Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok mondani Budapesten olyan boltot/boltokat, ahol lehet használt bicikliket kapni?
Köszi
(Végülis le**arom..😄)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Akkor már ide is berakom,hátha valaki bringát keres. (Nehogy reklámnak vegyétek,puszta jó szándék..)
Annyi alatt lehet énis megunnámxD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
de te tudod 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Most beviszem hozzá ezt is,meghallgatom,hogy mennyit mond,aztán ha 55k-t megadja,akkor ott is hagyom,ha nem,akkor meg feldobom pár oldalra.

Meg mintha lett volna ez a kérdés... deja vu... 😊
Jó az a bringa, annyit megér. Kép van róla?
A villa amúgy nem olyan rossz. Még nyáron lett kipucolva,meg minden. Kicsit kattog benne a rugó,de hát..használva volt na. Melegben nagyon szépen mozog,hidegben kicsit belassul.
Hajtó kar meg hát..
Cipõm kicsit megkoptatta,ennyi. Semmi baja sincs. Én 65kilo vagyok,alattam még a legerõsebb taposás alatt sem jelentkezett semmi hajlás sem,szóval engem nagyon meglepett,árához képest. Ez most a 2. ami rajta van,gyárilag is ugyanilyen volt rajta. Nekem bevált.
A hátsó agy neve közben eszembe jutott,B+ Revolution. LINK
Gyengéje a villa és hajtókar(bár annyira nem ismerem, szóval lehet jó is)
A többi alkatrész viszont nem gagyi.
Visszatértem! 😊
De nem jó hírekkel,illetve egy kérdés is lenne felétek.
Szóval hosszas gondolkodás után arra jutottam,hogy eladom a Magellán Polarisomat. 3 hónapja áll a garázsban,nem használom,meguntam a bringázást. (De sportolok mást! 😄) Fateromnak van egy Hydrája,ha kell,akkor városban eltudok vele ide-oda menni,szóval a Polaris abszolút feleslegessé vált.
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyit kapnék a bringáért? 3-4 hónapja abszolút nem követem a bringás fejleményeket,vagy hogy egyáltalán mi-mennyibe kerül,stb.
2008-as Magellan Polaris. Most másfél éves.
-RST Gila T8 telóval (80mm rugó úttal)
-B+ V-fékek,elõl kissé viseltes fékpofákkal,hátsó fékpofák szinte vadonatújak
-Avid FR5 fékkarok.
-B+ Mount Sashta hajtómû + monoblokk
-B+ felnik (teljesen nyolcas mentes) Hátul szinte vadonatúj 5ipari csapágyas B+ kerékagy. (15k-ért vettem)
-Vadonatúj Shimano Deore lánc.
-27 sebesség (3*9),Deore elsõ váltó,Deore hátsó váltó,Deore váltókarok
-B+ 680mm alu kormány hozzá Altrix kormánybefogó
-B+ markolatok
-szinte vadonatúj bowdenházak+bowdenek
-WTB ülés
-WTB All Terrainasaurus gumik (hátsó gumi vadonatúj,kb 20km van benne)
-B+ üléscsõ
-igény esetén tudok hozzá adni csomagtartót,hozzá túratáskát és még bukósisakot is
A bringa teljesen levan ápolva,kenve,használatra kész.
Szóval mennyit kapnék érte? 55-60k kapnék érte így cakk-pakk? Vagy inkább 45-50?
Az agynak a márkáját leírhatod, bár nemvagy ismerõs errefele szóval szerintem olyan hûdemilyenkomoly hátsóagy nemlehet, és kónuszos csapágyazás lesz, kónuszos csapágyazást én még nemszedtemszét az enyim zárt szabványcsapágyazású ott leszedem a komplett racsnit kilincsmûvestõl és oda tolok olajat és hallgat. majd összerakom, de ezt sztem neked mivel szerszám híján vagy bicóboltba tudják csak megcsinálni, meg a racsnis megodás széttud esni a kezedbe és akks zedegetheted a golyókat...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
azt szeretném kérdezni h ugye a hátsókeréken a racsni az ha gurulunk a bicajjal akkor kattog, és nekem párnapja ez a kattogás gurulásközbe sokkal hangosabb lett mint volt, és ez kicsit zavaró.
tudok vele valamit csinálni h megszüntessem vagy legalább is csökkentsem a kattogó hangot?
Villanypóznára mászik a pókember bringazár
A rabló-pandúr játék, mindig az egy lépéssel elõrébb járás, autóriasztók, lopásgátlók, tolvajcsapdák, a tuti bringalakat mindig hálás téma. Nehéz újat mutatni, de ha sikerül, akkor az nagy hype-ot kavar. Jó példa a félbehajtható megoldás, ahol a bicikli maga a zár. De maradjunk csak két lábbal a földön, ha egy bringát el akarnak lopni, akkor a kellõen motivált bringatolvaj el is fogja lopni. De mi van, ha nem éri el? Mi van, ha a bringa felmászik a villanyoszlop tetejére és még kettõslétráról sem érhetõ el, max. kosaras autóval?
A csináld magad megszállottakat, a forrasztópákával ébredõ hitech barkácsolókat célzó német kütyü és alkatrészáruház a Conrad 14 napra bezárta a hamburgi központ mûhelyébe a 7 legelvetemültebb alkalmazottját, akik a 2 hét alatt csak pizzát, illetve a Conrad 150 000-es webshop kínálatából alkatrészeket rendelhettek. A feladat: csak Conrad alkatrészek felhasználásával készítsenek valami nagyon out-of-the-box dolgot, amire akár egy viral videó, hirdetés is építhetõ késõbb. Sikerült.
Az elkészült szerkezet egy masszív lakat, fémkeret, mely motorizált gördeszka kerekekkel képes megmászni egy villanypóznát. Mindez távirányítható. Az elsõ próbálkozások során a keret önsúlyát sem bírta el, majd sikeresen emelt egy táskát a magasba, végül egy biciklivel is megbirkózott, bár lehet, hogy csak egy extrakönnyített szénszálas modellel. Ha a vége fake, mint ötlet, viral reklám akkor is respect, de akár igaz is lehet, hisz a Conrad site egyik aloldalán a videó alatt megtalálható belinkelve a
komponensek listája (15 kis alkatrész), illetve egy komplett összeszerelési útmutató PDF-ben letölthetõen.
videó a forrás oldalán...
u dont have to listen anybody else but me
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nem véletlenül ajánlott télire leszedni a csili vili alu felniket sem a kocsiról.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A Hajtást is mindig töröld szárazra!!! Mert annak viszont betesz...
ui.: a dirt bicó építésrõl sajnos most le kell mondanom, elég nekem ez az XC😄
De talán majd tavasszal egy össztelós kicsit zúzósabb gépet rakok össze😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
XD dehoogy, pesti vagyok, de rühellem. 😄
(fehér az szebb 😛)
vaskeresztes Dabomb Glock stucnival ami szintén fehér, de szeretnék hozzá még egy fehér kormányt és akkor karaj lenne 😄
(meg amúgy nem számít hogy hogy néz ki, ha tehetném, és lenne rá idõm, full matt fekete lenne az egész, egytõl egyig; minden alkatrész 😄 márkajelzések nélkül 😄
meg amúgy az is para hogy Elöl fehér Single Track SL1 míg hátul fehér MTX33 xdd és kicsit testesebb a 33 -as :/ xd
Elõl most egy BTS van, iparis, szépen forog 😊
Igen, még fogaskoszorú van.