Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan van az itteni kereskedésben egy trans mission hfs 3000-D 09-es
tesztbringa volt 460ért árulják de szinte karcmentes, ennyiért megérné már megvenni? Bikemagon is nagyon dicsérték.(azért még picit alkudni hátha tudok ottvan régóta szegény bicó)Ja és az xc is 09es még illenének is egymáshoz!😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Egyébként 16.5 es ez a váz.
Downhill!!
Mérete pontjó😄 Nem Össztelós és nem 12,6"os (amivel itt megjegyzem lehet haladni 4-5km-t utána gyilkos😄) lelehet ülni rá😄 szal jógépleszaz😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Downhill!!
Õ ni:
No és vissza kaptam aputól..
Az elképzelésem:
Le lesz festve kékre a váz. Azon bronz színnel egy új fajta magellan felirat de csak az.
Minden cserélve lesz feketére. fekete felnik, küllõk, fekete ülés csõ, fekete ülés kormány stucni minden..
Bronz agyak. és mivel dh gépem van ezért nem terep gumikkal lesz szerelve, hanem slick de 2.2 2.3 street gumikkal.
Tárcsafékkel valószínüleg bovdenes aviddal.
Kb ez az elképzelés, egyszóval egy városi harcos cirkáló lesz belõle. A Villa az ez ami a képen is van matricákat leszedem róla az is csak fekete lesz.😄
Ezt fogom használni a városba, ugye az Intense az Dh gép az oda is való.
És van egy országúti ami pedig balcsikarika és egyéb túrákra van/lesz.
Downhill!!
Úgy döntöttem hogy lehet inkább egy Freddy2-ebe lesz beruházva 😄 arról több jót is olvastam ellenben a magellanról olyan rémhírek járnak hogy törik a láncvillája mint a ropi. Szóval nemsokára UMF Freddy 2 tulaj leszek 😄
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Hozott nekem két novatech gyors záras bronz színû agyat.😄 A készülõ utcai harcosba..😄
Downhill!!
Bocs a dupla postért.
Végül is nem is annyira DH-zni mint inkább freerideolni szeretnék vele. Szóval vannak erre mifelénk laza lejtõs részek meg kisebb letörések is. Ezen felül durva földutakon lenne használva fõként. Azokat szted bírná?
Az Iron Horse ennél jobb, igaz drágább is.
Ez a bicó mondjuk kezdésnek jó.. Nem hiszem hogy bármit is cserélni kellene rajta..
Én ezt a bringát nem venném meg, mert nem vagyok nagyon magellan párti. Plusz ez inkább freeride bringa.
De ha soha nem bringáztál még mondjuk ilyen stílusban és olcsón szeretnéd kipróbálni annak a célnak megfelel. De ne várj tõle nagyon sokat.
Szóval én az Iron Horset- mondanám. Igaz drágább, de az a bringa új korában egy nagyon jó dh gép volt. Persze nagyon öreg már ezért is ennyi😄
Az ára ennek a Denebnek szerintem jó.. Többet nem ér..
Csak viszonyítási alapnak mondom, hogy egy DH gép ami új és jó cuccokkal szerelt bõven az 1200000ft feletti értéket képviseli. Az én bicóm is ha új lenne kb ezen az áron kelne el..
Downhill!!
Lenne még egy kérdésem gordon.
Szerinted ez megéri az árát vagy nagyon túlárazott?
Azért néztem még ezt mert az ironhorse-hoz még kellene kerékszett is meg váltó szóval az még sok pluszot jelentene, de ehhez minden van. Ha nem lehet annyira úgymond DH-ra használni nekem az se baj, úgyse az volt az eredeti célom, de azért a kicsit keményebb terepet ez is bírná szerinted? Ha esetleg megvenném, akkor mik azok amiket sürgõsen kellene cserélni rajta?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tegnap reggel eladtam a Polarist,60K-ért ment el.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ég és föld....😄 pedig elvileg mind2 dirt street.... Hát igen NSék lehet hogy jobb geot talátak?😄
De természetesen nagyon régi a váz a villa a fékek. Szóval öreg nem véletlen az, hogy a srác el akarja adni.
De ennyiért nem tudsz venni komoly fiatal dh gépet.
Egyszóval ha el akarod kezdeni, ls van ennyi pénzed szerintem megvehetõ a bicó..
Downhill!!
Downhill!!
A gyártó ns csak a lengyel leányvállalata
Magáért a street/dirt stílusért nem vagyok oda,de ez....<#ijedt>#ijedt>

Mostanában látok egyet, ami még szerintem akkor készült amikor nem voltak nagyon elsõ teleszkópok, meg 622-es kerék sem. Azt hiszem régi Alivio szettet láttam rajta. Igazából meglepett, hogy van/volt ilyen.
Merev villás, de szerintem nem trekking. 😊 Sajnos a vázon nem voltak feliratok, de a csövek olyanok mint a régi mtb-ké.
Esetleg tud ilyenekrõl valamit?
Mivel nem értek hozzá, megkérdem: ez az én 190 cm-hez megfelelõ? 😊
Ezeknél csak gyengébb felszereltségûek vannak 40e alatt.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A legtöbb bolt oda is beteszi a használt gépeit.