Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném kérdezni h a bicajomon a hátsó féknek vmi baja van.
az a baja hogy amikor behúzom a fékkart akkor úgy marad vagy is nem ugrik vissza az eredeti állapotára és a fék is behúzva marad.nem
mi lehet a baja? (abroncs fékem van)
Itt meg az enyém😛 Ezis kész😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Scwalbe Nobby Nic "Double Defense"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
valaki mondja meg honnan szerezhetem ezt be<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Am fasza! 😄
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
amúgy köszi 😊
Nem tudom miért rakta be, amikor postoltam akkor még nem nyomta be... na mindegy.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

köszi 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
így😊 users.atw.hu/felhaszn. neved/kép neve
Amúgy szép gép😊
ja és valami fasza kormánya(mert nem erõsen le tõrt XD)?:S
egyébként kösz 😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nagyon sokszor kapok defektet, mert elég sok felénk az akác erdõ. Volt olyan, hogy egyszerre kaptam elsõ és hátsó defektet ilyen kisebb tüskék miatt. Leginkább erdõben tekerek, de sokszor tévedek aszfaltra is, szóval a felhasználás elég vegyes, de fõleg terep gumit keresek.
Amire szükségem lenne, az egy
- min. 2.1-es MTB külsõ,
- alacsony gördülési ellenállással, erdõs terepre alkalmas kivitelben,
- lehetõleg kevláros kéne a tüskék miatt
- legyen könnyû, azaz max. 500g
Van ilyen defekt gátló taknyom, de azzal az a bajom, hogy nagyon nehéz lesz tõle a kerék. Emiatt keresek egy olyan könnyû abroncsot, ami magában defekt álló.
Tudnátok adni tippeket? Felmentem jópár oldara keresgélni, de elvesztem a rengetegben, baromi sok féle van. Mivel nem olcsók, nem szeretném "elvásárolni" magam.
Köszi!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Holnap az én bicóm is kész lesz, fekete hardy1-es, kiv leszek rá.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Tökéletes!😄
A gyorszár nemfogja meg a ereket, ahogy rálépek a pedálra beleér a vázba... ennyi a baja de hnap meglesz az új tengely is, csak az esztergályosnak nem volt 12-es 1es emelkedésû menetmetszõje...:S
Meg a tervezõnek kívánom h puszuljon ketté.... a nyomorult nem rakott fékbowden rögzítési lehetõséget a vázra... EGYET SE!!!
De megoldottuk gyorskötözõkkel meg felragasztható biszbaszokkal😊
Hnap posztolok képeket😛
Ebike Shimano gyorszár
miki10: Milyen bringa/váz? Nem tudom pontosan, de régebbi vázaknál, és nem szabvány menetes középcsapágyaknál van, hogy le tudja hajtani magát..Tán Francia menet ilyen..
Tényleg sokat segít, ha leirod miféle hajtókar.
Ez megfogja annyira h ne lazuljon le, de ki is tod tekerni akármikor😄
Nekem ez oldotta meg a Hussefelt kar baját, ugyanígy leesett, csak nekem a jobb😄
Amióta megszabadítottam a drágát a legkisebb és legnagyobb lánckerekektõl, a váltótól és minden egyéb felesleges dologtól meg nem csinálja... Úgy látszik valami nem volt központos és rázta magát😄
De aztmondta h nem, csak a zár...😄
Azoknak szokott ez a baja lenni, nem értek ahhoz a részhez annyira de azt tudom hogy az a csavar nem azért van hogy a hajtókart tartsa, az csak amolyan +biztosíték azt egy éknek kellene tartania.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
segítséget szeretnék kérni. az lenne a problémám a bicajjal hogy a bal oldali pedál vagy is a hajtókar állandóan le esik, amikor vissza rakom a helyére és leveszem azt a sapkát és az ott lévõ csavart meghúzom csõkulccsal akkor egy darabig jó...és amikor megyek vele és bizonyos tekerés után a pedál vagy is a váltókar elkezd kotyogni és ismét leesik, és mindig ezt csinálja akár milyen erõsen húzom meg.
nem tudjátok hogy mitõl esik le állandóan mi a baja?
"õõõ olyan 11400 FT-ért tudunk hozni 2 héten belül"....XD no commentXD
De a gyorszár megfogja. Egy próbát megérne szerintem, de te kereked 😊
Azt meg nem hiszem, hogy egy boltban nincs egy xt zár. Csak annyira, hogy kipróbálod.