Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want peace, prepare for war!\"
2004 es vagy öregebb az a váz.. akkor volt ez a narancs fekete..
És az a rugóstag konkrétan egy szar.
Az Ih-ban egy fox dhx3.0 van.. Az a váz amikor "új volt" kb 6x ért többet mint a stinky..
Szóval nekem nem lenne kérdés..
Downhill!!
Plusz egy fos ahogy mozog. Nekem volt Konám tudom mirõl beszélek..
Én szerintem 200 ért drága is.. Én tuti nem venném meg a Konát.
Én az ironhorset venném meg. Jobb cuccok vannak rajta, és jobb a mozgása, jobb bringa..
Downhill!!
Mind a 2 váz elég öreg, tehát ilyen szempontból, teljesen mindegy.
A Konaban egy nem tudom milyen tag van. Az Ironban viszont egy Fox DHX3.0 ami egy sokkal jobb tag túlfolyó tartályos, több állítási lehetõséggel Sokkal jobb minõség.
A telõ ironhorse egy sima VF marzó. Kona meg egy drop off. Amik igazából semmit nem érnek, de használható..
Konán Hayes Nine van ami nem egy jó fék. Az Avid Jucy viszont erõsebb jobb.
Hajtás ugyan az.. Olcsó de jó..
Az Ironon Spank kormány van ami jóval többet ér mint a sima Kona ami a stinkyn...
NA ez az összehasonlítás.
Aztán egy saját vélemény:
Igazából a kona erõs váz, de a mozgása katasztrófa. Nagyon sokan nem szeretik.. A bicó viszont ha jól emlékszem ez a szín 2004 es kiadás.
Az Ironhorse is nagyon régi, ugyanakkor szerintem biztos, hogy sokkal szebben mozog, mint a stinky.
Kb Big hit a mozgása van.
Szóval én azt gondolom, hogy az Ih..
De mind a 2 t ha megnézed, nagyon nézd meg nincs-e repedve törve csavarodva stb stb....
Downhill!!
\"If you want peace, prepare for war!\"
irigykedve néztem végig a videót, nagyon élvezetes volt 😄
a cigányokra említett hasonlataidon megfeküdtem 😄DDD
Talán ez a táj az egyetlen, ami hiányzik Szegedbõl. 😞
Várjuk a következõ videót (és a térképet 😉)!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
,,atomtámadás alatt is bringáznának" haha 😄😄😄😄😄😄
Olyan megoldásokkal van tele ez a rendszer, hogy öröm nézni. Szerintem ennél finomabb cuccról nem is álmodhat egy bringás.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Én ezidáig téli álmot aludtam,úgyhogy a pénteki tekerésem csak állapotfelmérés volt,…akit érdekel megnézheti.
Videó itt:
http://www.youtube.com/watch?v=713EL6v37l8
vagy itt,ha a beszúrás nem sikerül:
http://cobranco.atw.hu/
http://cobranco.hu/
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
(bár 3 imbuszkulccsal, 2 fogóval, meg egy csõfogóval is sikerült szal...😄)
Lehet beruházok rá, mert szerintem bõven jó árban van így egyben az összes szerszámmal/célszerszámmal.
köszönöm.
De én arra tippelnék, hogy nincs rászorítva rendesen. Gondolom Ahead-es.
Emeld meg, és mozgasd a villát elõre-hátra. Ha úgy is kotyog, akkor laza..
Ha nem..akkor tippem sincs, mi más mozoghat..Csak a villa belseje..
Ismét hozzátok fordulok segítségért.
Sajnos már tavaly is jelentkezett ez a probléma és akkor sehogy sem sikerült megoldani
na szóval, mikor egy komolyabbat fékezem kottyanik egyet a kormány
( nem a teleszkóp ez egészen biztos). Talán a kormánycsapágy de ezt sajnos nem tudtam biztosan megállapítani.
Próbáltam meghúzni többször is de hiába, szervízbe is 6* vittem de nem tudták meghúzni úgy hogy ne adja ezt a fura hangot.
Esetleg van valakinek ötlete mitõl lehet és hogy hogyan lehet megcsinálni?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nem hiszem. Mondta az eladó, hogy "szaréhugyé" ideadja, nem kell már neki..😊 Annyira nem érdekel, a lényeg, hogy mûködjön 😊
Azzal a vázzal akkor csúnyán mellényúltál, jól át lettél cseszve a palánkon. Mert a leírásod alapján azon kívül, hogy valóban kerékpár váz volt, semmiben nem felelt meg annak amit te elvileg vettél<#idiota>#idiota>
Volt egy régi favorit kõnehéz vázam..az 122-es volt. Még mindig meg van, porosodik.. Vettem egy vázat, amirõl azt mondta az illetõ, hogy 130-as.. Postán jött sajna, nem is én vettem át, és hát 124-es volt, meg singlespeed, úgyhogy befürödtem vele.
Fel is adtam, aztán kaptam egy mailt, hogy lenne egy pözsó váz. 😊
Bikamagon nézegettem az órákat, mert venni akartam..már ki is néztem ebikeon egyet, erre megláttam 2500-ért meghirdetve egyet.
Túl olcsónak tünt, de azért rákérdeztem, hátha megvan még..
1 hét után válaszolt az illetõ, hogy megvan még, jeladókkal, mindennel. Nem tudom miért ilyen olcsó, de nem is érdekel. Már postán van a cucc lassan 😊
A flight deck óra nem kicsit volt mázli 3000ért😊 Hogy sikerült?
Õszintén szólva, vicces, de én egy használt 9-es Tiagra fékváltókarra építettem bringát 😄 😄 Megszereztem elég olcsón. Úgyhogy mindenképp 9-es sort kellett beletennem..azt pedig nem nagyon fogadta egyik régi acél váz sem.
2-3 hónap alatt találtam egy pözsót, amibe belement.
A kerekek nekem megvoltak 30-ból fûzéssel mindennel, újan. Igaz, egy kazettatest csere lesz a közeljövõben, mert az használt volt..
Most pedig mázlim volt, és szereztem egy flight deck órát mindennel együtt 3000Ft-ért 😊
Itt a környéken szoktam gurigázni, harkány-siklós-máriagyûd, drávaszabolcs, pécsre is bementem már párszor.
Ha jól tudom, akkor ha úgy állítod be, hogy a fékpofák eleje érje el elõször a felnit, akkor csökken a nyikorgás. Persze ha kõkemény a pofa, akkor nem fog megszünni. De én a helyedben elõször pofát cserélnék, mert az nyikorog, nem a féktest 😊
Hány sebességes sort erõszakoltál bele? 😊
Bár az alsócsöves váltást nem tudnám megszokni. Nagyobb sebességnél nem zavaró, hogy el kell engedned kormányt?
Jah és merre szoktál közlekedni vele?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Milyen fékbe lenne érdemes befektetni aminek még emberi ára van?
Jó rég nem jártam itt😊
Közben végre valahára, kb. 1 év vásárolgatás és szerelgetés után úgy tûnik véglegesen összeállt a Bianchi

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."