Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És milyen tányérok vannak elõl?
Mondjuk, én most csak a 42-est használom egy 12-25-el. Keresztbe van sajnos, de még így is boldogulok itt Egerben 😉
Egy 30-39/40-50-es hajtókart akarok majd, azzal tökéletes lesz
Alföldön meg mikor múltkor jártam arra, még nem volt hegy😄 Úgyhogy szerintem bõségesen elég lesz az a 12-23 😊
Ez van most:
11-12-14-16-18-21-24-28-32
Amire gondoltam:
12-13-14-15-16-17-19-21-23
12-13-14-15-17-19-21-23-25
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De a tippem a monoblokk, agyak, nyereg, nyeregcsõ, gumik..tán a fékek is.
Vagy csak lyukas a vázad, és tele van vízzel 😄
9-es váltókar kissebbet mozdít a váltón, tehát nem lesz jó.
A váltókarnak meg a sor sebesség számának meg kell egyeznie. A váltó lefele kompatibilis.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Monti után ez pehelysúlyú gép most.😊 Sõt..Mindenki azt mondja, hogy ez össze fog szakadni...😄
Valószinû lesz egy Sora integrált hajtókarom 😊 Itthon nem láttam még sehol, neten viszont találtam egyet kb. 16e Ft-ért. Nem vmi szépség, tiszta ezüst szín, de relatíve olcsó, és integrált.
Sõt, szoktak outisok XT váltót használni. Hogy miért, azt nem tudom, de szoktak😊
Igen amúgy, tudom. Van/Volt egy haverom akinek már kb. 1 millióba van a bringája. Mindenbõl XT vagy XTR kellett neki, még abból is amibõl nem volt😄 4 dugós fék, meg floateres váz satöbbi. Õszintén szólva, eddig csak a városban láttam vele, bár állítása szerint volt mátrában is vele.
A lényeg, hogy nem használja ki, de hát menõ..
De hát, ebbõl élnek meg shimanoék😄
A másik meg a carbon õrület... Amit vettem kulacstartót 2500 volt. Volt mellette carbonból ugyanilyen kerek 20e-ért. Nah azt senki ne magyarázza be nekem, hogy megéri azért az 5 grammért😄
Acera 9 speed
Amúgy kezdek rájönni, hogy városba teljesen felesleges monti sor. Csak kérdés, hogy XT szeretné e az országúti sort? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 11-32 és 11-34-et kezel csak, amit furcsálltam is... Nem tud valaki valami okosat? 😄
Amúgy nem csak versenyzõk vesznek durát, hanem olyanok is akik azt sem tudják mi az, csak menõ mer az a csúcs, pénz van, oszt felpakoljuk a kerékpárjármûre<#buck>#buck> sokan vannak akik szimpla sznobizmusból vesznek ilyen élvonalbeli szintû cuccokat.. arról nem beszélve, hogy sokszor vitatható, hogy mennyivel jobbak ezek mondjuk az ultegránál és egyebeknél😊
XTR meg Dura-Ace legyen mittomén hány sebességes. Azt úgy is az veszi, aki versenyzik köbö.
Na de már lassan az Acera is 9-es..
Az meg, hogy 1-2-3-ban kattan egyet..kibirható bõven azthiszem 😊
Mondjuk nekem ami bejön, az Durca Ace Di2. 😊
Váltóból és hajtásból legalább:
Shimano Acera, de inkább Alivio
vagy
SRAM X4 (X5 és felette úgysem kapsz ennyiért)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Haveromnak vettem egy integrált hajtókart, beakartuk rakni, de nem jött ki a monoblokk.. Elvittük boltba, a fickó egy cca. 1méteres villáskulccsal ugrált rajta, de meg sem nyekkent.. befújta csavarlazítóval, szintén semmi.
Van még valami megoldás? Brutálisabban nem merem már, mert félek, hogy vagy a váz törik, vagy menetestül jön ki az egész 😄