Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rossz szimering é olaj csere kb 15-20 ezer ft egy Fox tagnál..
Szóval gondold, meg, de a Manitou 6 way. Szarabb mint egy Fox DHX5..
Downhill!!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ja meg hogy azon nincs fék hátul!!4 Hátul csak tárcsa van!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
vs.
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-75447
A kettõ között filózok. Melyik a jobb?
\"If you want peace, prepare for war!\"
Az enyém szombaton lesz kész majd rakok én is képeket😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
esetleg ez? vagy ez már áron felülvan?
Neked milyen bringád van?
És Caprine márka az milyen?
Kint németben veszem a gépet és sajna nagyon drágák a biciklis boltok, olyan 3-4-500 euró alatt nincs, csak gyerekbringa max a neten rendelve olcsóbb 😊
Rátaláltam a következõre: SERIOUS a márkája...??? Milyen márka ez? Megbizható valamennyire??? Szimplán normál használatra venném, igaz majdnem minden nap rónám a köröket vele ide-oda, ugyhogy semmi ugra-bugra, pattogás...még a szakszót se tudom hogy is van ez... 😊
Tudom sokaknak 2-300 rugónál kezdõdik a bicaj, de nekem halandónak csak egy eszköz amit használok. És ha megfelelõen vigyázok rá, akkor kiszolgál hosszabb ideig.
Légyszi valaki adjon valami használható tippet hogy megéri e megvenni és nem e gagyi, mert nem vagyok az a nagy szakértõ a témában,igaz kicsi korom óta bringázok. De tényleg megköszönném ha valami használható ötletet adnátok, mert lassan kifogyok az ötletbõl, drágábbra nem költök, használt meg minek! 😊)
Sajna linket nem tudok beszúrni, mivel ez a kedves weboldal30napig nem engedi a regisztrációtól...grrrrrrrr!!!!
Amugy a bicaj Serious Rockville lenne! És az Otto.de oldalon 200euroért mérik.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Mennyit szánsz rá? Egy új olyan 120e Ft, bikemag.hu-s régebbi modellek, de újakhoz olcsóbban hozzá lehet jutni.
Itt ráviszed az egeret a Products-ra aztán a Mountain Bike-ra és megmutatja az MTB váltókat. (fent vannak a legjobbak, lent pedig az alap váltók)
Hónap végén szeretnék venni valamilyen kerékpárt és érdekelne a véleményetek váltó és váltó közötti különbségekrõl. Kinek mi a tapasztalata.
Az üzletben értelemszerûen nem akarom az eladót megkérdezni mert az mindent rám akarna beszéni. Szerintük minden jó csak vigyed alapon. 😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A hajtás, váltókarok megvannak(SLX)úgyhogy maximum 2 héten belül kész a vas😊
De miért kell tudni a kerék méretét a km/h óra beállításához? Én úgy tudom, hogy a kerékagy és a gumi távolságának a feléhez kell tenni.
Mondanátok pár specialized big hit-hez hasonló árkategóriájú, duplavállas bringát?
Azért egy 180-as, szimplavállas teló könnyebben törik a vállnál, mint egy duplavállas, egyértelmûen.
(azon kívül, hogy a duplavállas jobban néz ki😄)
Positive Mental Attitude
😄 meg ebbõl nem csak egy teló csere lenne.
Ez milyen?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.