22335
-
#17012 A hátsó fékemnél nekem is necces, alig van rajta a fékpofa a felnin, és majdnem a gumihoz ér:) Meg is kellett kicsit nyesni, a szerelőm profin megoldotta. De nem volt még vele szerencsére semmi gondom, és jól is fog. Annyit mondott, hogy idővel ha kop újra kell belőle kicsit lenyesni, hogy ne érjen véletlen se a gumihoz -
Blum #17011 Így én is jártam..kellemetlen :S Pláne,amikor ezt egy szinte vadonat új gumival teszi. Ezért szoktam gyakran ellenőrizni a pofák pozícióját és használat előtt mindig ráhúztam egy kicsit,mert hajlamos volt rá,hogy egy nagyobb fékezést követően elmozdultak,aztán akkor kezdődött elölről. Haverom úgy oldotta meg a problémát,hogy egy nagyon pici darab,vékony szivacsot tett az alátétek alá. -
#17010 Jogos :)
Ma meg dühös lettem magamra.. Hátsófékem eleve olyan, hogy tengelyt cseréltem benne, mert rövid volt, és most is anyával van odafogatva.
Plussz, éppenhogy elérte a fékfelületet rendesen.
Aztán, egy jó ideje elkezdett nyekeregni fékezés közben, de csak szakaszosan. Meg is néztem, volt a kerékbe egy mm-eres 8-as.. Gondoltam amiatt hamarabb éri el a fékfelületet..
Francokat. A 8-as miatt a jobb oldali fékpofa hozzáért a gumihoz. Én meg nyugodtan használtam így. Szépen le is koptatta ott a gumit, néhol már a szövet látszik:S -
#17009 Hát igen, abban az értelemben semmiképp nem nevezhetjük olcsónak.. De ez egy ilyen hobbi, ez van ezt kell szeretni:) De igazából egyszer megveszed és jó esetben évekig kiszolgál.. így kell nézni. -
#17008 Az lehet, hogy nincs olcsóbban, de azért attól még drága:D
Nem azt mondom, hogy nem éri meg, mert tényleg jó, csakhát..:S -
#17007 Nem olcsó? Csak a cipőt sem igazán kapod meg ennyiért:) Ennyi alatt tényleg már ne is "álmodozz"
Engem pont tegnap szembesített az itteni bringásom azzal, hogy 20-25 alatt ne reménykedjek cipőben.. úgyhogy erre a szettre most lecsaptam mintállat:) -
#17006 Ez sem olcsó sajna, de azért jobb áron van :) -
#17005 Én pont ezért adom el.. találtam spd-sl pedált cipővel együtt 21ért. -
#17004 Ne, kössz, elég a cipő:D
De amúgy tényleg megvenném, de egy cipő nagyon sok :S -
#17003 Feleségül ne vegyelek? -
#17002 Ha adsz hozzá ajándék cipőt,akkor már viszem is:D:D -
#17001 Van egy eladó spd-m ha valakit esetleg érdekelne -
#17000 az a böszmenagy az a zárógyűrű az fel van rakva. :) -
#16999 Szal azt a böszmenagyot tedd be!
Ha jó a láncvonalad, tehát az első és hátsó lánckerék egy vonalba van akkor NEM HAJTÁS OLDALRA, ha nincs egyvonalba, akkor HAJTÁS oldalra. -
#16998 A NAGY ALÁTÉT KINNMARADT??????
Az a hézagoló, ha azt nem teszed be akkor ha meghúzod a karokat, akkor feszül a csapágy és szoros lesz!!! Azt mindenképp tedd be, azt a nagy bordás izét!!! -
#16997 nemtudom, de öcsém salt középrésze is a WTP bmxbe vagy szorul vagy szorul, mindegy mit csinálok, az maximum kevésbé szorul, de sohasem olyan mint pld az enyém (truvativ hussefelt) hogy simán fut... elképzelni se tudom miért... az is ilyen csak ott a csapágyház a vázba van és nincs menet. Asszem MID-es közép az. -
#16996 Sosem volt ilyenem, nem is láttam még.
De nem lehet, hogy a hajtókarokkal együtt már túlerősen rányomod a csapágyakra?
Próbáld meg, hogy amíg csak a tengely van bent, az kotyogjon. Aztán rá a karokat, és húzd meg. Lehet, hogy úgy lesz pont jó. -
#16995 Méretre pedig megegyezik. Ez a BTS 68 mm és a Two6Player is 68 mm-es EU BB-t fogad. -
#16994 EU BB-s monoblokk-ra ha ráhúzom a hajtókarokat miért szorul meg az egész cucc?
Ilyenem van. Amint a képen is látható 5 kisebb és 2 nagyobb alátét van. Úgy szereltem össze, hogy: Jobb oldali csapágy be (ha hátulról nézzük a bringát) -> tengelyre ráhúztam a nagy széles alátétet -> tengely be -> bal oldali csapágy be -> addig tekertem míg nem szorult meg a tengely és finoman fut -> szorítót ráraktam, hogy ne csavarodjon ki a bal oldali csapágy -> ez után a képen látható 5 kisebb alátéteket beraktam, hogy a hajtókarok ne érjenek hozzá a vázhoz -> ráteszem a hajtókarokat a tengelyre -> csavarokat kis erővel -> szorul
A 2 nagyobb alátét pedig kint maradt. Valamit rosszul csinálok vagy ez ilyen?
-
#16993 Előzőre:
Ha működik a racsni használd azt, vidd vissza az újat. Ha meg a régi megadja magát, majd megveszed az újat. Szerintem :D
A belső-t meg nem tudom. Őszintén szólva, szerintem összevissza vannak ezek a méretek már..
A 622, 630 és a 700c is ugyanaz a méret mostanság..De próbáld meg. Olyan nagy különbség szerintem nincs.. -
#16992 Ha már az előzőre nem jött válasz, kérdezek mégegyet... hátha..
Gumibelső esetében van-e szignifikáns eltérés egy 37-584 és egy 37-590 között? Nekem utóbbi felnim van, és előbbi tömlőt vettem hozzá. -
#16991 Ohh ma szert tettem egy egész jó állapotú Schwinn Apollo Sztár-ra :) -
ba32107 #16990 Na, fent vannak az Avid Single Digit 5 V-fékek :) Harap mint állat :) Sokkal-sokkal jobb, mint a régi tárcsafékem. Meg az egész bicó úgy patent most ahogy van. Kerekek kicentírozva, fékbowdenek is lecserélve, nagyon fasza most. Jó szervízt választottam :) -
#16989 Sziasztok,
Volna egy kérdésem...
Egy szép, retró bringára 6-os racsnit szeretnék tenni. Vettem boltban egy Shimano mf-tz20 típusút, azonban van egy szépen futó (még finomabbnak is tűnik a futása) mf-hg20 típusú darab is a régi bringámról, ami ugyan legalább 20 éves, azonban eddig jól bevált.
Az új racsnit holnapig visszavihetem az üzletbe, viszont nem tudom, hogy mit tegyek a fent említett esetben. Van-e ezeknek amortizációja, kopnak-e belül, van-e a két modell között bármiféle különbség is? -
#16988 Tegnap én is ISIS-el - hiába volt leszedő - meg kellett küzdjek rendesen.
Szerencsére a Truvativ azért jobb volt mint a régi bringámnál a SR Suntour amikor hajtókar helyett a menetet húzta ki mindenestÜl. :D -
#16987 Mindenképp zsírozd be.. Haveromnak is, bár ISIS-es volt, rárohadt 1 év alatt. Eléggé megszenvedtek vele a szervízben :) -
#16986 NAGYON! nekem fél év le nem szedés után a balos hajtókar (truvativ hussefelt) úgy rajtvan, hogy a csavar csak nagynehezen jön i a tengelyből a kar meg sehogyse jön le róla... -
#16985 sziasztok!
a 8 bordás tengelyre mennyire tud ráposhadni a hajtókar?
érdemes volt bezsíroznom? még nem raktam rá a hajtókart szóval le tudom takarítani róla. -
Blum #16984 Ezek hülyék :DD -
-
#16982 Felvettelek! -
#16981 okés énis!:) Csak úgy veszek meg adok mindent:) Vegyél fel msnre ha érdekelnek képek meg vmi meg h megbeszéljük a részleteket! Vagy itt privibe, ahogy neked jobb!:)
MSN: [email protected] -
#16980 Aha, én arra gondoltam. -
#16979 utánvéttel?:D -
#16978 27K + posta? :) -
#16977 bezony!
-
#16976 hát ha elviszed lesz:D mert veszek bele ha kell:P -
DIESEL DOG #16975 -
#16974 Gyorskérdés:D
Villába, ha azt irják, hogy gyorszáras a papucs, akkor abba belemegy a csavaros agy is, jól gondolom? -
#16973 Váltópapucs van hozzá? :) Mert lehet érdekelne az ajánlat. :)