Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
2 perc alatt összehányva ps-be, de a célnak megfelel. Szerintetek milyen lenne kék kormánnyal?? avagy LIKE IT?😛
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Igazából szerintem nagyon ennyiért nem fogsz értelmes vázat találni még használtban sem..
ez mondjuk egész jó áron van
Országúti biciklihez milyen vázat ajánlanátok úgy 25 ezer forintig?
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Száraz, erdõs terepen nagyon fasza, illetve amit észrevettem, hogy süppedõs homokban is nagyon jól viselkedik. Nem különösebben kopik jobban mint bármi más.
De aztán lehet kitartok a racing ralph mellett. Mennyit használtad már a racing-et és mennyire kopott?
Vegyél LATEX belsõt.
Porózusabb anyagánál fogva sokkal nehezebb kiszúrni, mint egy sima belsõt. A hátránya annyi, hogy hetente fújni kell, mert szintén az anyaga miatt könnyebben elereszti a nyomást.
Én amúgy ilyen latex belsõt használok DD-s Schwalbe-val. Nem is volt még defektem.
Racing Ralph
v. Smart Sam
De sajnos a pénz is határt szab... Ha már majdnem 1 árban vannak, akk. melyik lenne jobb vétel?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Köszi a tippeket, elsõváltóbowdent meg fogom nézni.
Hajtás nélkül a hajtómû mitõl kattogna?
A csapágyad má a végét járja mondjuk nekem ez 1 éve volt nem cseréltem de abbahagyta😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Novatec agyak 10 000FT környékén mászkálnak
Felni 4500 a SUN DichWich és nagyon jó
Küllõzés kb 4500FT centírrel, küllõkkel anyákkal
Felniszalag 500FT
Gumi 5000FT
Belsõ 1000FT
Fogaskeréksor 4000FT
Összesen kb:
29000-30000FT Sztem korrekt
Bár agyat lehet viszonylag normálisat kapni 4kval olcsóbban gumin is spórolhatsz 1-2k-t felnin és centíron is 1k-t ha te centírozod akkor 3at
20 felett lesz mindenképp ha jó kereket akarsz
De mégis milyen bicóba mennyi a max ár? és akkor összerakok neked egyet így elméletbe ebikeról😊
Nem tudjátok, lehet-e valahol kapni színes váltó-bowdenházat? Vettem szép pepitásat, aztán kiderült, hogy csak a fékhez alkalmas. Elég hülyén fog kinézni, hogy a fékeknek és a váltóknak más színû... így kéne valami tipp.
Kumiho #2179
köszönöm a válaszokat!
Ha túlhúzod, szorul, ha laza, akkor meg lötyögni fog.
Kis akrobatikus mutatvánnyal összelehet nyomni a villát és a stucnit, ráhúzni a 2 csavart erõsen. Ezután a felsõt már csak épphogy becsavarom..
Számomra sokkal egyszerûbb, mint játszani a csavarral, hogy mennyire húzzam meg😊
Ha csak szimplán a földön van úgy nem lesz a helyén a villa, és ha ráteszi a stucnit, lötyögni fog..
kb 5*-6*
én is meghúztam de nem jó.
Tud valaki valami relatíve olcsót? 9-es kazetta megy majd rá, 130mm-es kellene.
Országútiba lenne végülis.
Erõsen arra tippelek, hogy nincs erõsen meghúzva a stucni. Ha befékezel, elõremegy a súly nagyrésze, és megmozdul a villa a csapágyban.
Vagy a szervízben nem nagyon jöttek rá, vagy valami más a gond.
Nekem is ilyen mondjuk. Ha erõsen behúzom a fékeket, kottyan egyet az egész eleje. De különösen nem érdekel, normális használat közben semmi nem mozdul meg, hirtelen meg elég ritkán szoktam megállni 😊 Csak ezért nem fogom szétbontani..