Shade: Wrath Of Angels

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Más találkozott az alábbi roppant érdekes ámde bosszantó hibával, bejön a game elõsre minden ok fps megfelelõ, bár a képi világhoz képest alacsony, leérek a lépcsõn fps 9, csóka fordul álmában 1-et fps továbbra is 9, megkapom megint az irányítást továbbra is 9 fps, menüben gyorsan leveszek mindent 0-ra továbbra is 9 fps, anyira szereti a 9 fps-t hogy ki se akart lépni úgy kellett lelõnöm alt+F4 segítségével a progit, szóval hibát nem tudom mire vélni.
3200+ 9700Pro 1giga DDR400

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Meg a Codename Panzers-t is azt nem tom mennyi idõ alatt.

Next PC upgrade: 2022

Ki kell már erre a Starforce-ra valamit találni,mert egyre többen használják./nem csoda,...ja és ne irja be senki hogy "vedd meg eredetiben"/
Bár a Kill Switch-et megoldották,igaz volt vagy fél év...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MrDevil
Tudjátok mért nem jött még ki??? Mert ez is Starforceos!!!! sajna

Képet bevág valaki?

Változz át szörnyé,vagy démonná vagy mi az,nálam "R" gomb,de nem biztos hogy az az alapbeállitás.Akkor el tudod tolni a dobozokat.
Kombo az nekem se nagyon megy,csapkodok össze vissza azt csak lesz valami.

Jockey
nem vágom a kombokat, nem értem hogy kell csinálni õket
valamit azt se értem, hogy az elsõ mapon egy kulcsot kéne megzserezni de fingom nics hogy
van egymáson 2 doboz, ahhoz meg gyik vagyok, szal jutott ot valaki elõrébb? és hogy mûködnek a kombok??

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kijött hozzá már egy patch is, tegnap!!!

Hát én sem...
De nem lenne rossz ha a véglegesben lenne.

Seth
Hát én ebbe az elsõ demoban nem is vettem észre hogy fizika is van..😊

PSN ID.: Beegabor

Egy Hardwired cikkben volt:
" Az elsõ Meqon fizikával rendelkezõ játék a Shade: Wrath of Angels lesz, ami október elsején jelent meg PC-re."
Ez a fizika lesz elvileg a Duke Nukem Forever-ben is...öhöm,köhöm...majd egyszer...

Illetve kijött egy ujabb demó,ami meg a Gamestar-on van.

Én inkább azt szeretném tudni,a full játék hol van...

Johnyy
EGyébkén mi mozgatja a harcot?? vagy mien a fizikálya meg a harcmodor???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

grebber
Ja jó lesz csak a grafikai bugok ne lennének.

Holnap /illetve ma/ meg is jelenik ha a gamefaqs.com igazat ir.
Gamestar-ban olvastam róla a tesztet,elég jónak irták,de ha jól emlékszem helyenként elég nehéznek titulálta a cikkiró.
Mondjuk a demóban engem is kifektetett vagy hatszor már az elsõ két katona is,mig rá nem éreztem a dologra,el tudom képzelni hogy lesz szenvedés ha bedurvul egy-egy helyen a game.
De a demó alaápján egész jó is kisülhet belõle,ugyhogy csak jöjjön.

Johnyy
Azaz,, meg az a védekezés elég idiota

ThugEdge
persze kicsit lassabban mozog a hever mint prince😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Johnyy
Nekem a Main menü adta meg az egykis kezdõhangulatot ,de amúgy sirály id magam" #8 " Ahha PoP, de egy picit a hibái miat aArkangyal!

ThugEdge
demo alapján nem rossz kis gém,elsõre pop ugrik be róla,sztem jó hangulatú kis stuff lesz ez

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Glpetyus

grebber
Nekem egyedüli bajom a game-el a grafikai bugok.

grebber
Na már megy is a fikázás!

Glpetyus
LOL
Miféle demó ez?
Mért nem tudnak egy normális telepítõt csinálni??

grebber
Na én kiprobáltam hát a game maga jó csak itt is vannak olyan hibák hogy beleogsz tárgyakba meg stb.
Tutorial rész van benne meg pálya csak nem tom hogy annyi-e mert kelett egy kulcsot találni de nem volt sehol.

Glpetyus
Ha demó van,mindjárt itt a teljes is 😊

Tatyla
Inkább jelenne már meg!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Shade: Wrath of Angels

<2004-09-16 @ 13:09 - ZeroCool>

A Cenega Publishing a mai napot választotta arra, hogy kiadja 3D-s akció-horror játékának kipróbálható demóját. A Shade: Wrath of Angels-höz a Black Element Software egészen pontosan 30 pályát, 20 különféle ellenséget, varázslatrendszert, és hasonló finomságokat kreált.

DEMÓ 87.5 MB

info:Gamestar

grebber
Physics Trailer 33MB

Ez a elsõ trailer a 4-nõl következõ héten jön a második.

A gépigényérõl már lehet tudni valamit?

grebber
Shade: WoA GOLD!

<2004-08-30 @ 17:12 - sHadeS>

Végre elkészült a Shade: Wrath of Angels! A játék egyébként egy third person akció-horror cucc lesz, és ha minden igaz, nem is kell már sokat várni a drágaságra. Ugyanis már gold fázisban van, lassan pedig ott figyel a boltok polcain. Addig pedig étvágygerjesztõnek íme pár kép.

Képek:
1.2.3.

info:Gamestar

grebber
Shade: Wrath of Angels huzavona

Sogun, 09:11 - Játék: Akció

(WithinGames) Pár héttel ezelõtt nevezte meg a Cenega október elsejét, a Shade: Wrath of Angels címû 3D akciójátéka megjelenési dátumának. Na de mire jó a Games Convention? Igen, hogy új dátumot mutassunk be! Némethonban emiatt az angyalok kicsit késõbb haragszanak meg. A Koch Media csak november 12-én teszi boltok polcaira a Black Element Software nagyszerûen kipolírozott játékát! Az új 3D motort elnézve középnehézsúlyú versenyzõre számíthatunk. Kiütésveszély érvényben.

info: Hardwired

Glpetyus
Mikor jön ki?? 😊

grebber
Shade: Wrath of Angels friss bõr

Sogun, 09:41 - Játék: Horror

(Worthplaying) Nagyon szépen alakul a Shade. Már azt hittem, eltûntek a süllyesztõben, közben meg csak fejlesztgetnek csendben, nyugodtan. Az angyalok haragudnak. Shade még mindig rugdalózik. A Cenega Publishing pedig képeket dobott a köztudatba Nézdahátam horrorjátékából, nehogy elfelejtsük õket. A tavalyi E3 bemutató óta a Black Element Software teljesen átdolgozta a 3D motort, újraírták a történetet és megbizonyosodtak afelõl, hogy ezúttal tényleg élvezetes lesz az angyalkák haragja! Intenzív hentelés vár ránk 30 pályán keresztül.

info: Hadwired képeket is találtok ott

BBird
Nyugtassatok meg, hogy grebber az ÚJ szót igazából egy j-vel akarta írni! :-))
Glpetyus
Az enclév volt "tps"...

Glpetyus
Hát az meg pont nem az volt teeeee...

tugggya' mer' múlthéten fejezte be😊

grebber
Hát szerintem meg mind az Knight of The Temple mert a képek alapján hátul nézetes lesz de majd meglátjuk.

hát én igy hallottam, de nem biztos

Glpetyus

ezt meg én enm tudtam...

ja, de lesz benne rpg rész is

Glpetyus
Mondjuk mint a Max Payne...

mien akkor?

Glpetyus
nem

grebber
Shade: WOA októberben

<2004-07-20 @ 16:48 - Mantis>

Október elsõ napja az a nemes dátum, amikor is elmondhatjuk, hogy a Shade: Wrath Of Angels végre megjelenik PC-re - ahogyan ezt itt is olvashatjuk. Az észak-amerikaiak tehát örvendhetnek, mert közeleg a Cenega játéka. A Black Element csodája 30 pályán 20 féle ellenséggel próbálkozik majd "utunkba állni".

info: Gamestar

grebber
Ez amolyan Enclave vagy Knight of The Temple szerû game lesz ha jól tudom.

ez mi is lesz tulajdonképpen?

grebber
Újj képek és sok régi:
ITT

grebber

grebber
Ezt is viszik az idei E3-ra gondolom majd utánna adják ki pár honappal!

mikor fog megjelenni?

Johnyy
Én még rég olvastam errõl a játékról és csodálkoztam hogy utánna semmi hír de kössz örülök a témának!!!!
Kérdés RPG- lesz vagy milyen?