407
Shade: Wrath Of Angels
  • magus755
    Szerintem nem volt ilyen ha végigolvasod a topicot,én kiléptem a gamébol és utána már nem indult el nekem se ,de ha jobban megnézük a mini image fájlt akkor abban nincs semmi fájl és szerintem igy nehéz lesz a gaménak onnan mountolni mert nem talál semmit!Ha valaki megnézi a toca race driver mini image fájlát akkor látja akettö közötti külömbséget!
  • Ikarus
    Hali. Volt itt olyan, akinek elindult a játék, de akárhányszor?
    (nem csak egyszer)
  • magus755
    Viszont ha kilépsz a játékbol,jobb ha végigjátszod mert ujra inditás után már nekem se indult el a game!!!!
  • [Jakuza]
    Hat en mar ezt ketlem amilyen hamar tortek az Xpand Rally SF3 vedelmet.Csak az a kar hogy nem valamelyik nagy csapat torte.
  • magus755
    Sziasztok nekem elindult a game minden image fájl nélkül.
    LÉPÉSEK:
    1:ird ki az image fájlt az alcohol 120% progival 24-szeresen
    2:telepitsd fel a játékot
    3:töröld le az image fájlt és töröld az alcohol és a nero valamint clone cd progikat.NEM KELL SEMILYEN KÁBELT LEHUZNI,mert nekem igy indult el és nem kért kodot se!ENNYI!!!!!!!!
  • magus755
  • antijedi
    még nem :) amugy csak azért kérdeztem mert eddig ált jó volt a miniimages megoldás..., ha már ez se jó az gáz :(
  • Frank99
    akkor mi vagyunk bénák.

szar Samsung TS-H552B írómmal, mindenféle védelmet bekapcsolva is megpróbáltam megírni, blindwrite, daemon stb.

ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

DELETE...
  • Mr. Perfect
    Csak azt nem értem az Nforce-on miért nincsen nuke-olva. Az ottani srácok nem nagyon szoktak ekkorát tévedni...
  • magus755
    az igaz a tocát is megvettem eredetiben
  • Frank99
    csak őrizgesd.

a TOCA 2-re is fél évet kellett várni.
    ez ANNYIT nem ér meg.
  • magus755
    Ahogy alu le van irva kiprobáltam azt szarik menni de azért nem törlöm hátha kijön valami crack hozzá!
  • Frank99
    én már töröltem is.

vegye meg, aki akarja.
  • Frank99
    így

eddig sajnos ez van....
  • magus755
    Nekem sehogy se megy a game,még a mini imageval sem akkor most mi van és hogy van!
  • Frank99
    kipróbáltad, Sir?

nem mindenki láma ám....
  • Frank99
    elvileg.

próbáld ki
    elvileg.....
  • Frank99
    kipróbálásra jó a demó is.

utána illik megvenni.

mert gyün ám az F.B.I !!!
  • antijedi
    most ezen mit szenvedtek?? miniimageval simán megy elvielg...
  • Frank99
    embereknek nem, csak az UFO-knak gondolom

• Mr. Perfect
    Kipróbálásra mondjuk éppen elég a demó is, akit érdekel az alapján is el tudja dönteni, hogy kell-e neki a teljes.
    Amúgy én is kipróbáltam a demót, és tényleg nem annyira rossz. Nem mondom, hogy korszakalkotó lenne, de azért nagyjából el lehet vele szórakozni. Viszonylag jó grafika, kombó alapú harcrendszer, fizikai modellezés, varázslatok, változatos helyszínek. Én még egyenlőre nem törlöm, hátha lesz hozzá rendes törés a közeljövőben...
  • Frank99
    bizony így marad.
    delete.
  • grebber
    Ja és ha csekély angoltudásom nem hagyott cserben az nforce forumán sem ment embereknek.
  • Gabe18
    Demó alapján nem volt ez rossz,főleg nem annyira mint alább pontozták.
    Én kipróbáltam volna minimum,de igy elmarad.
  • Frank99
    össze is raktam a gépem.
  • Frank99
    sztem törlöm most azonnal.

annyira nem tűnik jónak.
    Megyek inkább CSS-ni, azt megvettem, és müxik is...
    és kaptam hozá ez HL2-őt, ami 2 hét múlva aktív lesz :-))))

egy biztos:
    a Starforce sokaknak betesz.

de azok sem gondolták végig, akik készítették a programot.
    mert elesnek azoktól a vásárlóktól, akik "kipróbálás" után vettek eredeti programot.
  • grebber
    Hát nem lehet valami szuper game a pontozások alapján:
    Gamespy:1.5 out of 5
    IGN:50.0%
    PC Gamer UK:59 out of 100

• Gabe18
    Hasonlókép...
  • Frank99
    telepít, újraindít, mountol, előtte kábelek lehúz, serial bead, nem gyó.

valami gáz van.

nem mi vagyunk bénák, az tuti.
  • Mr. Perfect
    Egyenlőre még nem ment senkinek :(((( Mondjuk az nforce-on nincsen nuke-olva szóval mennie kéne...
  • Frank99
    sajnos úgy néz ki, hogy ne megy.

megy itt valakinek amúgy?
  • Tatyla
    A másik az szerintem nagyon hamar be fog kerülni az "ezt vedd meg" kategóriába vagy viszontláthatjuk egy magazin mellékleteként!
  • Gabe18
    Hát ezt nem is érdemes,ugytünik.Majd talán az egyik "mindentudó" warez csapat feltöri rendessen...
  • Tatyla
    Én vártam ezt a game-t de ezek után már le se töltöm! R.I.P.
  • Gabe18
    Hát én meg a 3.47-es Daemont,hátha az megbirkózik vele,de ugyanaz az eredmény...
  • Mr. Perfect
    Kzben letöltöttem a demo-t, mindjárt megnézem, hogy érdemes-e egyáltalán szenvedni vele....
  • Gabe18
    Kösz,na igy már eljutottam odáig,amig Te a #81-ben...Nem megy...
  • Mr. Perfect
    Na szóval, amikor kicsomagolod a játékot, lesz egy 650MB-os .bin file (ez maga a játék, ebből kell telepíteni) ill. lesz egy alkönyvtár amiben egy rar file-ban van két kicsi file .mdf ill. .mds ez a mini image. Az .mdf file-t kell telepítés és újraindítás után a daemon-tool-al bemountolni, valamint a daemon tools-ban az RMPS emulációt bekapcsolni. Ezután mennie kéne a játéknak, de nálam nem megy, pedig már régebben futtattam ilyen mini image-es szarságot.
    Ja a cd key: PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD
    Sok sikert hozzá!!! :-))))))
  • Gabe18
    Hát én biztos hülye vagyok,de nem találom.Már a multkor is volt egy játék,amihez valaki simán metalálta,én meg hiába kerestem.
    De én igazából az sem tudom elképzekni hogy a Daemon-ba mit kéne belerakni "mini image" néven.Mert én a lemezen ilyet se találok,vagy ami erre utalna.
    Összeségében asszem ez nem fog menni nekem,maradok a crack-es dolgoknál.Ehhez hülye vagyok na...
  • [Jakuza]
    Gondolom az nfo fileben megtalalod.