22335
-
#18293 Bezony:)
És végre összeállhat az új vas (alu:D)
-
#18292 Ez gyors volt :D Jó árért ment el? -
#18291 Elkelt, sorry :) -
#18290 404 -
#18289 Sziasztok!
Eladó a jó öreg Bianchi, ha valakit esetleg érdekelne:)
Bianchi -
#18288 válaszoltam:)
-
-
immposible #18286 pm ment -
#18285 Ez attól függ milyen hajtóműről van szó?? -
immposible #18284 Sziasztok,használtan vennék hajtóművet,de csavarok nem járnak hozzá,ezek a csavarok szabványméretek; tehát tudok egy boltban venni hozzá pótcsavarokat? előre is köszönöm a válaszokat! -
#18283 Alap -
#18282 Jó kis bringa! a csaj is jár hozzá? :P -
#18281 Ez a jó profilom :) -
psta #18280 Haver gépe szerviz után :)
Még kell rá egy nagy mosás, de 20 évig a pincében állt :(
-
moar -
#18278 Jól teszed:) Elküldtem az elérhetőségüket privátban -
immposible #18277 a hátsó kerekén* -
immposible #18276 Hát mivel egy régi csepelből akarok singlespeedet csinálni,racsnit kéne cserélni hátsó keréket illetve középcsapágyat,valószínűleg meglátogatom akkor matuzmastert vmikor a jövőben! -
#18275 Konkrétan kerüld az összeset, én már sajnos megtanultam, itt a környéken többnél is voltam és kivétel nélkül savanyú szájízzel távoztam:) Matuz az egyetlen akihez visszajáró vendég vagyok (mondjuk inkább már törzsvásárló), neki nem is igazán üzlete van, a háza udvarában egy melléképületben szerelget két másik arccal, de velem mindig korrektek voltak, és mindig elégedett voltam azzal amit náluk vettem, vagy szereltettem. Legutóbb pl beestem hozzá egy kerékkel amiben csapágyat kellett cserélni, ott azonnal megcsinálta nekem. Máshol talán 3 nap múlva mehettem volna érte:) Most egyébként egy vázat veszek tőle, holnap hozom el:
Ha szeretnéd szívesen megadom a címüket ill tel.számukat privátban -
immposible #18274 Tudnék 5ezer ft-ért royal hajtást azért kérdeztem,megszerelni magamnak hát megpróbálom,tényleg mik a véleményeid a IV kerületi szervízekről? Mit kerüljek vagy mit ajánlanál? -
#18273 Ja és ha nem tudod magadnak szerelni akkor még jön rá persze a szervíz díja -
#18272 Nem zavar szerintem senkit és nem hülye kérdések..ezért van a fórum:D
Hát szerintem egy négyszöges középcsapágyat újat kapsz max 2-3ezerért és akkor az már nem noname (pl michet anno 2000valamennyiért vettem), a hajtómű az a drágábbik része, a csepel hajtóműveknek itt láthatod az árát: katt -
immposible #18271 Bocsánat itt a sok hülye kérdésemért,mennyibe kerül kicserélni ezt egy maibbra,amire már egy csepel royal hajtást rátudok tenni ami nem ékes hanem nemtudom jól mondom e négyszögletes? -
#18270 Hát az ékes így néz ki, szóval elég könnyű kiszűrni
-
immposible #18269 Meglehet állapítani egy hajtásról,hogy az ékes vagy rendes egy kép alapján a hajtókarról? -
#18268 Én pont ma adtam el a pözsó vázam :D -
#18267 Ja hát akkor az nem ma volt:) -
#18266 Hát, vagy várj, és hátha mázlid lesz, vagy áldozz rá egy kicsivel többet:D
Én 3 vázat vettem, mire meglett a mostani pözsó. De ez is csak 3-4 hónap után, mikor már szinte letettem róla.
Csepel Royal váz 24ezerért sok?:) -
immposible #18265 Még a Cube előtt láttam képet itt sg-n róla és rá pár napra a Plázánál! -
#18264 Hát egy ideje már nem azzal járok, hanem a Cube-al, attól függ mikor láttál :) -
immposible #18263 Á nem hiszem,hogy azt megengedhetném magamnak,csak egy ilyen városba bejárós biciklinek építeném,egyébként láttalak már vele a DunaPlázánál,feltéve ha az te voltál :)) -
#18262 Szia!
Nekem most fog eladóvá válni egy Bianchi vázam, mondjuk 57es.. -
immposible #18261 Sziasztok rég óta fixi/ss építésen töröm a fejem,amihez egy régi országúti kerékpárt szeretnék vásárolni,2 hete minden hírdetésiportált megnézek szinte semmi sikerrel...
Úgyhogy itt is bepróbálkozom,nem porosodik valakinél Budapesten egy régi Puch,Favorit,Toscana vagy vmi egyéb 53-55 vázméretig egy régi országúti? Előre is megköszönném a segítséget! -
#18260 :D Sejtettem.
Egyik ismerősöm erre azt mondta h megéri, mert 5 év gari van a vázra meg 2 a teleszkópra:
http://www.decathlon.co.hu/HU/rockrider-5-1-c1-2011-181248528/
Igazából csak azt nem tudom, hogy konkrétan mire kéne figyelni használt bringánál. Illetve megéri-e egyáltalán használtban gondolkodni?
Saját véleményem szerint egy 1-2 éves bringának nem sok baja lehet, ha azt írják a hirdetésben, hogy menetkész stb... -
#18259 NE!:D
Nem éri meg, túl van árazva.. -
psta #18258 Köszi az infót!
Mi a véleményetek a Decathlonos ill Hervis-es bringákról? -
#18257 Testbike Bolha, Bikemag Apró, vagy Pinkbike BuySell :) -
psta #18256 Sziasztok!
A guglibácsi nagyon jó barátom, de érdekelne néhány vélemény, mit is érdemes nézni, ha pl vaterán és egyéb helyeken nézek bringát.
Illetve, milyen oldalakat javasolnátok vásárlás ügyében :)
Leginkább városban használnám a szekeret, viszont nem szoktam kímélni, ha úgy adódik :D Tehár városi tökön babon bringára gondoltam.
Köszi a segítséget előre is :) -
#18255 Valószínűleg elkopott a hajtómű vagy a fogaskoszorú. -
#18254 Nna, szakértsetek meg egy kicsit.
Ugrál a lánc a gépen. Nem ugrik le a fogaskerékről, csak néha mintha egy fogat átugrana.
Ránézésre a váltó vonalban van a lánckerekekkel, és ha csak szabadon tekerem, akkor mintha elmaradna az ugrálás.
Tisztességesen kéne beállítani a váltót, vagy esedékes a lánc csere? O_o