22335
-
#18173 Nem tudom, hogy ez pl tetszene-e??
Az ára irányár, kb 130 at szeretnék érte.. Ha érdekel írj! -
#18172 Mármint ha a merev vázat választod országútira való széles gumival. :) -
Blum #18171 Tegnap volt szerencsém kipróbálni egy átépített Mongoose Crosswayt (lentebb már beszúrtam a képet). Volt benne elől egy RST Neon (valami döbbenet jó az a teló) és Continental Contact gumik voltak rajta. Egyáltalán nem rázott szét és lehetett vele repeszteni rendesen. A váz geometriája nem igazán jött be (kb. 10km-t tekertem vele) ezért is mondtam azt,hogy nem pont ilyet keresek,hanem valami hasonlót. -
#18170 Ez itt már ott megbukott, hogy városban akarod használni. Szét fog rázni, mint a fene. Mehet is bele a 50-es gumi. :DD -
#18169 Nincs mit, bár így pont csak vázad nem lett :D -
Blum #18168 A váz elég zorall,felhívom holnap a srácot,hogy nem-e bontja meg a gépet. Kerekeket,gumikat,kormánycsapágyat,nyeregcsövet,bilincset meg talán a hajtóművet megtartanám.
Kössz a linket! -
#18167 Ez pl nem tűnik rossznak, kezdésnek szerintem mindenképp jó. Kicserélgetsz rajta ezt-azt és frankó lesz :) -
#18166 Sajnos az a baj, hogy vázat külön nehéz találni ,komplett bringát előbb találsz :( -
Blum #18165 Na,ezaz. Ilyen gépet szeretnék összeépíteni,csak első telóval együtt. [Mármint olyat,ami az első képen látható] -
Blum #18164 Ha úgy hívják,akkor azt. Vékony aszfalt gumit tennék rá,valami kis rugóutas első telót és a városban,hosszabb-rövidebb aszfaltos túrákra használnám. Lényeg,hogy lehessen vele hasítani,mint az állat és bírja a padkákat is. (szóval a városi körülményeket :D) -
#18163 Dejó, hogy egy képet sem rakott be..
-
#18162 Akkor tisztázzuk:) Fitness bringát szeretnél?
Ezek azok
-
Blum #18161 Nem országútit,inkább olyan trekking és monti közti átmenetet. 180 cm vagyok. Anno a Polaris 18" volt,az magasságra tökéletes volt és azóta nőttem azért valamit. Mondjuk egy ilyesmi tökéletes lenne: (persze nem pont ez,csak úgy szemléltetésképpen mutatom)
-
#18160 Szia!
Magyarul országútit szeretnél? Vagy fixit, esetleg singlespeed?
Először azt kellene tudnunk, hogy milyen magas vagy, mekkora váz lenne jó neked. -
Blum #18159 Üdv srácok!
Több,mint egy éve hogy eladtam a Polarist és bizony nagyon kezd hiányozni a bringázás. (pláne most,hogy lassan jön a jó idő)
Bringaépítésen gondolkozok (egyben nincs annyi pénzem,hogy tudjak venni egy komplett gépet). Nos,először is váz kéne. Egy igazi futkorászós,hasítós,aszfalt harcos gépet akarok építeni.Tudnátok ehhez nekem ajánlani egy vázat? Mondjuk max. 25k körül. Egyelőre azt se tudom,hogy melyik webáruházban nézegelődjek így kapásból testbike bolhán és bikemagon keresgettem,de annyi minden új dolog jelent meg ez az 1 év alatt,hogy nekem szinte minden új. Használttól sem óckodnék :) -
#18158 Ez mekkora :))) -
-
#18156 Üdvözletem!
Még új vagyok itt a topicban. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok e segíteni kerékpár választás terén?
Ezt néztem ki: http://www.bicyclewebshop.com/?760,gepida-asgard-2010
A nyáron Erdélybe megyünk biciklitúrára, jó lenne ha egy ilyen út nem lenne megterhelő számára (tavaly egy kb 8 éves teszkóbringával vágtam neki, hát elég kalandos túra lett belőle ), de egyébként nagyrészt városi használatra kellene. Szerintetek megfelelő bicikli ez ár/minőség arányban? -
#18155 Üdv!:)
Haverom új bringát szeretne, városba és terepre is azért. Szóval valami XC szerűt kellene összepakolni. Néhány alkatrész van elfekvőben, mint pl. fék, lánc, nyereg, kormány, stb. Ebből következően építve lesz.
Mivel sok pénz nincs rá, ezért szeretnék valami ajánlatot kérni váz ügyben. 20, max 25ezer lenne rá. -
#18154 Nemvót péz kéjtíemre, így rám sózták ezt a szart -
#18153 Biciklit mikor veszel hozzá?
-
#18152 olcsóbb és könnyebb kivitelbe egész jó lenne
Néha elkellne a gépi erő -
ba32107 #18151 Áhh de jó nektek, én május végéig nem tudok bicózni :( -
#18150 Itt a jó idő, nálam már beindult a kilométergyártás
-
#18149 Jó video, csak ugy mint a többi. Különösen azért mert én is Miskolci vagyok :)
Tavasszal én is megejtem majd ezt a túrát :) külön -külön voltam már ezeken a helyszíneken, de még így túrában nem. -
Különösen tetszenek a boxos beszólások, a röhögéstől leesek a székről. :D
-
cobranco #18147 Nem tudom,ki,hogy van vele,de nekem már elegem van ebből a zimankóból,reméljük hamar jön a bringás szezon.
Addig is kedvcsinálónak egy tavaly nyári túra,mikor is még a tökünkön is folyt a víz/szó szerint/,mivel az árnyékban is 35 fok volt.
HD 1080p /a Mozilla most sincs a helyzet magaslatán,akit a fullhd érdekel használjon Explorert./
Útvonal: Miskolc-Csorba tavak-Arnót-Felsőzsolca-Onga/Ongai tavak/-Gesztely-Hernádkak-Alsózsolca/Gyári-tó/-Sajólád/Sajó/-Onod/Ónodi-tó/-Nyékládháza/Golem-tó,István 1-2.-tavak,Öreg-tó,Középső-tó/-Mályi/Mályi-tó/-Kistokaj/Kistokaji-tó/-Szirma-Miskolc
A szintkülönbség a nullát pedzegeti,úgyhogy nagy hegymenetekre senki se számítson.
Sokszor hallom milyen izgalmas az alföldi bringázás,akiket érdekel,itt a helyük.
Jó szórakozást!
Ui: akinek víziszonya van,ne nézze meg!
-
#18146 köszii igen ebike is ezt küldte 80ml olaj kell bele! Van 1 liter ásványi hidraulikaolajam itthon:D most vettem:D csak jó lesz bele:D Elvileg ugye ásványi jó mindenhova, szintetikus tud tömítést károsítani, ha ásványira van tervezve???
Tehát ha szintetikus olaj volt benn, akkor az ásványitól nem lesz baja ugye? -
Rainbow15 #18145 Ezt találtam, de ez 2007-es, tied meg újabb gondolom, de sok kül. nem lehet.
Ez meg robbantott kép, szintén 07-es, újabbat nem raktak fel. -
#18144 én nemtalálom:// -
Rainbow15 #18143 Így ne kérdezd mert másik fórumon engem ezért majdnem megköveztek amikor a dropoffot barmoltam :)
Suntour oldalán fent volt a service manualja, régen néztem, de akkor is nehezen találtam meg azon a hulladék oldalon, és most is :D -
#18142 Ha nyílt olajfürdős a villa (Abból gondolom, hogy levettem a kupakot és a nyakamba kaptam kb 2 deci olajat...-.-" ) akkor meddig kell tölteni olajjal??? Tele??? az egész lábat??? vagy hogyan??? Köszi!!! -
Balee 007 #18141 Nagyon szép lett gratula hozzá -
#18140 zsír -
#18139 Sziasztok!
Megtörtént a gép végleges felkészítése a tavaszra:) Vadonat új Campagnolo bowdenezést kapott, illetve karbon kormányt, új bandázst, fékkargumikat, mindent megpucoltam és újrakentem, a szétszerelés kb fél órát vett igénybe, az összerakás 3 napot, asszem nem kapkodtam el:D Cserébe a váltás olyan mint kés a vajban, a fékek bitangul fognak, innentől tényleg csak a jó időre kell várnom :)
-
#18138 ááhh cafatokban van a szobámban:D Veled voltam kinn utoljára:D -
Rainbow15 #18137 Bicózól már és nekem nem szóltál? :D -
#18136 szerintem simán. nekem 2007-es dj3-ban mielőtt megvettem volna ismerőstől cseréltek benne olajat otthon. motorolaj is tökéletes bele. :D -
Ezt találtam szerintetek? -
#18134 Suntour Duro Zárt olajpatronos. OLAJCSERE ITTHON MEGOLDHATÓ?
Köszi!