Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am Gordon nemtom mennyiért vette...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Középsõ rugóstag is Fox?
400eyerért???
Az durva...:S
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Jaja egy Fox 40 rc2 van benne most a Marzocchi eladás alatt😄
Ez a villa, iszonyat, olyan szépen mozog, meg egyáltalán, hogy azt nem is lehet elmondani..
Viszont ami gáz és úgymond ultra gáz::😄 Hogy ugye újonnan, majd 400 ezer pénz, és konkrétan zörög benne a rugó...D
Downhill!!
:3
Szép nagyooonn!!!!
#16735: <#wow1>#wow1>
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Hidraulikusnál ha felforr, akkor levegõsödik a fékcsõ, szóval minimum olajcsere, de szerintem semminek nem tesz jót a 100 fok feletti olaj 😊 Mondjuk azért ez nem egyszerû elérni nyugi 😊
Azért mondtam, hogy terepre tárcsát, mert megbízhatóbb véleményem szerint. Fõleg ha pl. nedves a talaj, növények, a felnire is kerül víz, és máris romlik a fékerõ V-fékkel. Tárcsával meg nem lesz ilyen gondja.
Hidraulikus meg (számomra) adagolhatóbb, ami, mint irtad, sokat számít, ha jobban csúszik a talaj. De ez csak egy szubjektív vélemény vala 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Most asszem 100%-osnak tekinthetõ...
Villa csere után:
Ime..

Downhill!!
Aszfalton használom csak. Hogy mennyit szánok rá az jó kérdés... túl sokat nem szeretnék, mégpedig azért, mert egyre inkább szeretnék kicsit durvulni, terepen menni, és ehhez egy jobb bringa szükséges. Tehát inkább arra gyûjteném a pénzt, minthogy a mostani alap gépembe öljem. Ez maradna utcainak, de ez még jó messze van (legalább 1 év), szóval egyelõre erre is kell valami jobb fék. A beállítással már többet foglalkoztam mint a felszereléssel, de így sem tudtam olyan jól megcsinálni, mint mások. Gondolom V-féket könnyebb beállítani, mint egy tárcsaféket.
Bolt van bõven (Pécsen lakom). Egyelõre nem érdeklõdtem komolyabban, mert elõször online kutakodom. Ahol vettem a biciklit, oda nem akarom visszavinni. Eléggé kontárok (úgy adták át a biciklit, hogy a hátsó féktokot meg sem húzták...), nem túl kedvesek, nem bízom bennük.
Köszi a segítséget még egyszer 😊 Vagy a két V-fék, vagy hátra V-fék, elõre BB7 variáció mellett fogok dönteni.
Amúgy mi történik hidraulikusnál, ha nagyon felmelegszik? Meggyullad az olaj? 😄
Vagy tényleg szakaszosan fékezel, vagy pedig elsõ-hátsóval FELVÁLTVA.
Így mindkettõnek van ideje hûlni. Hidraulikusnál már vigyázni kell, mert ha felfõzöd, akkor gázvan😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Terepre én már elgondolkodnék egy hidrás féken, hátra meg egy jobbfajta (pl. Avid Single Digit 7) V-fék. És akkor azzal tuti nem lesz bajod, meg is fog fogni.
Azért egy 20perces ereszkedés gyorsabban megfogja enni a fékpofát :S
Én általában aszfalton használtam, és ott is úgy, hogy nem fékeztem a lejtõ végén, mert bõven kigurultam.
Vagy esetleg két darab Avid Single Digit 7-es, és akkor olcsón jössz ki.
Féket felrakni nem bonyolult, JÓL beállítani annál inkább.
Attól függ mennyit kér a szerelõ, elõtte kérdezd meg. 1-2ezret szerintem megér, ha tipped sincs, hogy kezdj neki.
Még egy kérdés: ha veszek egy féket online, vagy valahol, akkor minimális tapasztalattal nekiálljak magam feltenni, vagy inkább vigyem el valahova? Gondolom ott jó pénzt fognak elkérni a szerelésért.
Attól függ mire használod. Nekem a montimon volt hátul bb7, használtan vettem, kopott pofával, 2 éve még mindig az van benne 😊 és még van rajta anyag..😊
Kösz az infót a felnirõl. Még csak ismerkedem a témával 😊
Amúgy ez a CNC-zett falú felni. Ez nem recés 😄
Amúgy gagyi a tárcsafékem, és gondolkozom hogy lecserélem egy minõségi V-fékre. Mit ajánlotok? Márka, stb?
Utána is olvasok mán'...😄
De akkor bocsi, nem nyert 😊
BTS HC elite