Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
Mivel eladtam az HARDY1-esem szeretnék építeni egy dirt bicót amit városba és terepen is tudnék használni, azért szeretném mert kolis vagyok egerben és ott jólenne valami bicó mert már megöl az unalom, a Meridát nem szeretném oda felvinni az azért mégis drága meg SPD cipõ stb.
Szóval van rá 150k eddig, milyen vázat ajánlanátok? Legyen inkább ennyi pénzbõl single speed vagy azért szerintetek kell a váltó? Nemtudom eldönteni hogy mi lenne a jobb.😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Vaxi
Ezt biztos ide akartad?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

sziasztok.

rendelek egy Nutrend ízületvédõt és egy Jak3D-t,innen nem szállna be valaki a rendelésbe, postaköltség nélkül szeretném megúszni, pest környékén ki is hozom, ha valaki beszáll. profigym
VRSDM
nem leszólni szeretnélek.
pár éve mentem én is ilyennel, az egy idõs bácsi házi gyártmánya volt, de már a 16. darab...
ezért mondtam amit mondtam, egyrészt nem egyszerû a kivitelezés, másrészt mire eljutsz a használható és strapabíró szintre addig annyi pénzt beleölsz amennyibõl vehetnél is egy ilyen eszközt. szerintem :$

persze vannak ügyes kezû házmesterek mint merem nevezni jómagam is, aki mindent megépíti ami kell neki (most épp steadycamet) szóval a lehetõség adott, csak eléggé komolytalanul adtad elõ.

másrészt mi biciklizünk nem síelünk 😄

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
patafix-et neki 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Vaxi
hátbazmeg ne haragudj, de hatszor kellett elolvasnom, mire rájöttem mit akarsz 😄DDD

DJ RX7
celluxszal

:3

VRSDM
szarrá fog törni... 😊

Szevasztok lenne 1 kérdésem hgyan tudnám flerõsiteni a mtb komra a sitalpat,,?
Máté94
Megjöttek az alkatrészek 😊
SrAta
nekem csak beakadtacsont alá az izom és bunnytól úgyfájt h majd behugyoztam... ez is gyógyult vagy 1 hónapig...
Szel ne bicózz:S sajna ez az 01 megoldás:S sry...:S jobbulást😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

igen V-fék
Mark007
V-fék?
Fékpofa csere szerintem, mivel túl kemény, vagy nem jó a felnihez..szerintem

sziasztok!

vettem szombaton egy új biciklit és nem is volt vele semmi gond...csak ma lekezdet az elsõ fék nyikorogni ha behúzom, fékezni fékez csak kibaszott hangosan nyikorog fékezés közbe.

mi lehet a baja? mivel tudnám a nyikorgást meg szüntetni?
VRSDM
egy középsulis barátom eltörte déhával a kulcscsontját, és két hónapig ilyen pántban volt. nem hogy 1 hónap után bicajra ült volna...

várd ki az idõt amit az orvos mondott bõséggel, és akkor nem lesz semmi bajod, utána gyógytorna. nem pedig extrémsport! vedd komolyan az egészséged!

Ley Roland
Én nem néztem a tartalmat. 😊 Csak szóltam. 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Vadnokedli
nekem ugyan ez van a 2 sípcsontomnál, de csak sima talajon, ugrok egyet és mind2 kecire fáj.. XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DJ RX7
srácok lehet rossz helyen kérdezõsködik, de már több mint 1 hónapja eltört a kulcscsontom dirt miatt. taknyoltam egy szépet.
azóta voltam már kint bringázni de 1 bunny-tól úgy érzem mintha leszakadna a vállam.
volt már valakinek hasonló esete? meddig tart a gyógyulás miután újra használhatom? esetleg kalcium szedésén kívül gyorsíthatom még valamivel a gyógyulást?

:3

Vadnokedli
szerintem ocsmány nagy fail... és csicskaság... kész röhej.. életemben nem láttam ezt a nõt.. ( igaz csak régen bmx-eztem, de na.)

Ley Roland
Akinek nem lenne jó a link törölje a végérõl a http://-t. 😊

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

VRSDM
sztori 1 folytatás 2 csavar három csúcspont négy.

ha lesz valami írok még 😄
/bocsi hogy nem mástoltam ki de tartalmaz linkeket stb. így gyorsabb volt. érdemes átnyálazni. botrány ahol élünk :|

SrAta
plz linket😛
Meg egy véleményt az octane-ról😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vadnokedli
hallottam róla... és hát.. mondom ok..

de linkelni linkelhetnéd ha leszel olyan szíves xd<#worship>

RS
Így van, én inkább "utazásra" használom.
Amúgy remélem nem gond, hogy ennyire feszegetem a témát...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

VRSDM
sinkó andreás 50x magyar bmx bajnokos sztorit hallottátok?
ha nem linkelgetek. kész vígjáték 😊

SrAta
azért mert a kona naaaaggyXD

Vadnokedli
valaki tudna pattintani 25,4 es kormányt 40mm es emeléssel vagy nagyobbal? vagy egy jó boltot ahol van választék?

gordon 24
Jóvanna csak kérdeztem😄

Downhill!!

Vaxi
nekem semmi bajom a konával, még akkor sem lenne, ha lecserélném. 😊

SrAta
Az erõs használat relatív....😄
Én erõsen használom a bicóimat és hiddel szétmenne😛
Am sokkal kényelmesebb egy ilyen bicó, mint pl a 12,5"os merev Octane😄
Pl a tiednek tök puha a hátulja, kényelmes, az enyimre meg leülök 1 szétrázza a seggem, 2 beleér a seggem a kerékbe, 3 elakad a combom a vádlimba😄 dehát nemis arra van kitalálva😛
Ezzel se fogsz dirtölni😄 én meg az enyimmel nemfogok kényelmesen utazni, noha 200+e ft😄

gordon 24
Érdekes dolgok ezek😄

Akárki lecseréli a Konáját isteníti az új bicóját😄

Miért lehet ez???😄

Downhill!!

SrAta
Kösz😄
Ég és föld a konához képest😄
Annyival máshogy mozog áhhhh....😄
a súlypontja hátrébb van a segge arra megy amerre én akarom, rövid pici nagyonjóó😛

DannyL
Szerintem se kéne lemenni parasztba.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Vaxi
ne, mert ezek után nem fog bejönni olyan a topicba, akinek nem kéccázezresbiciklije van, mert beoltják 😄

RS
Ok, hagyjuk is. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Vadnokedli
súly függõ; szerintem hogy milyen hamar esik szét.

Vaxi
baja nincs ennek a gépnek, simán lehet vele terepre menni, nem tudom mit picsogtok miatta 😄

RS
4 éves, erõs használat mellett sem volt komolyabb baja.

Mark007
Én leginkább azt nem értem, hogy ha ennyi pénze van vkinek, hogy csak ilyen áruházi bringát vegyen, akkor miért nem inkább egy használt régi outi? százezerszer jobb, és megbízhatóbb, mint egy ilyen. És nem sokkal drágább, vagy éppen ugyanannyi.

Persze ha terepre kell, akkor nem tudom.

bardocz
Ja, ezt én sem értem:\
sztem jó kép lett
nekem is hasonló van mivel ahogy gordon is mondta nem telik másra, de én azzal is elvagyok, csak annyi hogy jobban oda kell rá figyelni 😊

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Ley Roland
Én nem leugatom. 😊 Csak egy saját véleményt mondtam.. 😊 meg amennyiért ezt megveszed használtan találsz már egy használhatóbb vasat. 😄D

RS
Leginkább a kép miatt raktam fel.
De ok, nem lesz több ilyen.

#15506: Ennyi, én ennek is örülök.

gordon 24
Jahh csak vannak olyan emberek akiknek csak erre telik, nem tudom miért kell mindenkit leugatni..

Srata nagyon fasza a gép gratula!

Downhill!!

Vadnokedli
én se:/ fõleg hogy régen, hasonlókkal mentem még kiskoromban és az élményeim háát :S xd

Ley Roland
Ilyennel én közlekedni se mernék. 😊

Vadnokedli
ilyen csodás halál masinával mit kezdjünk?(:

RS

Mark007
A fékben lévõ visszahúzó rugó is be tud akadni, ha már koszos. Arra is érdemes ránézni.

gordon 24
Bovden bovdenház. Kosz...

Downhill!!