egy XT-t vagy XTR-t😄 de ha nincs akk amrad ez😄

Mark007
Hasonlónak néz ki. De kitudja.
Én kipróbálnám elõtte 😊

SrAta

SrAta
kínaiak...😄 kituggya mitkaptak enni😄😄😄😄

Mark007
Néha úgy elbeszélgetnék egy-két tervezõvel.
Most a mongooseon lévõ tektro féket állítottam be. persze szétesett. összerakni meg.. sztem 3 kezû emberek rakják össze. Vagy ilyen "ócsó féket vettél, szenvedj vele" mottóval tervezték meg..

Shep
Ja igen az lemaradt, hogy minden alkatrész alig használt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ki lett cserélve pár dolog a bringámon és érdekelne, hogy ti mennyit adtatok volna ezekért?
Shimano Deore ST M563 váltó és fékkarok
Bike Positive acél V fékek
Dupla falu felnis kerekek (Grünert Dynamic van ráírva)
új fogaskeréksor elöl hátul, új pedál (ilyen gumis jól tapadó)
normális sárvédõk
új nyereg ha minden igaz valami zselés akármi
kormányszarvak

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SrAta
am nekem is novatec van és az tartja gyengén a kereket, pedig gumikalapáccsal is ütöttem már ráXd de kevés azis...

SrAta
remélem árulnak külön XT,XTR gyorszárat, akár elsõ hátsó szettben akár csak hátsó, de remélem nem csak aggyal együtt adják....