Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Egy kis manual tõlem :

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Mark007
Az..derék😄 Negativ stucni-t mindenkinek! 😊)

Ley Roland
Ezt figy mit láttam ma:

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

hy. újabb kérdés felétek 😄
sima mountain bikera lehet rakni teleszkópot? vagy ehhez,olyan váz is kell?

Na megjött a fék? 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Mark007
Az szép😄
Mondjuk sokmindent nem tudott csinálni, a levegõben volt😄

pajti

<#buck>

Mark007
Tudtommal nem lehet állítani, másik középcsapágy kell neked.

Üdv!

A láncvonalam szeretném belõni, írtátok, hogy a középcsapágynál választható, de nem vagyok túl mûszaki beállítottságú, ezért azt sem tudom, hogy szét kell e szednem, vagy valahol kívül is lehet állítani rajta. Tehát csak azt kérdezném, hogy szétszedjem e vagy szétszedés nélkül kívül lehet állítani?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Nha nekiálltam a triált összerakni

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

pajti
<#vigyor>

zaki
pont most akartam belinkelni 😄

SrAta
Fékszett megrendelve! Feladtam a HAYEST!
Fék:
Shimano M575 hátsó fékszett 140cm csõvel fekete fékkarral
Tárcsa:
Alligator Aries 180mm

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Nah visszaírt a HAYES USA.
Aztmondták, hogy még mindig van magyar nagykerrel kapcsolatuk és küldik is a fékeket nekik, illetve megadták a nagyker mail címét....
Érdekes a szitu mert bikemarketen a neuzer nagyker jópár terméknél és a Hayes nagykere is a neuzer-bikes...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Tudtok tippeket adni a trackstand és a wheelie megtanulásához? Gyakorolgattam már, de úgy érzem valami hiányzik 😊

greg benz
megalol😄

pajti

<#idiota>

Mark007
Szerintem nem 10-es, szürke szinû, a régebbinek tünik.
De van hozzá légtelenítõ szett is, tárcsa, adapter(PM).

Megnézem még máshol is, hátha van 10-es.
Ebay-en nézelõdök

SrAta
Elárulod honnan, vagy hadititok?😄

SrAta
Amúgy igen hátsó kell😊 És csak a 10es jó (A túlnyomótartály fedelén van egy 10es) meg piros a tekerõke😊

SrAta
Fehér tök új 2010es?😮 (Onnan lehet tudnio, hogy piros a tekerõke rajt és nagy hayes felirat van😊)
Ha igen, akkor kkeeeeelll😮😊
És nagyonmegköszönném😊

SrAta
100 font, ahol van az 31 000 FT:S

Mark007
Elsõ vagy hátsó kell?
Hátsót tudok neked rendelni kompletten, 160-as tárcsával 17e-ért

fook
Külföldrõl rendeld meg , ha más nincs. Szerintem az ár se lesz húzós.

SrAta
Jah írtam egy angol levelet a Hayes angol címére, hogy mifaszvan és lesz e cucc, elõbbutóbb csak visszaírnak... ha nem akkor marad a Shimano deore😄

<#csodalk>
Hát te nagyon szívsz hallod-e. 😄

SrAta
Akkor lehet láncvonal probléma lesz!
Az elsõ és a hátsó koszorúd nincs szemben egymással, van asszem 51mm-es meg 56mmes láncvonal, ez a középcsapágynál választható, nekem az e-bike ajánlotta a kona shred vázamhoz az 56mm-t és azzal jó is volt a váltás... Lehet a tiedhez más kell

SrAta
Ma hívtam õket 3 hónapja semmi hír és nem tudják, hogy valaha lesz e Magyarországon Hayes...

Bocsi a kései válaszért SrAta, de már a megvételnél sem volt jó.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Én a helyedben még ebike-ra próbálnék írni egy levelet.
Szerintem holnap válaszolnak is hogy mikorra tudják beszerezni.

SrAta
Vicc ez az ország...
Még féket venni se lehetXD
A környezõ országokba mindenhol van Hayes Stroker Trail '10 fék, kivéve itt, itt a nagyker 3 hónapja vár termékbeérkezésre...
Hát miez?XDD

nemsoká

pajti
<#worship>
Nem egyszerû kamerázni tekerés közben az biztos. Fõleg amikor már elfogy a szusz 😄 és még kommentálni is.. Nem semmi. 😊

greg benz
Hm, kár😞
Komolyan kézben tartod?😄 Azt hittem sisakra van valahogy szerelve, mert a magasságból úgy tûnt, hogy kb ott van. Meg hát nem úgy mozog mintha a kezedben tartanád, ez eszembe sem jutott😄

Már sehol nem lehet kapni,bár igazándiból nem is nagyon lehetett,ez egy limitált széria volt korlátozott példányszámban gyártották egy angol üzletláncnak.2009-ben kifutott.
A másik kérdés izgalmasabb: ez nem sisakkamera,végig a jobb kezemben tartom a kamerát,úgyhogy nagyobb sebességnél,terepen igencsak kell koncentrálni.

http://cobranco.hu/

greg benz
Akkor másik kérdés😊 Hol lehet ilyen kamerát kapni és kb. mennyibe kerül? Te hogyan rögzítetted a sisakra?

greg benz
Ja most látom a video alatt leírtad. Bocs😊

greg benz
Ha nem tolakodó a kérdésem, meg tudod mondani milyen kamerát használsz ezekhez a felvételekhez?😊

Két héttel ezelõtt kiugrottunk egy tekerés erejéig a Felvidékre.
Akkor szerencsére még nem esett mindennap...ugyhogy akit érdekel/két zápor között/,itt meg lehet tekinteni:

Kellemes idõtöltést!

http://cobranco.hu/

hát ez szívás.

SrAta
bikemarketnél nincs e-bike meg baszik visszaírni, hayes a nagykereknél nincs egy darab se:S am ezt venném😊

na ez eseteben már más 😄
ahogy látom most mechanikus féked van
Hidd el, akár melyiket veszed ,megváltás lesz.
De mért nem veszel hayest újba?
Elég jó áron van szerintem.

SrAta
NEkem is minden cuccom új, ez az egy azért lenne kivétel, mert tudom hogy volt használva, mivel az egyik legjobb haveromé a fék😄
De én is inkább az új shimano fék felé hajlok,az új azért mégis csak új😛

fook
Bal lábam a domináns , és nekem mindig a jobb van elöl 😊

DannyL
Hát a lentiek alapján a bal lábam a domináns és az is van elöl általában.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nekem fordítva ilyen. Ha a jobb van elöl, akkor nem érzem magam biztonságban 😄 Érdekes, eddig minden videóban, leírásban azt láttam hogy a jobb lába van elöl mindenkinek.

Nekem is Hayes Trail em volt, igaz nem 4 éves hanem 2010 es.
NAGYON jó fék volt, sok másik meg sem tudta közelíteni.
Amit írtál , hogy kiszárad a tömítés lehet egyetlen baj ami miatt nem azt venném meg.
Én mindig szeretek újat venni, hisz nem tudhatod , hogy hogyan volt használva.
Shimano se tud sokkal kevesebbet.
(Ez egyéni vélemény 😊 )

Mark007
Aha.
Sõt..nem is tudok úgy gurulni, hogy a bal lenne elõl..valahogy kényelmetlen nagyon 😄

Ez és ez alapján csináltam

DannyL
Hogy határozod meg, hogy melyik a domináns lábad? Mert attól, hogy jobb kezes vagy még nem biztos, hogy a jobb lábad a domináns.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu