22335
-
#17532 Piros bandázs=buzis
Piros bicikli=buzis?
Huh? :o -
#17531 Hát nem tudom, nekem minden eszembe jut róla csak az nem. Teljesen illik a bringa színvilágához/festéséhez -
#17530 nem tetszik, de ez is ki volt ott beszélve
kicsit talán buzis is :P -
#17529 Jól néz ki. De mi bajod van (vagy volt) a piros bandázzsal?:D -
#17528 természetesen nem piros bandázssal :P -
#17527 akkor a negyediken :-)
egyébként ilyen
-
#17526 Nem a tartó lötyög a kormányon, hanem maga az óra a tartóban. A sínes cuccban amibe betolod -
#17525 Hol van? Mert már a harmadik oldalon vagyok de nem találkoztam vele:) -
#17524 Erről a lötyögésről,amiről írtok az nálam nem jelentkezett még,jó erősen felrögzítettem fogóval és kész. -
#17523 Remek szerkezet,ami engem zavart,az az,hogy indulásnál nem kapcsol be magától -
#17522 egyébként nemcsak ezt érdemes megvenni szerintem pl a lánctisztító is nagyon jó, főleg ennyiért
és a tömítős spray-n is gondolkoztam -
#17521 szerdáig van ahol van utána új akció jön
mondjuk sokszor még ha marad pár darab szokták adni annyiért
én már évek óta akarok venni nagyon dicsérik de mindig lemaradok róla
itt egy korábbi teszt felhasználóktól vezetékes változatról
http://www.testbike.hu/velemeny/km-ora-ora/crivit-sport
-
#17520 ott van a förumban -
#17519 Hogy mi zavar be neki azt még nem tudom, majd kiderül. Remélem semmi:D A vízállóság jó kérdés, ha fröccsenő víz ellen írják akkor valóban nem abszolút vízálló. Az akció meg szerintem a készlet erejéig tart -
#17518 És milyened van, esetleg van róla kép?:) -
#17517 Mivel ez az óra is vezeték nélküli nem zavar be neki minden? pl nekem is van egy Cytek órám kb 8k volt (nekem ingyen mert kuponra vettem) és amikor felhoztam a bicót és ment a plasma TV akkor kiakadt az óra és folyamatosan 99km/h-t mutatott :D jah és olvastam hogy fröccsenő víz ellen van védelem akkor gondolom komolyabb esőben beázhat.
jah és még valami nem tudjátok meddig van akcióban?
ha ennek nem zavar be semmi a mérésben akkor lehet én is vennék egyet mert a mostani Cytek már kezd megbolondulni, már ki sem akar kapcsolni.... -
#17516 Egyértelmű az az igazi
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1207316514
-
#17515 Neked is outid van?:) -
#17514 ugye így kezdtem, hogy rakják félre nekem itt...... -
#17513 de pont ez az egyik hibája a tesztek szerint hogy könnyen kiesik
mondjuk az a vezetékes teszt
ne fájdítsd a szívem pont egy outi-val -
#17512 Na kész is a szerelés:) Direkt fent hagytam először a régi cateye vezetékes órát, megnéztem hogy mérnek egymás mellett. Tizedre ugyanannyit mérnek:)
A háttérvilágítás szerintem nem sokat ér, mondjuk többet mint a Cateye órán amin nem is volt:) Meg egy kicsit lötyög az óra a tartóján ami nekem fura, de kiesni biztosan nem fog. Egyébként jó kis óra, a kezelése is 5 perc alatt megtanulható, szóval szerintem jó vétel.
Köszi a tippért Brekinek:D
-
#17511 Hát, hogy addigra lesz-e nekik azt a fene tudja.. esetleg hívd fel őket és kérd meg, hogy rakjanak félre neked egyet, hátha:) -
#17510 mivel nem pesti vagyok most nem tudok, mint írtam, csak csütörtökön megyek pestre -
#17509 Hát a víztoronytól hmm.. nekem innen a tél utcából (majdnem árpád út) volt oda-vissza fél óra, persze kényelmes tempóban, ilyen időben nem sok kedve van az embernek gyorsan menni:) Volt még bőven, ha most mész tuti kapsz még -
#17508 ja és mennyi volt még? -
#17507 ez az újpesti víztoronytól vagy Újpest központtól mennyi időben? -
#17506 Igen,itt voltam -
#17505 ez az?
http://megyeriut.boltapro.hu/index.php?page=/hirdetesek/hirdetes.php&kod=162877 -
#17504 mert a barátnőm ott lakik őt hívtam, hogy vegyen egyet, de ő másikba ment
újpalotá-ra ott meg természetesen nem volt
és csak szerdán vagy csütörtökön megy vissza pestre addigra biztos nem lesz, én pedig csütörtökön megyek addigra már másik akciók vannak -
#17503 Miért? -
#17502 nemár ezt nem hiszem el -
#17501 újpest:) -
#17500 melyik lidl ez?
persze eszedbe se jutott, hogy nekem is vegyél :P -
#17499 Na megvan nekem is:D 43 fokban eltekerni a lidl-be óráért: PRICELESS -
#17498 nemér , hogy mindenki tud venni, csak én nem aki az egészet javasolta
és mostmár immposible is eltűnt...........
-
#17497 akkor jó:) -
#17496 Én is vettem egyet, és igen beállítható a km/h v mp/h -
#17495 Amúgy ez a crivit óra KM-ben is tud ugye mérni? Mert a termékfotón mérföld van azt látom -
#17494 Nekem eddig 50-52 körül. Ráadásul kátyús úton, de legalább tudtam fejből, hol vannak. De outin tökjó volt, elég volt egy picit ránehezedni a kormányra egyik oldalt, hogy kanyarodjak:D -
#17493 10/25-el nem megyek 50 felé soha. :(