Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
32 küllõs NS driveres agyat idiótaság lenne befûzni 36 lyukas felnibe? késõbb lenne ennek valami következménye? esetleg van így valami hátránya?
:3
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Üdv!😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Biztos nem érdekelnek használt bringák? Lehet találni olcsó, jó állapotút, és mérföldekkel jobb felszereltségût mint ezek.. Némelyik alkatrész szinte noname kategória 😞
Egy-két modell amit nézegettem:
(sajnos linkelni még nem tudok, sry)
Kelly's Coach 2010
Merida Crossway 10V 2009
Gepida Alboin 200 Crs
Alpina Eco C10 2011
Ezekrõl mi a vélemény, melyik inkább mint a másik? Elõre is köszönöm!
A legegyszerûbb viszont ha keresel egy-két boltot, beméssz, elmondod mit is szeretnél, aztán majd mutat valamit. Úgyis ki kell próbálnod élõben.
Igazából a márka nem teljesen, de tökmindegy. Inkább a felszereltség számít ugye. De ahogy most elnézegetem, eléggé alja kategória sajnos 😞
Merev villa, vagy teleszkópot is szeretnél?
Positive Mental Attitude
Belépõszintû hm 200-350 kb; lehet keveset mondtam.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ki akarom szedni a monoblokkot, de egyszerûen nem bírom megtekerni. Az egyik oldaláról már ki tudtam tekerni, de a lánctányéros oldalról nem... egy ideig tekeredett, szép nagyokat reccsent... azt most újra megszorult, de olyan mintha nem tekeredne kifele semmit...
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
\"If you want peace, prepare for war!\"
Amikor ráülsz a bicóra, kb 1 centit megül..
Amikor nyomogatod le tudud nyomni rendesen. Én Pl a Dh villám pedig az 20 centit mozog le tudom nyomni álló helyzetben vagy 17 et.
De.. Viszont a gyengébb villákon és ebbe bele tartozik a tied is, nincs compresszió állítás. Ez azt jelenti, hogy álltában le tudod nyomni 17 centit, viszont amikor mész vele, és kapja a pofonokat a benne lévõ olaj megfogja a villát és nem engedi lekoppani.
Ez a gyenge villákból hiányzik. De van benne elasztomer aminek szintén ez a feladata. Tehát ha álló helyzetben le tudod félig nyomni az kb jó lesz..
Downhill!!
NAGYON JÓ VÁSÁR VOLT! A vázat nem ismerem, de a felszereltség belépõ kategória. a teleszkóp meg a váltók bõven elég amire neked kell.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
De most komolyan azt mondjátok hogy annyira szar, hogy nem jó egy hobbi biciklisnek?
Féket koptasd, hátha jobb lesz, de ha valami tektro szerû, akkor ne várj tõle sokat.
#16658: egy kicsit tényleg az volt, de nagyon jó ajánlat volt (csak a felét kellett most fizetnem), és több pénzem nem volt rá. Vedd figyelembe hogy én azért nem olyan szinten akarok bringázni mint ti 😊
A tárcsaféknek meg az elején kell pár km míg bekopik kicsit, javulni fog valamennyit a fékhatás.
A konfiguráció erõsen hobby XC kategória, de túrázni meg császkálni tökéletes. Csak semmi durvulás.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
1. a telót csak én érzem rettenetesen puhának, vagy minden teló ilyen? Pl. simán erõbõl kb a feléig le tudom nyomni. Ez így jó? Már felnyomtam az erõsséget maxra, de így is puhának érzem. Rugós teló.
2. mechanikus tárcsafékes elöl-hátul, viszont én nagyon gyengének érzem a féket. Mondtam az eladónak hogy állítsák be, mert a próbakör során is gyengének éreztem, de szerintem elfelejtették. Ha tövig behúzom, akkor mennyire kéne megfognia? Nyilván nem blokkolnia kéne, azt tudom, de gondolom erõsen és gyorsan meg kell fognia. Be kell esetleg kopnia? Mennyi idõ? Vagy vigyem vissza hogy állítsák be?
Bocs a hülye kérdésekért, de még sosem volt se tárcsafékes, se teleszkópos bringám.
Amúgy adatok, amiket megtaláltam a bringán:
Maga a bringa: Sprint Hektor
Teló: GILA T8 RST
Váltó: Shimano Altus
Fogaskoszorú: Shimano Acera
Gumi: Kenda
Fék, lánc: nemtom
Többi infót egyelõre nem tudok. Ezek mennyire gagyi/jó cuccok? Amúgy 80 volt, kedvezménnyel.