22335
-
#17332 Fehér tök új 2010es?:O (Onnan lehet tudnio, hogy piros a tekerőke rajt és nagy hayes felirat van:))
Ha igen, akkor kkeeeeelll:O:)
És nagyonmegköszönném:) -
#17331 100 font, ahol van az 31 000 FT:S -
#17330 Első vagy hátsó kell?
Hátsót tudok neked rendelni kompletten, 160-as tárcsával 17e-ért -
#17329 Külföldről rendeld meg , ha más nincs. Szerintem az ár se lesz húzós. -
#17328 Jah írtam egy angol levelet a Hayes angol címére, hogy mifaszvan és lesz e cucc, előbbutóbb csak visszaírnak... ha nem akkor marad a Shimano deore:D
-
kisbesi #17327
Hát te nagyon szívsz hallod-e. :D -
#17326 Akkor lehet láncvonal probléma lesz!
Az első és a hátsó koszorúd nincs szemben egymással, van asszem 51mm-es meg 56mmes láncvonal, ez a középcsapágynál választható, nekem az e-bike ajánlotta a kona shred vázamhoz az 56mm-t és azzal jó is volt a váltás... Lehet a tiedhez más kell -
#17325 Ma hívtam őket 3 hónapja semmi hír és nem tudják, hogy valaha lesz e Magyarországon Hayes...
-
fityusz #17324 Bocsi a kései válaszért SrAta, de már a megvételnél sem volt jó. -
kisbesi #17323 Én a helyedben még ebike-ra próbálnék írni egy levelet.
Szerintem holnap válaszolnak is hogy mikorra tudják beszerezni.
-
#17322 Vicc ez az ország...
Még féket venni se lehetXD
A környező országokba mindenhol van Hayes Stroker Trail '10 fék, kivéve itt, itt a nagyker 3 hónapja vár termékbeérkezésre...
Hát miez?XDD
-
Bmx01 #17321 nemsoká
-
Nem egyszerű kamerázni tekerés közben az biztos. Főleg amikor már elfogy a szusz :D és még kommentálni is.. Nem semmi. :) -
#17319 Hm, kár:(
Komolyan kézben tartod?:D Azt hittem sisakra van valahogy szerelve, mert a magasságból úgy tűnt, hogy kb ott van. Meg hát nem úgy mozog mintha a kezedben tartanád, ez eszembe sem jutott:D -
cobranco #17318 Már sehol nem lehet kapni,bár igazándiból nem is nagyon lehetett,ez egy limitált széria volt korlátozott példányszámban gyártották egy angol üzletláncnak.2009-ben kifutott.
A másik kérdés izgalmasabb: ez nem sisakkamera,végig a jobb kezemben tartom a kamerát,úgyhogy nagyobb sebességnél,terepen igencsak kell koncentrálni. -
#17317 Akkor másik kérdés:) Hol lehet ilyen kamerát kapni és kb. mennyibe kerül? Te hogyan rögzítetted a sisakra? -
#17316 Ja most látom a video alatt leírtad. Bocs:) -
#17315 Ha nem tolakodó a kérdésem, meg tudod mondani milyen kamerát használsz ezekhez a felvételekhez?:) -
cobranco #17314 Két héttel ezelőtt kiugrottunk egy tekerés erejéig a Felvidékre.
Akkor szerencsére még nem esett mindennap...ugyhogy akit érdekel/két zápor között/,itt meg lehet tekinteni:
Kellemes időtöltést!
-
kisbesi #17313 hát ez szívás.
-
#17312 bikemarketnél nincs e-bike meg baszik visszaírni, hayes a nagykereknél nincs egy darab se:S am ezt venném:) -
kisbesi #17311 na ez eseteben már más :D
ahogy látom most mechanikus féked van
Hidd el, akár melyiket veszed ,megváltás lesz.
De mért nem veszel hayest újba?
Elég jó áron van szerintem. -
#17310 NEkem is minden cuccom új, ez az egy azért lenne kivétel, mert tudom hogy volt használva, mivel az egyik legjobb haveromé a fék:D
De én is inkább az új shimano fék felé hajlok,az új azért mégis csak új:P -
#17309 Bal lábam a domináns , és nekem mindig a jobb van elöl :) -
#17308 Hát a lentiek alapján a bal lábam a domináns és az is van elöl általában. -
ba32107 #17307 Nekem fordítva ilyen. Ha a jobb van elöl, akkor nem érzem magam biztonságban :D Érdekes, eddig minden videóban, leírásban azt láttam hogy a jobb lába van elöl mindenkinek. -
kisbesi #17306 Nekem is Hayes Trail em volt, igaz nem 4 éves hanem 2010 es.
NAGYON jó fék volt, sok másik meg sem tudta közelíteni.
Amit írtál , hogy kiszárad a tömítés lehet egyetlen baj ami miatt nem azt venném meg.
Én mindig szeretek újat venni, hisz nem tudhatod , hogy hogyan volt használva.
Shimano se tud sokkal kevesebbet.
(Ez egyéni vélemény :) ) -
#17305 Aha.
Sőt..nem is tudok úgy gurulni, hogy a bal lenne elől..valahogy kényelmetlen nagyon :D -
ba32107 #17304 Ez és ez alapján csináltam -
#17303 Hogy határozod meg, hogy melyik a domináns lábad? Mert attól, hogy jobb kezes vagy még nem biztos, hogy a jobb lábad a domináns. -
ba32107 #17302 Nektek a domináns lábatok van elöl miközben gurultok? Néhány írásban azt olvastam, hogy általában mindenkinek az van elöl. Különböző tesztek alapján a jobb lábam a domináns... mégis mindig a bal lábam van elöl miközben gurulok, vagy bármi mást csinálok. Ez jelenthet valamit? :D -
Rainbow15 #17301 azt nem tudom :) de legalább új, azt te szereted :) -
#17300 Fehérbe van ilyen?:D
Jah 17k postával de még kell tárcsa meg adapter is:D
-
Rainbow15 #17299 Postával együtt 17k a Deore (595), nekem 575 van, 595 még jobb is lehet valamiben. bike-discount
-
#17298 Személy szerint nem kockáztatnám meg a hayest.
Ha mindkettő új lenne, akkor inkább a hayes szerintem. Igaz, XT-t próbáltam csak, de nekem nem jött be egyáltalán. Valahogy.."átbillen" a fékkar, számomra nagyon idétlen volt a kezelése.
De így, hogy 3-4 éves, lehet, hogy már nem sok van hátra neki, úgyhogy, Deore. -
#17297 Lenne két kérdésem!
1:
Szerintetek egy zsír új shimano deore hidraulikus fék éri meg 22 000ért jobban, vagy egy használt Hayes Stroker Trail fék.
2:
A Hayes fék 5 éves, ebből 3-4 évet állt bicón garázsban. NA most szerintetek is meghalhatnak ennyi idő alatt a tömítések (kiszáradnak). Ebben annyi az előny, hogy 19be meglenne tárcsástól.
VÉLEMÉNY? -
#17296 Na ja, egy SLX hajtást megérdemelne a kis szépséges. ;) -
#17295 1 éve gyilkolom dirtön és four crosson egyszer zsíroztam am semmi baja:) -
ba32107 #17294 Köszi! Igen, ő lenne a másik jelölt. Testbike-on végigolvastam mindkettő tapasztalatait, és a BBB-t jobbnak látom. A BTS-re sokan írták, hogy gyorsan elkezd kotyogni és csörögni. Mondjuk kinézetre nekem is jobban tetszik az :) -
#17293 Mondjuk én inkább a BTS HC Comp pedált ajánlanám, szadizom semmi baja, olcsóbb jobb.