Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyet vegyek, milyet ne vegyek, hol ne vegyek (tesco, auchan, hervis, azt tudom ilyen multiknál ne 😛), mire figyeljek mielõtt megveszem, stb 😊
Pl.
bpen használnám, heti 50 (van amikor 60-80) km-t szoktam tekerni általában (persze mostanában keveset). úttesten, bicikliúton, macskaköves részen (ott csak egy kicsit) szoktam menni.
most egy kõkemény mezei 37 ezer forintos mtb-m van, 1.5 év alatt sz@rrá hajtottam 😄
pénz... hát olyan 80k-m lenne rá, max 100k.
tudom nehéz így erre válaszolni, de ha adtok pár tippet milyet vegyek, illetve milyet ne vegyek már sokat segítettetek 😄
szóval vmi strapabíró mtb kéne rendszeres városi használatra max 100k-ig, ami nem fog szétesni alattam 1 év múlva.
berguson, mali. van még hasonló hely bpen, ahol sok bringa közül lehet választani?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mennyi egy ilyen sima mezei minõségi bili bukósisak? 15 max? 8-10 tõl már lehet kapni jót?
Elvileg gumis ez is, de hát..halál😄 Mégegyszer nem😄 A montira felraktam simán, azthittem ennél is így lesz..már a méretet nézegettem, hogy rosszat vettem...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Eladó egy ÚJ Novatec D662SB átütõtengelyes Tárcsafékes Hátsó agy Ár: 11990 Ft
és
ÚJ Warrior 26"-os (559 X 20) Dupla-falú felni pár 1850Ft/db
ha valakit érdekel
katonaroland kukac freemail pont hu
vagy nulla hat harminc/ harmincnyolc negyvennyolc ötszázegy-es számon érdeklõdhet!
Akit meg nem érdekel, átpörgeti, ezt a havi 1 hirdetést😄
Na mindegy.
Nem rég fejeztem be a kerekeket..Asszem minden alkatrész gyártóját sikerült elküldeni melegebb éghajlatra😄
A felniszalaggal nagyon megküzdöttem.. Nem ilyen tekerõs, ragasztós, hanem egybe van. De rá ment 1-1 órám a felrakására..😄
Gondoltam valakinek jól jön egy 19-22ezres alkatrész 12ezerért. Mivel nem haszonszerzés a volt célom (keményen bukok rajta) ezért nem is hirdetés jelleggel akartam ezt preferálni, na erõltetem a dolgot. Ha valaki akarja megtalálja máshol.
Régóta olvasgattam ezt a fórumot mert kerestem villát, meg egy két cuccot. És bicajos fórumok közt ezt is kidobta anno a keresõ. De hiába van bárkinek is eladó alkatrésze ha nem tudok (tudunk) róla. Ez amolyan 22-es csapdája.
Szerintem simán elfér, hátha valakinek van rá szüksége..
Nem szoktak tömegesével megjelenni hirdetések itt, az az 1-2 pedig elfér.
Véleményem szerint
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Õ ugye ha megnyitod a linket láthatod az elsõ képen. egy 2002 es polarix.. Fehér bordó volt, ezt a tesóm fényezte nem régen.. A "matrica is fújva" van rajta...
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Van sok olyan amirõl hallottam, hogy lóg, és hogy némelyik törik, de én ezt nem támasztom alá.
Ugyanis olyan villa nincs amit nem lehet eltörni, és a marzocchi is lóg😄 szóval tök8.
Jó villa és szép.. Ez a balck ami a street bicomba lesz már vagy 6 éves és az ég világon semmi baja...
Downhill!!
Manitou Circus Expert
ilyet mennyire ajánlatos venni? (Csak gondolom értesz hozzá manapság; mert elég sokáig szüneteltem a bicózást, és nem vágom most nagyon a dolgokat.)