Shade: Wrath Of Angels
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3200+ 9700Pro 1giga DDR400
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár a Kill Switch-et megoldották,igaz volt vagy fél év...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kombo az nekem se nagyon megy,csapkodok össze vissza azt csak lesz valami.

valamit azt se értem, hogy az elsõ mapon egy kulcsot kéne megzserezni de fingom nics hogy
van egymáson 2 doboz, ahhoz meg gyik vagyok, szal jutott ot valaki elõrébb? és hogy mûködnek a kombok??
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De nem lenne rossz ha a véglegesben lenne.
" Az elsõ Meqon fizikával rendelkezõ játék a Shade: Wrath of Angels lesz, ami október elsején jelent meg PC-re."
Ez a fizika lesz elvileg a Duke Nukem Forever-ben is...öhöm,köhöm...majd egyszer...
Illetve kijött egy ujabb demó,ami meg a Gamestar-on van.
Én inkább azt szeretném tudni,a full játék hol van...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Gamestar-ban olvastam róla a tesztet,elég jónak irták,de ha jól emlékszem helyenként elég nehéznek titulálta a cikkiró.
Mondjuk a demóban engem is kifektetett vagy hatszor már az elsõ két katona is,mig rá nem éreztem a dologra,el tudom képzelni hogy lesz szenvedés ha bedurvul egy-egy helyen a game.
De a demó alaápján egész jó is kisülhet belõle,ugyhogy csak jöjjön.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Tutorial rész van benne meg pálya csak nem tom hogy annyi-e mert kelett egy kulcsot találni de nem volt sehol.
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
<2004-09-16 @ 13:09 - ZeroCool>2004-09-16 @ 13:09 - ZeroCool>
A Cenega Publishing a mai napot választotta arra, hogy kiadja 3D-s akció-horror játékának kipróbálható demóját. A Shade: Wrath of Angels-höz a Black Element Software egészen pontosan 30 pályát, 20 különféle ellenséget, varázslatrendszert, és hasonló finomságokat kreált.
DEMÓ 87.5 MB
info:Gamestar
<2004-08-30 @ 17:12 - sHadeS>2004-08-30 @ 17:12 - sHadeS>
Végre elkészült a Shade: Wrath of Angels! A játék egyébként egy third person akció-horror cucc lesz, és ha minden igaz, nem is kell már sokat várni a drágaságra. Ugyanis már gold fázisban van, lassan pedig ott figyel a boltok polcain. Addig pedig étvágygerjesztõnek íme pár kép.
Képek:
1.2.3.
info:Gamestar
Sogun, 09:11 - Játék: Akció
(WithinGames) Pár héttel ezelõtt nevezte meg a Cenega október elsejét, a Shade: Wrath of Angels címû 3D akciójátéka megjelenési dátumának. Na de mire jó a Games Convention? Igen, hogy új dátumot mutassunk be! Némethonban emiatt az angyalok kicsit késõbb haragszanak meg. A Koch Media csak november 12-én teszi boltok polcaira a Black Element Software nagyszerûen kipolírozott játékát! Az új 3D motort elnézve középnehézsúlyú versenyzõre számíthatunk. Kiütésveszély érvényben.
info: Hardwired
Sogun, 09:41 - Játék: Horror
(Worthplaying) Nagyon szépen alakul a Shade. Már azt hittem, eltûntek a süllyesztõben, közben meg csak fejlesztgetnek csendben, nyugodtan. Az angyalok haragudnak. Shade még mindig rugdalózik. A Cenega Publishing pedig képeket dobott a köztudatba Nézdahátam horrorjátékából, nehogy elfelejtsük õket. A tavalyi E3 bemutató óta a Black Element Software teljesen átdolgozta a 3D motort, újraírták a történetet és megbizonyosodtak afelõl, hogy ezúttal tényleg élvezetes lesz az angyalkák haragja! Intenzív hentelés vár ránk 30 pályán keresztül.
info: Hadwired képeket is találtok ott
<2004-07-20 @ 16:48 - Mantis>2004-07-20 @ 16:48 - Mantis>
Október elsõ napja az a nemes dátum, amikor is elmondhatjuk, hogy a Shade: Wrath Of Angels végre megjelenik PC-re - ahogyan ezt itt is olvashatjuk. Az észak-amerikaiak tehát örvendhetnek, mert közeleg a Cenega játéka. A Black Element csodája 30 pályán 20 féle ellenséggel próbálkozik majd "utunkba állni".
info: Gamestar
ITT