Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
De persze az is bitang erõs. Csak nekem valahogy nem jön be.. Nem azért mert szar, vagy ilyenek, csak drága mint a méreg, és annyival nem tud többet.
És szerintem nem szépek a karjaik.. Szóval én tényleg nagyon nagyon Saint párti vagyok..
Downhill!!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Downhill!!
Az xt is okés. De drága. Szóval ha nincs sok pénz és erõs kart akarsz truva.
Ha van sok pénz akkor meg nem szabad semmin gondolkozni! Csak Saint!!!
Downhill!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
\"If you want peace, prepare for war!\"
Ezt ítéltem meg a kérdésemre legalkalmasabb topicnak. Szóval.. Valaki felhomályítana a pályakerékpár szabályaival kapcsolatban. Láttam egy közvetítést a tv-ben, de nem annyira sikerült megfejtenem. Látom, hogy körbe-körbe mennek meg, hogy meg van dõlve a pálya, meg vannak sprintek a körökön belül... de így kb ennyi az, ami leesett. ^^"
Köszi.
Amúgy egyiket se venném mivel pofátlanul öregek és megviseltek.
Átalakító is megvan..de nekem azzal nem mutatja a benzinkútnál, hogy mennyi van benne..:S
Ilyen Presta szelepem van
És ilyen átalakítót használok hozzá.

gondolom neked is szingó szelepes.. Hogy fújod fel? Mert én konkrétan megszívtam vele tegnap. Bevittem a boltba, mert azt mondta, hogy majd megmérjük mennyi van benne.. Hát, 3 pumpa közül egyik sem nyomott bele, cserébe leeresztette, és az egyiknek még a nyomásmérõje is kiakadt..😄
Benzinkútnál meg nem méri, hogy mennyi van benne.
A vázad ilyen drága volt?
Nekem egy 10-es volt meg egy suntour mountech régi hátsó váltó, ezért jött a váz, csapágyai, nyereg, meg az elsõ váltó 😊
Szóval pontosan nem tudom, de köbö 90-100e a max.
Bianchi - 42000
Váz matrica - 1500
Fékkar - 15000
Nyereg - 7500
Fékek - 8000
Hajtómû - 8000
Bandázs - 3000
Gumik - 10000
Felnik - 22000
Váltók - 14000
Váltókar- 1900
Pedálok - 7600
Lánc - 4800
Sor,bowdenek,nyeregtáska, szerelés,egyebek - 8500
Mondjuk, azthiszem, ha az acél váz merevnek hat, akkor ezen meghalnék..😄
Ez kb. azt a kurva! szint. Ha valaki elvinné 150ért (nekem kb annyiba van) a Bianchit rögtön akkor lehet erre hajlandó lennék lecserélni😄 Aztán persze ezt is az ízlésemhez igazítanám. De ez ennyiért parádés! Mondjuk az 58as váz már lehet nagy lenne nekem
Sokkal nagyobb kényelem, fõleg városban. Pl. ha hirtelen kéne megállni, és erõsebben fékezek, közben le tudok váltogatni, hogy ne induláskor kelljen szenvedni. Ez elég érdekes mutatvány lenne vázváltóval 😊
De hát azért meg lehet azt is szokni gondolom 😊
Már várom a flight decket..😊
A campa fékváltókarokat nem nehéz beszerezni, bikemagon is mindig látok belõle. Pl ez a xenon is nevetségesen olcsó, bár elég fapados is cserébe, élen például a mûanyag karral😊 De ha nem kéne az egész rendszert újraépíteni hozzá, akkor szerintem vennék egy olcsóbb Campa fékváltót, így viszont inkább maradok a vázváltónál, így, hogy már pozícionált úgysem olyan gáz, fõleg, hogy most az új sorral, lánccal úgy vált mint a parancsolat😊)
De szerintem egy Dura ace már túlzás lenne hobbi szintre.. 😊
Campa fékváltók fényévekkel jobban, csak hát akkor campa rendszert kell venni.. Azok meg drágábbak ha úgy nézed, meg nehezebb beszerezni..Persze nem lehetetlen 😊
Itt van a Dura ST-7900-as fékváltókar, annál minden bowden bemegy a bandázs alá.
És itt van egy Campa is példának, de a Campának asszem az összes fékváltókarja ilyen megoldású. Sajnos a shimanonál csak a legdrágább típusok
Ez speciel túl hosszúra van szabva szerintem 😊 De a látvány hasonló.
Engem nem zavar egyáltalán😊
A hátsó agy volt használtan 6, a többi új. nem tudom pontosan, A felni darabja 4e volt. Elsõ agy is 4e.
30-ban megállt az tuti. Plussz a gumik, ami 8e volt a kettõ együtt 😊
Bikemagot minden nap szinte óránként nézem meg, rá vagyok kattanva ne félj,szóval láttam már ezt meg azt😊 A kusza kábelek alatt erre a látványra gondoltam:
Örültem, hogy a rejtett bowdenes fékkarokkal sikerült eltûntetni a kormányon hülyén álló kábeleket, nem akarnám ezekkel helyettesíteni, még ha útban nincsenek is😊 Egyszerûen zavarna, szeretem a letisztult dolgokat. És sajnos még a 105ös fékváltókar is ilyen, asszem egyedül az ultegra és a dura ace ahol már rejtve van a fékváltókar összes bowdene.
Hát, a képeken nem látszik, de ez is rejtett bowden. Pontosabban a fékbowdenek futnak a bandázs alatt. A váltóké pedig oldalt jön ki, és mennek az alsócsõhöz. Ahol neked a váltókarok vannak, ott nekem 1-1 bowden feszítõ. De egyáltalán nem mennek összevissza, igazából észre sem veszed, hogy ott lennének 😊
Nézegesd a bikemag aprót gyakran. Mikor megvettem ezt, pár napra rá volt fent 105-ös fékváltókar(jobb-bal) szintén 15e-ért, és nem volt bajuk. Úgyhogy, ha mázlid van, te is kifoghatsz egy párt olcsón 😊
Felnit pedig nemadom, megszenvedtem érte 😊Utolsó két darabot vettem meg valószinûleg az egész országban, az egész raktárt áttúrták nekem 😄
Lett volna Vuelta airline 4-es, aztán rodi airline, de csak fekete volt.
Végül mikor letettem róla, hogy lesz fehér felnim, akkor szóltak, hogy mégiscsak találtak 2darabot 😊
Fékváltókarra én is gondoltam amúgy, de nekem ez nagyon nem tetszik, hogy a sok bowden ott elõl ilyen hülyén tekereg össze-vissza. Shimanonál csak a csúcsmodelleknél van rejtett bowdenes fékváltókar ami egy vagyon lenne, vagy Campa-t vehetnék de az sem olcsó, plusz nem tudna valszeg a shimano cuccokkal dolgozni, meg hülyén is venné ki magát😄
Sok kép nincs róla egyelõre.
A vázat én is csak szerencsével találtam..pontosabban õ talált meg engem 😊 De ezt már leirtam.
Hát. Legfõképp Tiagra szint. A fékváltókarok, a hátsó váltó és az elsõ agy Tiagrák. A hátsó agy és az elsõ váltó 105-ös, de az agyon sajna kazettatestet kell majd cserélnem 😞
Acor fékek vannak rajta, használtan vettem 2 darab ezresért, de megfognak 😊
Hajtókar egy nagyon régi(~25év) Aero Coronado, összesen 540gr+csapágy.
Ez sem tökéletes, 42/52-es, ami kicsit nagy még így. Bár elférne, de szükségem lenne egy kis tányérra is, 30 körül.
Sor pedig Shimano CS-HG50-es(12-25 ha jól tudom fejbõl)
Kormány altrix, stucni BBB 120-as amivel megszívtam, mert 60-as kellene, de hát ez volt az akciós 😄
Nyereg selle Italia, grátiszként kaptam a vázhoz 😊
Pedálokról nem sokat tudok, japán klipszes, csak klipszek még nem vannak egyelõre 😊
Felnik Rodi Stylusok, Schwalbe Blizzard 23-as külsõkkel, BTS küllõk.
Szeretnék majd SPD-t,de hát drága a cipõ..

Tehetnél még róla pár képet, meg érdekelne a felszereltsége😊 Látom fékváltókar van
A két általam épített bringa:
Vicces dolog outiról átülni montira..Mintha egy fapadról ülnél egy fotelbe..😊 Persze a sebesség az ára 😊
amúgy szerinted melyik? 😄
\"If you want peace, prepare for war!\"