407
Shade: Wrath Of Angels
  • Gabe18
    Na de ehhez hol van a cd-key?Mert én nem lelelm...
  • Gabe18
    Pedig az nforce-on egyenlőre nincs "nuke",ugyhogy valahogy össze lehet tákolni elvileg.
  • Gabe18
    Kösz,mostmár legealább egyértelmű a tennivaló,lejön aztán próbálom.Majd irom mi sikerült.
  • Mr. Perfect
    Hát, én pontosan így csináltam mindent, mégsem megy :(((((((
  • [Jakuza]
    Hat pedig itt minden le van irva szo szerint.

1. Kicsomagolas
    2. CD-re ird fel az altalad favorizalt iroprogrammal
    3.Telepitsd a jatekot, s majd mikor keri az ujra bootolast vegezd azt el es huzd le az osszes optikai meghajtot.
    4. A Mini imaget mountold a legutolso Deamon Toolsal, aminek kapcsold be az RMPS emulaciot.
    5. Add meg a seriaszamot, mikor a jatek keri.
  • Gabe18
    És a cd meghajtót elég letiltani a biosban,vagy mindenképp le kell húzni?Vagy mindkettő?
  • Mr. Perfect
    Maga a telepítés simán lement mount-olt image-ből is. Utána újraindítom, kéri a kulcsot, majd szépen elmolyol a mini image-el. végül szó szerint ezt írja ki: "The disc key you entered does not correspond to the disk in the drive.Make sure you use the correct disk key." Mintha a kulcs-al lenne baja. Habár azt én copy/paste modszerrel adtam meg a telepítéskor, tehát semmiképpen nem lehet rossz...
    Na mindegy, ha valakinek fut a játék akkor szóljon, hogy nálam van a hiba...
  • Tatyla
    a mini image-s megoldás!
  • Gabe18
    Ja,hát nekem is ez volt a fura hogy miért kell kiirni,ezért akartam pontossan tudni hogy mit akar.Na mindegy,majd egy ujrairhatóra kiírom,aztán majd meglátjuk mit csinál.
    Kösz a segitséget!
  • Mr. Perfect
    Vagy még inkább magyarosan: Írd fel CD-re a kedvenc iróprogramoddal :))))) de ez már tényleg csak kekeckedés :))))
    Én egyébként nem írtam fel, hanem a telepítést is a daemon tool-al mount-olt file-ból csináltam meg. de nem hinném hogy ez lehet a problém amiért nem megy...
  • [Jakuza]
    A Burn it -ot hasznaljak a CD iras kifejezesere.
    Szakszeruen ugy hangzana a mondat, hogy "CD-re egesd fel az altalad favorizalt iroprogrammal."
  • Gabe18
    Aha,kösz.Én is valami ilyet vettem le,de ennek nem sok értelmét láttam.
    Akkor ezek szerint ki kell irni...
  • [Jakuza]
    Ird meg a favorit iroprogramoddal.
  • Gabe18
    Valami iró software-el akar valamit,de nem értem pontossan hogy mit,na mindjárt megnézem a szótárban...
  • Gabe18
    Majd délután leér,akkor megmondom.
    De a telepités ezen pontját lefordithatná nekem valaki,mert a többit nagyjábol értem,de ez nem egészen tiszta:

"Burn it with your favorite burning software"
  • Mr. Perfect
    Nektek működik ez a cucc? Mert én mindent úgy csináltam ahogy az nfo-ban írják, mégsem hajlandó elindulni. Az induláskor egy csomó ideig ellenőrzi a disc-et. aztán kiíírja, hogy nem jó lemez van bent.
  • grebber
    Bocsi ,csipás még a szemem most az egyszer nézd el nekem.

1cd-s hmm ki tudja remélem jó lett ettől még a game.
  • [Jakuza]

ma 00:28 | Privát | Válasz | #64

Kijött ma és mini image-es!SF3!Bioszletiltós kanóchuzogatós!

• grebber
    Ja kijött egyébként.

2004-10-30 Shade Wrath Of Angels (c) CENEGA *MINIIMAGE* *CLONECD* CLONECD 43x15 MB
  • Gabe18
    A demó tetszett,a játék se nagy,hát ez a cd lehuzós módszer nem túl jó,de ha nincs jobb...
  • Seth
    mármint mi???
  • Tatyla
    Az egy kalap szar!
  • Seth
    szarság...pfujjjj
    várok amíg sikerül máshogy valamelyik csapatnak..
  • Tatyla
    Kijött ma és mini image-es!SF3!Bioszletiltós kanóchuzogatós!
  • grebber
    Kár, de más értelemben meg nem mert novemberben ellátnak mindket sok nem sf3-as game-el :)
  • djcom
    Na valszeg ez is sf3 lesz:(
    Ugyanis nálunk már kapható,meg UK-ba is..:((
  • grebber
    Jónak tényleg jó de az új POP nyomába nem ér.
  • hattila
    Lehet, hogy az ATI kártya miatt van a gond, ez a játék is Nvidia barát. Amit a bevezető animációban is láthatunk.
  • hattila
    Sziasztok végig vittem a demót.
    Ász! Ennyit tudok hozzá füzzni. Nekem nagyon bejönSzerintem a harmadik helyezett a műfajban.
    1. Sewerance: Blade of Darkness
    2. Prince of Persia
    3. Shade

Háhányan feltettetek pár kérdést.
    Az első akadály a két láda egymáson: Változz át "R" gombbal, majd told előre a ládákat.
    Combo: jobb egérgom nyomva tart, majd a bal egérgomb nyomva tart és utána jöhet az "F1"-bel leírt combináció. ( Jobb egégg. + bal egérg. + F1 combó.

Az íjászok elől meg futás, ha lehet a kkor cikk-cakkban így kissebb az esély hogy eltalálnak, majd be egy kanyarban a fal mögé. Ő követ majd. A várakozás alat álljunk készenlétben ( j.e. + b.e. ) és amikor odaér akkor vágjuk le. nekem a ->-> combó jött be ehhez a szituációhoz.

Nagyon várom vár a teljes verziót. Már fenem rá a fénykardomat.

Ui: Ez a fénykard véletlenül nem a Blade of Darknessből lett koppintva?
  • grebber
    Én nem az tuti.
  • Shep
    Más találkozott az alábbi roppant érdekes ámde bosszantó hibával, bejön a game elősre minden ok fps megfelelő, bár a képi világhoz képest alacsony, leérek a lépcsőn fps 9, csóka fordul álmában 1-et fps továbbra is 9, megkapom megint az irányítást továbbra is 9 fps, menüben gyorsan leveszek mindent 0-ra továbbra is 9 fps, anyira szereti a 9 fps-t hogy ki se akart lépni úgy kellett lelőnöm alt+F4 segítségével a progit, szóval hibát nem tudom mire vélni.
    3200+ 9700Pro 1giga DDR400
  • grebber
    Meg a Codename Panzers-t is azt nem tom mennyi idő alatt.
  • Gabe18
    Ki kell már erre a Starforce-ra valamit találni,mert egyre többen használják./nem csoda,...ja és ne irja be senki hogy "vedd meg eredetiben"/
    Bár a Kill Switch-et megoldották,igaz volt vagy fél év...
  • MrDevil
    Tudjátok mért nem jött még ki??? Mert ez is Starforceos!!!! sajna
  • Drizzthsz
    Képet bevág valaki?
  • Gabe18
    Változz át szörnyé,vagy démonná vagy mi az,nálam "R" gomb,de nem biztos hogy az az alapbeállitás.Akkor el tudod tolni a dobozokat.
    Kombo az nekem se nagyon megy,csapkodok össze vissza azt csak lesz valami.
  • Jockey
    nem vágom a kombokat, nem értem hogy kell csinálni őket
    valamit azt se értem, hogy az első mapon egy kulcsot kéne megzserezni de fingom nics hogy
    van egymáson 2 doboz, ahhoz meg gyik vagyok, szal jutott ot valaki előrébb? és hogy működnek a kombok??
  • M.A.D.
    Kijött hozzá már egy patch is, tegnap!!!
  • Gabe18
    Hát én sem...
    De nem lenne rossz ha a véglegesben lenne.
  • Seth
    Hát én ebbe az első demoban nem is vettem észre hogy fizika is van..:)