Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Downhill!!
:3
A csõfogóval a monoblokkot hajtod ki. Ha azzal odaférsz, akkor azzal simán ki fog jönni, és nem is sérted meg vele. De te tudod
itthon még egyszer neki fogok esni az egésznek hátha sikerülni fog.
mindenesetre köszönöm szépen a tanácsokat.
Downhill!!
Nahh mondom😄
Szóval az isis-es közép részbõl minden vázhoz összesen két méret létezik.
egy 68-73 és asszem 78-83 valami ilyesmi...
Tehát ha a vázad mitudom én 68 as akkor is a 73 as kell bele amit ki kell hézagolni..
Szóval ezt meg kell mérni.. De a BMX kart azt így nem tudom, mert a BMX-knek asszem olyan van ami vagy egybe van, és át kell tolni rajta, vagy olyan mint az új saint, hogy a jobb kar egybe van a tengellyel, és a bal kar fogja meg egy csavarral..
De majd ezt meglátjátok... Ha jó a mérete akkor sima ügy..
Elvágni meg el tudod azt a tengelyt.. Én mondjuk egy nagy fexxel próbálnám mert annak nagy a tányéra, és eléri, csak vigyázz nehogy a vázat is😄
Ha ez nem fér oda akkor fürész, de azzal nem lesz egyszerû😄
Downhill!!
De ha meg kitépte a menetet, akkor az az életben nem jön le.
Max ha vki fogja a vázat, a másik meg kalapálná a tányért, hogy leüsse a tengelyrõl..
Tányérokat meg nem lehet úgy leszedni gondolom, hiába csavarod ki, nem tudod kiemelni onnan..marad a flex..
Mert a blokk egybe van, és a bal oldali karnál csak egy mûanyag támasztéka van, és maga a fém blokk jobb oldalról van belehajtva.
Csakk akkor mûködhet ez, ha régi tengelyes rendszerü, mert akkor csak két csésze van benne, és egy tengely.. De ha jól emlékszem az a tengely is úgy van megoldva, hogy nem tud kicsúszni a csészébõl..
Szóval szerintem ha rajta van a kar, nem tudod kiszedni a közepét... Csak az új rendszereknél.. De ez nem olyen..
Downhill!!
Jó akkor viszont hiába csavarod ki nem fogod tudni lehúzni róla..
Akkor vágjátok el a blokk tengelyét és úgy le fog esni és ki tudod szedni a blokkot is a vázból.
De én mondom ha megtámasztod a blokkot és elkezded ütni le kell hogy jöjjön.. Kúpos, de annyira nem, hogy ilyen szinten rászoruljon. Fõlleg hogy ez alu kar, így összerohadni sem tud...
Downhill!!
Downhill!!
Ott van egy anya rajta, nem jól látom?
Azt kell kicsavarni, aztán fogod és lehúzod róla.. Az az anya ott fogja, persze, hogy nem jön le a hajtókar.
Ha a blokott nem támasztod meg akkor rugozik a váz és az életben nem jön le.
Ha meg nem jön le akkor szedd ki a csavarokat (alu csavarok a küllök végén) elvileg 5 ös imbusz.
Akkor lejönnek a tányérok, majd flexxel próbáld meg elvágni magát a kart..
Ha ezt nem tudod fordítsd fel a bicót.. Hogy a hasát lásd, és ha nincsenek fent a lánctányérok hozzá tudsz férni ahhoz a tengelyhez ami kijön a vázból, és tartja a kart. Fogsz egy fürészt és elvágod...
Leesik a kar, és utána ki tudod szedni a blokkot a vázból, veszel új blokkot kart és örülsz😄
De én azt próbálnám, meg hogy elvágnám magát a kart, de ugye vigyázz mert ha belevágsz a blokkba, akkor inkább vágd el ahogy az elöbb írtam, mert úgy egyszerûbb😄
De ha ütésre nem jön le, más megoldásod nincs.
Egyébként ez a kar nem szegecselt.. Mert azok a csavarok tartják amik a küllõ végén alu színnel virítanak. 5-ös imbusszal ki tudod csavarni és elengedi a fogakat..
Downhill!!
#15774: úgy próbáltuk, hogy asztalra felraktuk és ütöttük mint atom minden irányból 1x-1x hátha lejön, de nem akart.

Ezzel tehermentesíted a vázat is, és próbáld ütni a kar küllö részét..
Ha így nem indul meg.. Akkor nincs ötlet.. Flexel vágd el a kart. de ugye ez brutális és megsértheted a vázat is..
Vagy bukóvári a monoblokk, és elvágod azt a csonkot ami tartja a kart.
Downhill!!
Én úgytudtam, a legnagyobb tányér külön van, a másik kettõ pedig egybe fogatva imbuszos csavarral. Ha azt kihajtos, akkor annyi.
Vagy magát a hajtókart akartátok leszedni a tengelyrõl?
ma szerettem volna 32 fogas 4 csavaros lánctányért felrakni a bringámra, mert az eredeti már így is kopott volt nagyon és ahhoz hozzá van szegecselve a 22 fogas. elviszem haverhoz kiszedjük a csavart, belerakja a hajtásbontót belecsavarjuk, elkezdi kifele csavarni és az egész baszott menetet kihúzta a hajtókarból. utána próbáltuk gumikalapáccsal leoperálni de nem jött le sehogy. van valami ötletetek, hogy a késõbbiekben, hogyan lehetne az leszedni onnan?
suntour meg bekaphatja.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mert akkor ások én is; mert szeretek ásni.xd
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ennyi idõnk meg erõnk volt😄 2en ástuk rainnel...XD de kezdésnek nemrossz😄 lesz ez még többis meg nagyobbis😄
Még 2-3szor ekkora legyen aztán lehet is rajta ugrálni =D

A szponzort felejtsd el..az meg hogy asztmás vagy semmiben nem gátol.
Dolgozz sokat húzd le anyádékat mert szponzort az életbe nemkapsz.😄D
Szép és jó. Beraktam a kerekeket, viszont a hátsó nincs középen..
Balra húz, hiába fordítom meg, akkor is balra.
Nem tudom eldönteni, hogy mi lehet a gond. Ha a fûzést rontotta volna el, akkor ha megfordítom, jobbra kéne húznia..A vázat megméregettem, egyenesnek tünik..
Én 18 éves vagyok, tavaly tekertem országuton átlag 100km-ereket/hét és azon agyaltam hogy ha sikerülne akkor komolyabban is belevágnék, persze úgy hogy valahogy találni 1-2 szponzort aki segítene, mellesleg asztmás vagyok emiatt kezdtem el tekerni 😊 de nem a "vészes" kategória
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.