407
Shade: Wrath Of Angels
-
Gabe18 #87 Na de ehhez hol van a cd-key?Mert én nem lelelm... -
Gabe18 #86 Pedig az nforce-on egyenlőre nincs "nuke",ugyhogy valahogy össze lehet tákolni elvileg. -
Gabe18 #85 Kösz,mostmár legealább egyértelmű a tennivaló,lejön aztán próbálom.Majd irom mi sikerült. -
Mr. Perfect #84 Hát, én pontosan így csináltam mindent, mégsem megy :((((((( -
#83 Hat pedig itt minden le van irva szo szerint.
1. Kicsomagolas
2. CD-re ird fel az altalad favorizalt iroprogrammal
3.Telepitsd a jatekot, s majd mikor keri az ujra bootolast vegezd azt el es huzd le az osszes optikai meghajtot.
4. A Mini imaget mountold a legutolso Deamon Toolsal, aminek kapcsold be az RMPS emulaciot.
5. Add meg a seriaszamot, mikor a jatek keri.
-
Gabe18 #82 És a cd meghajtót elég letiltani a biosban,vagy mindenképp le kell húzni?Vagy mindkettő? -
Mr. Perfect #81 Maga a telepítés simán lement mount-olt image-ből is. Utána újraindítom, kéri a kulcsot, majd szépen elmolyol a mini image-el. végül szó szerint ezt írja ki: "The disc key you entered does not correspond to the disk in the drive.Make sure you use the correct disk key." Mintha a kulcs-al lenne baja. Habár azt én copy/paste modszerrel adtam meg a telepítéskor, tehát semmiképpen nem lehet rossz...
Na mindegy, ha valakinek fut a játék akkor szóljon, hogy nálam van a hiba... -
#80 a mini image-s megoldás! -
Gabe18 #79 Ja,hát nekem is ez volt a fura hogy miért kell kiirni,ezért akartam pontossan tudni hogy mit akar.Na mindegy,majd egy ujrairhatóra kiírom,aztán majd meglátjuk mit csinál.
Kösz a segitséget! -
Mr. Perfect #78 Vagy még inkább magyarosan: Írd fel CD-re a kedvenc iróprogramoddal :))))) de ez már tényleg csak kekeckedés :))))
Én egyébként nem írtam fel, hanem a telepítést is a daemon tool-al mount-olt file-ból csináltam meg. de nem hinném hogy ez lehet a problém amiért nem megy... -
#77 A Burn it -ot hasznaljak a CD iras kifejezesere.
Szakszeruen ugy hangzana a mondat, hogy "CD-re egesd fel az altalad favorizalt iroprogrammal." -
Gabe18 #76 Aha,kösz.Én is valami ilyet vettem le,de ennek nem sok értelmét láttam.
Akkor ezek szerint ki kell irni... -
#75 Ird meg a favorit iroprogramoddal. -
Gabe18 #74 Valami iró software-el akar valamit,de nem értem pontossan hogy mit,na mindjárt megnézem a szótárban... -
Gabe18 #73 Majd délután leér,akkor megmondom.
De a telepités ezen pontját lefordithatná nekem valaki,mert a többit nagyjábol értem,de ez nem egészen tiszta:
"Burn it with your favorite burning software" -
Mr. Perfect #72 Nektek működik ez a cucc? Mert én mindent úgy csináltam ahogy az nfo-ban írják, mégsem hajlandó elindulni. Az induláskor egy csomó ideig ellenőrzi a disc-et. aztán kiíírja, hogy nem jó lemez van bent. -
#71 Bocsi ,csipás még a szemem most az egyszer nézd el nekem.
1cd-s hmm ki tudja remélem jó lett ettől még a game. -
ma 00:28 | Privát | Válasz | #64
Kijött ma és mini image-es!SF3!Bioszletiltós kanóchuzogatós!
-
#69 Ja kijött egyébként.
2004-10-30 Shade Wrath Of Angels (c) CENEGA *MINIIMAGE* *CLONECD* CLONECD 43x15 MB -
Gabe18 #68 A demó tetszett,a játék se nagy,hát ez a cd lehuzós módszer nem túl jó,de ha nincs jobb... -
#67 mármint mi??? -
#66 Az egy kalap szar! -
#65 szarság...pfujjjj
várok amíg sikerül máshogy valamelyik csapatnak.. -
#64 Kijött ma és mini image-es!SF3!Bioszletiltós kanóchuzogatós! -
#63 Kár, de más értelemben meg nem mert novemberben ellátnak mindket sok nem sf3-as game-el :) -
djcom #62 Na valszeg ez is sf3 lesz:(
Ugyanis nálunk már kapható,meg UK-ba is..:(( -
#61 Jónak tényleg jó de az új POP nyomába nem ér. -
hattila #60 Lehet, hogy az ATI kártya miatt van a gond, ez a játék is Nvidia barát. Amit a bevezető animációban is láthatunk. -
hattila #59 Sziasztok végig vittem a demót.
Ász! Ennyit tudok hozzá füzzni. Nekem nagyon bejönSzerintem a harmadik helyezett a műfajban.
1. Sewerance: Blade of Darkness
2. Prince of Persia
3. Shade
Háhányan feltettetek pár kérdést.
Az első akadály a két láda egymáson: Változz át "R" gombbal, majd told előre a ládákat.
Combo: jobb egérgom nyomva tart, majd a bal egérgomb nyomva tart és utána jöhet az "F1"-bel leírt combináció. ( Jobb egégg. + bal egérg. + F1 combó.
Az íjászok elől meg futás, ha lehet a kkor cikk-cakkban így kissebb az esély hogy eltalálnak, majd be egy kanyarban a fal mögé. Ő követ majd. A várakozás alat álljunk készenlétben ( j.e. + b.e. ) és amikor odaér akkor vágjuk le. nekem a ->-> combó jött be ehhez a szituációhoz.
Nagyon várom vár a teljes verziót. Már fenem rá a fénykardomat.
Ui: Ez a fénykard véletlenül nem a Blade of Darknessből lett koppintva? -
#58 Én nem az tuti. -
#57 Más találkozott az alábbi roppant érdekes ámde bosszantó hibával, bejön a game elősre minden ok fps megfelelő, bár a képi világhoz képest alacsony, leérek a lépcsőn fps 9, csóka fordul álmában 1-et fps továbbra is 9, megkapom megint az irányítást továbbra is 9 fps, menüben gyorsan leveszek mindent 0-ra továbbra is 9 fps, anyira szereti a 9 fps-t hogy ki se akart lépni úgy kellett lelőnöm alt+F4 segítségével a progit, szóval hibát nem tudom mire vélni.
3200+ 9700Pro 1giga DDR400 -
#56 Meg a Codename Panzers-t is azt nem tom mennyi idő alatt. -
Gabe18 #55 Ki kell már erre a Starforce-ra valamit találni,mert egyre többen használják./nem csoda,...ja és ne irja be senki hogy "vedd meg eredetiben"/
Bár a Kill Switch-et megoldották,igaz volt vagy fél év... -
#54 Tudjátok mért nem jött még ki??? Mert ez is Starforceos!!!! sajna -
Drizzthsz #53 Képet bevág valaki? -
Gabe18 #52 Változz át szörnyé,vagy démonná vagy mi az,nálam "R" gomb,de nem biztos hogy az az alapbeállitás.Akkor el tudod tolni a dobozokat.
Kombo az nekem se nagyon megy,csapkodok össze vissza azt csak lesz valami. -
#51 nem vágom a kombokat, nem értem hogy kell csinálni őket
valamit azt se értem, hogy az első mapon egy kulcsot kéne megzserezni de fingom nics hogy
van egymáson 2 doboz, ahhoz meg gyik vagyok, szal jutott ot valaki előrébb? és hogy működnek a kombok?? -
M.A.D. #50 Kijött hozzá már egy patch is, tegnap!!!
-
Gabe18 #49 Hát én sem...
De nem lenne rossz ha a véglegesben lenne. -
#48 Hát én ebbe az első demoban nem is vettem észre hogy fizika is van..:)