22335
11330766891279474906.jpg
  • greg benz
    Ismerős a helyzeted nyugi:) Ma én voltam pl maxi-bike-nál,nézegettem fékváltókarokat, meg hozzá hátsó váltót. Gondoltam a fékkaromat,váltókaromat becseréljük,és ráfizetek még egy minimális összeget. Tudod mennyit kaptam volna a fékkarokért és a váltókarokért? 3000et:D Csak a fékkar volt 15:D
    Sajnos nem éri meg eladogatni a bringákat, ez egy ilyen biznisz..talán ha az ember szétbontja és alkatrészenként adogatja el, akkor kisebb a bukta, de minimálissal csak
  • Tsityu
    Igaz. 2 bringa felesleges. Nem véletlen váltottam másik kategóriára. Majd megálmodok egy korrekt, reális értéket.
  • Muttley
    A vége az lesz, hogy marad és nem adom el.
    a vége az lesz, h soha nem fogod többet használni, és áll benne a pénzed + egyre csak veszít az árából ;)
  • Tsityu
    #17565 hozzászólásban van a link. Kross Crime 3. Nagykeren keresztül sikerült nagyon jó áron hozzájutni. A gyári felszerelésből kapásból pár dolgot le is cseréltem. Az első hajtóművet egy 3 tányéros Deore XT-re, mivel eredetileg 2 tányéros volt rajta. A hátsó váltót lecseréltem egy Shram X-0-ra. A váltókarokat szintén Shram X-0-ra cseréltem. A képen ( #17549 ) látható gyári felnikre aszfalt gumikat tettem, mivel megyek műúton is. Vettem hozzá 2 XT felnit. Azokra tettem fel a terepgumikat és a felnik kaptak Hayes tárcsákat is. Az "aszfaltos" felniken a gyári féktárcsák maradtak. Ha action van, csak kicserélem kerekeket. Mindkettő kerék szettre 9-es XT fogaskerékcsoport került, szemben a gyári 8-as helyett. Cseréltem az ülést. Minden egyéb a gyári leírással egyezik. Még a fékrendszeren agyalok. Most Juicy 3-as hidrafék van. Nincs gondom vele, de Hayes-ben gondolkodok. Nagyjából ennyit. :-)
  • Tsityu
    3 éve beszer áron (250.000- )vettem meg hozzá a váltókat, fékeket,fék-váltókarokat, hajtóművet, hátsó fogsort, flight deck-es vezeték nélküli Km órát. A 2 kerék kicsit régebbi szerzemény. Azok még régebbi Dura-Ace évjáratúak. A vázat 115 papírért vettem anno. Ha összeadnám és elosztanám 2-vel, a kapott összegben nem tudnám eladni sajnos. Mindenképp bukik ember mindenen, ha eladásra szán valamit. Mivel az egyik legjobb bringám, sajnálnám eladni potom árért. Viszont tény, hogy az általam reálisnak tartott értéket sosem kapnám meg, mert kiröhögnének. Na, ezt akarom elkerülni. :-) A vége az lesz, hogy marad és nem adom el.
  • Tsityu
    Hali!

A váz 56-os méret. A bowdenek gyári tartozékként jöttek a fékváltókarokhoz és a fékekhez. Eredeti Shimano. A 2 fékváltókarnál SIS SP41-es van. Az első féknél (BR-7800) és hátsó féknél (BB-7800) is Shimano, de pontosan most nem tom milyen van.
  • datango
    bicaj jó mert fogyaszt.
    bicaj jó mert gyors (gyalogláshoz képest)
    bicaj jó ahol van bicaj pálya kiépítve...
    bicaj jó mert az enyém feltöri a nagy picsám.
    bicaj jó mert mehet tűzön vízen...
    bicaj jó mert olcsóóó
  • Ley Roland
    LINK
  • lippet
    Vagány ez a bicikli, mennyibe kerül egy ilyen? Milyen típus?
  • greg benz
    Azért a 200 az már kicsit erős:)
  • Muttley
    ha az oldschool ülést kicseréled
    lazán mehet fel a netre 150-200-ra beárazva állapottól függően
  • greg benz
    Nem gyenge..
  • Breki33
    nem felesleges
    volt előzménye
  • greg benz
    Én nem akartam mondani, nem akartam, hogy sértődés legyen:D Annyian sajnos nem vagyunk outisok itt SG-n, hogy külön topiknak kelljen lennie.. mint látható a másikban is leginkább Breki postol, néha-néha más is beírogat.
  • Máté94
    Felesleges a két topic. Ez itt bőven elég mindenre. :)
  • Breki33
    itt válaszoltam
  • greg benz
    Hát én meg pl mikor néztem Girot vagy Tour-t, ott majdnem minden bringán fehér bandázst láttam. Jó persze ott naponta cserélve van talán, de akkor is. Mondom: jót kell venni és teljesen oké az. Először én is egy 1500 forintosat vettem, hát egy nagy szar volt. Három tekerés után már lehetett tisztogatni, és persze olyan fehér mint új korában sose volt már.. És a sok pucolástól az anyaga is kezdett szétfoszlani. Ez a deda 3000 volt, de meg is éri!
  • Breki33
    Érdemes megkérdezni Grabbert-t is ő keni vágja a dolgokat valamikor a felét se értem annak amit mond.
  • Breki33
    Hát nem tudom itt a helyből elég komoly bicikliversenyzők vannak a környéken - ugye a hagyományok- de nem nagyon ajánlottak fehéret.

De van külön outis fórum :-)
  • greg benz
    De a legegyszerűbb, ha kiszámolod neked mennyibe volt a gép anno, és elosztod a kapott összeget kettővel:D Mert kb így van sajnos.. az enyém is majd' 170be van, és valószínűleg jó, ha 70et kapnék érte..
  • greg benz
    Elég jó kis gép, elfogadnám:) De a kerekeket minimum:D
    Szerintem tekintve, hogy a váz sem egy noname szar és tényleg full dura ace, valahol 100 fölött lehetne eladni. 130-140 körül talán(?)
    De nézz körül bikemagon, miket mennyiért árulnak (persze van pár elrettentő példa:D), és azok segítségével próbálj belőni egy korrekt árat. Vagy írj indexen az országútis fórumra, szerintem ott segítenek neked ebben
  • greg benz
    Nincsen gond a fehér bandázzsal, csak nem szart kell venni. Én most Deda bandázst használok, már ~ 1600km-t tettem bele, és egyszer sem kellett suvickolni, de komolyan!

• Breki33
    ilyet vétek eladni

a kerekeket kapásból elfogadnám

Milyen méret? Huzalozás bowdenszett milyen?

Talán kiindulási alapnak jó ez a kerékpár ami speciel piros és nem tetszik :)

http://apro.bikemag.hu/browse/orszaguti/kerekpar/colnago-dream-columbus-altec2-full-dura-ace-miche-carbon-ambrosio-excellence-56cmx55cm-l22785.html
  • Tsityu
    Jelenleg ez az új szerzeményem.

• Tsityu
    :-)
  • popzu
    Este van és jó kedvemben vagyok,adok érte 15ezer forintot,ha érdekel
  • Tsityu
    Igen. Magam építettem pár éve, mint minden eddigi bringámat. Mivel több, mint 2 évtized országúti bringázás van a hátam mögött, a vezetési morál, az utak állapota vitt a váltás fele. Sajnálom a bringámat, de 2 keró felesleges.
  • pajti
    Én nem tudom :D, de jó kis gép. karbon villa?
  • Tsityu
    Szasztok!

Bocs, lehet nem jó topicba írok. :-) Mennyit lehet kérni a képen szereplő bringáért? Sajátom, de váltottam mounti-ra és löketem sincs, milyen árak vannak jelenleg a piacon. :-)Full Dura-Ace-el szerelt. A váz Wheeler: Tempest 7100 Roadracing. A kerekek: Dura-Ace WH-7700. 2x10 sebesség, Flight Deck-es fékváltókarok. Körvonalakban ennyi. Előre is thnx!
    Üdv!

• popzu
    Ez vmi pulzusmérős cucc
  • Rainbow15
    Hmm ez lehet nem is az :D
  • Rainbow15
    ibéj
    kb. 4e ft szállítással MO-ra, vám nélkül, és ha valószínű az ÁFÁ-t is megúszod, ilyen olcsó cuccokra nem szoktak rá szállni.
  • Breki33
    Ilyen az enyém

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=434
  • Breki33
    frakó megkértem egy ismerőst hogy hazafelé Siófokon is nézze meg ott is elfogyott a Lidl-ben...........
  • Breki33
    én bandázsról beszélek

mondjuk itt a fehér se célszerű
  • Mark007
    Elvileg lehet kapni íbéjen ilyen órát. Igaz eleve 3e és még arra jön a szállítás.
  • pajti

Nekem pl. nagyon tetszik ha piros a gép (Hegyek Pokla feeling:D)
  • Breki33
    ja és elég könnyen koszolódik
  • Breki33
    a túl sok piros buzis
    egyébként nem piros bicikli

ja és a rózsaszín bicikli a buzis illetve lányos
  • greg benz
    Hát jah, érdekes felfogás:) De múltkor valaki egy másik fórumon az UCI csíkokra írta, hogy buzis..
    Popzu korábbi kommentjét támogatom amúgy, az kár, hogy indulásnál nem érzékel automatikusan, meg kell nyomni a felső gombot..