22335
-
#17492 Nekem 77,outival, lejtőn -
kisbesi #17491 szerencsére tükör sima út volt autó nem jött ,szépen gurultam és lassultam
nem volt gond de többet nem :D -
#17490 nekem is 72 Régi schwinn chepel ranger fullyval... ijesztőőő!!!!!
de ata már mentem ekörül konával is meg octane-el is... durva, amikor tudod, hogy nemtudsz mit csinálni, csak fékezni, ott már csak utasvagy.... -
kisbesi #17489 de hozzáteszem soha többet
nem volt fent a sisakom se, se szemüveg
Csak arra eszméltem hogy alig látok és az óra már 72 nél jár
-
ba32107 #17488 Jesszus :D -
kisbesi #17487 72 mountival , 2.2 gumival szép hangja volt :D
-
ba32107 #17486 Ez tényleg nagyon jó, bár én most kaptam egyet szülinapomra, de ez jobb vétel lenne :D
Erről jut eszembe, ma sebességrekordot döntöttem. Nektek mennyi volt a max? Nekem 59 km/h. -
#17485 -
immposible #17484 Sok szerencsét hozzá -
#17483 Van is itt a közelünkben egy lidl, holnap megnézem van-e még -
immposible #17482 Elég jó kis cucc,ajánlom mindenkinek -
#17481 Basszus ilyen nekem is kéne -
immposible #17480 Breki ment egy privát -
#17479 az szerdán volt :-)
én még kedden elmentem, hogy megkérdezzem mert lemaradtam már kétszer róla erre a pénztáros csajok mondták, hogy írjam fel a neven és ők félreteszik csütörtök délutánig.........
Aztán hiába mentem nem tették félre már csak lánctisztító volt.
Budapesti hölgyet is hívtam rögtön, hogy őis nézze meg de ott is
elfogyott....
Melyik Lidl ez pontosan? -
#17478 Vedd meg mindet, adogasd el 100ft-al drágábban:D:D -
immposible #17477 Ááá megláttam,a postod egyből rohantam lidl-be Egyébként mondom azthittem egy darab sem lesz itt Bp-en,ehelyett 25-30db itt még minimum van... -
#17476 sárga irigy vagyok
pont én ajánlottam és bki már harmadszor maradtam le róla pedig most direkt lebeszéltem előre, hogy félreteszik nekem.
Tesztek alapján szinte mindenki öt csillagot ad neki kiemelve, hogy simán versenyképes 5-10-es társakkal. -
immposible #17475 a héten majdnem vettem egy 10ezer körüli 10funkciós vezetéknélkülit... -
kisbesi #17474 beszerezve:D -
immposible #17473 Ajánlanám mindenki figyelmébe a következő kis ketyerét,ma az sg-t böngészve és a fixi topikba betévedve láttam meg ezt a kis ketyerét,gyorsan el is szaladtam legközelebbi lidlbe igaz nem voltam benne igazán biztos,hogy lesz még az üzletben,de szerencsémre volt még belőle :-) néhány info:30funkció,vezetékNÉLKÜLI(!!!),méri Celsius fokokat,elégetett kalóriát,háttérvilágítás,3ÉV GARANCIA, és még sorolhatnám...ennyiért szerintem ajándék! -
#17472 Új funkció sg-n, ott láthatod, hogy valaki online vagy offline (értelemszerűen szürke-offline, zöld- online) -
#17471 Kis OFF, de ezek a zöld, szürke csíkok a hozzászólás mellett mit akarnak jelenteni?:) -
#17470 Hát..igen:)
De én inkább kisebbet vennék, azt lehet "nagyítani":)
-
#17469 Hát nem tudom, én 180 körül vagyok (kicsivel alatta talán, nemtom most pontosan) és 57es vázam van.. tény,hogy talán egy kisebb váz jobb lenne, de max 56os. Azért az 52es az már lehet kicsi lenne a 169hez
De tényleg az a legjobb, ha kipróbálja pár körön a kiszemelt bringát, vagy szakember véleményét kéri vásárlás előtt -
#17468 Szerintem az nagy. 185 vagyok, és 57 nekem éppen jó. Szerintem egy olyan 52 körüli lenne ideális. Stucnival és nyeregcsővel még mindig tudsz játszani, de összébbnyomni a vázat elég körülményes:D
Én még mindig olcsó rövid stucnira vadászok.. -
#17467 Így első blikkre szerintem 55-56 körüli, de a tuti mindenképp az, ha előbb mész pár próbakört a kiválasztott bringával -
#17466 Halihó!
169 cm magas vagyok és régi outit szeretnék venni, 75 cm a lábam az ágyéktól a talpig.
Ötlet, milyen magas váz kéne?
Kösz
SrAta -
#17465 jóvanna:D a végére már kezdtem vele megbarátkozni:D
-
Rainbow15 #17464 csopper trendi bicós stílus az most akkor mit jelent? Magasan van az eleje, vagy 45°-os a fejcső? Mert a fejcső ugyan úgy áll mint az átlag bicón, és a villa is csak 130-as, az semmi a DH bicókhoz képest :) -
#17463 Ejrodájnamikusabb:D Nekem különösen nincs vele bajom, bár a nem hajlított jobban tetszik.. -
#17462 amikor megláttam először, mert mentünk ki tekerni nekem ez jutott eszembe:
-
ba32107 #17461 Nekem rettenetesen tetszik :D -
#17460 ennek a hajlított váznak van vmi ergonómiai jelentősége?
azonkívül, h sztem k.rvaronda
viszont nem neked ill. kerékpárodnak fika ;)
mert, a a Kelly's is átállt az összes cangájával erre designra
-
#17459 Csak úgy kiváncsiságból, a Hayes tárcsák vastagabbak? Mintha hallottam volna ilyet, meg most ért ide a fék, és vastagabbnak tünik az átlagnál. -
dx #17458 ehhez a vázhoz azért komolyabb alkatrészek illenek... -
Balee 007 #17457 Brutálisan szép gép :D -
#17456 akkor csak 3an vagytok:D de ezt én már személyesen is elmondtam:D Elhiszem, hogy jó váz, de ez a chopperes trendibicós hajlításos vastagításos dolog nekem nem bejövős:D
Am nemrossz vas:D
Csak ugye az a 16-18 kilóXD meg a defektjeink tnapxD
-
#17455 -
Bmx01 #17454 -
#17453 +1, mert nekem is:D Több képed nincs róla? Szerintem mindenki szívesen megnézné