22335
-
#16932 Ilyen erővel mondjuk lángvágóval is sétálhat..Ha elakarják lopni, megoldják sajna:S -
#16931 Hát jah..reménykedjünk ebben:D
De sajnos néha "szakértők" is lopnak ilyen dolgokat...sőt -
#16930 Én értem, de ő erre nem fog rájönni, hogy lazítgatni kell..:)
Az átlagos gyorszár nyílik egyből, az meg nem..:) -
#16929 Függőlegesbe nem fogja tudni semmiképp mert értelemszerűen ki lesz láncolva is:) Másképp nem sok értelme lenne a kerékőrnek, ha el tudják vinni mindenestül az egészet:D Csak érted, ha ki lehet lazítani akkor hiába csodazár.. -
#16928 A laikus rétinigger úgysem fogja felfogni, hogy ha ő azt most függőleges helyzetbe hozza, akkor már kinyílik..
Szimplán annyit fog realizálni, hogy: "e-bammeg ez nem nyílik"..:D -
#16927 Hát már így is annyira meghúztam, hogy sajnáltam szegény vázat:D De akkor majd megpróbálom még erősebben meghúzni, hátha.. -
#16926 tépd bele mint a vadállat, ne csak símogasd húzd rá aztán üsd fel a kart a váz mellé erőből:D akkor még a simát is csak kurvanehéz kinyitni:D -
#16925 Hát ezért nem értem.. Mert oké, hogy nem lehet kihajtani a fülét vízszintes állapotban, de ha az egészet elkezdem tekergetni akkor simán ki tudom lazítani és onnantól ugyanúgy kivehető a kerék mintha egy sima zár lett volna rajta.. -
#16924 Hát ha neked sikerült kilazítani, akkor másnak is menni fog..:S
Mondjuk nehezebben, esélyesebb, hogy feladják. -
#16923 xD -
#16922 Ja igen úgy akartam:D
Megjöttek amúgy ma a kerékőrjeim:)
Egy kérdés viszont felmerült bennem így a felszerelés után. Vízszintes helyzetben valóban nem lehet kihajtani a zár fülét, viszont eltekerni el tudom az egészet, és ha a másik végét fogom, akkor így szépen lassan ki is tudom lazítani. Mindegy, hogy mennyire húztam meg, szerintem ki lehet lazítani. Most akkor én csináltam rosszul, vagy ez így van? Mert akkor szerintem továbbra is lopható marad a kerék.. -
#16921 úgyértedhogy nagy:D -
#16920 Köszi:)
Ha 170 vagy akkor neked biztos kicsi lenne, én 175 körül vagyok és nekem is ippeghogy jó:) -
#16919 Szééépp!:)
kellene nekemis:P
Csak egy pár collal kisebb a 170 centimhez:P
Bár én rá vagyok buzulva a kicsi vázakra (mostani 16"ról váltottam 12,6" és jobb hogy kisebb:D de haladni nemlehet vele, csak rövidtávon), szal ez nekem nagynak tűnik, de tapasztalat egy peugeot-val, haladni azt lehet vele:D -
#16918 Köszi:) -
#16917 királyság!! Gratula! -
#16916 Köszi:)
Igen, picit megváltozott:P -
Blum #16915 Hú,derég láttam ezt a gépet! :)
Jól kipofoztad! -
#16914 Művészkedtem kicsit:D (nyeregtáskát persze nyitva felejtettem fail -,-)
-
#16913 Nincs benne sok, csak a kryptonite kulcsa köralakú. Pont megegyezik egy nagyobb toll átmérőjével. Beleillik, megmozgatja, kinyílik a lakat..:)
Több videó van erről, szóval nem átverés, kérdés, hogy csak a régebbi záraknál van ez így, vagy azóta sem javítottak rajta.. -
#16912 Sajna a youtube idebent blokkolva van :)
majd otthon megnézem :)
-
#16911 Kryptonite lock opened with a pen -
#16910 Nem ismerem egyiketsem, csupán annyit hallottam, hogy a kryptonite-okat egy golyóstollal ki lehet nyitni..:) Van róla sok videó.
Hogy az újabbakra ez mennyire igaz, azt nem tudom... -
#16909 Hello
Kettő közül melyik az ajánlottabb ?
Kryptonite
vagyCítadel
Drágábbat a költségvetés nem enged meg + 15 éves, agyonhasznált mtb lekötésére kellene.
köszi
-
#16908 Lejtőn jött nagy sebességgel és csúnyát bukott, ráadásul szerencsétlenül esett, körülbelül ennyi. Videot a konkrét esésről nem lehet találni mert mindet törli a youtube.. -
#16907 Igen sajnos, de fogalmam sincs hogy mi történhetett tegnap. -
#16906 Az is szomorú, hogy a kerékpársport csak ilyen hírrel tud bekerülni a médiába:( Meg a doppinggal.. -
#16905 gyászol a kerékpársport :( -
#16904 Hát mondjuk igen.. Ezért szoktam a "kötelező" napi 20km-eremre 6 után indulni..tuti nincs szél..:) -
#16903 *szembeszélnél -
#16902 Hát azért sokat számít. Ahol mondtam, hogy hátszéllel fix 50et tudtam tartani síkon, azon a szakaszon szélcsendes időben max 30 fölött kicsivel szoktam menni.. szembecsélnél meg jóval 30 alatt:D -
#16901 Aha:) A hátszél nem segít annyira, mint amennyire a szembeszél lassít..Szerintem:D -
#16900 Vagy arra célzol, hogy mindig szembe fúj a rohadék?:P -
#16899 Oldalszélről és hátszélről nem hallottál még?:D -
#16898 Szélből csak a szembeszél létezik..:) Volt amikor 42/25-el is szenvedős volt a haladás...az már kellemetlen.. -
#16897 Hát az átlagomra sajnos már nem lehetek ilyen büszke.. lenne bőven hová fejlődnöm. Ha jó napom van akkor 25 körüli átlagot tudok menni. Síkon a 30 nekem is megvan, de csak akkor, ha nincs semmi féle széljárás, max hátszél:) -
#16896 Nincs mit, sok sikert hozzá! :)
-
#16895 Hát igen, sajnos az nem a szomszéd, azonban köszönöm az értékes információkat. Beviszem Bpestre, ott van sok bringabolt, bizonyára van valamelyiknél elfekvőben valami régi alkatrész. Amúgy (mivel 10e volt a bringa) még egyszer ennyit szívesen ráköltök. Új fékart, váltókart úgy is kell cserélnem, mert Barátnőm nem szereti a koskormányt (kormányt is cserélek), tehát most egy hátsó váltó már nem igazán vágna földhöz. Köszi mégegyszer! -
#16894 Írok ide, hátha érdekel valakit, vagy van jobb ötlete:)
Nekem nagyon úgy tünik, hogy ez 120-as. 5-ösre van méretezve. Igaz, hogy van még hely a papucs és az alsó fogaskerék között, de ha beraksz oda mégegyet, akkor a lánc vagy a fogaskerék be fog akadni szerintem.
Úgyhogy ha 6-osat akarsz, akkor mindenképp hosszabb tengely, ESETLEG, ha a tengely hossza engedi, kivinni a csavarokat amennyire csak lehet, tehát "szétfeszíteni" a vázat, és akkor talán befér.
De tényleg vidd el boltba, és nézzétek meg, hogy belefér-e. Ha a közelben lennél, mondanám, hogy hozd el, mert még 6-os sorom is van valahol, de én Egerben vagyok, te meg ahogy néztem, nem a közelben :)
De mindezek előtt nézd meg, hogy egyáltalán a váltó/váltókar engedné-e a 6-os sort.. -
#16893 emailben is megteszi, ha úgy tudod:)
[email protected]