22335
-
#16852 Hanyas a tiéd? -
#16851 Ha egyszer vázat cserélnék, akkor felkereslek :) -
#16850 Ezzel az erővel csak a rózsadombon lenne szabad lakni:) -
#16849 Az itt van közel , vonatom ott megy át. :) Az a környék sem egy életbiztosítás :) -
#16848 Újpest,tél utca.
Én 7 évet eltöltöttem itt Baranyában, ha egyszer megszabadulok innen, be nem teszem a lábamat még egyszer.. el van átkozva az egész, ennyi szar emberrel még nem hozott össze a sors mint ahánnyal itt volt dolgom.. -
#16847 Pestre ? Melyik részére ? :) Én ott semmi pénzért nem laknék :) -
#16846 aubisque-t akartam írni közben látom:D -
#16845 Etalon
-
#16844 Vagy ami még nagyon tetszik az a triathlon
-
#16843 Ha felköltöztünk pestre én is akarok építeni a Bianchi mellé egy fixit. Peugeot arabisque vázra:) -
#16842 ilyen biciklit akarok építeni :) -
#16841 -
#16840 Országúti:) -
dx #16839 8 bar mégis minek? -
#16838 A jóbüdös...Durrant már mellettetek gumibelső? Hát nem kellemes, bal fülem még mindig zúg...
Megfoltoztam, a szelepnél volt kiszakadva..Úgynézett ki hogy tartja..fújtam bele üresen egy kicsit..Nézem, hogy megy bele, de nem fújódik fel teljesen..nyomtam még bele 2-őt, odanézek, látom, hogy egy 5 centis részen feldagadt, mire elengedtem a pumpát, már durrant...De hogy mi a franctól... -
ba32107 #16837 Nem vagyok győri :D Bringás haverom nincs, én foglalkozok a legtöbbet vele. De azért annyira nem vagyok analfabéta, ráadásul faterom + tesóm ilyen ezermester-féleségek, szóval nem lesz gond :) Először megveszem a fékeket, aztán meglátjuk. -
#16836 Nah, mai bringázást is megoldottam..Fújni akartam még a kerékbe..
Nagynehezen beleküzdöm a 8bar, húznám le..az istenért sem jön le a pumpa..
mire leszedem, már alig van benne 2bar...
rányomtam, fújnám, erre hallom hogy ereszt..Valószinű elvágtam valahogy a belsőt..wáá..nagyon nincs kedvem belsőt cserélgetni... -
#16835 nincs valami haverod, aki tud segíteni? Vagy ha véletlen győri vagy akk esetleg én is tudok!:) -
#16834 Tapasztalod pedig csak úgy lesz, ha nekivágsz.
Én életem első(jó, ami komolyabb volt :)) bringáját építettem, kis segítséggel. Úgyhogy nem annyira nehéz az egész.
Csak azért mondom, hogy szerelő, mert ha elszabod, akkor gáz van :D
Ezért csináltam legelőször ócsó, 100ft-os bowdenházzal, aztán mikor megvoltak, hova mekkora darab kell, az alapján vagdostam a rendeset. -
ba32107 #16833 Annyira nem ragaszkodom hozzá, hogy magamnak csináljam, mert nem vagyok túlságosan ügyes ilyen téren. Csak szeretnék kicsit spórolni, és azért jó lenne ha szereznék tapasztalatot is, hogy ne kelljen állandóan szerelőhöz vinni :D Köszi amúgy a segítséget. -
ouch! -
#16831 Giro-t nézi valaki?
Néztem a szakaszokat,a végefelé elég kemény lesz.. -
#16830 -
#16829 -
#16828 AhA, gondoltam, hogy fújt :)
Sosem gondoltam ilyen színösszeállításra, de nem is rossz :) -
#16827 ezek tudtommal és fújt, nem gyári. :D -
#16826 Szép:)
Milyen felnik azok? Van gyárilag ilyen zöld? :) -
#16825 dartmoor-om. :)
[center]
-
#16824 Mármint a bowdenházat:) Csipőfogó azt összenyomja..
Én valami bowden szerű dróttal vágtam. Csak azzal köbö 5-6 perc..De a karbont is ellehet vele fűrészelni :) -
#16823 elviszi a csípőfogó:D csak bekell tekerni 1menet szigszalaggal és fölötte erőből egyszerre elvágni, így nem rojtosodik:D De ha az ember nemakar próbálkozni akk ink szerelő -
#16822 Na ma megint gyakorolgattam a manualt! :) Már kb 40-50 méter megy. :)) -
#16821 Még mindig én, erről mi a véleményetek amúgy? nálunk a szervízben 500Ft/kerék. -
#16820 Áh francokat, a fasza debrői erőt ad, nincs olyan hegy amit nem mászol meg:DD -
#16819 Nem tudják, hogy van itt egy CSECS:DDD -
#16818 most nézem PUNKture-t írtam a PUNCture helyett :'D -
#16817 pl. a Schwalbe gumiknál ami "punkture protection"-os azok jók szerintem :D -
Jenc #16816 Sziasztok!
Elég sok defektet kapok (főleg hátsó kerékre) idén ez már a 7-dik 660km alatt. Közúton, -betonon használom 99%-ba. Tudnátok valami jó külső gumit ajánlani ami nem vékony és nem igazán engedi át az üvegszilánkokat? (
Előre is köszi! -
#16815 Az út végének közeledtével egyre nehezebbnek fog tünni a terep..:D -
#16814 -jó szívókka kee hozzá! -szopjá egyet komolyan mondom! xD -
#16813 Kulacshoz visszatérve: Ennél jobb megoldás NINCS