Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Jah 17k postával de még kell tárcsa meg adapter is😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ha mindkettõ új lenne, akkor inkább a hayes szerintem. Igaz, XT-t próbáltam csak, de nekem nem jött be egyáltalán. Valahogy.."átbillen" a fékkar, számomra nagyon idétlen volt a kezelése.
De így, hogy 3-4 éves, lehet, hogy már nem sok van hátra neki, úgyhogy, Deore.
1:
Szerintetek egy zsír új shimano deore hidraulikus fék éri meg 22 000ért jobban, vagy egy használt Hayes Stroker Trail fék.
2:
A Hayes fék 5 éves, ebbõl 3-4 évet állt bicón garázsban. NA most szerintetek is meghalhatnak ennyi idõ alatt a tömítések (kiszáradnak). Ebben annyi az elõny, hogy 19be meglenne tárcsástól.
VÉLEMÉNY?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Tudtommal itt senki sem trialozik :S De egy trialossal kellene beszélned, vagy utánaolvasni több helyen.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Azok be vannak kötve, de két szélsõre lennék kiváncsi, hogy mi célt szolgálnak
Szeretném elkezdeni a triálozást és ahhoz kellene nekem egy olcsó de strapabíró váz.
Már néztem is egyet ami nekem tetszik, de nem tudom hogy megéri-e.
Errõl lenne szó
Ilyen árban van esetleg jobb vétel? Nem akarom profi szinten csinálni csak már régóta szerettem volna triálozni eleinte motorral, de anyagiak miatt marad a bicikli.
Remélem tudtok segíteni. Elõre is kösz mindenkinek.
A legolcsóbb helyen netrõl rendelve az idei darab 19500 lenne adapterrel együtt.
Vélemény????
Kumiho #2179
4db fékkart látok. Mindegyik be van kötve, vagy csak a középsõk, a szélsõk pedig csak "fogás"nak vannak?😊
Ne vegyél agyat feleslegesen, ha nem annak van kínja 😊
Kumiho #2179
Ezt inkább csak linkben, mert hosszú 😊
@17270: Én is tengelyre tippelnék... egy próbát megér, kiveszed, megforgatod, és ha van benne bármi kis nyolcas, az azonnal látszik a tengelyen
Egy megoldás: fogaskoszorú csere. Ha ugyanez, akkor az agy, ha nem, akkor a sor a rossz😊
Kumiho #2179
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Kumiho #2179
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Sajnos a telefonon a fókuszálási lehetõség elég limitált.
Kumiho #2179
Ismét segítségre volna szükségem.
Rég óta újítgatok egy Puch Clubmant, mely gyakorlatilag 95%osan kész van, az elsõ váltót nem tudom beállítani, illetve van egy igen csúnya problémám, amit csak most vettem észre.
A hátsó kereket forgatván (már nem hajtva) észrevehetõ, hogy a fogaskoszorú csúnyán kileng minden fordulatnál, ezáltal hajtás közben minden tekerésnél kattog a lánc, mivel kb. 1-2 mm-es eltérésrõl beszélhetünk. Feltettem jútyúbra egy videót, ha tud valaki, kérem segítsen.
Mark007, még anno Veled kezdtem a kérdéssort, egy 5-ös racsnit akartam lecserélni 6-osra, kérdeztem, hogy lehetséges-e. Hát igen, mûködik, csak éppen most ez a gondom. Amúgy ez egy használt racsni, egy régi géprõl szedtem le racsnileszedõvel, de igen keményen kellett püfölni a villáskulcsot, csak nagykalapáccsal jött le. Kérdés persze az is, hogy nem a racsni tengelye sérült-e meg... centírozási hiba..?
Kumiho #2179
Tudnátok tanácsot adni, abban, hogy a kerékpáromon váltáskor 1 sebességfokozatot nem, vagy csak nagyon nehezen tud váltani, viszont az összes többit hibátlanul váltja. A bringám egy Kelly's Definite 2010-es modell, a hátsó váltón van a gond, a váltó típusa: SHIMANO Deore XT M772.
És a kombináció, amin nem vált: Elöl a középsõ fogaskerekeken van, hátul pedig a 3. legkisebb fogaskerék. Érdekesség, hogy terheletlenül, tehát ha állványon van és úgy hajtom kézzel a pedált, és váltok felfele, akkor simán váltja, csak használat közben, mikor terhelem, akkor nem váltja, csak kattogás hallatszik hátulról. Ha esetleg valaki tudna segíteni, tanácsot adni, azt megköszönöm!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Úgyhogy, ha vázat veszek, az egy Merida road race lesz. fehér zöld😛 40-50között mozog, és gyönyörû.
De amúgy is, ha neked tetszik, hajrá😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep