22335
11330766891279474906.jpg
  • SrAta
    Fehér tök új 2010es?:O (Onnan lehet tudnio, hogy piros a tekerőke rajt és nagy hayes felirat van:))
    Ha igen, akkor kkeeeeelll:O:)
    És nagyonmegköszönném:)
  • SrAta
    100 font, ahol van az 31 000 FT:S
  • Mark007
    Első vagy hátsó kell?
    Hátsót tudok neked rendelni kompletten, 160-as tárcsával 17e-ért
  • fook
    Külföldről rendeld meg , ha más nincs. Szerintem az ár se lesz húzós.
  • SrAta
    Jah írtam egy angol levelet a Hayes angol címére, hogy mifaszvan és lesz e cucc, előbbutóbb csak visszaírnak... ha nem akkor marad a Shimano deore:D
  • kisbesi

Hát te nagyon szívsz hallod-e. :D
  • SrAta
    Akkor lehet láncvonal probléma lesz!
    Az első és a hátsó koszorúd nincs szemben egymással, van asszem 51mm-es meg 56mmes láncvonal, ez a középcsapágynál választható, nekem az e-bike ajánlotta a kona shred vázamhoz az 56mm-t és azzal jó is volt a váltás... Lehet a tiedhez más kell
  • SrAta
    Ma hívtam őket 3 hónapja semmi hír és nem tudják, hogy valaha lesz e Magyarországon Hayes...
  • fityusz
    Bocsi a kései válaszért SrAta, de már a megvételnél sem volt jó.
  • kisbesi
    Én a helyedben még ebike-ra próbálnék írni egy levelet.
    Szerintem holnap válaszolnak is hogy mikorra tudják beszerezni.
  • SrAta
    Vicc ez az ország...
    Még féket venni se lehetXD
    A környező országokba mindenhol van Hayes Stroker Trail '10 fék, kivéve itt, itt a nagyker 3 hónapja vár termékbeérkezésre...
    Hát miez?XDD
  • Bmx01
    nemsoká
  • pajti

Nem egyszerű kamerázni tekerés közben az biztos. Főleg amikor már elfogy a szusz :D és még kommentálni is.. Nem semmi. :)
  • greg benz
    Hm, kár:(
    Komolyan kézben tartod?:D Azt hittem sisakra van valahogy szerelve, mert a magasságból úgy tűnt, hogy kb ott van. Meg hát nem úgy mozog mintha a kezedben tartanád, ez eszembe sem jutott:D
  • cobranco
    Már sehol nem lehet kapni,bár igazándiból nem is nagyon lehetett,ez egy limitált széria volt korlátozott példányszámban gyártották egy angol üzletláncnak.2009-ben kifutott.
    A másik kérdés izgalmasabb: ez nem sisakkamera,végig a jobb kezemben tartom a kamerát,úgyhogy nagyobb sebességnél,terepen igencsak kell koncentrálni.
  • greg benz
    Akkor másik kérdés:) Hol lehet ilyen kamerát kapni és kb. mennyibe kerül? Te hogyan rögzítetted a sisakra?
  • greg benz
    Ja most látom a video alatt leírtad. Bocs:)
  • greg benz
    Ha nem tolakodó a kérdésem, meg tudod mondani milyen kamerát használsz ezekhez a felvételekhez?:)
  • cobranco
    Két héttel ezelőtt kiugrottunk egy tekerés erejéig a Felvidékre.
    Akkor szerencsére még nem esett mindennap...ugyhogy akit érdekel/két zápor között/,itt meg lehet tekinteni:

Kellemes időtöltést!

• kisbesi
    hát ez szívás.
  • SrAta
    bikemarketnél nincs e-bike meg baszik visszaírni, hayes a nagykereknél nincs egy darab se:S am ezt venném:)
  • kisbesi
    na ez eseteben már más :D
    ahogy látom most mechanikus féked van
    Hidd el, akár melyiket veszed ,megváltás lesz.
    De mért nem veszel hayest újba?
    Elég jó áron van szerintem.
  • SrAta
    NEkem is minden cuccom új, ez az egy azért lenne kivétel, mert tudom hogy volt használva, mivel az egyik legjobb haveromé a fék:D
    De én is inkább az új shimano fék felé hajlok,az új azért mégis csak új:P
  • fook
    Bal lábam a domináns , és nekem mindig a jobb van elöl :)
  • DannyL
    Hát a lentiek alapján a bal lábam a domináns és az is van elöl általában.
  • ba32107
    Nekem fordítva ilyen. Ha a jobb van elöl, akkor nem érzem magam biztonságban :D Érdekes, eddig minden videóban, leírásban azt láttam hogy a jobb lába van elöl mindenkinek.
  • kisbesi
    Nekem is Hayes Trail em volt, igaz nem 4 éves hanem 2010 es.
    NAGYON jó fék volt, sok másik meg sem tudta közelíteni.
    Amit írtál , hogy kiszárad a tömítés lehet egyetlen baj ami miatt nem azt venném meg.
    Én mindig szeretek újat venni, hisz nem tudhatod , hogy hogyan volt használva.
    Shimano se tud sokkal kevesebbet.
    (Ez egyéni vélemény :) )
  • Mark007
    Aha.
    Sőt..nem is tudok úgy gurulni, hogy a bal lenne elől..valahogy kényelmetlen nagyon :D
  • ba32107
    Ez és ez alapján csináltam
  • DannyL
    Hogy határozod meg, hogy melyik a domináns lábad? Mert attól, hogy jobb kezes vagy még nem biztos, hogy a jobb lábad a domináns.
  • ba32107
    Nektek a domináns lábatok van elöl miközben gurultok? Néhány írásban azt olvastam, hogy általában mindenkinek az van elöl. Különböző tesztek alapján a jobb lábam a domináns... mégis mindig a bal lábam van elöl miközben gurulok, vagy bármi mást csinálok. Ez jelenthet valamit? :D
  • Rainbow15
    azt nem tudom :) de legalább új, azt te szereted :)
  • SrAta
    Fehérbe van ilyen?:D
    Jah 17k postával de még kell tárcsa meg adapter is:D
  • Rainbow15
    Postával együtt 17k a Deore (595), nekem 575 van, 595 még jobb is lehet valamiben. bike-discount

• Mark007
    Személy szerint nem kockáztatnám meg a hayest.
    Ha mindkettő új lenne, akkor inkább a hayes szerintem. Igaz, XT-t próbáltam csak, de nekem nem jött be egyáltalán. Valahogy.."átbillen" a fékkar, számomra nagyon idétlen volt a kezelése.

De így, hogy 3-4 éves, lehet, hogy már nem sok van hátra neki, úgyhogy, Deore.
  • SrAta
    Lenne két kérdésem!
    1:
    Szerintetek egy zsír új shimano deore hidraulikus fék éri meg 22 000ért jobban, vagy egy használt Hayes Stroker Trail fék.

2:
    A Hayes fék 5 éves, ebből 3-4 évet állt bicón garázsban. NA most szerintetek is meghalhatnak ennyi idő alatt a tömítések (kiszáradnak). Ebben annyi az előny, hogy 19be meglenne tárcsástól.

VÉLEMÉNY?
  • DannyL
    Na ja, egy SLX hajtást megérdemelne a kis szépséges. ;)
  • SrAta
    1 éve gyilkolom dirtön és four crosson egyszer zsíroztam am semmi baja:)
  • ba32107
    Köszi! Igen, ő lenne a másik jelölt. Testbike-on végigolvastam mindkettő tapasztalatait, és a BBB-t jobbnak látom. A BTS-re sokan írták, hogy gyorsan elkezd kotyogni és csörögni. Mondjuk kinézetre nekem is jobban tetszik az :)
  • SrAta
    Mondjuk én inkább a BTS HC Comp pedált ajánlanám, szadizom semmi baja, olcsóbb jobb.