Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval van rá 150k eddig, milyen vázat ajánlanátok? Legyen inkább ennyi pénzbõl single speed vagy azért szerintetek kell a váltó? Nemtudom eldönteni hogy mi lenne a jobb.😛
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
rendelek egy Nutrend ízületvédõt és egy Jak3D-t,innen nem szállna be valaki a rendelésbe, postaköltség nélkül szeretném megúszni, pest környékén ki is hozom, ha valaki beszáll. profigym
pár éve mentem én is ilyennel, az egy idõs bácsi házi gyártmánya volt, de már a 16. darab...
ezért mondtam amit mondtam, egyrészt nem egyszerû a kivitelezés, másrészt mire eljutsz a használható és strapabíró szintre addig annyi pénzt beleölsz amennyibõl vehetnél is egy ilyen eszközt. szerintem :$
persze vannak ügyes kezû házmesterek mint merem nevezni jómagam is, aki mindent megépíti ami kell neki (most épp steadycamet) szóval a lehetõség adott, csak eléggé komolytalanul adtad elõ.
másrészt mi biciklizünk nem síelünk 😄
u dont have to listen anybody else but me
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szel ne bicózz:S sajna ez az 01 megoldás:S sry...:S jobbulást😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
vettem szombaton egy új biciklit és nem is volt vele semmi gond...csak ma lekezdet az elsõ fék nyikorogni ha behúzom, fékezni fékez csak kibaszott hangosan nyikorog fékezés közbe.
mi lehet a baja? mivel tudnám a nyikorgást meg szüntetni?
várd ki az idõt amit az orvos mondott bõséggel, és akkor nem lesz semmi bajod, utána gyógytorna. nem pedig extrémsport! vedd komolyan az egészséged!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
azóta voltam már kint bringázni de 1 bunny-tól úgy érzem mintha leszakadna a vállam.
volt már valakinek hasonló esete? meddig tart a gyógyulás miután újra használhatom? esetleg kalcium szedésén kívül gyorsíthatom még valamivel a gyógyulást?
:3
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ha lesz valami írok még 😄
/bocsi hogy nem mástoltam ki de tartalmaz linkeket stb. így gyorsabb volt. érdemes átnyálazni. botrány ahol élünk :|
Meg egy véleményt az octane-ról😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
de linkelni linkelhetnéd ha leszel olyan szíves xd<#worship>#worship>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ha nem linkelgetek. kész vígjáték 😊
Én erõsen használom a bicóimat és hiddel szétmenne😛
Am sokkal kényelmesebb egy ilyen bicó, mint pl a 12,5"os merev Octane😄
Pl a tiednek tök puha a hátulja, kényelmes, az enyimre meg leülök 1 szétrázza a seggem, 2 beleér a seggem a kerékbe, 3 elakad a combom a vádlimba😄 dehát nemis arra van kitalálva😛
Ezzel se fogsz dirtölni😄 én meg az enyimmel nemfogok kényelmesen utazni, noha 200+e ft😄
Akárki lecseréli a Konáját isteníti az új bicóját😄
Miért lehet ez???😄
Downhill!!
Ég és föld a konához képest😄
Annyival máshogy mozog áhhhh....😄
a súlypontja hátrébb van a segge arra megy amerre én akarom, rövid pici nagyonjóó😛
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Persze ha terepre kell, akkor nem tudom.
nekem is hasonló van mivel ahogy gordon is mondta nem telik másra, de én azzal is elvagyok, csak annyi hogy jobban oda kell rá figyelni 😊
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
De ok, nem lesz több ilyen.
#15506: Ennyi, én ennek is örülök.
Srata nagyon fasza a gép gratula!
Downhill!!