22335
-
ba32107 #17732 Jól nyomod! Pont ilyen tippek érdekeltek. Egyedül az a gondom, hogy nekem valamiért a felsőcsövön felül futnak a bowdenek.... így nem nagyon tudok ráfektetni oda semmit (vagy igen? ha igen, hogyan?). Meg sajnos ilyen közepes méretű hátizsákom sincs (van egy normál méretű átlagos hátizsákom, és egy nagy 70 literes túrazsák). -
#17731 Én a kormányra ráraktam egy hátizsákot, amit rálógattam a felsőcsőre. Abba raktam 3-4 liter folyadékot, meg szerszámokat. Ehhez kicsi táska jó, mert az nem fog beleérni a lábadba. Ennek a tetejére kötöztem rá a hálózsákomat, úgy, hogy megállásnál könnyen hátrahajthassam, hogy tudjak inni. Egy polifoamot pedig a villa vállára kötöztem rá, így az egyáltalán nem volt útban. U-lakat a vázra volt rögzítve, egy lánc meg a nyeregcsőre feltekerve. Minden más cuccomat egy katonai hátizsákba raktam. Ilyesmibe. Oldalsó zsebben elfért egy pár cipő, hogy ne SPD-ben kelljen mászkálnom. Ruhák, kaja, meg ilyenek elfértek benne mind. -
ba32107 #17730 Még mindig nem mondtunk le teljesen a balaton körbetekerésről :) Bardocz, a cuccok szállítását hogy oldottad meg? Hátizsák? Csomagtartó? Jelenlegi állás szerint mi hárman mennénk, három napra. 1 sátor, mindenkinek ruha, kaja, stb. Csomagtartónk, bringás táskánk nincs (venni se nagyon tudunk/akarunk, mert a túrára épphogy lesz pénzünk). Nagy hátizsákkal mennyire vállalható egy ilyen túra? Még sosem vittem nagy súlyt bringával. Mit javasoltok, hogyan oldjuk meg? -
#17729 jelenlegi állapot:
[center]
-
#17728 erre csak annyit: köcsög gecik. felháborító. :D -
#17727 úúde felidegesített a posta.
Jött volna megint egy avid elixir meg egy hayes stroker trail. Adtam volna el. Már vagy 5 napja ide kellett volna érnie.
Mint kiderült ugye, megvámolták. Annak ellenére, hogy ajándék volt ráirva..
Ez még oké, benne van a pakliban. De hogy összefogdossák a tárcsát, olajat kibontsák, aztán úgy hülyegyerek módjára visszapakolják bele, az azért felbasz.. Ráadásul a féktest, fékkar is be volt csomagolva alapból ilyen buborékos zacsiba, azt leszedték, de szerencsére nem tudták kiszedni a pofák közül a hézagolót.. -
Rainbow15 #17726 oks :) -
#17725 szal most vasárnap vagy hétfőn:D -
#17724 hú hallod jövő vas délután, de legkésőbb hétfőn mindenképp:P ;) -
#17723 Nem esnék fejre azért egy 10 centis vasdarabbal a koponyám felett. -
#17722 Menjél, keresd meg őket... -
#17721 adja -
#17720 Ne foglalkozz vele, egy idióta.. minden topikban trollkodik kicsit -
#17719 ezt két szippantás között írtad? -
#17718 Nekem is van biciklim de nincs rajta hátul kerék mert defektetkaptaméscserélni kell,már 1éve úgy állszerelés közben meg valami bogyók estek ki hátulrólnemtudom mi lehet az olyan mint az ólom deelgurultak. -
#17717 Amikor én tekertem vele sötétben, akkor ha jött szembe autó a bicóút mellett, akkor mindig becsuktam a fél szemem, hogy az a pupilla ne menjen össze, viszont emiatt megszűnt a térlátásom, és egy kanyarban mentem tovább egyenesen:D -
sügérmanó #17716 Sziasztok!
Első alkalommal kerül megrendezésre 2011. szeptember 4-én a Bodnár Bertalan Kerékpáros teljesítmény túra, amely útvonala ösvényeken, ártéri utakon és szinte kizárólag csak terepen vezet. A teljesítménytúra ideje alatt a család többi része, főleg a gyerekek is kikapcsolódhatnak a kalandparkban vagy a számukra tervezet ügyességi versenyen. A táv 27 km, az útvonal végig a Mártélyi Természetvédelmi körzet területén vezet. Az esemény a facebookon is megtalálható : https://www.facebook.com/event.php?eid=172591532811226&ref=ts -
Knabb #17715 Na nyomattunk cimbivel egy 50-60 km-es kis túrát a bp-n a csöves bicóinkal :Dkb egyfolytában anyáztunk mert mindíg volt valami :D:D, hol a lánc ugrált hol a fékem szállt el, az övéiről nem is beszélve, de megoldottunk mindent
A Longus lámpikák elég jól szuperáltak, jó messziről látszik, kb 50m-terröl megvilágítja elég jól a táblákat, még az utat is láttam vele hazafele, azonnal fel tudtuk tenni egy lakáskulcs segítségével Úgyhogy úgyérzem remek vétel volt 1700Ft ért. -
-
-
Rainbow15 #17712 valamikor 1 ride Nyuszin? -
#17711 Ugyan az mint neked, és nekem is nagyon tetszenek:) Ráadásul elég jó áron is kaptam őket -
#17710 Hát ha ezért büntetnek meg be is kaphatják tövig... -
ba32107 #17709 Oks :D köszi a segítséget! -
#17708 próba szerencse,viszont ha sikerül valahogy összeolvasztani a két ötletet akkor majd jöhetnek nyugodtan "hogyan készült" képek! -
ba32107 #17707 Húú... akkor amiket én néztem valószínűleg töltővel voltak :D Az csak a gondom ezzel a verzióval, hogy szerintem ez a tartó nem fogja bírni a rázkódást (a faágakról nem is beszélve). De holnap elmegyek egy boltba, és kipróbálok egy ilyen tartót. -
#17706 biztos? -
ba32107 #17705 Én is gondoltam erre, de az az autós tartó önmagában vagy 7000 forint :S -
#17704 Na akkor megvan én mit csinálnék,ezt az elvet ötvözném ezzel -
ba32107 #17703 Most Samsung Galaxy S-em van, előtte nokia 6131 volt. -
#17702 megkérdezhetem hogy milyen telefon? -
ba32107 #17701 Ez nem rossz, de nincs fényképezőm :D Telefonomat használom fotózásra már évek óta. Valami olyasmi stabil tok kéne, amibe azt bele tudom tenni. -
#17700 ez nemrossz, bár én az elejére tenném a bukóak, mert így nagyon sérülékeny, mert ugye kiáll:S -
#17699 szigszallag -
Báár szerintem a legjobb mégis csak kamera vagy digit.fényképező lenne,mert azoknak az alján van állványhoz csatlakoztato és akkor egy ilyennel letudnád,ezt beleraknád valahogy sisakba fent és kész -
#17697 csak nem szabályos és megvágnak a rendőrök mert nem borostyánsárga -
ba32107 #17696 Menet közbeni kamerázást hogy tudnám megoldani legolcsóbban szerintetek? Olyan kamerám nincs amit könnyen a sisakra tudnék rögzíteni. A legjobb a telefonom lenne (korlátlan ideig, jó minőségben vesz), de nem tudom hogy tudnám felrögzíteni. Valami home-made tokban a mellkasomra esetleg.... :D -
ba32107 #17695 Milyen Avid? NEkem single digit 5 van és nagyon meg vagyok vele elégedve :) -
#17694 Persze ezen a képen semmi sem látszik belőlük, ez most mellékes:D -
#17693 Pár kisebb újítás: Shimano Alivio(2011) hajtás került fel, és Avid fékek :)