22335
11330766891279474906.jpg
  • VRSDM
    hát mindig is rossz volt az ív, nem volt érkező. omlott, porosodott. most mint látszik építettünk agyagból egy kisebb ívet ami picit dob :D szóval lehet rajta trükközni kényelmesen ^^
  • SrAta
    *step up
  • SrAta
    az első képsor vadállat:D Az set up-ra egy tuck nohand?
  • VRSDM
    régen írtam már ide is...
    de legalább van pár bicajos képem remélem elfér :3

• Blum
    Jól hangzik,de 16"-os az kicsi lenne arra a célra,amire nekem kéne. Kösz hogy szóltál azért! :)
  • SrAta
    Van egy szinte karcmentes 2008-as fekete-fehér Kona Shred vázam 16"os eladó. Kormánycsapággyal nyeregcsővel 27 000FT. Ha érdekel akkor írj.
  • Blum
    Kérdés,hogy lehet-e szerezni valahonnan fekete Mali feliratot. Bár megcseszhetem,mert ami rajta van,nagy valószínűséggel le van lakkozva,szóval leszedni sem tudnám.
    Na mindegy..nyarat végigmelózom,aztán majd ősszel visszatérek erre a dologra,addig meg haverom Caprine-jét hajtom néha napján :D
  • ba32107
    Nekem nagyon tetszik a színe. A piros feliratok télleg nem jók, de a citromsárga szerintem király
  • Blum
    16-os a váz.
    Magasságra jó lenne (178 vagyok),de hosszra már lehet,hogy rövid lenne.
    2008-as Polarisom 18-as volt. Extra rövid stucnival meg egy rendesen meghajlított kormánnyal lett jó épphogy. Mármint hosszra. Gyári stucnival és kormánnyal már annyira előre kellett dőlnöm,hogy hosszútávon kényelmetlen volt.

(Istenem,dejó gép volt az,én meg a hülye fejemmel eladtam )
  • Mark007
    Akár :)
    Meg ha arra kell, akkor egy nagyobb váz kényelmesebb lenne szerintem( bár nem tudom mekkora vagy:)) De véleményem szerint ez egy köbö 14-es váz, ami városba feleslegesen kicsi :)
  • Blum
    Néha csak felpattannék rá és kikerekeznék a nagyvárosból a közeli erdőbe. Szűk,erdei ösvényeken lenne használva,na meg városi rohangálásra néha. Azonkívül évente egyszer-kétszer Balaton-kör. Hát nem tudom...a felszereltsége nekem is tetszik,nincsen rajta semmiből sem gagyi. Viszont a váz színével nem tudok megbarátkozni,kormányt-stucnit kapásból cserélném le,mert az ilyen hosszabb stucnitól és egyenes kormánytól rosszul vagyok. Lehet,hogy inkább az lesz,hogy a nyarat végigmelózom (kivéve Június,mert szóbeli érettségi..-.-) és majd ősszel veszek valamit. 150-170k körül már nagyon komoly gépeket láttam.
  • Mark007
    Szerintem meg! :)
    Én a montimat 90-ért adtam el, és azon egy rst villa volt. Juicy 5/BB7 fékek, elsőváltó se volt..
    Szóval, ez nem rossz vétel, még a váltórendszer is jó, a villa is.

Persze függ attól, hogy mire kellene, de úgy összességében nem egy rossz gép szerintem.

A színe nekem se bejövős mondjuk..
  • pajti
    Pedig jó a színe, viszont a kár a nagy piros feliratokért..
    Az hogy megéri-e majd valaki megírja :D
  • Blum
    Megérne ez 85 ezret? Bár ez a sárga szín nagyon nem jön be..:/

Mali Phyton
  • S2000
    :D A hajtókarnál ki volt támasztva egy fadarabbal... Viszont az út még lejtett balra is, folyton el akart gurulni:D Szóval a kerék is ki volt ékelve, csak ezeket a képről leszedtem:)
  • ba32107
    Hogy állítad meg? :D
  • S2000
    Egy friss kép:)
  • chris82
    végül e mellet döntöttem, reméljük beválik :)
    Citadel
  • greg benz
    Gondoltam már rá, de ha lenne is akkor ami érdemben olcsóbb lenne az valszeg úgy le lenne már nyúzva, hogy fel sem akarnám tenni a bringára.. Sajnos ennek ennyi az ára, bele kell törődni:D
  • Mark007
    Tegyél ki egy hirdetést bikemagra, hogy keresel ilyen fékváltókart. Hátha mázlid van, és valakinek akad egy. :)
  • greg benz
    Jaja, nálam is ez volt a legalja:( Rohadtélet
  • Mark007
    50 ezerért találtam 2x10-eset. Nagyon drága..:S
  • greg benz
    Jah,meg is van, 5700as amire én gondoltam:D
  • greg benz
    Most látom csak.. még a 105 ST-5600-nak is olyan buzin van kivezetve a bowdene -,-
  • greg benz
    Oké,köszi
  • Mark007
    Dede, csak egyelőre nincs kint nekik a teljes, én is rákérdeztem, hogy van-e Tiagra integráltjuk, és volt, de csak Sora(mellesleg majdnem ugyanaz..:D)

Úgyhogy majd elküldöm :)
  • greg benz
    Oks,köszi!
    Nem kell ultegra,elég a 105 is:D Az is k*adrága.. 105 ST-5600 már bőven megfelelne nekem, csak hát az ára ugye...:S:S
    A hajtóművekről nincs esetleg valami listád vagy ilyesmid, hogy miket tudsz?
  • Mark007
    Jah, igen, Ultegrát néztem direkt neked:)
    De majd körbenézem, hátha van valahol.
  • greg benz
    Fenébe:(
    Pont ez a bajom, hogy az első ami már kinéz valahogy és nem olyan buzin van a bowdene elvezetve az 50ezer...asszem a 105ös az
  • Mark007
    Nem nagyon :S
    60e-nél olcsóbban nem nagyon találni.
  • greg benz
    Fékváltókart nem tudsz véletlen ilyen szintű ármérséklettel szerezni?:D
  • Mark007
    Humorosból:

Ezt tuti nem lopják el..Bio védelem..:D
  • Mark007
    Ma reggel még boldogan aludtam, mikor a postás ráült a csengőre..Nem örültem..Aztán megláttam nála egy nagyobbféle dobozt..:)

Ha esetleg valakit érdekel, vannak még(főként outi) hajtókarok relatíve olcsóért( pl. 105ös itthon 60e, ahonnan ez van, ott köbö 40ből ittvan:))
  • ba32107
    Én ezért nem vettem lakatot sem, tök felesleges... nem hagyom ott sehol, és kész. Inkább nem megyek be a boltba hazafelé, de nem hagyom sehol őrizetlenül :)
  • greg benz
    Hát basszki.. ez vicc, mintha direkt nem is akarnának odanézni az emberek!
  • Rainbow15
    hát igen :(
  • Mark007
    Azért durva, hogy csak állnak és nézik.
    Ha előttem lopná, tuti nekirohannék..
  • Rainbow15
    rakd ki az oktánt csalinak aztán elkapjuk fél Győrt, lehet meg lesz a polárom is :D
  • Rainbow15
    Mindenki leszarja a téren h éppen vágják a lakatot :D
    Ez is vicces :P
  • SrAta
    ne hagyd kinn:D