22335
11330766891279474906.jpg
  • thoomas
    Mivel a slick guminak sima a felülete, ezért tükör aszfalton az tapad a legjobban.
    Node mind1, kérdésemre még mindig nem kaptam választ :P
  • bardocz
    Mivel annak van a legjobb tapadása aszfalton...
  • SrAta
    megszűűnik?XD most ezt úgy mondtad mintha ammúgy olyan marhára tapadna a slickXD
  • thoomas
    Csak fosok kicsit, hogy ha esetleg le kell térni valami kavicsos, murvás útra, akkor gyakorlatilag megszűnik a tapadás...
  • pajti
    Hidd el sokat jelent az hosszútávon, főleg ahogy írtad is, aszfalton lesz a túra 70%-a. Én télen a hóban is slicket használtam :')
  • thoomas
    Jah igen, az a másik véglet:)
  • pajti
    slick gumit :D
  • thoomas
    Hétvégére be van tervezve egy kisebb bükki bringa túra:) Szilvásvárad-Nagymező-Bánkút-Mályinka-Szilvásvárad útvonalon.
    Ti milyen külső gumikat javasoltok egy ilyen útra? Szerintem 70% aszfalt lesz, plusz egy kis murva, kemény talaj. Most elől-hátul ballonos spezialized gumik vannak(fast trak, adrenaline), és mondanom sem kell, ezeknek a gördülési ellenállása nem valami jó:D. Szóval, Ti mit ajánlatok?
  • S2000
    Csináltasd meg valahogy fixre, szerintem az lenne a legjobb megoldás:)
  • Mark007
    Rugóstagokhoz nem értek, de tudtommal a szemtávolságot, és a rugóutat kell megnézni. Bár valahogy kétlem, hogy tescos bringába beleillik bármelyik normális tag.:S
  • Narxis
    Dehogy veszek, ezen kívül semmi baja. :D Amúgy is csak arra kell, hogy eljussak A-ból B-be, nem vagyok én ilyen biciklimeister.

Vettem gépzsírt is és ha nyomok vele rá egy kicsit akkor nem nyikorog de max. 1 hétig bírja, kitolja a zsírt mozgás közben.

Amúgy 6 éves bicikli, szerintem jól bírja ahhoz képest, hogy szinte minden évben addig használtam amíg nem jöttek a mínusz fokok.
  • Máté94
    Inkább egy új biciklit vegyél :D
  • Narxis
    Nem értek hozzá, egy noname tesco-s bicikli, de már szinte mindent lecseréltem rajta, normálisabb minőségűre, itt egy kép, most ezt akarom lecserélni mert nyikorog és szar:

• Ley Roland
    Vettem ma új gumikat.

Schwalbe Nobby Nic 2.25, Maxxis High Roller 2.5
  • thoomas
    Na még egyszer:)
  • thoomas
    A kép lemaradt:)
  • thoomas
    Végre megjött a cateye velo8 :)
  • SrAta
    milyen vasad van? mibe kellene?
  • Narxis
    Üdv skacok!

Kellene valami jó de olcsó hátsó rugóstag, én ezt találtam első keresésre: Link

Nem vagyok menő biciklis, csak közlekedésre használom naponta de a gyári már szar és nyikorog is, meg minden baja van. :D
  • bmate17
    mi a véleményetek erről a kerékpárról? LINK
  • SrAta
    Másodikat vinném:d triatlonozni akarok:D
  • hefii
    Ezt a megfontolandó ajánlatot majd a nyertesnek mondd! :D
  • DannyL
    Én nem vagyok nagyravágyó, nem fogadom el ingyen. Az elsőt elviszem 50%-os áron. Deal? :D
  • hefii
    Sziasztok!

Már csak 3.5 nap van a Specialized nyereményjátékból, így aki szeretné megnyerni az 1.1 millió Ft összértékű bringák valamelyikét, az gyorsan írjon véleményt akármilyen TestBike-on fentlevő termékről, vagy adjon hozzá újat :)

Ezek valamelyikével jutalmazzuk meg a nyertest:

1. díj

Specialized Camber FSR Elite 2011 - 570.000 Ft

2. díj

Specialized Allez Elite X3 2011 - 360.000 Ft

3. díj

Caprine Cross Three 2011 - 150.000 Ft

Nyerjétek meg ti valamelyik bringát! Jó véleményezést kívánok!

hefi
  • greg benz
  • SrAta
    PISTA
  • greg benz

• DannyL
    Én szombaton megyek 1 napos Balaton-körre.
  • cobranco
    Egy újabb tekerés...ez még nem az Alpok,majd az is jön!...ezúttal "csak" innen Szlovákiából:

Videó is van: HD 1080p

Jó szórakozást,akit érdekel!
  • S2000
    A Specializedet választanám, de a VooDoonak is jó választás:)
  • Tetsuo
    Annyira nem jok. ;)

Errol mi a velemeny?
    Nekem nem is kene 24 sebesseg, dehat nincs kevesebb a kinalatban sehol ennyiert...
  • Máté94
    Inkább egy trekking vagy egy fitness is elég. Angliában talán annyira nem kell teleszkóp. Már ha jók az utak.
  • Tetsuo
    Hello.
    Gondoltam veszek egy biciklit munkaba jarni meg turazgatni.
    Nem nagyon vagom a temat, hogy is kene valasztani.
    A tipikusan varosba valo bringakat meg a hybrideket is eleg torekenynek, a gumijukat eleg gyengenek tartom.
    Valoszinuleg egy mountain bike lenne jo, viszont azt meg nem ajanljak gyors varosi kozlekedesre, merthogy nehez, ragad az utra meg ilyesmik...

Kb. 400 fontot szanok ra, plusz 100 font lampa, esoruha stb.
    Eddig ezt és ezt néztem.

Annyit mar tudok, hogy 17-18" vaz illik hozzam, a kerek meg gondolom minel nagyobb...

A fentiek kozul melyik bringat ill melyik masikat ajanlanatok? Milyen mas szempontokat kell meg figyelembe venni?
    Koszonom.
  • SrAta
    XDDDDD ott a pont:D
  • greg benz
    Jaja
  • DannyL
    Kb. mint Bugatti Veyron-hoz légszűrőt a sarki Unix-nál. :D
  • greg benz
    Odabasz
    Élmény lehet hozzá stucnit szerezni
  • SrAta
    Aztakurva egysíkban a felsőcső és a stucni... betegállatt:DD:D