22335
-
#16972 hát mindig is rossz volt az ív, nem volt érkező. omlott, porosodott. most mint látszik építettünk agyagból egy kisebb ívet ami picit dob :D szóval lehet rajta trükközni kényelmesen ^^ -
#16971 *step up
-
#16970 az első képsor vadállat:D Az set up-ra egy tuck nohand?
-
#16969 régen írtam már ide is...
de legalább van pár bicajos képem remélem elfér :3
-
Blum #16968 Jól hangzik,de 16"-os az kicsi lenne arra a célra,amire nekem kéne. Kösz hogy szóltál azért! :) -
#16967 Van egy szinte karcmentes 2008-as fekete-fehér Kona Shred vázam 16"os eladó. Kormánycsapággyal nyeregcsővel 27 000FT. Ha érdekel akkor írj. -
Blum #16966 Kérdés,hogy lehet-e szerezni valahonnan fekete Mali feliratot. Bár megcseszhetem,mert ami rajta van,nagy valószínűséggel le van lakkozva,szóval leszedni sem tudnám.
Na mindegy..nyarat végigmelózom,aztán majd ősszel visszatérek erre a dologra,addig meg haverom Caprine-jét hajtom néha napján :D -
ba32107 #16965 Nekem nagyon tetszik a színe. A piros feliratok télleg nem jók, de a citromsárga szerintem király -
Blum #16964 16-os a váz.
Magasságra jó lenne (178 vagyok),de hosszra már lehet,hogy rövid lenne.
2008-as Polarisom 18-as volt. Extra rövid stucnival meg egy rendesen meghajlított kormánnyal lett jó épphogy. Mármint hosszra. Gyári stucnival és kormánnyal már annyira előre kellett dőlnöm,hogy hosszútávon kényelmetlen volt.
(Istenem,dejó gép volt az,én meg a hülye fejemmel eladtam ) -
#16963 Akár :)
Meg ha arra kell, akkor egy nagyobb váz kényelmesebb lenne szerintem( bár nem tudom mekkora vagy:)) De véleményem szerint ez egy köbö 14-es váz, ami városba feleslegesen kicsi :) -
Blum #16962 Néha csak felpattannék rá és kikerekeznék a nagyvárosból a közeli erdőbe. Szűk,erdei ösvényeken lenne használva,na meg városi rohangálásra néha. Azonkívül évente egyszer-kétszer Balaton-kör. Hát nem tudom...a felszereltsége nekem is tetszik,nincsen rajta semmiből sem gagyi. Viszont a váz színével nem tudok megbarátkozni,kormányt-stucnit kapásból cserélném le,mert az ilyen hosszabb stucnitól és egyenes kormánytól rosszul vagyok. Lehet,hogy inkább az lesz,hogy a nyarat végigmelózom (kivéve Június,mert szóbeli érettségi..-.-) és majd ősszel veszek valamit. 150-170k körül már nagyon komoly gépeket láttam. -
#16961 Szerintem meg! :)
Én a montimat 90-ért adtam el, és azon egy rst villa volt. Juicy 5/BB7 fékek, elsőváltó se volt..
Szóval, ez nem rossz vétel, még a váltórendszer is jó, a villa is.
Persze függ attól, hogy mire kellene, de úgy összességében nem egy rossz gép szerintem.
A színe nekem se bejövős mondjuk.. -
#16960 Pedig jó a színe, viszont a kár a nagy piros feliratokért..
Az hogy megéri-e majd valaki megírja :D -
Blum #16959 Megérne ez 85 ezret? Bár ez a sárga szín nagyon nem jön be..:/
Mali Phyton -
#16958 :D A hajtókarnál ki volt támasztva egy fadarabbal... Viszont az út még lejtett balra is, folyton el akart gurulni:D Szóval a kerék is ki volt ékelve, csak ezeket a képről leszedtem:) -
ba32107 #16957 Hogy állítad meg? :D -
#16956 Egy friss kép:)
-
#16955 végül e mellet döntöttem, reméljük beválik :)
Citadel -
#16954 Gondoltam már rá, de ha lenne is akkor ami érdemben olcsóbb lenne az valszeg úgy le lenne már nyúzva, hogy fel sem akarnám tenni a bringára.. Sajnos ennek ennyi az ára, bele kell törődni:D -
#16953 Tegyél ki egy hirdetést bikemagra, hogy keresel ilyen fékváltókart. Hátha mázlid van, és valakinek akad egy. :) -
#16952 Jaja, nálam is ez volt a legalja:( Rohadtélet -
#16951 50 ezerért találtam 2x10-eset. Nagyon drága..:S -
#16950 Jah,meg is van, 5700as amire én gondoltam:D -
#16949 Most látom csak.. még a 105 ST-5600-nak is olyan buzin van kivezetve a bowdene -,- -
#16948 Oké,köszi -
#16947 Dede, csak egyelőre nincs kint nekik a teljes, én is rákérdeztem, hogy van-e Tiagra integráltjuk, és volt, de csak Sora(mellesleg majdnem ugyanaz..:D)
Úgyhogy majd elküldöm :) -
#16946 Oks,köszi!
Nem kell ultegra,elég a 105 is:D Az is k*adrága.. 105 ST-5600 már bőven megfelelne nekem, csak hát az ára ugye...:S:S
A hajtóművekről nincs esetleg valami listád vagy ilyesmid, hogy miket tudsz? -
#16945 Jah, igen, Ultegrát néztem direkt neked:)
De majd körbenézem, hátha van valahol. -
#16944 Fenébe:(
Pont ez a bajom, hogy az első ami már kinéz valahogy és nem olyan buzin van a bowdene elvezetve az 50ezer...asszem a 105ös az -
#16943 Nem nagyon :S
60e-nél olcsóbban nem nagyon találni. -
#16942 Fékváltókart nem tudsz véletlen ilyen szintű ármérséklettel szerezni?:D -
#16941 Humorosból:
Ezt tuti nem lopják el..Bio védelem..:D -
#16940 Ma reggel még boldogan aludtam, mikor a postás ráült a csengőre..Nem örültem..Aztán megláttam nála egy nagyobbféle dobozt..:)
Ha esetleg valakit érdekel, vannak még(főként outi) hajtókarok relatíve olcsóért( pl. 105ös itthon 60e, ahonnan ez van, ott köbö 40ből ittvan:))
-
ba32107 #16939 Én ezért nem vettem lakatot sem, tök felesleges... nem hagyom ott sehol, és kész. Inkább nem megyek be a boltba hazafelé, de nem hagyom sehol őrizetlenül :) -
#16938 Hát basszki.. ez vicc, mintha direkt nem is akarnának odanézni az emberek! -
Rainbow15 #16937 hát igen :( -
#16936 Azért durva, hogy csak állnak és nézik.
Ha előttem lopná, tuti nekirohannék.. -
Rainbow15 #16935 rakd ki az oktánt csalinak aztán elkapjuk fél Győrt, lehet meg lesz a polárom is :D -
Rainbow15 #16934 Mindenki leszarja a téren h éppen vágják a lakatot :D
Ez is vicces :P -
#16933 ne hagyd kinn:D