Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként menni azt nagyon jó vele, most is csak azért cseréltem le mert itt a faluban van nem 1 földút és a kavicsokat nem nagyon szereti, és a felnirõl sem akarom a festéket leveretni, no meg már kicsit unom az állandó aszfaltot😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ezekkel a gumikkal tud furcsán kinézni az biztos😄
A fekete-zöld meg külön tetszik😊
Kicsit olyan hatása van, mintha 28-as kerekek lennének..

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
1. a Giant ugyan kurva öreg, és látszik is rajta, de egy régi dh bringa.. Tehát erõs, sokat mozog, jó kerkei vannak stb stb.. De rohadék öreg😄
2.. a Mongoose, fiatalabb sokkal, de nem dh, bringa. Mozog meg minden, nem rossz összeállítás az sem..
A fiatalabb mivoltja miatt, talán a mongoose, de mivel nagyon nem szeretem õket, és Dh -s vok, inkább Giant..
Downhill!!
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-78866
http://forum.bikemag.hu/apro/hirdetes-74104
a giant sajnos csak 2003as de elvileg nagy igénybe vételnek nem tette ki mivel nem sok ideje volt menni
Sajnos az a csoda ha rendes autóssal találkozok, de legalább vannak😊
Épp ma tekertem egy eléggé szar úton, még montival se szivesen térnék vissza oda 😊 Ha tudok, jobbszélen megyek, de most esélytelen volt, úgy hogy kicsit cikázva kellett mennem, mert különben belezuhanok a kráter mélyébe 😊
És láss csodát, volt aki kivárta amíg letudtam húzodni, és kikerült normálisan.Persze ellenpéldából több volt..
(Normális ember 4-5 évet kapna; simán.)
ma 19:42 | privát | válasz erre | #13637
Lehet most sokan fogtok anyázni.. de azt mondom:
szívem szerint beleborítanám az összest az árokba, de minimum beküldeném az alváz alá. életveszélyesen közlekedik az összes!!!
A bringások épp azok, akik le sem szarják soha, hogy mennyit ittak..kijönnek a kocsmából.. jobb esetbe nem mászva, és ülnek fel a biciklire."
Ezt az emeletes barmot.. hány (halálos) balesetet is láttunk már a híradóban amit ittas és/vagy tudatmódosító hatása alatt "követett el" autós?
SZÁNALOM!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Szerintem is elég béna az új apró, ráadásul túl van bonyolítva
Hátha érdekel 😊 Ronda meg minden, de mûködik.
Mellesleg az új apró elég rondán néz ki..:S
Lehet venni jeladót külön? Csak mert ha a végén annyiba jössz ki mint egy új cucc ára akkor nem csináltál nagy boltot😄 Mondjuk elég drágák ezek a flight deckek amennyire én tudom
Az órával át lettem baszva féligmeddig 😊 A fej tökéletes, csak hát a jeladó enyhén szólva hiányos.. Úgyhogy, azt kell be kell szereznem. Mondjuk így is megérte 😊
WTB nyereg, RS Recon teló (ha jól látom)...
250e Ft körül ki lehet hozni szerintem újonnan.
http://forum.bikemag.hu/microclassifieds/photos/f43e62af6b0a18f706c600298b629999.JPG
Pedig kihozhattad volna az intenset😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Minden cserélve van benne perselyek szimeringek, olaj.. 100e hufot kérek érte, de hát eddig csak 2 érdeklõdõ volt.. Remélem valaki nagyon bekattan rá azt viszi..
Szóval várja a sorsát.. A Fox meg bent figyel a bicóba..😄
Downhill!!
#16455: Én Manitou Circus Expertet fogok venni szerintem 100 ezerért már lehet kapni ha ügyes az ember; és kibaszott jó azt hallottam. És a specifikációk is emellett tanúskodnak.
Am ma voltam pesten terror házába osztállyal😄 gondolkoztam rajt h felhívlak h összefussunk😄
Én is most vettem új villát.. Egy használt Fox 40 rc2-t😄 ÁÁÁ Nagyon zsrí király:😄
Downhill!!