22335
11330766891279474906.jpg
  • csizihungary
    Az Altrix milyen minőségűnek számít? Ez még talán beleférne a keretbe.
  • DJ RX7
    ennyire rikít. :D
  • S2000
    Dugnám:D A felni élőben is ennyire rikít vagy szolidabb?
  • DJ RX7
    [apro]saját fotó, saját bringa. :D
    [center]
  • Blum
    Egyetertek
  • DannyL
    Szerintem szörnyű. =)
  • Rainbow15
    kicsit fura, kb mint nekem a kek markolat, nem tudom, eloben kene latni ;-)
  • SrAta
    fekete van rajt nememlékszel?XDDD olyan mint neked:D Azért nem fehér, mert ahhoz hülyén néz ki a fehér markolat:D de szted milyen ez a kék?:D
  • Rainbow15
    hol van a megszokott fehér? :)
  • SrAta

2 perc alatt összehányva ps-be, de a célnak megfelel. Szerintetek milyen lenne kék kormánnyal?? avagy LIKE IT?:P
  • greg benz
    De ha megfelel valami noname cucc is, akkor bikemagon vannak fent tizenezerért vázak, nézz szét
  • greg benz
    Szia
    Igazából szerintem nagyon ennyiért nem fogsz értelmes vázat találni még használtban sem..
    ez mondjuk egész jó áron van
  • csizihungary
    Sziasztok

Országúti biciklihez milyen vázat ajánlanátok úgy 25 ezer forintig?
  • DannyL
    De te nem egy defekt tűrő abroncsot akarsz? Mert én tolom itt az igét róla, de speciel ez a Speci sem az, illetve a korábban linkelt Schwalbe-k sem voltak azok.
  • DannyL
    Sokat nem mentem még vele, legalábbis km-ben. Kb. 500km-t tettem eddig bele, de azt 90%-ban akác erdőben, ahol korábban szinte minden alkalommal volt defektem. Rálfival eddig egy sem volt.

Száraz, erdős terepen nagyon fasza, illetve amit észrevettem, hogy süppedős homokban is nagyon jól viselkedik. Nem különösebben kopik jobban mint bármi más.
  • Jenc
    No, voltam Veszprémbe bicikliseknél és ezt ajánlották: Specialized
    De aztán lehet kitartok a racing ralph mellett. Mennyit használtad már a racing-et és mennyire kopott?
  • DannyL
    Ha nincs pénzed a DD-s Schwalbe-ra, akkor inkább ne vegyél külsőt.
    Vegyél LATEX belsőt.

Porózusabb anyagánál fogva sokkal nehezebb kiszúrni, mint egy sima belsőt. A hátránya annyi, hogy hetente fújni kell, mert szintén az anyaga miatt könnyebben elereszti a nyomást.

Én amúgy ilyen latex belsőt használok DD-s Schwalbe-val. Nem is volt még defektem.
  • DannyL
    Ezek nem a double defense-es schwalbek-k, csak a simák. Nincs bennük defekt védelem a futófelületen, úgyhogy ez neked nem lesz jó.
  • Jenc
    Ma voltam ennél a 'jó embernél' és nem tudott hozni nekem külsőt. Most nézegetem neten, ha minden igaz ilyet tudnék egész korrekten beszerezni:
    Racing Ralph
    v. Smart Sam
    De sajnos a pénz is határt szab... Ha már majdnem 1 árban vannak, akk. melyik lenne jobb vétel?
  • Ley Roland
    Azigen. :DD
  • Mark007
    Az szép:)
    Aluvázra tényleg kell vigyázni hidegben, eleve merev, de ha hideg, akkor durván az..
  • DannyL
    Puhára esett legalább? :)
  • SrAta
    mindenesetre nem szép:S
  • DJ RX7
    én nem láttam. nekem azt mondta, hogy csak simán ugrott egyet és összecsuklott alatta.
  • SrAta
    nagyot esett?
  • SrAta
    aztakurva:D
  • S2000
    Én is a hajtásra tippelek, miután megvettem nekem is elkezdett kicsit kattogni, recsegni... visszavittem, átkenték azóta teljesen jó
  • DJ RX7
    hóban óvatosan vele. haver váza.
  • ba32107
    Akkor is kattog, ha állva hajtom. Csak hajtás közben kattog, hajtás nélkül kizárólag csak egyet és rögtön ahogy abbahagyom a hajtást :D

Köszi a tippeket, elsőváltóbowdent meg fogom nézni.
  • Mark007
    elsőváltó bowdenje?:D
    Én azt rugdostam egy ideig, mire rájöttem, hogy az kattog..:)
  • DannyL
    Nem a nyeregcs0ved kattog? Szokott ha dzsuvás.
    Hajtás nélkül a hajtómű mitől kattogna?
  • ba32107
    Április közepén vettem a bicót újonnan, nem hiszem hogy a csapágyam ennyi idő alatt meghalt... a csavarok feszességére rá fogok nézni, és ha lesz időm, szét is szedem :)
  • SrAta
    szedd szét, kend át zsírral, az enyém kattogott annyira konkrétan hogy nem lehetett vele utcán menni me elugráltak előlem a gyalogosokxD
    A csapágyad má a végét járja mondjuk nekem ez 1 éve volt nem cseréltem de abbahagyta:D
  • Blum
    Hajtómű kattog valószínű,ilyet nekem is szokott anno csinálni ha már sokáig nem ellenőriztem a feszességét. Húzzál rá a csavarokra mindkét oldalon.
  • ba32107
    Az mitől lehet, hogy menet közben középről kattogást hallok? Akkor szokott jönni, ha nagy terhelés alatt vannak a hajtókarok (pl. nagy dombon fel, vagy nagy sebességben lassan). Ilyen éles fémhangú kattogás, pattanás (olyasmi mintha összeütnél két csavarhúzót). Az az érdekes, hogy ahogy csinálok egy fordulatot (tehát mondjuk állva gurulok, és hajtok egyet, tehát egy fordulat) akkor közvetlenül a fordulat befejezése után is van még egy kattanás. Tehát a pedált már nem hajtom, de még kattan egyet közvetlenül miután hajtottam, aztán elhallgat. Nem tudom mi okozhatja.
  • SrAta
    jah ez már durvulni is nagyon jó:D tudom ezzel csapatok 2 éve és bajom vele nem volt 1-2 küllőkiszakadás, de az egészen extrém eset és nem a kerék hibája volt!:D
  • zotja22
    Ez korrekt :) Köszi a leírást.
  • zotja22
    CSak városi használat,néha terep :)
  • DJ RX7
    mire kell?
  • SrAta
    Mi a korrekt ár?
    Novatec agyak 10 000FT környékén mászkálnak
    Felni 4500 a SUN DichWich és nagyon jó
    Küllőzés kb 4500FT centírrel, küllőkkel anyákkal
    Felniszalag 500FT
    Gumi 5000FT
    Belső 1000FT
    Fogaskeréksor 4000FT
    Összesen kb:
    29000-30000FT Sztem korrekt
    Bár agyat lehet viszonylag normálisat kapni 4kval olcsóbban gumin is spórolhatsz 1-2k-t felnin és centíron is 1k-t ha te centírozod akkor 3at
    20 felett lesz mindenképp ha jó kereket akarsz
    De mégis milyen bicóba mennyi a max ár? és akkor összerakok neked egyet így elméletbe ebikeról:)