Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want peace, prepare for war!\"
Viszont 176e, és nincs hozzá kerék, meg tárcsa..
??
Azzal mindig MOL kúthoz jártam, mert útban volt egy általában, aztán gyorsan beletudtam nyomni azt a 2-3 bar-t..
amúgy középcsapágyból EURO kell 73mmes, a hajtókart azt hozzá választod, d epl Truvativ XR és a Truvativ Hussefelt kar jó és ennyiért van aztán sima 135mmes villasarutávolságú agyat választassz, majdnem az összes novatec ien, nekem DO41 és DO42SB van. Felnik ugye SUN Double Track Stucni mindegy csak a kormánynak kell stimmelnie hozzá, villa az 1 1/8-os legyen Ahead-es. (Szinte mind ilyen kivéve a duplavállasok, meg a Rockshox Pike de ezek nagyon magas árkategória) aztáán nyereg az mind1 csak ne pivotal legyen. pedál platfrm pedál pl BTS HC Comp ilyezt használok és kurvajó 4000FT. Küllõzés DT, de ezt 9000ért a két kereket küllõvel mindennel befûzik, centírozzák, sõt ha ebikeról rendeled, akkor befûzik õk neked ingyen!!!
Úgy nagyvonalakba ennyi😄 Amúgy ezzel lehet elvileg Vaddisznóskodni, mert Gordon (egyik fórumozó) erõsebb rider és neki lazán bírta a shred😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
SrAta a te kombódnál meg sok alkatrészrõl nem tudom, hogy melyik kéne ennyiért.. esetleg néznél nekem pár alkatrészt? <#miaz>#miaz>
Tud valaki törött 2008 vagy 2009-es Marzocchi 888-ról. Kivéve ATA WC.
Ki szeretném cserélni a levegõs rugózást sima rugósra, de ehhez kellene a nyomórúd is meg a csavarok.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Országútit kellene 8bar környékére felnyomni.. Mûhelypumpával már hiába ugrálok rajta, nem megy bele több. De a hátsó kerék még kézzel benyomható.. Ráadásul meg sem tudom mérni, mennyi van benne, mert szingós szelep
Gondoltam, hogy elviszem egy kútra, és ott felfújom, de félek, hogy azt a 8bar-t nem fogja kibirni 😄
Meg ugye függ a villától is, esetleg hátsótagtól is ha van..
A Doubletracket használják még sokan, de az meg rohadt nehéz..
MACH1 MAD
Azért ez elég tömör kialakítás, nem egyszerû elnyomni..
mjuk ezis 58000 tehát akk 180ba lenne egybe a cucc.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
és egy durva nyolcas lett benne... és még haza tekertem vele X 10-20km et. 😄DD És még lépcsõztem is vele 4- est meg egy 8 ast is le ugrottam. És ki bírta; késõbb ugyan ilyen felnit vettem 😊 😄DD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Én még mindig a merev farút ajánlom, de csak azért, mert az össztelóshoz sok pénz kellene... Egy merevfarúba meg bele veszel elõre egy tök új villát pl 50ért és akk mjuk ha az én példámból indulunk (egyébként M-es a váz 16"os szal fasza freeridera, four crossra nekem nagy volt 168 centi vagyok)
30k váz csõ csapi
50k villa
7k középcsap 13k hajtókar
váltószett 20k
lánc, sor 10k
nyereg 3k
kormány 5k
stucni 5k
markolat 3k
fékek háááttt ha olajosat akarsz és komolyat akkor 2*18000ért kurvakomoly stroker trail féket kapsz😛
aztmondjahogy:
30k+50k+7k+13k+10k+3k+5k+5k+3k=126000 FT
Na kell még küllõzés 9k
Agy hátsó 10k
Agy elsõ 7k
Felnik 10k a 2õ
Gumik 10k
namost:
126+9+10+7+10+10=172 000FT
És ez kibaszott fullos!
Itt már Van egy Truvativ Hussefelt Hajtásod, esetleg Funn kormány és stucni, de legalább Hussefelt, Maxxis HighRoller gumik, Sun DoubleTrack felnik, DT küllõzés, Novatec Agyak, Marzocchi, vagy Rockshox, 140es villa sztem egy 55R kijön belõle.Fékek ugye Hayes Stroker Trail Deore Vagy Deore LX Vagy SRAM x5 váltószett... Nézz utána!
Jah igen és akkor ha már itt tartunk, ebbe csak a vázat számoltuk használtnak!!!!!!
Tehát minden cucc új.!!
Garanciával! 172 000FT
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Nagyon-nagyon max. 200.000-et tudok rá költeni, és olyat akarok, ami 3-5 évig bírja a témát mindenféle alkatrészcsere nélkül, csak karbantartással. Amúgy azért nem mennék ennyire gyorsan mint ezen a videón, de ilyen fél méteres ugratások szóba jöhetnek.
Fogalmam sincs, hogy most mit csináljak, mert nem akarom feladni ezt a vágyamat, hogy zúzzak majdnem minden nap lefele...<#sir>#sir>
egy ilyen "csodával":
Nekem megteszi ez is mivel komolyabbra nincs keret. :/
Positive Mental Attitude
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"